Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר תאונה קלה.
נפגעו הטמבון, כנף, פנס, ומכסה המנוע זז קצת.

הבעיה שמדובר בורסו 2011 ישן והשווי שלו נמוך ולכן קל מאד להגיע לאובדן - החל מנזק של 12,400 כולל מעמ.
אני לא רוצה להשבית אותו. הרכב עם ק"מ נמוך מאד מאד (פחות מ 100,000), עובד מעולה ורואה מוסך רק לטיפול לפני הטסט.
בנוסף השווי שלו בשוק החופשי גובה יותר מהשווי של לוי יצחק.

השמאי אמר שבמגבלת המחיר ניתן לתקן את הטמבון במקום להחליף ולתקן במוסך זול יחסית שהוא נתן לי וככה להציל את הרכב.

מה דעתכם?
יש פתרונות נוספים?

spacer.png

פורסם

השמאי בעל מקצוע, יודע יותר טוב מכולנו.

השאלה היא האם מה שאתה רוצה לעשות כדאי, או שיש נזק שלדה שאם קיים עדיף להשבית את הרכב. חוץ מזה, חשוב האם בעתיד תוכל לקבל תמורתו יותר מערכוו כגרוטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהתמונה נראה לי שהחלקים הפגועים העיקריים הם כנף קדמית שמאל (שהא להחלפה) והפגוש הקדמי

שאולי אכן אפשרי לשפצו.

מהתמונה לא ניתן לראות אם יש נזקים נוספים פנימיים, אם כי נראה לי שאין.

למיטב ידיעתי בדו"ח שמאי מפורט עם מחירים וללא ביצוע תיקון הרכב בעקבותיו, חב' הביטח תשלם לבעל הרכב ללא המע"מ,

כי אין חשבונית מס בגין התשלום וכדאי לדעת זאת מראש.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני 8 שעות, רפי לין כתב:

למיטב ידיעתי בדו"ח שמאי מפורט עם מחירים וללא ביצוע תיקון הרכב בעקבותיו, חב' הביטח תשלם לבעל הרכב ללא המע"מ,

כי אין חשבונית מס בגין התשלום וכדאי לדעת זאת מראש.

מנסיוני מול חברת מגדל לפני 3 שנים - העבירו בקיזוז מע"מ, ואת המע"מ השלימו לי אחרי שהגשתי מסמך מהרו"ח שלי על כך שאין לי קיזוז מע"מ על הוצאות הרכב הזה בעסק, (לא דיווחתי להם שאני עצמאי בעל עסק, אין לי מושג אם הם השיגו את המידע הזה לבד, או שהם דורשים מסמך כזה גם ממי שאינו עצמאי)

לא תיקנתי ולא הגשתי חשבונית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...