Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוקב בעניין.

גם אצלי (סובארו אאוטבק 2012) יש תופעה/בעייה דומה.

רעידות בסרק במצב D שנעלמות כמעט לגמרי ב-N או כשהסל"ד עולה,

ומתגברות כשמדחס המזגן נכנס לפעולה, או בהפנייה מלאה של ההגה בתמרוני חנייה למשל,

וזה גם לא סיסטמי... כלומר לא תמיד ברורה הסיבה להתגברות או הירגעות.

עד לא מזמן גם היו גמגומים קלים בזינוק עם מעט גז,

אבל זה נעלם כמעט לגמרי אחרי מיכל אחד של תוסף דלק לנקיון המערכת.

המוסכניק שלי חושד במצערת, והוא הזמין אחת חלופית כדי לשלול או לאשש.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • תגובות 278
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הדברים שציינת הם פקטור של עומס, נשמע הגיוני.

תבקש ממנו לנקות גם את הmaf ולוודא שהpcv תקין בעקרון אמורים להחליף אותם פעם ב50-60 אלף קילומטרים

תדאג שכשהמצערת מוחלפת, היא מוחלפת ביחד עם אטם חדש.

אפרופו איזה מנוע האווטבק שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז תבדוק עם מקט 16112aa350 מתאימה לך, אתה מוזמן לרכוש את זו שקניתי ממני במחיר עלות. היא חדשה לגמרי.

ל2.5 הרבה הרבה יותר קל למצוא חלפים.

אם זו האחת שאתה צריך, בפרטי. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה!

אני אבדוק במוסך אחרי החג.

הוא כבר הזמין מצערת באמזון שאמורה להגיע, סינית זולה למטרת בדיקה,

אז אם יהיה באמת צורך אצור קשר.

בארץ לפי ההתרשמות שלי יש זמינות גדולה יותר של חלפים למנועי ה-2.0 הנפוצים, ודווקא ל-2.5L קצת יותר קשה.

לפני הטסט האחרון הייתי צריך להחליף מסרק הגה (אין תחליפי וסמלת חוגגים עם מחיר מופרז ביותר),

והמסרק המקורי והחדש התגלה כתקול (מרגיש תפוס),

ומסתבר שזה היה היחיד בארץ וצריך להזמין מחו"ל אחד אחר, שאמור גם הוא כבר להגיע בקרוב.

היו לי ארבע שנים שקטות מטיפול לטיפול, והשנה התגלו סימני הגיל...

פורסם

יש בלאי, הרכב הזה יכול להיות מאוד זול לתחזוקה אבל חלפים זולים חיים קצר...

העלויות יכולות להיות גבוהות אבל הזמן בין תקלות טוב.

יש לי תקלות שאני חי איתן כמו בורר מצבי מזגן שמתקתק אבל לא שמיע למעט אולי בחניה והמערכת מעלימה לחלוטין.

מפתח אחד כבר לא פותח את הדלתות וקידוד עזר לשבועיים, לא נורא כי האימובלייזר עדיין עובד.

וטמבון שצריך תושבות חדשות בשביל לשבת פיקס וכמה חלקי רצפה ומגני רפש שהתבלו.

ומצערת אחת קצת עייפה וגם וונטה שחורקת בהנעה קרה לשבריר שניה.

הרכב בן 15 זה באמת דברים קטנים 

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, lanosforce כתב:

הרכב בן 15 זה באמת דברים קטנים 

שלי בן 13, אז יש למה לצפות אתה אומר...

למרות שהשנה כבר השקעתי סכום של כ-15K בהגה, טיימינג, סליל הגה, פלאגים ועוד כמה זוטות.

האמת שנמאס לי כבר להיות יד אחרונה. למשוך רכב עד גריטה.

מדגדג לי לשדרג, אבל אצלי תמיד יש על הצד השני של המאזניים אופנוע,

ומנסיון העבר הוא תמיד מנצח...

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם
לפני 9 שעות, BoazB11 כתב:

שלי בן 13, אז יש למה לצפות אתה אומר...

למרות שהשנה כבר השקעתי סכום של כ-15K בהגה, טיימינג, סליל הגה, פלאגים ועוד כמה זוטות.

האמת שנמאס לי כבר להיות יד אחרונה. למשוך רכב עד גריטה.

אני יותר ממבין ואני באמת בנקודת ההתלבטות אם לקחת את הרכב הזה - שהוא גם יד ראשונה אצל אבא שלי אז בכלל יש כאן ערך סנטימנטלי 

ולשדרג אותו במהלך 2026 לעוד מותג שאני רוצה לראות בחניה. 

או למשוך איתו עד לשני טסטים ואז להפרד - הפחד שלי הוא שהרכב הזה יהפוך ל"מזכרת" מאבא שלי ואז כבר בכלל יהיה לי קשה להפרד ואני סוג של מכריח את עצמי להפרד ממנו בתקווה לפני שזה מגיע למעמד הזה. 

- מה שיש לי לאמר לך זה - אחרי מספר נסיעות עם הסובארו 

תכלס הMAF והאטם אצלי הביאו את המצב לרמה כזאת שאני לא רואה ממש טעם להתאמץ על להחליף את המצערת - אבל אני אעשה את זה כי הזמנתי אחת ופשוט מכוח האנרציה. 

אם לא החלפת PCV וMAF - נכון, זה פארטס קאנון - אבל אחד שהוכיח את עצמו אצלי מצויין - תעשה את זה, זרוק עוד טיפה לבאר אחרי שכבר השקעת ככה ובאמת, יש לך רכב לעוד כמה שנים טובות. 

• רעיון טוב! 2

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוסט,

המצערת רפרביש הגיעה ביום שלישי האחרון, פעמיים כי טוסט.

אתמול בצהריים, מזג אוויר נפלא, לקחתי סט כלים, מצערת ואטם חדש. 10 דקות פירקתי הישנה כולל ניתוק מצבר.

10 דקות הרכבתי החדשה.

טריקה ל14 ניוטון, חיבור קונקטור, הרכבה של קרן אוויר וחיבור מצבר.

בתמונה האחת מימין, הנקיה יותר, זו המוחדשת ויש עליה מדבקת אחריות שמתי לב.

לימוד בית מצערת ולדרך.

האם התקלה הסתיימה?

אפשר לאמר שהיא כבר הסתיימה מקודם בהחלפת האטם והmaf אבל המצב השתפר עוד יותר!

עד שהמנוע מתחמם פה ושם יש עוד רעידה בין העברות הילוכים ועמידה בd טיפונת לא שקטה אבל זה מינורי! בעיקר מעבר בין הילוכים וכניסת מדחס אממה, זה נורמאלי תכלס.

כשהמנוע מתחמם, זהו, הרכב חלק כמו משי, כמו שזכרתי אותו ולא כמו שרציתי לשכוח.

מבחינתי סאגת הרעידות נגמרה.

אני לא חושב בכלל שזה הזרקת דלק יותר לכוון של מדחס וכנראה בכל זאת משהו בהילוכים שנעלם ברגע שכל הנוזלים מתחממים. רכב בן 15 שמרגיש על גבול החדש בפן פעולת מנוע וגיר.

IMG_20251024_140254.jpg

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...