Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שמע כמה מבנות הזוג שלי בעבר  אספתי בדייטים הראשוניים עם  יונדאי גטס זקנה ותשושה,

אז אני מסכים עם בן אור.

עצם העובדה שאתה עם רכב ומראה עצמאות,  ולא לוקח אותה עם רב קו באוטובוס.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Potato כתב:

לא חושב שאני מכיר מישהי בגילי שתסכים לצאת עם מישהו בלי רכב/רכב זמין.

מכיר זוגות כאלה.

כשגרים בעיר גדולה ביחד עם תחבורה ציבורית סבירה ומתפקדת, זה כנראה פחות מהותי. 

אבל בהחלט להרבה נשים וגם להרבה גברים הניידות היא פקטור חשוב. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Potato כתב:

רכב יקר משדר הצלחה,

לי  רכב יקר משדר חובות, אבל זה אני

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

פורסם

לא צריך רכב מלוקק וחדש מהניילונים, הוא צריך להיראות מתוחזק ונקי. גם אם זו פיג'ו 208

• אהבתי 2
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, Potato כתב:

רכב חדש/יקר משדר הצלחה,איך שלא תסובב את זה עם הבטחון עצמי וכמה העמידה שלך זקופה

לגבר זה משדר הצלחה, לנשים זה יכול לשדר שטחיות ואישיות רדודה. לא מדבר איתך על רכבים עממיים, בא לך בחור בן 24 בסדרה 7 חדשה. יש אנשים שזה משדר להם"הצלחה" מהסוג הלא נכון. כנ"ל רכב ספורטיבי, זה משדר אובססיביות לתחביב מסויים וזה לא תמיד משחק לטובתך.

אני חושב שברוב המקרים אין חשיבות לסוג הרכב כל עוד הוא לא בקצוות של הסקאלה, גרוטאה מעשנת ומתפרקת או מכונית חדשה שעולה כמו הון ראשוני למשכנתא.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

אין לי מושג מה נסגר איתך

הכל בסדר, תמיד אוהב אותך

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

לגבר זה משדר הצלחה, לנשים זה יכול לשדר שטחיות ואישיות רדודה. לא מדבר איתך על רכבים עממיים, בא לך בחור בן 24 בסדרה 7 חדשה. יש אנשים שזה משדר להם"הצלחה" מהסוג הלא נכון. כנ"ל רכב ספורטיבי, זה משדר אובססיביות לתחביב מסויים וזה לא תמיד משחק לטובתך.

אני חושב שברוב המקרים אין חשיבות לסוג הרכב כל עוד הוא לא בקצוות של הסקאלה, גרוטאה מעשנת ומתפרקת או מכונית חדשה שעולה כמו הון ראשוני למשכנתא.

קורולה חדשה,ספורטאג'/טוסון.

דברים כאלה...לא התכוונתי לרכבים במליון שקל.

בגלל זה אני מחכה לליסינג,להרגיש עם ולהיות בלי :D

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 18.3.2021 בשעה 19:20, TsachiE כתב:

לי  רכב יקר משדר חובות, אבל זה אני

כי אתה מסתל על זה מהנקודת מבט של אם *אתה* תקנה רכב יקר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בתאריך 18.3.2021 בשעה 19:26, SlowRide כתב:

בא לך בחור בן 24 בסדרה 7 חדשה.

או שהוא נהג של מישהו, או שזה אוטו של אבא/דוד/בוס/השכרה, או שעדיף לך לא לדעת מאיפה הכסף, אם אתה מבין מה טוב בשבילך.

ואם כבר, בן 24 שיש לו כסף לסדרה 7 חדשה, יעדיף לקנות משהו יותר ספורטיבי וצעיר בכסף הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

או שהוא נהג של מישהו, או שזה אוטו של אבא/דוד/בוס/השכרה, או שעדיף לך לא לדעת מאיפה הכסף, אם אתה מבין מה טוב בשבילך.

יש משמעותית יותר אנשים שעשו את כספם בצורה הוגנת ומכובדת מכל מיני עבריינים או כאלה שנכנסו לחובות.

מבין שכואב שלא כולנו עשירים עם כסף למרצדס חדשה(עכשו תספר לי איך אתה נהנה מהרכב ב2000 שקל שלך).

פורסם
בתאריך 18.3.2021 בשעה 19:44, Potato כתב:

בגלל זה אני מחכה לליסינג,להרגיש עם ולהיות בלי :D

היה לי (איוניק), לא כיף גדול לנסוע עם שם של מקום העבודה וטלפון של מוקד תלונות על האוטו.

פלוס, "בתקופה הזאת" הגעתי למצב שאני משלם כמעט 3 אש"ח על אוטו שעומד במשך ימים כל פעם. זה היה מה שגרם לי להעדיף לספוג את הקנס (שלא היה כזה גדול) ולצאת מהעיסקה.

הצד הטוב בזה הוא שאתה לא צריך לדאוג לכלום, אבל עדיין דאגתי לאוטו - נסעתי בזהירות, לא שברתי אותו על בורות, ניקיתי, מילאתי אוויר בצמיגים, מים כחולים בוישרים, רץ לקצין רכב על כל תקלה קטנה.

בסוף רציתי לקנות את האיוניק, אבל קיבלתי הצעת מחיר הזויה, אז ויתרתי. 

אבל מי שקנה את האיוניק הזאת אחר כך, זכה לדעתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

כן כן אתה תמיד צודק.

הבנתי את זה כבר,תפתח מועדון ביחד עם ספריאל תכתבו ספר זכרונות.

אתה כרגיל מפספס את הפואנטה הקילומטרים.

אפשר לקנות מרצדס מעבודה קשה/עסק/חברה שנמכרה.

זה לא פלילי וחוץ מצרות עין וקנאה שניכם לא מפגינים פה כלום.

(ברור לי שאין לכם שום צורך במרצדס,מזל שאין לכם גם את היכולת).

עריכה אחרונה על ידי Potato

פורסם
לפני 3 דקות, Potato כתב:

(עכשו תספר לי איך אתה נהנה מהרכב ב2000 שקל שלך).

מבסוט מכל רגע.

כמו שיש פה אנשים עם מכוניות ספורט, שעולה להם חיוך כשהם ניגשים לאוטו, אז ככה אני עם הסיוויק 2002 סדאן אוטומטית שמורה ומטופלת שלי, בלי מסכים בכל מקום, שאני לא חייב עליה כלום לאף אחד, ונוסעת לא פחות טוב מרכב יותר יותר צעיר ב15 שנה.

הנה הכלה, בדיוק באה אליה חברה לבילוי משותף בחניה:

20201225_143339_HDR.jpg

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...