אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 14 עוקבים
- 44 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
אפילו אני שחי מתחת לסלע מהבחינה הזאת שומע את השם שלה מהבוקר עד הערב בגלל הגירושים שלה מה שמו הזה יהודה. חזה - אין תחת - אין רגליים מפותחות - אין גוף של ילד בן 10 בסדר פנים יפות וגנטיקה טובה בשיער. אוקי. הסטנדרטים ליופי נשי עד כדי כך נמוכים בימינו שאחת כזאת הופכת לאיזה דוגמנית סלב? איפה הדוגמניות של שנות ה-80 ואיפה זאת. יום ולילה.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
הירושה שלי 1 2
מאת Mr.Hybrid-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכל הסקרנים שנכנסו לאשכול! אני אומנם לא מבוגר אך גם לא צעיר החלטתי שהגיע עת להכין צוואה, רציתי לשאול האם יש כאן מישהו עם ניסיון ויכול לזרוק איזה טיפ או שניים. קצת נתונים: גיל 33 אין ברשותי הון עתק אלא רק דירה חדשה, ביטוח חיים, פנסיה ורכב שלא שווה יותר מדי. נשוי + ילד אחד.
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לפני רכישת משהו שעולה סביב 500 שח (290 פלוס משלוח פלוס מיסים...), ואני לא יודע מה מנוי פריים נותן והאם שווה לי לעשות את המנוי עכשיו או להמתין חודש לקראת PRIME DAY או משהו. לא מצליח למצוא בארץ, והמחיר בוודאי יהיה גבוה יותר. לא מעוניין לשנמך למשהו פשוט יותר (יש אופציות שעולות גרוש ורבע, יש לי אופצייה כזו, ונשבר לי ממנה סופית היום!!!) אודה לכל עצה, טיפ ומחשבה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 962 צפיות
הבנתי שהמענק של יוני בוטל ואמור להיות רק מענק על חודש מאי. עכשיו עם כל החזרה לשגרה, מישהו יודע האם המענק של מאי עדיין רלוונטי?
הודעה אחרונה מאת Avatar Schnitzel, -
אהלן חברים, אשמח לסיוע. המעסיק עדכן שבעוד כחודש וחצי יש פרוייקט בחו"ל. ישנה עצירה במהלך הטיסה בארה"ב ולכן אצטרך ויזה. קראתי את הכתבה הזו הבוקר ומדד האופטימיות ירד: https://www.ynet.co.il/vacation/flights/article/HyJg9l49u האם ניתן לקבל ויזה דחופה? או אפילו זמנית לפרק זמן של הפרוייקט? (כמובן עם גיבוי המעסיק) לא ברור לי כל כך איך זה עובד/כמה זמן לוקח התהליך או לאן אני פונה ואיזו סוג ויזה אני צריך לבחור. אודה לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי הוא הגיטריסט המדהים שמלווה את יזהר אשדות בקליפ הירושימה שלי?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 15.5 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשנו דירה ואין אנו מעוניינים בשדרוג המטבח ולכן ניקח סטנדרטי. האופציות העומדות בפנינו: 1) אביבי מטבחים 2) סמל ניסיתי לעשות סקר שוק קצר אבל לא נראה שיש יותר מדי ביקורות/חוות דעת על המטבחים הסטנדרטיים וכן בכלליות לא נראה שיש השוואות בין סמל לאביבי. אשמח לעזרתכם בנושא, על מי לדעתכם שווה ללכת?
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברי הפורום אני מחפש על המלצה לדיסק קשיח בגודל 8TB ועוד אחד בגודל 5TB מקריאה ברשת ומתגובות של לקוחות באמזון נבחרו 2 מועמדים: בגודל 5TB( ללא חיבור לחשמל) הדעות חלוקות, חלק אומרים זה כונן מעולה ללא צורך בחיבור חשמל. פשוט לחבר ולהשתמש וחלק בכלל אומרים שהכונן לא אמין ולאחר תקופה מתקלקל והמחשב לא מזהה את הכונן (יצא לי להתקל פיזית ב-3 אנשים שסיפרו לי) https://www.bug.co.il/brand/westerndigital/color/black/wdbpkj0050bbk/5tb בגודל 8TB (עם חיבור לחשמל) קראתי המלצות על חברת Seagate (המקביל שלו של חברת WD התגובות באמזון על הפנים) https://www.bug.co.il/brand/seagate/color/black/backupplushub8tb/8tb/ מאוד אשמח על המל…
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 22.3 אלף צפיות
שלום קיבלתי מחבר מתקן תמי 4 פרימו אבל אין לי מושג איך לחבר אותו. מישהו מכיר מדריך או איזה אביזרים אני צריך? או שחייב מתקין? בנוסף אני לא מעוניין לקדוח בשיש אפשרי לחבר את צינור המים לחיבור מכונת הכביסה שהוא בקיר חיצונית? לא אכפת לי שהצינור מים יהיה בולט על השיש. ואיך ניתן לדעת אם הפילטר תקין או שצריך להחליפו? תודה.
אני רוצה לעבור למזרן מטר שישים. הגיע הזמן, מטר ארבעים זה לסטודנטים. קפצתי לאיקאה להציץ כי יש 20% הנחה על מיטות ומזרונים. המזרנים באיקאה זולים... מריח לי מוזר... למישהו יש נסיון? תקציב 4-5 אבל באיקאה המזרון הכי יקר עולה משמעותית פחות... בכלל לא חשבתי לקנות שם מזרון אבל חייב לשאול, מה הקאצ'?
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הי חברים, מחפש קצת המלצות\עצות בנושא פתרון הצללה ומניעת כניסת גשם למרפסת פתוחה עם נקודות חיבור מאתגרות משהו.. המרפסת ללא גג, מצד אחד קיר שלם ומהצד השני קיר הפרדה שלשת רבעי גובה. לא מוכן להוציא יותר מ500 ש"ח עבור הנושא מאחר ואני שוכר את הדירה ואין לי רצון להשקיע בפן הזה מכיסי. מובן לי שהגנה משמש והגנה מגשם הם שני דברים שונים אך הייתי רוצה למקסם את ההגנות שניתן אם כבר אני משקיע מחשבה בנושא. האופציה הראשונה שעלתה לראש היא ברזנט בעל נקודות עגינה, קדיחה ב4 פינות, הכנסת דיבל מסיבי וחיבור ווים עבים. זו הדרך הנכונה? בעיה ראשונה - ארבעת הפינות אינן באותו הגובה עקב קיר ההפרדה הנמוך יותר, הברזנט יהיה נמוך יחסית ואף יסתיר את התאורה. בעיה שניה - מה ל…
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עושים שינויים בבית (כך זוגתי קוראת לזה, אני קורא לזה "מעבירים את הבלאגן ממקום למקום"), והמקום החדש אליו אמורה לעבור מדפיית המתכת הזו נמוך בכמה ס"מ מהמקום הנוכחי, כך שנוצר צורך לקצר את המוטות האנכיים בבערך 7-8 ס"מ, אבל באופן אלגנטי כיון שזה אומנם חיתוך בנקודה שנמצאת הרבה מעל גובה העין הממוצע, אבל המדפיה הולכת לשבת במקום די מרכזי בבית. אין לי דיסק או ידע בשימוש בדיסק, וכשהתחלתי לברר על לקנות אחד כזה קיבלתי הרבה אזהרות שאם לא יודעים להשתמש בו פוטנציאל הנזק גדול מאוד, כולל הסיכון במעבר למספר אי-זוגי של אצבעות, אז על הכיוון הזה ויתרתי. מעבר לזה הבנתי שבחיתוך עם דיסק הגימור יהיה מאוד לא אסתטי. אשמח לעוד רעיונות - ולא בהכרח מחפש לעשות בעצמי, אשמח לשלם תמו…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 29 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
אהלן, צריך להעביר הנחיה לקבלן, אני אני עוד לפני השלב שלקחתי מעצב. זו המרפסת (65 מ"ר), האם בחלק הפנימי הקרוב לבית או החיצוני שקרוב למעקה? ואם כבר ,אני לא מתכנן לשים שם כלום, אבל ברור לי שבעתיד יהיה קשה למכור בלי ולכן אם מישהו יודע לאיזה עומס כדאי לחזק - זה יכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 930 צפיות
רוצה להתקין מאוורר קיר למרפסת. המאוורר יהיה מתחת לפרגולה, כך שלא אמור להיות חשוף למים כלל. ישנם 2 מטרות: 1. לעזור בפינוי עשן בזמן הפעלת המנגל (המאוורר יותקן כמטר מעל המנגל). 2. לעזור להנעים את האווירה בימים נדירים ללא רוח. חשבתי על המאוורר הבא: מאוורר גן 20 אינץ המחיר נמוך מהפרסום..רציתי לשאול אם מכירים את החברה? טיפים? המלצות אחרות? כיוונתי לשם כי מניח שסטאר כלשהוא קטן יהיה פחות אפקטיבי ופחות עמיד.
הודעה אחרונה מאת amit_a, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי, מישהי שאני מכיר מוכרת את הדירה שלה, הגיע קונה שמוכן לקנות במזומן ובנוסף מוכן לחכות לזמן הכניסה שלה לדירה החדשה שאמור לקרות מתישהו בסביבות מאי 2022. מה עדיף לעשות? יש אופציה לשלם על כל הדירה ובכך לחסוך את ההצמדה למדד תשומות הבנייה בחודשים מסויימים הוא מגיע ל0.8 בשנה שיתורגמו לקרוב ל10 אחוז ממחיר הדירה. מצד שני ניתן לקחת את הכסף ולהשקיע אותו, השאלה איפה, אני בתור משקיע בבורסה חושב שהבורסה יכולה לעשות תשואה יפה אם נגיד אשים אותו במשהו צמוד לSP500 או DJI אבל לא מוכן לקבל על עצמי מצב שבו היא תפסיד כסף ומן הסתם כל האצבעות יופנו אליי. מה הייתם עושים? משהו בסגנון VIDEA של לאומי או כל מכשיר חסכון של חברות ביטוח יעשה את העבודה? כחומר למחשבה, מתחיל…
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לה"ו עדיף מהארץ או חול? אם מישהו מכיר מקום מומלץ אשמח להמלצה. ראיתי שיש שני דגמים הראשון NOCO GENIUS5, 5-Amp Fully-Automatic Smart Charger, 6V and 12V Battery Charger, Battery Maintainer, Trickle Charger, and Battery Desulfator with Temperature Compensation והשני NOCO Boost Plus GB40 מה ההבדל בניהם?? הראשון מטעין במקרה שהמצבר גמור ואז מניע והשני הוא בעצם הבוסטר שמאפשר התנעה בלבד ללא יכולת הטענה ? Sent from my SM-N975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכל החברים, אשמח אם תקדישו דקה למלא סקר בקישור מטה. זה קשור לפרויקט שלי. תודה מראש לכל החברים. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7RhznQyoS-xPnjEc8OPUJB-cE9O0ah5tlZEYKyyBEeJNlNA/viewform?fbclid=IwAR2w_wYKFiAB1xy26OdWwWyc9hvSuURXwj7EZApSkFSZ0wZTj_9zkGnydC0
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, רכשתי מחשב נייד חדש של Lenovo ללא מערכת הפעלה, עם SSD ו-HDD ואני מנסה להתקין עליו ווינדוס מ-DOK. הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את הכלי שהופך את הDOK להתקנה של הווינדוס. הבעיה היא שכשמגיעים לשלב של לבחור כונן להתקין בו, לא מופיע כלום מלבד הDOK עצמו. ניסיתי דרך הcmd כמו שחלק מהמדריכים מציעים diskpart > list disk אבל זה לא עוזר כי רק הדיסק און קי מופיע. לבצע clean לא יעזור כי זה פשוט יימחק את תוכן ההתקנה. גם לנסות לעשות convert gpt לא עבד. תמונה של הבעיה וזאת הודעת השגיאה חלק מוזר נוסף הוא, שבBIOS מופיע אזכור לSSD וHDD אבל אין לי דרך להגדיר אותם. לא מופיעים הכוננים או אפשרות לBOOT MODE, או בחירה של UEFI …
הודעה אחרונה מאת FiS, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, אחדד את שאלתי. אני מעוניין לבנות בסיס מעץ למטבחוץ שאני מתכנן וחשבתי להשתמש בבלוקים של איטונג למחיצות. האם ניתן להדביק בלוקים אלו לעץ? תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
טוב, אז בגדול הכותרת קצת פשטנית. מסקרן אותי מה אתם הייתם עושים, בעיקר אנשים מבוגרים יותר שכבר קיבלו החלטות דומות בחיים. אני מבין שכל אחד ושיקוליו, אבל הייתי רוצה לקבל פרספקטיבה מאנשים שעברו דבר או שניים בחיים ונדמה לי שיש כאן בפורום כמה כאלו. האם הייתם: 1. הולכים לקריירה עם הלב, שמרוויחים בה יפה (כמו הייטקיסט טוב), יש בה סיפוק ועניין, אבל היא קשה מאוד. מאוד. ברמה שלא ניתן לדמיין. לא בקטע של אתגר בריא, אלא קשיים גופניים, נפשיים, מחיר משפחתי כבד. לאורך השנים היא שוחקת יותר ועם פחות הזדמנויות קידום, אבל היא מה שהלב שלכם אוהב להתעסק בו ויש בה הרבה עניין (ואחריות). היא גם יותר קריירת סולו מאשר עבודה בצוות מסוים. תדרוש תקופות של הקרבה בעיקר של חיים אישיים…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
בקצרה, עובד בחברה מסויימת כ 14 שנה, מתוכם 6 שנים מנהל ייצור (כ 50 עובדים תחתיי סך הכל) בתחום התעשיה צבאית. במרץ השנה הגשתי מכתב התפטרות. מציתי את התחום וכבר דיי נגמרה לי הסבלנות להתעסק עם עובדים. ביקשו ולחצו שאשאר אבל סירבתי. לבסוף, הציעו לנסות תפקיד אחר למשך חודשיים לפני שאומרים שלום. הסכמתי. האפשרויות היו: פיתוח, תפ"י ורכש. עם אנשי התפ"י עבדתי במשך שנים. מכיר את התחום ולא רציתי להכנס לזה. בפיתוח עובדים 200% והמחויבות גבוהה מאוד. מה גם, שקשה למצוא מחליף אם רוצים לעזוב אחרי שנה-שנתיים. הרכש קרץ יותר. מפה לשם. תקופת הניסיון מסתיימת אוטוטו, התחום ממש מעניין והתחברתי לזה. במיוחד לקטע של לעבוד מול מחשב ולהתרכז בעבודה. בלי שמקימים אותך כל שניה לקרייסס אחר. בכלל, עצם זה שזורק…
הודעה אחרונה מאת vogel, -
-
תיקון גלקסי S9+ 1 2 3 4 5
מאת shachar187-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 70 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
בעוד מספר ימים נגמרת לי האחריות (יבואן רשמי) על המכשיר ויש לי תקלה שאני מתלבט אם לתקן - אין פידבק מלחצן הווליום. כלומר, אם אני לוחץ אז הלחצן מגיב והווליום משתנה, אבל אין תחושת הלחיצה באצבע, אין הקליק. אז למה אני מתלבט, כי היום כל הפלאפונים מודבקים ולא מוברגים ולא נראה לי שאיכות הסגירה והאיטום תהיה כמו שהוא יצא מהמפעל וחושש שזה יהיה פתח לתקלות נוספות בעתיד ואז כבר לא תהיה לי אחריות. למישהו פה יצא לחוות תיקון עם פלאפון מודבק אצל סאני? היה לי ניסיון קודם איתם עם גלקסי 5 והוא היה חיובי, אבל היתרון שלו היה שהוא הורכב מברגים. לוותר על התיקון ולקוות שהלחצן ימשיך לתפקד ככה ולא יהרס לגמרי או לנצל את ימיה האחרונים של האחריות?
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
-
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סוף אוגוסט או תחילת ספטמבר, נחיתה בציריך, שהייה של ימים בודדים בשוויץ - והביתה לישראל. מספר שאלות לי אליכם: כיצד מזמינים טיסה אם כמו כל ייקה מסודר, אני מתחיל לתכנן כבר עכשיו או בחודש הקרוב? האם הכל כרגיל כפי שהיה? האם יש חברות שלא נותנות עדיין מידע לטווחי תאריך שכאלה? מי מומלץ? חברות האינטרנט, אל על/סוויס או סוכן נסיעות? כנ"ל לגבי שכירות רכב לתקופה קצרה זו: האם עדיף מכאן או משם בניכר? מה עלי להביא עימי מבחינת אישורי חיסון וכו', אם בכלל? או שזאת יש לברר בשגרירות בארץ? האם באמת כדאי להזמין עכשיו, או לחכות לחודש לפני המועד? אני שואל מבחינת עלות הטיסה.
הודעה אחרונה מאת garicho, -
התקנת דלקן
מאת Momo1111- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע איזו חברה המעניקה שירותי "דלקן" מעניקה את תעריפי הדלק הנמוכים ביותר ? תודה למשיבים. Sent from my GM1900 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Momo1111, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אז ככה, מדובר בגילאי 4.5 עד 9. אני לא בטוח אם אני רוצה לקנות להם קונסולת משחקים, אבל במידה וכן, מה מומלץ? עולות לי בראש נינטנדו סוויץ', פלייסטיישן, ואקסבוקס. יש בכלל משהו אחר? רצוי משהו שיש לו משחקים שמתאימים לגילאים הנ"ל, כלומר לא אלים מדי ולא מפחיד מדי, וגם שיוכלו לשחק שלושתם ביחד. אם הוא מריץ just dance זה בכלל טוב.
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- 6 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום מתלבט בין סנן פחם למערכת אוסמוזה הפוכה . זהו בניין בן חצי שנה, כך שהצנרת חדשה . מה שמפריע לי בשתייה מהברז היום זה הטעם , השאלה היא האם סנן שעובד על פחם אכן ישפר את הטעם , אם למי שיש ויוכל להגיב אשמח . אני יודע שרמת הסינון של מערכת האוסמוזה ההפוכה הרבה יותר טובה אך השאלה היא האם לא יספיק לי סנן פחם ? תודה מראש ושבת שלום .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נראה אתר יפה אבל לא שמעתי אף אחד מזכיר אותו בחיי. תודה
הודעה אחרונה מאת pl7410, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אפשר גם קישורים לאתרים באנגלית. שאני רושם בגוגל בכדי לקבל פרטים מה תפקיד הQUALITY ASSURANCE אני מקבל רק הצעות לעבודה ולימודים. אם מישהו פה יודע לפרט אשמח מאוד. תודה
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
דיסקלייר, והקדמה: אני יודע שרוב הנושאים שלי נוגעים באופן אישי ובאופן כללי בתחום הדיור, והתלבטתי אם לכתוב את הפוסט הזה כתגובה באחד השרשורים שפתחתי בשבועות האחרונים. אבל לדעתי זה נושא חשוב שראוי לפוסט עצמאי, ולכן הפוסט הזה מפורסם. השכרת דירה לטווח ארוך (עד ל-10 שנים): בעשור האחרון מחירי הדיור האמירו בצורה חסרת תקדים ביחס למחירי הדיור בעולם, בטח אם מסתכלים על השכר הממוצע שעלה בשיעור של כ-27% בלבד. כחלק מנסיונות הממשלה להתמודד עם הבעיה - ובהתאם להמלצת דוח טרכטנברג הוחלט על קידום פרוקייטים של דיור להשכרה לתקופות ארוכות. במסגרת הדוח הוצעו 2 מסלולים מסלול לשוק החופשי ומסלול לשוק הזכאים (כיום, אותה דרגת ותנאי זכאות של מחיר למשתכן…
הודעה אחרונה מאת ay115, -
אהלן חברי פורום יקרים, הייתי במהלך השבוע האחרון בתהליך של התמיינות למשרה (שאני חושב שאני מתאים לה בול), המנכ"ל אמר לי שהוא רוצה לגייס אותי רק חשוב לו מאוד מה גרפולוג חושב, אם אני מתאים לתפקיד או לא. להפתעתי הרבה מאוד לא התקבלתי לתפקיד בגלל הדעה שלה גרפולוג שאני לא מתאים לתפקיד, סיטואציה שהאמת לא חשבתי שאני אתקל בה אי פעם. עניין אותי האם זה משהו נפוץ? מקומות באמת משתמשים בדבר הזה שנקרא גרפולוגיה? והאם בכלל יש פה למישהו ניסיון אם זה האם זה בכלל מנבא משהו?
הודעה אחרונה מאת Liviur,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 288 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- Matan1515
- גולדן191
- יובל .מ.
- נומד
- Or05230
- חולגי
- yossiaviel
- malcishua
- Night Driver
- מישי בישי
- גיא_מ