Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, Potato כתב:

(ברור לי שאין לכם שום צורך במרצדס,מזל שאין לכם גם את היכולת).

אין לי את היכולת, אבל אני גם לא אוכל את עצמי על זה שאני נוסע על אוטו ישן. בטח שלא לשעבד את עצמי בעבודה שאני סובל בה, בשביל חתיכת פח שתאבד חצי מהערך תוך שנתיים.

משום מה אנשים מניחים שאם ירדתי מאוטו 2018 ל2002, אז אני מובטל ששקוע בחובות, אז שימשיכו לחשוב. אין לי בעיה עם זה.

לפני 2 דקות, Potato כתב:

כרגיל אין פואנטה?

אין פואנטה. אני אוהב את האוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא חושב שמישהו מתעניין בך או בחובות שלך.

הנקודה שלי הייתה שזה שיש לאנשים רכב יקר לא בהכרח אומר שהם שקועים בחובות או עבריינים.

יש אנשים שמרוויחים משמעותית יותר ממך בעבודה חוקית לחלוטין.

אתה יכול להעלות לפה עוד 5000 תמונות שלך עם איזה גרוטאה תורנית,זה לא סותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

יש אנשים שמרוויחים משמעותית יותר ממך בעבודה חוקית לחלוטין.

שיהיה להם בכיף. לי טוב עם מה שיש לי.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן כמובן,

במשפט הקודם שלך "כל מי שנוסע על רכב יקר הוא או עבריין או בחובות" מורגשת אפס קנאה.

פורסם

טוב, אני בוכה מקנאה, וחולם בלילה על רולקסים, מגדלים וואגיו.

העיקר שתרגיש טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, Potato כתב:

כן כמובן,

במשפט הקודם שלך "כל מי שנוסע על רכב יקר הוא או עבריין או בחובות" מורגשת אפס קנאה.

בחור בן 24 שנוסע במרצדס חדשה (לא סדרה a הדגם הבסיסי) זה קצת יוצא דופן ומעלה חשד אצל אנשים מסויימים, זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, Potato כתב:

כן כמובן,

אם הוא ילד בן 24-25 אז סבירות גבוה. שאו שהוא עבריין או שהוא ממושכן עדמעת לאוזניים או שהוא ילד שמנת שלא התמודד עם קושי בחיים שלו.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

אם הוא ילד בן 24-25 אז סבירות גבוה. שאו שהוא עבריין או שהוא ממושכן עדמעת לאוזניים או שהוא ילד שמנת שלא התמודד עם קושי בחיים שלו.

או שהוא השיג פי 3 ממה שאתה לא השגת 30 שנה קדימה.

גם אופציה.

פורסם

ברור. בגלל זה כתבתי סבירות גבוהה ולא כתבתי את זה כדבר מוחלט.

כמה אנשים (בכל גיל. לאו דווקא צעירים) אתה מכיר שתוך 4 שנים חוסכים קרוב למיליון שקל עודפים?

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

כמה אנשים (בכל גיל. לאו דווקא צעירים) אתה מכיר שתוך 4 שנים חוסכים קרוב למיליון שקל עודפים?

להרוויח כזה סכום בזמן קצר לעולם לא יבוא מחיסכון.

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

ילד שמנת שלא התמודד עם קושי בחיים שלו.

כי לסוע בסוזוקי אלטו זה הקושי האמיתי בחיים.

הלוואי ותהיה לי אפשרות לקנות לילד שלי מרצדס חדשה בגיל 24.לא רואה בזה שום דבר פסול.

פורסם

עזוב, כמה אנשים אתה מכיר, שמסוגלים להעמיד מיליון שקל בהתראה של חודש, אם יידרשו?

לא משנה אם הון עצמי או הלוואה.

פורסם
לפני 22 דקות, Potato כתב:

כי לסוע בסוזוקי אלטו זה הקושי האמיתי בחיים.

ממש לא. 

בחור בן 24-5 כבר אמור או להיות סטודנט או להחזיק את עצמו. בקיצור, להתחיל לצאת מהביצה.

הבת של בת כמעט 19. אין לי שום בעיה לקנות לה אוטו (גם חדש) ואני לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שכרגע היא לא צריכה. כשהיא תצטרך היא תקבל משהו שיתאים לצורך ולא איזה משהו מנקר עיניים.

לפני 8 דקות, Potato כתב:

בני 24? 2-3.

בני 40+? לא מעט.

לא יודע איפהאתה מסתובב שיש לכל כך הרבה אנשים מיליון שקל נזיל.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

ממש לא. 

בחור בן 24-5 כבר אמור או להיות סטודנט או להחזיק את עצמו. בקיצור, להתחיל לצאת מהביצה.

הבת של בת כמעט 19. אין לי שום בעיה לקנות לה אוטו (גם חדש) ואני לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שכרגע היא לא צריכה. כשהיא תצטרך היא תקבל משהו שיתאים לצורך ולא איזה משהו מנקר עיניים.

אף אחד לא צריך אאודי/מרצדס.

אפילו סקודה אוקטביה רוב האנשים לא צריכים ואפשר בלי בעיה להסתדר עם יונדאי אקסנט.

למה רכב זה משהו מנקר עיניים,יותר נכון,למה שזה יעניין אותי בתור בעל רכב מה חושבים על האוטו.

בא לי מרצדס כי ככה בא לי,לא כי המטרה שלי זה להעמיד אותה בחניה מחוץ לבניין ושכולם יעברו ויחשבו לעצמם "וואו איך הוא הצליח בחיים".

רוב הזמן הרכבים האלה חונים או בחניה הפרטית בבית/בעבודה וגם ככה אף אחד לא רואה אותם.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

לא יודע איפהאתה מסתובב שיש לכל כך הרבה אנשים מיליון שקל נזיל.

דירה שניה-שלישית נחשב לנזיל? מבחינתי כן.

פורסם

החבורה פה מתפרקת בלי צ'מגיא, אה?

איך לא נמאס לכם להתווכח שרשור אחר שרשור על השרדותיות והחיים על ספריאל מול החיים על פי טרנספורטר?

פוטאטו, אח שלי היקר, איזה תובנות חדשות על החיים אתה מצפה לקבל מואדים, והפוך?

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...