Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל לעיין כאן.

עשרות מותגי מדבקה שמסתירים את העובדה שהמזרונים מיוצרים בכל מיני מפעלי שקר ברשות.

תכלס, רק אשקלון פולימרים מייצרים בתקן.

מאיפה מגיעים המזרונים?

https://www.mako.co.il/news-money/consumer-q1_2016/Article-524bd4202a45351004.htm

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בתאריך 31.5.2021 בשעה 21:13, farkash7 כתב:

יש המלצות למזרנים ספציפיים בתקציב של 4-6?

קניתי לפני שנה את הקינג קויל Polite

אני ממליץ.

תמונת מוצר

https://www.king-koil.co.il/welcome/product/13

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, ceyal כתב:

תוכל לעיין כאן.

אני מכיר את הכתבה העתיקה הזו. 

הבעייה העיקרית (אולי היחידה) היא אצל מי שטען שהמזרנים שלו תוצרת הארץ, כשאינם.

התקן למזרנים איננו תקן מחייב ולמיטב ידיעתי לרוב המזרנים בארץ אין תקן. וזה לא דוקא רע (אני לא חסיד גדול של מכון התקנים) אלא אולי להפך. "מעכבי בערה" הם חומרים שנחשדים כמסוכנים לבריאות וכנראה עדיף שלא יימצאו במזרן. 

אם לזה אתה קורא "ללא פיקוח" אז סבבה. 

אכן יש עשרות מותגי מדבקה לאותם מזרנים מחברון, ואחרים, מסין.

קיים בהרבה ענפים, וחוקי כמובן.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

מדובר במפעל מודרני וגדול. אין לי ידע להעריך את האיכות לעניות דעתי הבלתי מקצועית, האיכות נראתה גבוהה. החזרתי את המזרון כי היה רך מדי.

:turn-l:
פורסם

כמי שמבין מעט(מינכלתי אחת מחברות המזרנים הגדולות בארץ) בנושא, מספר עובדות:

1. נרשם כאן ואכן צודקים, המון מזרנים הם מותג מדבקה שמיוצר בחברון. 

2. יקר לא בהכרח=נח.

3. זול מאד=תמיד איכות נמוכה- בגדול כל מה שמתחת 2000 ש"ח.

ועדיין אני כבר פעם שניה עם מזרון איקאה ומרוצה מאד. למיטב זכרוני אחד מתחת הסדרה הבכירה והיקרה יותר.

בא לומר- כל מזרן שתשכב עליו בתנוחת השינה שלך מספר דקות וירגיש נח-אם הוא מיצרן מוכר(עמינח, איקאה וכ"ו) יעשה לרוב עבודה טובה.

• אהבתי 2
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אנחנו גם שוקלים להחליף מזרן. בכל פרסומות הפודקאסטים וקבוצות הרכישה השונות בפייסבוקים יש המון המלצות על https://pandazzz.co.il .

יש להם 100 לילות ניסיון בלי ניילונים בלי כלום. שווה ניסוי לדעתי.

גם תמיד במרחק חיפוש קל מאוד יש איזה קופון הנחה של לפחות 5%.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא משוכנע כמה נחוץ "תקן" למזרונים... יש מדינות מערביות מתוקנות שבהן אין תקן ולמרות שכך היצרנים מקפידים על סטנדרטים גבוהים
זה שהמזרן מיוצר בחברון לא מעיד על טיב או על נחיתות של המוצר. אם זה מפעל מתקדם שעומד בסטנדרטים של החברה אין הבדל בין זה לבין טיוטה שמיוצרת בטורקיה.

לפחות בסינגפור, הסדרות הבכירות מיוצרות בחו"ל. הסימונס שרכשתי מיוצר ביפן! 
זה לא רק עניין הנוחות, אפילו איכות היצור מרשימה. סוגי הבדים, איכות התפירה, באמת משהו יוצא דופן.
אני משוכנע שגם בארץ אפשר למצוא דברים מעולים, הם פשוט יותר יקרים ומי שמוגבל בתקציב יכול בהחלט להנות ממזרון של איקיאה שנותן תמורה טובה מאוד למחיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 11 דקות, סולל הדרך כתב:

לא משוכנע כמה נחוץ "תקן" למזרונים... יש מדינות מערביות מתוקנות שבהן אין תקן ולמרות שכך היצרנים מקפידים על סטנדרטים גבוהים
זה שהמזרן מיוצר בחברון לא מעיד על טיב או על נחיתות של המוצר. אם זה מפעל מתקדם שעומד בסטנדרטים של החברה אין הבדל בין זה לבין טיוטה שמיוצרת בטורקיה.

לפחות בסינגפור, הסדרות הבכירות מיוצרות בחו"ל. הסימונס שרכשתי מיוצר ביפן! 
זה לא רק עניין הנוחות, אפילו איכות היצור מרשימה. סוגי הבדים, איכות התפירה, באמת משהו יוצא דופן.
אני משוכנע שגם בארץ אפשר למצוא דברים מעולים, הם פשוט יותר יקרים ומי שמוגבל בתקציב יכול בהחלט להנות ממזרון של איקיאה שנותן תמורה טובה מאוד למחיר.

נחוץ בהחלט.

דוגמה קטנה, מזרן עם תקן עשוי מחומרים מעכבי בעירה.

קח תנור ספיראלה פשוט ושים ליד מזרן ללא תקן... לא נעים בכלל.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למה ליד ? שים בתוך הפוך
ככה יהיה לך נעים כשתכנס למיטה.
הבעיה של רוב האנשים שבאים עם תקציב : זה ממש לא מבטיח התאמה לגב שלהם. חומר הגלם למזרנים הוא מראש זול מאד וההתאמה היא נושא אישי. לכן מה שחשוב היא מדיניות ההחזרות. כל היתר : שולי.
באיקאה יש יתרון אחד : האריזה.

פורסם
לפני שעתיים, pasparto כתב:

נחוץ בהחלט.

דוגמה קטנה, מזרן עם תקן עשוי מחומרים מעכבי בעירה.

קח תנור ספיראלה פשוט ושים ליד מזרן ללא תקן... לא נעים בכלל.

בסינגפור אין תו תקן ועדיין כל היצרנים המובילים כמו קינג-קוייל, סימונס, סילי וSerta בכל הדגמים שלהם מצויין שהם מעכבי בעירה
מה שאומר שמותג נורמלי, זה הסטנדרט שלו גם בלי תו תעודת כשרות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל דרך יקר אנחנו בישראל לא בסינגפור.
ראית מה תו התקן למעבר במירון?
ראית מה תו התקן ליציע בבית כנסת?

פה בלי תו תקן אתה עלול לקבל מזרן עם אורניום 235 לתמיכה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקן למזרון זה בעיקר כדי לספק פרנסה יפה לחברים של חברים ולא בשביל להציל אותך משריפה בגלל תנור ספירלה, שגם לו יש תקן (ישראלי וגם של חו"ל).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

סולל דרך יקר אנחנו בישראל לא בסינגפור.
ראית מה תו התקן למעבר במירון?
ראית מה תו התקן ליציע בבית כנסת?

פה בלי תו תקן אתה עלול לקבל מזרן עם אורניום 235 לתמיכה.

חולק על דעתך המלומדת
לדעתי האחריות היא של המותג, ומותג שמכבד את עצמו יתהדר בכל תואר, כתר או תקן כמצופה ממנו בכל מקום בעולם הנאור

מה עניין דיני שמיטה להר מירון? זה לא בהכרח קשור למקום אלא לקהל שבוחר לאמץ לעצמו חוקים משל עצמו ולהתעלם משל האחר...
עליהם אלוהים שומר ולא מכון התקנים! קטונתי

פורסם

פעם היה לי מזרן מהטובים מהפרסומת של הדובים שאחד קפץ והשני ישן טוב , היה מזרן סבבה אבל הקפיצים נחלשו עם הזמן , עכשיו כבר 3 שנים יש לי מזרון של פולירון 3 שכבות ועוד מעל זה שכבת פינוק של חומר רך רך  ואני ישן מצויין באמת אחלה מזרון ומאוד הפתיעה הספוג לא שוקע  וגם לא חם עליו גם לא צריך להפוך אותו וכל מיני שטויות אחרון עלה לי QUEEN SIZE סביב ה 3500 לדעתי באלוף המזרנים . לפני 3 שנים

• תוכן חדש...