אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לא, זה פשוט הזוי. ההתנהלות ב24 שעות האחרונות היא פשוט שערורייתית. אדווה דדון רצה בצורה מבזה מזירה לזירה ברחבי אשקלון, בן מיטלמן מראיין בחורה מסכנה בהלם שהרגע ראתה את השכנה שלה מתה, והשיא - אירוע הנ.ט מעכשיו, כאשר כתבת עומדת בכניסה לטיפול נמרץ בביה"ח ברזילי ובלי בושה מדווחת מהרגעים שבהם אחד הפצועים מפונה לתוך ביה"ח, בזמן שהמצלמה עושה זום על הפצוע שכבר ארוז בשקית. עיתונאות הייתה פעם מקצוע מכובד, מה שקורה עכשיו זה פשוט ביזיון. מאד מזכיר את ההתנהלות בתחילת שנות ה2000 כשצלמי הטלויזיה היו נכנסים לתוך אוטובוסים מפויחים ועושים זום על חלקי גופות.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש למישהו הסבר לאזלת ידה של המשטרה במהומות שפושטות בכל ערי הארץ ביומיים האחרונים? נראה שילוב קטלני של העדר מודיעין, חוסר כח אדם ואמצעים לפיזור הפגנות ואי רצון להתתעמת עם הפורעים (הערבים ויהודים). האנרכיה משתוללת, אנשים לוקחים את החוק לידיים, הקיצוניים חוגגים, לינצ' רודף לינצ' והשוטרים או שלא נמצאים או שעומדים מנגד ולא ממש משליטים סדר. אני זוכר תמונו אחרות לגמרי מההפגנות מול בית ראש הממשלה.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום רב יש לי 2 שאלות בעניין אפליקציות אני מעוניין לשכור את שירותי אחד המתכנתים בפייבר fiverr, איך איכות המתכנתים מהודו, על מה צריך להשים דגש כבר מדובר באפליקציית אנדרואיד? הדבר השני, יש אפליקציה שהחברה שתיחזקה את הapp, קרסה, אין לה אתר והיא לא נותנת שירות בכלל. יענו התפרקה החברה, אי אפשר להגיע למשרדים כי אין. יש אפשרות לקחת את האפליקציה ולשנות אותה מבלי לקבל תביעה משפטית? מה הן האפשרויות שלי בעניין? עד כמה זה מסוכן? הכוונה בסוף היא אפליקציה לשימוש פרטי ולא לפרסום מסחרי בחנויות app.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
אני מרגיש שאני נמצא בצומת דרכים מסוימת וקשה לי לראות בבירור, מרגיש לי שאני רוצה לחזור לארץ אבל אין לי באמת סיבה (לא יהיה מקצוע, לא תהיה משפחה, יהיו קשיים כלכליים) לעומת חיים סבירים שמתקדמים בקצב סביר++ בהולנד. אני אוטוטו (שבוע הבא) בן 24, גר בהולנד, עובד בתור מנהל תיקי לקוחות אצל מפיץ חלקי חילוף לאופנועים עבור השוק הצרפתי/בצרפתית ובמקביל לומד מכונאות רכב במסלול ערב/משרה חלקית מזה כמה חודשים (אבל המסלול אורך כ3 שנים). עד לפני כמה שבועות הייתי בזוגיות וחייתי ביחד עם בחורה מקומית שהיינו בזוגיות שידעה הרבה עליות ומורדות אבל היינו ביחד כ4 שנים ביחד מתוכם 3 שנים חלקנו משק בית. גם בזמן הזוגיות ואולי במיוחד כעת בער בי לחזור לארץ, שילוב בין רצון ל"מולדת", חוס…
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
אז היו כאן כל מיני שרשורים על לימודים אקדמיים, אבל הסיטואציה שלי קצת שונה 🤐 בן 48, עם תואר ראשון במנהל עסקים ותואר שני בניהול, עובד בעבודה מסודרת, ואיכשהו כבר תקופה ארוכה בא לי לחזור לאוניברסיטה על בסיס מינימאלי כלשהו - קורס או שניים בסמסטר, בשביל הכיף, בשביל להפעיל את המוח, ובשביל ללמוד קצת דברים מעניינים ששונים מהיומיום שלי. ההתלבטות שלי היא האם ללכת על תחום לימודים פראקטי שאולי יעזור לי אם ההייטק יחליט שאני זקן מדי (נגיד ראיית חשבון או משפטים), או על תחום שהוא יותר בשביל לגרות את הסקרנות האינטלקטואלית ובשביל הנפש (נגיד מדע המדינה, מזרח תיכון, או משהו בסגנון). ברור לי שזו החלטה מאוד אינדיבידואלית, אבל מסקרן אותי לשמוע דעות מהקהל.
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
ערב טוב מי מכיר מי יודע? מה המצב הסוציואקונומי של העיר? שכונת אגמים- ניצני גת. נמצא בשדרות עמק האלה. בית 4 חדרים עם גינה 100 מטר ב1.5 מיליון שקל. לפי המפה קרוב לעזה. תנו דעתכם חברים, ההורים של אישתי מאוד לוחצים שנעבור. אני מירושלים וטוב לי.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 506 צפיות
כולם מבולבלים פיקוד העורף לא יודע מה להגיד האולם גם לא יודע מה יהיה
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 602 צפיות
השאלה בכותרת. עריכה, ההודעות מוגדרות לא להופיע כשהשעון לא על היד שלי... אפשר לנעול את השירשור נראה לי
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, אני ואשתי רוצים להעביר לילה בתל אביב (שישי שבת)ב AIRBNB ללא חניה. האם יש מקום בו אפשר להחנות את הרכב ברדיוס סביר ממרכז העיר ולקחת מונית?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
היי, גר בדירה שכורה, המזרון שקיבלתי עם הדירה פשוט זבל שבזבלים ואני וחברה שלי קמים עם כאבי גב. בגדול שנינו ישנים בתוך בורות שיצרנו במזרון 😁 אני הולך לסגור עם בעל הדירה שאני מאחסן את המזרון שלו או מעיף וקונה אחד חדש משלי. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי אבל גם רוצה להנות, ההורים שלי קונים מזרון כל איזה 10-15 שנה בסכומים ענקיים ואני לא רוצה להוציא כל כך הרבה. מבקש המלצה על מזרון בעד 2000 ש"ח. אנחנו אוהבים מזרונים קשים ותומכים, גודל 140*190. יש לי חבר אז בחנויות הבאות יש לי הנחה: ACE, הום סנטר, אמריקן קומפורט, עמניח וgood night. ראיתי את הקטע החדש הזה של המזורנים שמגיעים מגולגלים ואז מתנפחים…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
שלום למומחי ההשקעות, אני יודע שזו שאלת מליון הדולר, ושלאף אחד אין תשובה חד משמעית. אבל בכל זאת מחפש רעיונות ונק' מבט. להורים שלי, צעירים בני 70 וקצת, יש סכום כסף של כ600K ש"ח. אין להם פנסיה. רק קצבת זקנה של ביטוח לאומי. אז הסכום הזה, אמור לכלכל אותם לשארית חייהם. אז מצד אחד, לא רוצים לשים באפיק מסוכן, כי אין לדעת מתי יצטרכו את הכסף. ומצד שני, הכסף שוכב בעו"ש, ומפסיד מערכו בכל יום. כרגע זה הפסד קטן, אבל את תהיה אינפלציה יפסידו הרבה. מה האופציות הסולידיות שיש כיום, עם סיכוי טוב, לשמור על ערך הכסף? פק"ם? מק"ם? אג"ח מדינה? קרן נאמנות?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 985 צפיות
שלום לכולם, מעוניין לקנות לחבר קרוב לכבוד היום הולדת מנגל גז חדש לגינה. הידע שלי בנושא שואף ל-0 מלמטה. השימוש יהיה יותר בכיוון של דברים פשוטים - קבבים, פרגיות, המבורגרים, שיפודים וכדומה. סטייקים מדי פעם, אך פחות בכיוון של למדוד טמפרטורה של הנתח ולרדת לדקויות. התקציב הוא עד 2,000 ש''ח - אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת NTL83, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
יש לי מפסק כמו בתמונה, היה ישן ומזייף החלפתי אותו, חיברתי הכל אותו דבר כמו שהיה. אני אתאר את המצבים, לפני זה הוא היה צבוע בלבן קיר אז בקושי ראו את הנורות. שתי הנורות דולקות קבוע על עוצמה נמוכה, ושמפעילים את הכפתור הם דולקות יותר חזק, שהמים רתחו אחרי חצי שעה אני מכבה ואז הנורה למעלה נכבית לגמרי, ולמטה מואר חלש. אחרי שעה נדלקות שתי הנורות על עוצמה נמוכה. הדוד עובד הכל המצב תקין? לא הבנתי מה המשחק של הנורות. המנורה למעלה מחוברת בגישור למפסק למעלה ימין ושמאל. זה מחובר ככה צד ימין 2 חוטים אדומים. צד שמאל במקביל 2 חוטים שחורים. למעלה בכל צד נכנס חוט אחד של הנורה העליונה בגישור. תודה.
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
אולי אני חי בבועה אבל אני לא מרגיש שום מיתון. חודשיים שהשוק קפוא בגלל הקרונה. הריבית כרגע 0.1% בשוק. מחירי הדירות נשארו אותו דבר. מחירי הרכבים נשארו אותו דבר. החלב הביצים המילקי והגבינה במכולת עולה אותו דבר. יש איזשהם נתונים שמצביעים על מיתון בפתח מעבר לביזיון שקורה עם העצמאיים ? מישהו מרגיש משהו שונה ?
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 606 צפיות
כשאני מנסה דרך החנות אפליקציות זה אומר שזה לא זמין בארץ.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני להתייעץ עמכם לגבי המקרה שקרה לי בשבוע שעבר - האם יש כאן בעיה או שזה הליך תקין? לפני כחודשיים (למען הדיוק 10/03/21) נתתי צ"ק ע"ס 2000 ש"ח למוסד מסודר (בי"ס של הילדים) ואכן הוא נפדה כמה ימים לאחר מכן - בתאריך 18.03.21. הצ'ק היה למוטב בלבד וכתוב ל:שם המוסד אליו שילמתי. עד כאן הכל טוב ויפה. שבוע שעבר בתאריך 3/5/21 אני מקבל הודעת SMS בבוקר על משיכה של 2000 ש"ח מיומן חובה ל... (ואין המשך בטקסט) פשוט ממש כך: הועבר 2000 ש"ח ל, מיומן חובה. נכנסתי מייד לחשבון הבנק באינטרנט ואני רואה שרשום שם משיכה בעבור צ'ק שמספרו XXXXX . מבדיקה קצרה אני מגלה שמדובר באותו צ'ק שהוזכר לעיל. התקשרתי מייד לב"ס והמזכיר שהנהלת חשבונות אמר לי שמבחינתו …
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחרי הרבה שנים של שירות אמין, נשברה לצערי הקערה במכשיר מג'ימיקס 2000 של ההורים שלי. פרט לקערה המכשיר תקין לגמרי ועובד מצוין למרות הגיל. חרשתי שעות באינטרנט בנסיון למצוא מישהו שמחזיק קערה כזאת, אבל לא מצאתי. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חלקים לדגם הזה? חבל לי לזרוק מכשיר תקין בגלל דבר כזה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
שלום וצהריים בנעימים לכולם כחלק משיפוץ כללי של המטבח, אנחנו מתכננים להחליף את הכיריים לאינדוקציה. ראיתי את הכיריים האלה (בוש סדרה 6) באמאזון גרמניה- https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07H5KCF28/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 מחיר כולל משלוח מהיר כ-713 יורו (2800~ שקלים). בהוראות ההתקנה (מצורף צילום) מוסבר חיבור של פאז אחת או שתי פאזות, ואני לא מצליח להבין איך אני מחבר לשם תלת- פאזי (כרגע בקיר יש שקע "שוקו" ישן). אז.. א. איך הכיריים האלה באופן כללי? המחיר נראה לי קצת נמוך באופן יחסי. פספסתי משהו? ב. איך לחווט את התקע לכיריים? אשמח להסבר כללי על אופן החיבור הדו- פאזי המופיע בהוראות, ואיך להשת…
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן יודעי כל. אני לקראת רכישה של דירה חדשה מקבלן, היא תהיה היחידה בקומה. ע"מ שאוכל לשים אופנים מחוץ לדלת (או כל דבר אחר) אני שוקל לבקש מהקבלן להצמיד לי את הזכויות בלובי הקומתי. האם: 1. מבחינה משפטית הזכויות שלי, אבל בפועל זה שטח משותף כך שלמשל הניקיון/תחזוקה יהיו משותפים? או שאני למעשה גורם לכך שאני אצטרך לבד לשאת בנטל? 2. האם אהיה מחוייב בתשלום ארנונה גם על השטח הזה (הכוונה שהוא כבר לא יתחלק בין כל הדיירים אלא אני אצטרך לשלם עליו לבד)? תודה
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
הסינים ממשיכים במסורת, מסתבר שלא רק מעבדות לניסוי בוירוסים של עטלפים הם מנהלים בלי אמצעי בטיחות, גם תוכנית החלל שלהם מתנהלת בלי אמצע בטיחות. עכשיו מסתבר שבשיגור האחרון שלהם לחלל, המשגר במשקל של 30 טון נשאר להסתובב במסלול סביב כדור הארץ. הוא מקיף את כדור הארץ כל 90 דקות, ולאט לאט מאבד גובה. לפי N12 הוא מקיף את הכדור בקו רוחב 41.5 והם הוסיפו שגם ישראל נמצאת במסלול שלו וגם ניו יורק. אז יהיה מעניין, כי במסלול הזה חוץ מישראל וארה"ב , יש בעיקר את סין וכל מדינות ערב שביננו לבין סין. אם מישהו חושש , אז שיקנה מגן ביצים ויעבור לאילת לכמה ימים , או לאיי סיישל. https://www.mako.co.il/news-science/2021_q2/Article-8fc8bd64d0…
הודעה אחרונה מאת korola, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 827 צפיות
שלום לכם, שוכני הפורום הכל-יודע. לא הייתי אצל רופא שיניים כמה שנים כבר. בעקבות כאב שהיה לא מזמן הלכתי למרפאה שהמליץ לי חבר, טיפלו לי בבעיה ובבדיקה כללית מצאו לי כל מיני תקלות ובעיות (אין חורים) ויש לי הרגשה שמשחילים אותי. המרפאה הזאת מאוד נחשבת ובין היקרות בארץ (!), מכאן שגם אם לא משחילים אותי - לא בא לי לשם אלפי שקלים על ההפרש בין מרפאה אחרת. רוצה עוד חוות דעת. קופ"ח לא בא בחשבון. מהנסיון שלי עובדים שם בעיקר סנדלרים. אז אחרי שפרשתי את משנתי- למי יש המלצה?
הודעה אחרונה מאת shai82, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אתמול עשו כביסה במכונה ומאז היא לא עובדת מופיעה הודעה Ed1 כרגע אין לי תמונה של הלוח כי יש טכנאי אבל לא נראה לי שהוא יודע מה הוא עושה או מבין מה הוא צריך לעשות על מנת לתקן. מה שקורה זה שבוחרים בתכנית כלשהי, סוגר את הדלת ולוחץ על start ואחרי כמה שניות מופיעה ההודית תקלה Ed1. אשמח לעזרה בעניין, גם כיוון איך לתקן את התקלה זה יהיה מעולה. מצרף לכם תמונה של הלוח האחורי עם כל הפרטים שיש שם
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי לכולם אז הגיע תורי ואני מתחתן 🤦🏻♂️ אחרי שסגרתי 80% מהספקים הגעתי לאלכוהול, אני לא שתיין גדול, בדרך כלל יושב על בירה, עכשיו צריך עזרה של מישהו שמבין וגם עם נסיון, האירוע יוצא יום רביעי ויש כ400 מוזמנים, הבנתי שיש חישוב כלשהוא כמות ליטר לכמות אנשים, איך מחשבים? מעוניין לקנות וודקה פרימיום + וויסקי טוב, לא רוצה לעוף יותר מדי אבל שיהיה כמות מספקת וגם אלכוהול איכותי, אז איפה מומלץ ללכת בשביל מחיר טוב? שמעתי גם שיש מקומות שקונים בחזרה אלכוהול שנשאר סגור, אז כמה ליטר אלכוהול צריך? ועל מה כדאי להתמקד? מוכן להשקיע עד 5K₪, מכובד? בוודקה שמתי עין על מונט בלאן, בלוורדה, בלוגה, גרייגוס, ואן גוך לגבי הויסקי בלאק…
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 990 צפיות
אשתי נוסעת לכמה ימים לגיאורגיה. בדקתי באתר פרטנר (שם המנוי שלה) ומחיר חבילה 209 ש"ח. נראה לי יקר מאוד? לי בדרך כלל עושים מהעבודה כשאני נוסע, אבל אני בטוח שמשלמים פחות. יש למישהו המלצה על פיתרון זול יותר? תודה.
הודעה אחרונה מאת Michaelr, -
- 5 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אחרי סדרת ניסיונות כושלים שלא הצליחו להנחית את הטיל הענק שלהם, SpaceX הצליחו לבסוף להשלים נחיתה אנכית ללא התרסקות.
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 820 צפיות
היי מחפש פלטת עץ אורן סטנדרטי בגודל 110*25, בעובי 1-2 לצורך בניית סוג של מדף איפה ניתן לקנות כזה דבר באזור רג-גבעתיים? תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 814 צפיות
שלום למומחים, שואל עבור חיילת שצריכה אוזניות אלחוטיות, לא מחוברות ביניהן, כאשר אמינות או עמידות הן דרישה מתבקשת. היא אמרה לי שיש JBL, אפל, סמסונג וכו', אבל אני פשוט נחרד מהמחירים. חבל שחיילת (לבסוף) תצליח להרוג אוזניות יקרות שחלק מהמחיר המשולם עבורן - הוא על השם בלבד. יש לכם המלצה למוצר לא כל כך ממותג, אבל עדיין ברמה טובה? כמו כן היכן קונים?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב. בשלושה-ארבעה ימים האחרונים אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים מהרשת. יש שיחות אבל האינטרנט לא עובד למרות שיש קליטה 4G. ריסט או מצב טיסה לרגע והרשת חוזרת. לדעתי זה לא קשור לאנטנה מסוימת כי זה קורה בכל מקום. גם בבית וגם בעבודה (ערים שונות). הטלפון אצלי משמש לעבודה וזה ממש מטריד כשמיילים מתעכבים. מישהו חווה משהו דומה לפני שאני עובר חברה? תודה, Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Muzic4Ever, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 984 צפיות
שלום חברים, 5 חודשים עברו מאז קיצוצי הקורונה אצלנו ואני עדיין בבית מחפש עבודה. אני מהנדס כימיה, עבדתי 4 שנים בתעשיית המזון כמהנדס פיתוח וטכנולוג מפעל וכעת מחפש משרה חדשה- לאור המצב הלא טוב בתעשייה אני גמיש מבחינת האפשרויות כך שאשמח לשמוע אם מישהו מבין החברים פה נמצא בתחום כלשהו שיכול להתאים (מהנדס תהליך, מהנדס כימיה, טכנולוג מזון, מנהל פרויקטים, מנהל מוצר ועוד..) גר באזור אשקלון- מחפש עד שעה נסיעה משם. אשמח לפניות בפרטי.. תודה ופרנסה בשפע לכולם!
הודעה אחרונה מאת adi89, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
לפני 10 שנים, בטלפון של העבודה, הייתה לי דיבורית "ספיריט" ברכב עם SIM שני על אותו קו, מה שאהבתי שם היה שהיה מוגדר רק מספר טלפון אחד והשיחות במצב רגיל הגיעו אל ה"נוקיה" אך ברגע שהייתי מדליק את המנוע כל השיחות נותבו לכרטיס השני והחיוג התבצע מה"ספיריט". מה שחסך לי הרבה כאב ראש (ואיפשר לי את היתרונות של ה"ספיריט"). אני מזמין כרגע מערכת אודיאו מבוססת אנדרואיד חדשה לרכב ואחת מהאופציות המובנות בה היא הכנה ל SIM 4G ותמיכה ב SIM VoLTE והייתי שמח למשהו שיאפשר לי ניתוב אוטומטי של הטלפוניה למערכת האודיאו ברכב ברגע שהיא פעילה וכמובן גישה לאינטרנט. כרגע הטלפוניה המשפחתית מסופקת ע"י הוט מובייל וממה שהבנתי אני זקוק למה שנקרא SIM כפול. -מה זה בדיוק? התקשרתי להוט מובייל אב…
הודעה אחרונה מאת DubelBoom,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 842 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- osheri
- sperial
- blackpolo
- Nemesis
- yoav911gt2
- fatboy1340
- elibaba
- zvit
- איציק נ.
- avargel
- אליה
- 3n