אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, עבדתי במכון ויצמן בתפקיד מסוים במשך כחודשיים, תפקיד שלא כ"כ התחברתי אליו, ולכן עזבתי מרצוני. במקרה נתקלתי במשרה בעמוד הדרושים שלהם שלדעתי כן יכול להתאים לי. מה סיכויי הקבלה שלי במקרה של עזיבה וחזרה (במידה ואכן ימצאו בי מתאים למשרה)? יש דבר כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת yorng, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח להמלצה על בית קפה/מסעדה לעצירה במחצית הדרך לאילת לערך. איכותי ככל הניתן.
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני לא מצליח להבין למה הוא כל כך מחרחר מלחמה בזמן האחרון. האם זה ניסיון של דיקטטור לייצר איום חיצוני בשביל לשרוד בשלטון או שיש משהו אחר שאני לא רואה/מבין? https://www.ynet.co.il/news/article/H1WKdS6LO#autoplay
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
-
עגלת קמפינג 1 2
מאת SurfHigh- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אז אחרי שהזעתי 2 ליטר אתמול בסחיבה של ציוד מהאוטו וחזרה ב 40 מעלות, החלטתי להתפנק בעגלת קמפינג. מה עדיף? הסוג הזה: או הזה: המלצות על משהו אחר או מקום לקניה יתקבלו בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב משומש ולצערי הבנק שלי (פועלים) סגור בימי שישי האם יש אפשרות כזאת לעשות העברת כסף מחשבון לחשבון בדואר במעמד העברת הבעלות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
התיעצתי עם הרו''ח שלי ולא היתה לו תשובה וודאית עבורי (חישובי שכר הם לא תחום העיסוק המרכזי שלו). לכן לפני שאני משלם כסף לעו''ד/חשב שכר כדי להבין לצד מי עומד החוק, אולי מישהו כאן כבר נתקל בסוגיה הזו ויוכל לשפוך מעט אור. הייתי מועסק ע"' מעסיק א' מינואר 2018 עד פברואר 2021 כעובד שעתי, 4-5 ימי עבודה בשבוע וכ3-4 שעות עבודה ביום. בפברואר העסק נמכר לבעלים חדש, "פוטרתי" והועסקתי מחדש ע"י מעסיק ב'. מעסיק א' צריך לשלם את הפרש החוב שלו כלפי, דמי הבראה, ימי חופשה צבורים וכו'. לטענתו החישוב שבוצע ע"י הרו''ח שלו היה שגוי ולכן צברתי לא 30 ומשהו ימים אלא כ10 ימי חופשה לאורך התקופה בטענה שהיקף המשרה לא מלא. כמו כן, השכר שלי התבסס על X ש"ח שכר שעתי בסיסי + עמלות א…
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
-
- 12 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אז הספינה, ever given, שתקועה בתעלת סואץ כבר מס' ימים- מה אתם יודעים על זה? אני מוצא את העניין הזה ממש מסקרן אז חשבתי לכתוב פה. הרי פה יש מומחים בכל עניין למה היא נתקעה? לפי הבנתי עוד לא ממש יודעים. אבל לא מבין למה לא מצליחים לחלץ אותה. כאילו, זה עולה מליונים רבים כל יום והנזק רק עולה ומצטבר. 'גלי ההדף' של הנזק רק מתעצמים מיום ליום. ברור לי שאני אהבל אבל זה נראה כאילו בשביל לטפל בנזקים בסדרי גודל כאלו זה פשוט יחסית לארגן משהו שיגרור אותה קצת מהדופן של התעלה ולשחרר אותה. מה, זה עד כדי כך מסובך? גם הבנתי שאין בעולם ממש נסיון עם מקרה כזה, על ספינה בסדר גודל כזה (כ400מטר) אז תאכלס אף אחד לא יודע מה לעשות... מגניב. מרתק. …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
מבדיקה שעשיתי דרך AIR B&B - יכול להיות שלא הצלחתי, אבל ראיתי רק ברחובות. אין בתי מלון ביבנה. אין אכסניה. שומר שבת - לא יכול לצעוד 5 ק"מ לרחובות רוצים לעשות חג אצל גיסי אבל אין מקום לישון לי ולילד.{לשאר הארבעה יש} צריכים מיטה בלבד- מ22:00 עד 7:00 בבוקר למחרת. יוצא בתאריכים 16.17-5.2021 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 610 צפיות
הרגל של שולחן האוכל התחילה להפרד מהמסגרת, ניתן לראות שני פינים מעץ שיוצאים ממקומם במשיכה. גם הפלטה של הגגדלה לא יושבת בדיוק במקום. יש נגר שמתעסק עם דברים האלה? בא, מפרק, לוקח, מתקן, מחזיר. או אולי אפילו מתקן במקום אם זה משהו קטן? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
זה פשוט מצב נדיר - בכמה שהוא מעצבן. (כי היה לי לפניו מזגן אלקו בן 20 שעשה את אותה בעיה בדיוק...) בגלל אותה בעיה, אותו אלקו קשיש הוחלף לפני שנה וחצי ל"TOSOT" של תדיראן. אחרי פחות משנה של פעולה, התחילה הבעיה הנ"ל שוב... הבאתי את השירות - אמר לי ש"אסור לשים בקיץ טמפרטורה של פחות מ-22 מע', ובגלל זה הוא קופא". היה נשמע לי הזוי, אבל ניסיתי וזה אכן עבד (קירר סביר ולא קפא) אז "הזנחתי" את זה. (האמת- לא ממש הזנחתי- היה אצלי, בעניין אחר, טכנאי פרטי שאני מכיר היטב, שמע את הסיפור, אמר לי שזה לא נשמע לו סביר מה שהם אומרים, עלה על הגג, בדק שוב גז ולחצים ואנא ערעאף מה , אמר לי ש"רק אם הוא במקרה יהיה אצלי בזמן שזה קופא אולי יוכל לומר מה הסיבה". בקיצו…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הסוללה מתה. מחבר למטען, אין שום סימן חיים. סוללה חדשה עולה 250 ש"ח, שואב חדש עולה 500. חשבתי לנסות לתקן לבד.. יש טעם להיכנס לזה, או שהסוללות הפנימיות יקרות בכל מקרה, כך שלא אחסוך שום דבר ?
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש דירה בבניין בן 7 שנים שאני מתעניין בה. אולם אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על המוכר שיהיה כנה לגבי תקלות תשתית בבניין כמו סתימות ביוב בגלל תכנון גרוע, דתיים שמשתוללים בשבתות ומשחיתים מנעולים של דלתות כניסה לבניין וכו.. האם מקובל לבקש את הטלפון של ראש ועד הבית ולשאול אותו שאלות לגבי תחזוקת הבניין? זאת לא הטרדה?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 655 צפיות
היי, אני מחפש מקום שקט ואפילו פסטורלי לארוחת בוקר משודרגת, כמו בופה במשק כלשהו. אני צריך להיות בצהריים באיזור בית שמש אז אני צריך מקום ברדיוס סביר משם. תודה! מקומות עם תפריט לא שגרתי יתקבלו בשמחה רבה
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 716 צפיות
קיבלתי הצעה למחשב על פי המפרט מטה , דעתכם תתקבל בברכה: דגם Inspiron PC 3881 מעבד Intel®️ Core™️ i7-10700 Processor 16M Cache, up to 4.80 GHz זיכרון DDR4 16GB אחסון 512GB SSD כרטיס גרפי NVIDIA GeForce GTX 1650 4G מערכת הפעלה Windows 10 PRO יציאות וחיבורים 3 יציאות (USB 3.2 (Type-A מדור ראשון יציאת USB 3.2 (Type-C) מדור שני 4 יציאות USB 2.0 שקע משולב לשמע יציאת Line-out יציאת HDMI 1.4b יציאות Display Port 1.4 יציאת VGA יציאת RJ-45 Ethernet יחידת ספק כוח קישוריות Wi-Fi 5 (WiFi 802.11ac) + Bluetooth 4.2 כונן אופטי DVD+/-RW משקל המוצר החל מ-5.23 ק"ג אחריות 3 שנים באתר הלקוח המחיר כ…
הודעה אחרונה מאת NirLevi, -
-
- אחראי פורום
- 19 עוקבים
- 47 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
הייתי בראיון פרונטלי- טכני בחברה ולתפקיד שאני מאוד רוצה, ומסיבות כאלה ואחרות לא הייתי במיטבי והראיון לא הלך טוב. כצפוי, יומיים לאחר מכן הודיעו לי שלא עברתי. לא הרמתי ידיים ודרך מחלקת HR העברתי למראיין מכתב ובו אני מבקש צ'אנס נוסף. באופן מפתיע הבקשה התקבלה ועשו לי מבחן מקוון שאותו עברתי בהצלחה ולאחריו קבעו לי שוב ראיון טכני ועם אותו מראיין. חרשתי את הרשת באיתור שאלות נפוצות בחברה ולתפקיד עוד לקראת הראיון הראשון, אבל איך מתכוננים לראיון מועד ב'? על שאלות שאני יודע שטעיתי בהן בראיון, בדקתי מה התשובות לכך. שאלות שזכרתי, גם נסיתי למצוא את הפתרונות. אבל מה מעבר? ולמה אפשר לצפות? סיטואציה מאוד מוזרה ולא שכיחה. אחת הסיבות העיקריות שכשלתי בראיון…
הודעה אחרונה מאת TheAvatar, -
-
אז בקרוב אני עובר לדירת גן שרשור שיפוץ בקרוב..... כיון שהיום אני נמצא בקומה רביעית מעולם לא הטרידה אותי יותר מדאי מחשבה על פריצה. והסורגים בבית נטו להגנה על הילדים מנפילה. אך בדירת גן המצב כמובן שונה. מה האופציות העומדות לרשותי מלבד סורגים. (שבינינו גם לא עוזרים יותר מדאי. אצל הוריי כרגע הותקנו חלונות עם סורג חשמלי בלי להיות גנב זה נראה שקל מאוד לפרוץ אותם. אם כבר זה לדעתי יותר "מושך אש") והאם אופציות כאלו מייתרות סורגים (זה פשוט מציק ומכער) שאלה נוספת מלצות מועילות במשהו חוץ מלספק את יצר הסקרנות במקרה ו...
הודעה אחרונה מאת gorelshv, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 24 תגובות
- 7 אלף צפיות
מבקש את עזרת חכמי הפורום בנוגע למפרט מחשב אשר מיועד לשימוש מסיבי לאדריכלות בעזרת תוכנת אוטוקאד. אודה אם מי מהמבינים יוכל לשתף מפרט רצוי של מעבד , לוח אם וכדומה על מנת שאוכל לבדוק מחירים... אני חסר ידע לחלוטין בנושא . תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, שואל בשביל בת הזוג שעובדת כמארחת במסעדה. עבדה ביום העצמאות משעה 11:00 בבוקר עד השעה 24:00 ואף מעבר לכך. כמות השעות לא הגיונית לדעתי, והיא טוענת שכיף לה להעביר את השעות האלו, אבל לדעתי משהו פה פסול - בטח בשכר שהיא מקבלת. מבחינת אחוזים, כמה אמורים לקבל עבור שעת עבודה בשכר מינימום ביום העצמאות? אשמח לשמוע, תודה (מדבר על ה14 באפריל שהתחיל כיום הזיכרון...)
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן, מה הדרך הכי טובה ומהירה להעביר כסף מחשבון יורו ישראלי (בבנק דיסקונט לצורך העניין) לחשבון אירופאי (גרמניה/הולנד). האם דרך הבנק או דרך אחרת? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת MarcNL, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני לתקן נקב קטן בקרבורטור ישן. https://www.orgat.co.il/pro/quicksteel.html האם החומר עמיד לדלק? האם יש כמה סוגים של הדבר הזה? למישהו יש ניסיון? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. האם ניתן לחנות בתחנת הרכבת בנתניה חינם למשך מספר שעות? אמור כנראה להגיע השבוע לתחנה זו בשעות הצהריים/בוקר מאוחר. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. נא ראו תמונות מצורפות, וסליחה על קישורי הצילום העלובים שלי (מזלי שאני לא מתפרסם מצילום, כן, אני יודע). הלחצן הוא בברירת מחדל - סגור. כאשר לוחצים עליו הוא מעביר את המתח (220 וולט). יש באיביי ודומיו לחצנים, ובשפע, אבל די התפלאתי כשלא מצאתי כזה בדיוק, שמופעל בלחיצה כלפי מטה. הלחצן הוא קפיצי כמובן, וחוזר למעלה להתנתקות כאשר מרפים ממנו. איך בכלל קוראים ללחצן כזה? יש לו שם מקצועי, אני מניח? מה בכלל יכול להתקלקל במגען כזה? איך פותחים אותו מבלי להרוס אותו לצמיתות? הוא ניראה לי חד פעמי: לאחר שהכניסו את הלחצן מפלסטיק, לחצו את קצה הטובלן שלו בכדי שלא יצא החוצה. אני בכוונה לא מגלה לכם שהוא שייך למטחנת קפה בת כ- 40, בכדי שלא תצחקו עליי ותגידו לי שחדש…
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- 8 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, נתקלתי בסרטון ביוטיוב שמסביר על הרמקול. מדובר בהתקן שהופך כול משטח לרמקול שמפיק צליל על ידי רטט. https://www.aliexpress.com/item/32617592866.html רציתי לברר האם למישהו יש כזה רמקול והוא באמת עובד כמו שמראים בסרטונים? שאלה נוספת, אם להצמיד אותו לקיר, הוא יחדור את הקיר? ישמעו מוזיקה בצד השני? Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
אז נתקלתי בכתבה הזאת ולא ממש הבנתי מה ה"חדשות" כאן. קברים של חיילי צהל שמתו לפני עשרות שנים ואין אף אחד שהולך לבקר אותם והם מוזנחים. סבבה אני מבין את הרגישות אבל לדעתי בכלל צריך לפנות לקבר אחים אחרי תקופה מסוימת. הקבר זה בשביל האנשים שחיים לא בשביל מי שמת. ואני מדבר בכללי וחבל שלא מיישמים את זה בארץ שלנו, במיוחד שהיא קטנה כל כך. https://www.kan.org.il/Item/?itemId=103665 וכן אני יודע שזה נושא רגיש אבל אשמח לשמוע דעות
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני רוצה לבנות קופסא קטנה (בערך 20 על 20 ס"מ), צורתית (ריבוע עם קימור עליון), עם דלת. התנסיתי קצת ביציקת בטון בעבר לפרוייקטים קטנים אחרים, והתוצאות לא היו טובות במיוחד. אני יודע לייצר את התבנית הרצוייה. אני יודע שצריך לנער היטב בגלל בועות אוויר (יש לי מלטשת רוטטת, שהיא רק רוטטת ולא מלטשת - אמורה להתאים פרפקט). מה שאני לא יודע: 1) האם צריך להמשיך להרטיב את הבטון אחרי שהוא מתקשה למניעת סדקים? לכמה זמן? 2) אני מניח שלכל שק בטון יש הוראות הכנה לגבי הוספת חול וכדומה, האם אני צודק? אם לא, מה אני צריך להוסיף לתערובת? 3) אני מניח שרצוי להוסיף תמיכה קשיחה לתבנית. יש לי רשת מצופה פלסטיק, האם זה יהיה טוב? 4) איך לתכנן את הדלת?... ללכת לחנות DIY הח…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברי פורום נכבדים, ברצוני לעבור לגור בצפון עם בת זוגתי (יש לנו חיסכון וגם בנוסף עזרה מההורים ), אנחנו מעוניינים לשכור דירה אבל נתקלנו בהתלבטות. מצד אחד אנחנו מעוניינים בבית פרטי , שכן יש פרטיות די מוחלטת, שקט משכנים, גינה גדולה (מקום לכלב), צמחים הרבה ירוק בעין, ושטח בית יותר גדול . יש גם חניה צמודה ופרטית שמאפשרת לי לטפל ברכב ( אני עושה טיפולי 10,000 לבד וגם טיפולי דיטיילינג) אז זה מאוד נוח בהשוואה לחניה של בניין. מצד שני במחיר הזה אנחנו גם מצאנו דירות בבניינים מאוד חדשים עם מרפסות עם נוף יפייפה בקומה גבוהה , בניינים שחלקם אפילו עם חדר כושר , מחסן וחניה פרטית. שממש נעים לשהות בהם. אז אנחנו די מתלבטים אני ובת זוגתי בחילוקי דעות , נכון שז…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חברים אשמח לעצתכם, רכשתי דירה בפרוייקט מחיר למשתכן (במקום טוב במרכז). אמורה להימסר בעוד כשנתיים. כמו הרבה זוכים אינני בטוח אם ארצה לגור בדירה כלל או להשכירה מייד. גם אם נגור בה, אינני יודע אם זה יהיה לפרק זמן קצר (עד שנוכל למכור/להשכיר) או לפרק זמן ארוך יותר - מדובר בשכונה בהקמה כך שאין לדעת איך היא תהיה - אולי נאהב ואולי לא. מבחינת גודל היא תספיק לי לתקופה ארוכה, גם אם המשפחה תתרחב. ה-שאלה היא עד כמה לשפץ ואיך, כאשר הרעיון הוא איך אני משאיר לעצמי גמישות לעשות דברים מודולרית. ברור לי שלא הכל אפשרי ושצריך לתכנן הכל מראש ועדיין אין לי כוונה להשקיע בדירה הראשונה "בטירוף", אלא אם כן היא תתאים לנו ואת זה אני מניח שיקח כמה שנים לדעת, אבל אז נתבאס לצאת ממנה ל…
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
המלצה לאוהל
מאת Big Guy-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן! פחות מבין בתחום ואשמח לעצה מאנשים מביני עניין. מחפש אוהל בגודל של 4-6 , כאשר חשובה בעיקר נוחות וכן עמידות לגשמים. אשמח לקבל המלצות. מוכן גם להזמין מאמאזון.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 664 צפיות
מתכנן לעשות שני לילות עם המשפחה בקצרין בחופשת שבועות. המיקום הנוח יאפשר לנו להגיע מוקדם לנקודות עניין ולהימנע מהעומסים (כך אני מקווה לפחות). יש המלצות על מסלולי טיול/מעיינות/חופים בכינרת/מסעדות/קינוחים/כל דבר אחר? הילדים בגילאי 6-11. תודה.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 292 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- discoTD5
- שי
- Or05230
- SurfHigh
- שלמה האספן
- netanel1014
- ELIA56
- nechmya
- 3n
- sperial
- natco
- רכוב כעומד