Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למחוק

לפני 29 דקות, levy כתב:

סבבה, אני הבנתי ש 1.06 זה תערובת עניה, כניראה משאיבת אויר מאיזה מקום.

אנסה להחליף את הפלאג השלישי ואחזק ברגים בסעפות.

בדליפת וואקום תהיה תערובת עשירה או כמעט תקינה תלוי ברמת הדליפה כי המחשב יפצה על זה בהעשרת התערובת בכדי לקבל יחס סטויכיומטרי מדויק והמפות דלק יעשו התאמות בהתאם. כן יכול להשפיע על צריכת הדלק, או עלייה בביצועים, בעיקר ביציאה מהמקום. יש אפילו חיישני חמצן מסוימים יעודיים לביצועים שמרמים את המחשב בכדי שיזריק יותר דלק, או שמשתמשים בחיישן מסת אוויר ואומרים למחשב שנכנס יותר אוויר ממה שנכנס בפועל בכדי להעשיר את התערובת ולהעלות ביצועים

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, נירו72 כתב:

בדליפת וואקום תהיה תערובת עשירה או כמעט תקינה תלוי ברמת הדליפה כי המחשב יפצה על זה בהעשרת התערובת בכדי לקבל יחס סטויכיומטרי מדויק והמפות דלק יעשו התאמות בהתאם. כן יכול להשפיע על צריכת הדלק, או עלייה בביצועים, בעיקר ביציאה מהמקום. יש אפילו חיישני חמצן מסוימים יעודיים לביצועים שמרמים את המחשב בכדי שיזריק יותר דלק, או שמשתמשים בחיישן מסת אוויר ואומרים למחשב שנכנס יותר אוויר ממה שנכנס בפועל בכדי להעשיר את התערובת ולהעלות ביצועים

דליפת וואקום לאחר הבעירה אולי כן אפשרי מהסעפת פליטה, אבל בגלל ה CO 0 זה פחות נראה לי הגיוני. כשאהיה יותר במצב ערות אחשוב על זה. אבל תתחיל בהחלפת הפלג וחיזוק ברגי הסעפת.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם

אתמול ביצעתי את הפעולות הבאות:

- פירוק סעפת יניקה ,החלפת הפלאג השלישי שהיה מתחתיה, ניקוי הסעפת, הרכבת אטמי סעפת חדשים בחלקם היו מעוותים קצת, הרכבת אטם בית מצערת חדש האטם איבד כ 15-20% מגובהו.

-ניקוי בית מצערת לכיוון המנוע.

-הוספתי עוד קצת מהנוזל seafoam.

-שסתום pcv טיפה דולף ,חיפשתי בניסאן ובחנויות חלקי חילוף ולא מצאתי כזה שסתום אז ניקיתי אותו ויש איזה שיפור.

- החלפת פילטר אויר מנוע, פעם אחרונה שהחלפתי היה לפני כ 24000 קמ.

- הייתי כ 45 דקות עם מנוע פועל.

וניגשתי לטסט חוזר, ערך המדידה שהתקבל 1.02 כאשר המקסימום 1.03 והערך שניכשלתי 1.06 כלומר יש שיפור של 0.04.

ה- CO שהתקבל בסלד נמוך 0.

ה-CO שהתקבל בסלד גבוה 0.02.

בשעה טובה עברתי טסט.

• אהבתי 5
פורסם

אחרי כל מה שעשית ובמיוחד ניקוי בית מצערת מומלץ לנתק את המצבר בכדי לאפס את תיקוני מפות הדלק במחשב ובגיר למצב ברירת המחדל בכדי שילמדו מחדש את התיקונים. יש הסברים ביוטיוב איך לעשות זאת נכון, ואתה אחד שמבין לא נראה לי שצריך להסביר לך. אבל אם תרצה אפרט. בכל מקרה קח בחשבון שבתחילה לאחר איפוס בדר"כ נוסע קצת פחות טוב עד שמתאזן ולומד את התיקונים. עניין של כמה עשרות ק"מ.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 24.8.2025 בשעה 21:49, נירו72 כתב:

אחרי כל מה שעשית ובמיוחד ניקוי בית מצערת מומלץ לנתק את המצבר בכדי לאפס את תיקוני מפות הדלק במחשב ובגיר למצב ברירת המחדל בכדי שילמדו מחדש את התיקונים. יש הסברים ביוטיוב איך לעשות זאת נכון, ואתה אחד שמבין לא נראה לי שצריך להסביר לך. אבל אם תרצה אפרט. בכל מקרה קח בחשבון שבתחילה לאחר איפוס בדר"כ נוסע קצת פחות טוב עד שמתאזן ולומד את התיקונים. עניין של כמה עשרות ק"מ.

ראיתי שיש שיטת כיול של בית המצערת עם דוושת הגז והסוויץ' אבל לא רציתי לכייל מחשש שיהיה שינוי לרעה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שלום, תקלה 0420 חזרה, נצילות ממיר לא תקינה.

בדקתי את הקריאה של ה MAF סנסור היא ניראית תקינה 2.6g/sec.

יחס אויר דלק 14.65 בסרק.

Fuel Trim ניראה בסדר מתחת ל 4%.

אני חושד ב:

מזרק לא תקין

סנסור downstream בהדלקה הוא מראה 0.28V אני צריך לבדוק לאורך זמן כי לאחר שהמנוע מתחמם הוא עולה ל 0.7V.

סנסור upstream מזייף

דליפה באגזוז

ממיר קטליטי הדבר האחרון שאני רוצה להחליף.

עריכה אחרונה על ידי levy

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...