Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, outnex כתב:

יש לי כזו, איכות מעולה. 
https://www.shw.co.il/chalom

הממממ....
דומה באופן חשוד לשולחן שיש לחמותי מאיקאה. שים לב שהם כותבים "אלון טבעי, משולב לבן-שנהב".
אם החשד שלי נכון, והכל מגיע מאותה החבית (יצרן אחד שיושב לו אי שם במזרח אירופה, ומייצר לאיקאה וכמובן לעוד אחרים), אז דע לך שאולי הפלטה העליונה עשוייה אלון, אבל כל הלמטה, שהוא הוא הלבן-שנהב (ועליו לא צועקים שהוא אלון או לא מציינים איזה סוג עץ) הוא בעצם MDF או כל חומר אחר שעשוי נייר דחוס עם פולימר ושבבי פסולת נסורת. לא אומר שזה רע, אבל קח בחשבון לבדוק את זה. יש לזה יתרונות, ויש לזה גם (הרבה) חסרונות.

פורסם

^^

אתה צודק בהחלט, רק כמה שאני זוכר זה הפוך, הרגליים עץ מלא הלמעלה MDF.

באמת שאלתי את עצמי למה לשלם כמה אלפים עבור שולחן שעשוי בחלקו MDF?

בסופו של דבר, רכשתי שולחן שכולו עץ מלא מיד2 במחיר מאוד נמוך.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אתה תקבל תשובות שונות ממי שיש לו רהיטים "מפעם" שלהם וממי שיש לו רהיטים שלהם מהשנים האחרונות. איכות בינונית מינוס, רק תראה את כל הליין החדש הזה שלהם, פרופיל 10 עם כמה פלטות עץ. הכל סופר פשוט. ספות של 3 מטר עם מעט קורות תמיכה (בהשוואה ל"אותה" ספה של חברה אחרת)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק לפי המחיר רואים שאין סיכוי שכולו עץ מלא. שולחן כזה שכולו עשוי עץ מלא צריך לעלות פי 2 לפחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...