Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, TsachiE כתב:

לכל דבר בחיים יש חסרון ויתרון. אין דבר בחיים שמגיע עם יתרונות בלבד.

בטח שיש.

עברתי תאונת דרכים,איפה הייתרון?

רק תדאג שלא יצאו מפונקים מדי ובלי יכולת להתמודד עם אתגרים שהחיים יציבו בפניהם

כמו שכבר אמרתי מספר פעמים,כולם מתמודדים עם אתגרים,כל אחד ברמתו.

רב המדינה היא מעמד ביניים

אוקיי ו...?

זה שהתקדמת לא העלה ביטחון עצמי שלך בעצמך?

מה קשור הבטחון שלי למשכורת שלי או למה שאני עושה בעבודה?

אתה לא חושב שאתה מקרין יותר ביטחון כלפיי חוץ?

לא. 

למה שזה יקרים?

אתה לא חושב שהסביבה מגיבה אלייך יותר בחיוב?

שוב,למה?

ולמה לדעתך המעגל שלך הצטמצם?  

כי בעבודה הקודמת פגשתי בממוצע 100 אנשים ביום ובעבודה הנוכחית אני פוגש 7.

מתמטית הצטמצם.

אני לא צריך לתת עצות פרקטיות, חוץ מהבסיס שנתתי בתחילת השרשור - לא לקטר ולשנות גישה.

אז זה סתם דיבורים באוויר.אפס תוכן.

אגב,לקטר במידה יכול להיות טוב.

גורם לך להציף בפני אחרים את הבעיות שלך ואולי תקבל עזרה או כיוון לפתרון.

לשנות גישה זה ביטוי חסר תוכן.

אתה צריך לדעת בעצמך מה יקדם אותך,  אלו החיים שלך.

אבל אם כבר אתה פותח שרשור למנסה לתת לאנשים תוכן מסוים תשתדל שיהיה שם תוכן.

זה כמו להגיד למעשן "תפסיק לעשן".

תשווה את עצמך לאדם שהיית אתמול ולא לאחרים. השאיפה שלך להיות כל יום קצת יותר טוב מאתמול.

זה לא עובד ככה.

החיים של כולנו שגרתיים מאוד,ואין כמעט שינויים ברמה היומית.

כרגע או בכלל לא הייתה? (לא חייב לענות)

בכלל לא,גם לא רוצה כרגע.

הפואנטה זה לא החיים האישיים שלי,אני נותן דוגמאות למען הדיון ולא בשביל לספר פה לכל העולם על החיים והדעות שלי, שרשור ליד הייתי עקרונית נגד זוגיות כי ככה התאים לי להגיב שם.

אני לא בעד, אבל זו גם דרך.

למה לחפש עבודה אתה בעד אבל חלק חשוב ומשמעותי בחיים כמו זוגיות צריך להגיע "על הדרך"?

באמת שאני לא מבין.

שחרר רגע מהגישה של מנטור בשקל וחצי עם "להשתפר כל יום/לשנות גישה/וכו'" ותתן דוגמאות אמתיות ופרקטיות לשינויים שעשית או ראית שאנשים עושים ועבדו להם.

אם לא יהיו כאלה או תובנות לעניין אל תטרח לצטט ולענות לי,אני לא מתכוון לקרוא יותר.

איך אתה יודע?

כי הוא שם.

לא כזה מסובך....

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 13.3.2021 בשעה 09:26, Potato כתב:

זה כמו להגיד למעשן "תפסיק לעשן".

זה לא עובד ככה.

בדיוק, זה כמו להגיד למישהו עם רגל שבורה "פשוט קום ותתחיל לרוץ, זה הכל ברגל".

לתקן הערכה עצמית נמוכה זה דבר שלוקח שנים של עבודה, ולהגיד "פשוט תאמין בעצמך" זה רק מעצבן.

זה נראה קל למי שלא מכיר את זה, אבל צריך שנים בשביל לשכנע את עצמך להתרכז בהצלחות ולא בכשלונות, להפסיק להניח שאתה יודע מה אנשים חושבים עליך, להחליף מחשבות שליליות בחיוביות. וזה ממש לא טריוויאלי. זאת תוצאה של עשורים של חינוך דפוק, ובטח שלא משהו שסרטון ביוטיוב של 10 דקות של גורו שקר כלשהו יפתור.

זאת עבודה לכל החיים. בדיוק כמו שאין פתרונות קסם להפסקת עישון, הורדה במשקל או התנהלות כלכלית נכונה.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא חושב שטענתי באיזשהו מקום שזה קל לשנות דפוס מחשבתי על עצמך.  אני סה״כ באתי להציף כאן את הסוגייה. 

את העובדה שקיים דפוס חשיבה בעייתי לחלק מהגברים היום,  שמשפיע על תחושת הערך עצמי שלהם.

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

בדיוק, זה כמו להגיד למישהו עם רגל שבורה "פשוט קום ותתחיל לרוץ, זה הכל ברגל".

לתקן הערכה עצמית נמוכה זה דבר שלוקח שנים של עבודה, ולהגיד "פשוט תאמין בעצמך" זה רק מעצבן.

זה נראה קל למי שלא מכיר את זה, אבל צריך שנים בשביל לשכנע את עצמך להתרכז בהצלחות ולא בכשלונות, להפסיק להניח שאתה יודע מה אנשים חושבים עליך, להחליף מחשבות שליליות בחיוביות. וזה ממש לא טריוויאלי. זאת תוצאה של עשורים של חינוך דפוק, ובטח שלא משהו שסרטון ביוטיוב של 10 דקות של גורו שקר כלשהו יפתור.

זאת עבודה לכל החיים. בדיוק כמו שאין פתרונות קסם להפסקת עישון, הורדה במשקל או התנהלות כלכלית נכונה.

מצטט רק כדי לרשום שאתה צודק במילון אחוז.

לפני 49 דקות, TsachiE כתב:

אני לא חושב שטענתי באיזשהו מקום שזה קל לשנות דפוס מחשבתי על עצמך.  אני סה״כ באתי להציף כאן את הסוגייה. 

את העובדה שקיים דפוס חשיבה בעייתי לחלק מהגברים היום,  שמשפיע על תחושת הערך עצמי שלהם.

זה כמו להגיד לבן אדם "למה שלא תרוויח 18 אם לא טוב לך עם 8?"

פורסם

אז מה כן עובד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה עובד? קודם כל להבין שבכלל ישנה בעיה , אח״כ להתחיל לעבוד על זה. 

כמו שאמרת ודים, אין נוסחת קסם, רק הרבה עבודה קשה.

הבעיה היא שהיום כולם מחפשים פתרונות כאן ועכשיו, אחת הסיבות  שטוני רובינס כל כך הצליח.

אנשים חשבו : ״אה, נשלם כסף, נגיע להרצאה/מופע התיאטרלי  הזה שלו, נתמלא מוטיבציה  ונתחיל שינוי״

הבעיה? המוטיבציה מתחילה עם הכניסה שלהם להופעה שלו, ומסתיימת עם היציאה שלהם משם. 

אין פתרונות קסם. זה פשוט לא סקסי להגיד שנדרשת עבודה קשה וסיזיפתית על עצמך.

עבודה עבודה עבודה והרבה משמעת. 

פורסם
לפני 25 דקות, TsachiE כתב:

מה עובד? קודם כל להבין שבכלל ישנה בעיה , אח״כ להתחיל לעבוד על זה. 

כמו שאמרת ודים, אין נוסחת קסם, רק הרבה עבודה קשה.

כן זה טריק ידוע שכדי להצליח במשהו צריך לעבוד קשה כדי שהוא יקרה.

נכון לגבי כל אספקט בחיים.

הבעיה היא שהיום כולם מחפשים פתרונות כאן ועכשיו, אחת הסיבות  שטוני רובינס כל כך הצליח.

אנשים חשבו : ״אה, נשלם כסף, נגיע להרצאה/מופע התיאטרלי  הזה שלו, נתמלא מוטיבציה  ונתחיל שינוי״

זה נקרא אנשים מטומטמים וזה אחלה מודל עסקי.

הוא רץ עליו שנים ועושה ארגזים.

הבעיה? המוטיבציה מתחילה עם הכניסה שלהם להופעה שלו, ומסתיימת עם היציאה שלהם משם. 

אין פתרונות קסם. זה פשוט לא סקסי להגיד שנדרשת עבודה קשה וסיזיפתית על עצמך.

עבודה עבודה עבודה והרבה משמעת. 

למה אתה חוזר על המנטרה הזו כאילו גילית פה משהו חדש.

זה ידוע לכולם.

מי שלא עובד קשה להשתנות,לא חשוב לו להשתנות והוא מוכן להשאר איך שהוא.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 24 דקות, Potato כתב:

מי שלא עובד קשה להשתנות,לא חשוב לו להשתנות והוא מוכן להשאר איך שהוא.

בתור אחד שהפסיק לעשן לפני 8 שנים, אני יכול להגיד את אותו הדבר על אלה שמצפים לשלם כסף, לשמוע הרצאה ואז איכשהו לא יבוא להם לעשן יותר.

פורסם

גורדון פיטרסון טוען שאנחנו צריכים לסדר את החדר שלנו והכל יסתדר

פורסם

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

פורסם
לפני 9 דקות, TsachiE כתב:

גורדון פיטרסון טוען שאנחנו צריכים לסדר את החדר שלנו והכל יסתדר

הוא צודק.

בשביל להוציא 100 בקורס צריך קודם לפתוח את המחברת ולחדד עיפרון.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

בתחילת הדרך כשהתחלתי את הניסיונות שלי להפסיק לעשן קנאביס, לפני 4 שנים בערך. לא ידעתי איך אני אעשה את זה אבל ידעתי שאני אצליח. היו ימים שלא הייתי מצליח להחזיק שעה מבלי לעשן. אבל לאט ובטוח הצלחתי להתמיד, למדתי מהטעויות שלי (המון זה לקח לי בשביל להבין את המשפט הזה), למדתי מה עושה לי טוב ומה גורם לי לחזור לעשן.

אני עד עכשיו לומד להפסיק לעשן קנאביס, בעצם אני אף לא הפסקתי ללמוד כי זה משהו שתמיד יחזור אליי.

המחשבה הזו. בהתחלה היא ביקרה המון בראש אבל לאט לאט זה חולף ויורד בכמויות, היא יכולה לצוץ כמה פעמים בשבוע אחת לחודש ויכולה גם לחזור אחרי כמה חודשים טובים. כל פעם שהיא עוברת אני עושה בדק בית, איך זה קרה, מה גרם לזה. מה אפשר לעשות יותר טוב בשביל שזה לא יקרה.

עכשיו לפעמים יוצא שאני סתם שמח וטוב לי על הבוקר או הולך לישון כשטוב לי. אבל בלי בעיות קיומיות לא שווה לחיות, זה משהו שורשי בבני אדם, אי אפשר לא לברוח מהממותה.. תמיד תהיה ממותה מאחורי הקיר ברחוב או סתם דילר שמנסה למכור וויד

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אחת הבעיות בהפסקה בשימוש בסמים (כולל קפה וסיגריות) זה שהיו דברים שנהנת לעשות ביחד עם צריכת הסם, ובלי זה הם חסרי פואנטה.

אז מפתה לחזור לסם רק כדי להנות מהדברים שהיית נהנה מהם קודם. קמו לקחת הפסקה של 10 דקות בעהודה ולצאת החוצה, ועכשיו בלי הסיגריה אין לזה טעם, כי אתה עכשיו סתם עומד שם כמו מטומטם.

• מצחיק 1
  • מעניין 1

• תוכן חדש...