Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, nimrod7676 כתב:

ועדיין, כמו ששפם לאישה זה ביג no no, כך גם הקרחה לגבר

יש דברים שפשוט פוסלים אותך על המקום

אני מאוד לא מסכים איתך ועל כך יעידו חבריי הקירחים שהיו בזוגיות גם בגילים צעירים. 

גם בוא, איזו אנלוגיה גרועה, מה הקשר עכשיו אישה עם שפה וגבר קירח. עשית מקרחת מינימום אות קין.

בוא נגיד ככה, אם אתה קירח ומנסה להתחיל עם המון נשים, אבל נשים כל הזמן פוסלות אותך ללא סוף, בלי הפסקה, בכמויות רבות - זו לא הקרחת חבר ;)

אם אתה בכלל לא מנסה או מנסה קצת, אתה פשוט בצד השני של הסטטיסטיקה. היופי זה שבגדול, אם מסתכלים על הממוצע באוכלוסייה, אתה צריך שזה יתאזן רק פעמים בודדות ולמעשה בהרבה מאוד מקרים רק פעם אחת. 

• מעניין 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

וואלה לי הרבה יותר יפה קרחת ממה שהיה לפני זה. עכשיו כבר אין אופציה לבחור, אבל גם כשהיה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

קרחת זה מאוד יפה ומשדר גבריות במידה ואתה שומר עליה  ומטפח אותה ולא נותן לשיער שעוד נשאר לגדול . אגב, לי אין בעיה של הקרחה בכלל, ואני עדיין מפעם לפעם עושה גלאח ברמה 0 סתם כי זה מאוד גברי ויפה לי.  זה מהויקינגים למשל, תגיד לי אתה אם זה לא פצצה עליו?

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

או הייזנברג

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 18 דקות, TsachiE כתב:

קרחת זה מאוד יפה ומשדר גבריות במידה ואתה שומר עליה  ומטפח אותה ולא נותן לשיער שעוד נשאר לגדול . אגב, לי אין בעיה של הקרחה בכלל, ואני עדיין מפעם לפעם עושה גלאח ברמה 0 סתם כי זה מאוד גברי ויפה לי.  זה מהויקינגים למשל, תגיד לי אתה אם זה לא פצצה עליו?

לפני כשעה, yotams4 כתב:

היה לכם חבר שהביא נשים לשולחן והחלטתם שזה רעיון טוב להפסיק לצאת איתו? להביא אישה לסביבתך זה חצי עבודה קיבלת

בברים אין כלום, מדבר על ישיבות ביתיות שבנות מביאות חברות שלהן

לפני 25 דקות, ניקו פ. כתב:

אני מאוד לא מסכים איתך ועל כך יעידו חבריי הקירחים שהיו בזוגיות גם בגילים צעירים. 

גם בוא, איזו אנלוגיה גרועה, מה הקשר עכשיו אישה עם שפה וגבר קירח. עשית מקרחת מינימום אות קין.

בוא נגיד ככה, אם אתה קירח ומנסה להתחיל עם המון נשים, אבל נשים כל הזמן פוסלות אותך ללא סוף, בלי הפסקה, בכמויות רבות - זו לא הקרחת חבר ;)

אם אתה בכלל לא מנסה או מנסה קצת, אתה פשוט בצד השני של הסטטיסטיקה. היופי זה שבגדול, אם מסתכלים על הממוצע באוכלוסייה, אתה צריך שזה יתאזן רק פעמים בודדות ולמעשה בהרבה מאוד מקרים רק פעם אחת. 

לא מתחיל הרבה במציאות כי אין איפה, 

באפליקציות אני בקושי נכנס אבל 0 מאצים כמעט קבוע ומן הסתם בחיים לא הייתה פגישה

לפני 18 דקות, TsachiE כתב:

מה שנקרא אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
לפני 1 דקה, nimrod7676 כתב:

מה שנקרא אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

אמר יוצא חיל המודיעין, איש הייטק, משכורת 5 ספרות, ובגובה 1.82

• מצחיק 2
  • מעניין 3

פורסם
לפני 9 דקות, nimrod7676 כתב:

בברים אין כלום, מדבר על ישיבות ביתיות שבנות מביאות חברות שלהן

וזה לא טוב?

יש דברים שלא לומדים ב8200

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני כשעה, TsachiE כתב:

קרחת זה מאוד יפה ומשדר גבריות במידה ואתה שומר עליה  ומטפח אותה ולא נותן לשיער שעוד נשאר לגדול

בדיוק כמו שפם אצל נשים.

כל בעל קרחת היה מעדיף שיער כדי שתהיה לו לפחות את זכות הבחירה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מאוד חושש מלהקריח.

אין לזה סיבה טובה אבל האכלתי את עצמי באיזה לוקש שיש לי בטחון עצמי בגלל השיער.

הולך לאכול מלא תסביכים עוד שנתיים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעשה קעקועים של להבות על הקרחת ויחזור הביטחון העצמי.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

קרחת זה לא יפה אה:

image.thumb.png.72274a1859af4f5e519678825a8dfaff.png

image.thumb.png.d1c62344762824bcbe9caf7f588d3802.png

image.png.f0cd2dd63450edcc0e3c5cb237464f3e.png

image.thumb.png.378dae859daf630d46d3458e2ff6fbea.png

image.thumb.png.b80862e9556203331cbe363611dd3502.png

image.png.1bb77370acba2d3c8e3afc9440f37c4b.png

image.thumb.png.3c28496ed52bc2fc6bed63d3751e4d72.png

image.thumb.png.26b1736f01d1ec87ded288c76a88de84.png

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך פנים יפות אז קרחת מבליטה את זה. אבל אם יש לך פרצוף תחת הקרחת מבליטה גם את זה. בגלל זה טוב שיש שיער. אם יש לך פנים יפות השיער משלים את המראה. אם יש לך פרצוף תחת אתה לפחות יכול להסתרק יפה ולצמצם נזקים. אותו דבר עם זקן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, TsachiE כתב:

אמר יוצא חיל המודיעין, איש הייטק, משכורת 5 ספרות, ובגובה 1.82

זה בהחלט מבורך - ספציפית  עם נשים זה לא עוזר 

• תוכן חדש...