Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי מוטרדת לאחרונה ע"י מטופל שעל הדרך סובל גם מהפרעת התנהגות.

לאחר אין ספור צלצולים שלו ממספר חסוי והתעלמות מצידה, הוא החל להתקשר אליה, כאשר על הצג של הנייד שלה מופיעים מספרי נייד של קולגות שלה מהעבודה.
בבקשה עזבו את ענין ההטרדה, הנושא בטיפול והכל יסתדר, אני בטוח: אותי מענינת דווקא הדרך - איך עושים זאת?

כיצד ניתן להתקשר אל מישהו ולדאוג שיופיע על הצג מספר זיהוי שיחה אחר?

פורסם (נערך)
בתאריך 11.3.2021 בשעה 05:18, MarcNL כתב:

האם משרד התקשורת פועל כדי להלחם בשרות הזה? הרי אין לו שום שימוש לגיטימי. למה מחכים, לכך שנוכלים יתקשרו ממספר של סניף בנק לקשישים וירמו אותם? בארה"ב ה-FCC פועל כדי לחסום את האפשרות לזייף Caller-ID.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין קשר אליהם, יש ספקים בחו"ל שמאפשרים גם דבר כזה, הם רק RESELLER.

אין מצב שיחסמו את זה, אחרת תוכל לחסום את כל הודעות ה SMS ששולחים הפוליטיקאים גם כן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בתאריך 14.3.2021 בשעה 02:02, eladts כתב:

האם משרד התקשורת פועל כדי להלחם בשרות הזה? הרי אין לו שום שימוש לגיטימי. למה מחכים, לכך שנוכלים יתקשרו ממספר של סניף בנק לקשישים וירמו אותם? בארה"ב ה-FCC פועל כדי לחסום את האפשרות לזייף Caller-ID.

image.thumb.png.58062b1419dafb3de9e32f0dee342856.png

לפי מה שהם כותבים באתר שלהם , נוכלים כבר השתמשו בשירות שלהם לצורך ביצוע הונאה/עקיצה/גניבה של כספים.

השאלה כבר עלתה עשרות פעמים בבתי משפט, השאלה האם יצרן של נשק אחראי לכך שלקוח שלו ביצע רצח?

יצרן של רכב אחראי על תאונת דרכים ? או שוד בנק שבוצע עם הרכב?

אז השאלה האם שירות או מוצר שהם מוכרים ומשמש לביצוע פשע. האם הם אחראים?

ומה לגבי מערכת הביטקויין?  זאת מערכת תשלומים שנוצרה מלכתחילה לצורך ביצוע תשלומים עבור פעילויות לא חוקיו.

לא רק שאף אחד לא סגר אותה עדיין, הציבור נוהר בהמוניו לרכוש את המטבע , חברות ענק , בתי השקעות .. כולם משקיעים במערכת הפיננסים של עולם הפשע.

אבל זה שירשור אחר

פורסם
בתאריך 15.3.2021 בשעה 13:49, korola כתב:

לפי מה שהם כותבים באתר שלהם , נוכלים כבר השתמשו בשירות שלהם לצורך ביצוע הונאה/עקיצה/גניבה של כספים.

השאלה כבר עלתה עשרות פעמים בבתי משפט, השאלה האם יצרן של נשק אחראי לכך שלקוח שלו ביצע רצח?

יצרן של רכב אחראי על תאונת דרכים ? או שוד בנק שבוצע עם הרכב?

האם יצרן הרואין אשם שהלקוחות שלו הרסו לעצמם ולסביבה שלהם את החיים?

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...