Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שותה קפה כשהוא צמא? 

בכלל משקאות חמים לא שותים כשצמאים. זה כמו שתגיד שאתה שותה מרק כי אתה צמא.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מים פחות יורדים בגרון. גם היום אני שותה בעיקר תה ירוק.

Just now, SlowRide כתב:

מי שותה קפה כשהוא צמא? 

בכלל משקאות חמים לא שותים כשצמאים. זה כמו שתגיד שאתה שותה מרק כי אתה צמא.

לא חסיד של מרקים.

• לא הבנתי... 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

מים פחות יורדים בגרון. גם היום אני שותה בעיקר תה ירוק.

תנסה אמולסיה,יש מצב ישפר את העניין

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעה, yotams4 כתב:

זו הנקודה שלי. לא רואה הבדל בין קפאין לויד, לקוק, כל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון אבל מה שחשוב שאין כרגע זו מודעות, לדרכי פעולה, השפעות, וכו'
אנשים יכולים לבקר אותך שאתה מעשן ויד בסופש ולדפוק 6 כוסות אספרסו ביום

בוא נחליף קח את השיער שלי

צחוק צחוק לחוד אבל המציאות מראה שבנות 22 יותר מעניין שיער ממשכורת גבוהה ואני בספק שלא תסכימו 

פורסם
לפני 1 דקה, nimrod7676 כתב:

צחוק צחוק לחוד אבל המציאות מראה שבנות 22 יותר מעניין שיער ממשכורת גבוהה ואני בספק שלא תסכימו 

מזל שיש עוד בנות אחי. ודווקא אני לא מסכים חד משמעית אבל מבין מאיפה אתה בא. אל תדאג בסוף השכל נכנס להן לראש

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

לפני 6 דקות, nimrod7676 כתב:

המציאות מראה שלנשים שונות, כמו לגברים, יש סדרי עדיפויות שונים.

השאר זו שאלה של סטטיסטיקה.

לכל מאפיין, חיצוני או פנימי, יש השפעה; אבל לקבוע בהכללה שכל הנשים מעדיפות תכונה אחת על פני האחרת כששתיהן סבירות זה מאוד לא רלוונטי.

אני כמובן לא מדבר על הקביעה שנשים סטרייטיות מעדיפות גבר עם בולבול מאשר בלי, זו טענה סבירה וכנראה שניתן להכליל אותה, אבל דברים שהם עניין של טעם. MEH.

אל תשכח שנשים שונות מגיעות מתרבויות שונות וגם להן קלפים כאלו ואחרים. כשמתבגרים פוגשים גברים הזויים ונוראיים עם נשים טובות וחכמות, פוגשים נשים מזעזעות בהרבה תחומים עם גברים שהם מלח הארץ - ואז אתה מבין שבאמת לכל סיר יש מכסה. יש כאלו שמחפשים את המכסה שלהם קצת יותר באינטנסיביות, יש כאלו שמפחדים ממכסים ויש המון באמצע. 

אני לא מבין איך כל פעם נפתח פה שרשור עם 470 עמודים על זוגיות ותמיד זה אותן התגובות ואותם המסרים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • מעניין 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 דקות, nimrod7676 כתב:

גיל 22 זו תקופה שהרוב או נסגרים על השיט שלהם אחרי צבא או התחילו ללמוד.

משכורת גבוהה וחיים בוגרים זה קצת "מאיים".

אתה גם לא צריך לדבר על זה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, nimrod7676 כתב:

אז תחכה 3-4 שנים עד שתבוא מישהי עם ראש על הכתפיים. חוץ מזה שמשכורת גבוהה זה נחמד אבל זו לא צריכה להיות הסיבה העיקרית שלה להיות אתך. 

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

פשוט אתה צמא אז שותה קפה.

וכשאתה רעב, מה אתה אוכל? סנדביץ׳ לחם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 20 דקות, Potato כתב:

תנסה אמולסיה,יש מצב ישפר את העניין

חשבתי על זה אבל או שהיא 5% שומן וזה במקרה הטוב או שהיא חצי סינטטית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מים זה הדבר הכי מרווה בעולם, לא ברור איך הגעת למצב הזה.

• אהבתי 1

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

חייו הקשוחים של הלא מתכנת.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

מים אתה שותה חצי כוס ונסתם. קפה/תה אני יכול להוריד 4 כוסות בקלות.

בבית יש לי ספל חצי ליטר לתה.

פורסם
לפני 8 שעות, netco כתב:

אפשר לומר לזוגות שמתקשים  "פשוט תעבדו על הנישואים/זוגיות שלכם" אבל יעזור אם ילכו לאיש מקצוע שיתן להם כלים והכוונה לא?)

אצלי בעבודה יש מישהי שיש לה בעיות עם הבעל, בגדול זה חוסר תקשורת ברור. אבל אותי מתייגים בעבודה בתור רווק שלא מבין במערכות יחסים אז ישר יש פסילה בדברים שאני אומר. למרות שאני כבר עכשיו רואה שמי שעובדות איתי ישר מנתחות את זה, שהוא לא בסדר והוא הבעיה, שהוא חסר תקשורת ואין לו יכולת לטפל בילדים.

יענו "תתגרשי ממנו יא מטומטמת". אבל לצערי היכולות שלי מוגבלות מאוד בסיטואציה הזו. חבל שהיא תתגרש ממנו, ממה שאני יודע אין אלימות ביניהם, לא פיזית או מילולית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...