Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושים שינויים בבית (כך זוגתי קוראת לזה, אני קורא לזה "מעבירים את הבלאגן ממקום למקום"), והמקום החדש אליו אמורה לעבור מדפיית המתכת הזו נמוך בכמה ס"מ מהמקום הנוכחי, כך שנוצר צורך לקצר את המוטות האנכיים בבערך 7-8 ס"מ, אבל באופן אלגנטי כיון שזה אומנם חיתוך בנקודה שנמצאת הרבה מעל גובה העין הממוצע, אבל המדפיה הולכת לשבת במקום די מרכזי בבית.

אין לי דיסק או ידע בשימוש בדיסק, וכשהתחלתי לברר על לקנות אחד כזה קיבלתי הרבה אזהרות שאם לא יודעים להשתמש בו פוטנציאל הנזק גדול מאוד, כולל הסיכון במעבר למספר אי-זוגי של אצבעות, אז על הכיוון הזה ויתרתי. מעבר לזה הבנתי שבחיתוך עם דיסק הגימור יהיה מאוד לא אסתטי.

אשמח לעוד רעיונות - ולא בהכרח מחפש לעשות בעצמי, אשמח לשלם תמורת השקט הנפשי שזה יתבצע בצורה מקצועית ועם גימור יפה.

image.png

פורסם

משור/ית מתכת ידנית, ומקסימום אחרי זה פצירה עדינה כדי להוריד גרדים.

משור בסיסי יעלה כמה עשרות שקלים ויעשה את העבודה מצויין.

דיסק זה אוברקיל רציני בשביל עבודה כזו.

אגב, מספר לא זוגי של אצבעות זו התקלה הקטנה ביותר שיכולה לקרות מהכלי הזה בשימוש שגוי.

(קודם כל, זה יכול לצאת לך גם מספר זוגי נמוך 😆).

בשימוש בדיסק לא נכון, או בצורה לא נכונה בדיסק חיתוך, אם הוא נשבר, זה עלול להסתיים גם בפגיעת ראש או חלילה במוות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כנראה שמסור ברזל פשוט יעבוד, נראה שזו מתכת דקה.

אתה יכול גם לקנות/להשאיל מסור ג׳קסון, פחות מסוכן מדיסק.

תחתוך כמה מ״מ יותר, תשייף כדי שייראה טוב ותצבע.

לא חושב שהמחיר שיקח לך בעל מקצוע שווה את זה.

• רעיון טוב! 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• אחראי פורום
פורסם

איפה אתה גר? אם צפוני (אמיתי, לא חדרה), מוכן לבוא עם דיסק.

5 דקות של רעש, תכין קפה בנתיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 53 דקות, itaysamurai כתב:

אם צפוני

בדיוק ניסיתי לבדוק עם זוגתי אם בא לה לעבור לגליל - אבל כמו שזה נראה אנחנו נישאר בשרון, אז תודה על ההצעה, אני חושב שאנסה משור כמו שהחבר'ה פה המליצו 🤣

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני זוכר שפעם ראיתי איזשהו סרטון פרסומת על סוג של תותב כזה שמתחבר על החלק שרוצים לחתוך ושיש בו חריץ למשורית כדי שהחיתוך יהיה ישר - אין לי מושג איפה ראיתי את זה, וחיפוש זריז בגוגל לא עזר לי.

ננסה עם מסקינג טייפ.

פורסם

קודם כל מקצרים את הרגליים
דבר שני ברגליים יש תושבת פלסטיק שהיא בעצם מסתירה את החיתוך.

איפה בשרון?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אם בא לך להתעייף, משור מתכת רגיל אפשרי. אני הייתי מוותר.

דיסק הוא כלי מסוכן בדיוק כמו שמכונית היא כלי מסוכן. תשתמש בו בזהירות ונכון והוא יעזור לך מאוד.

צריך מעט שכל ישר, מקום עבודה נקי, משקפי מגן, כפפות עבודה ואוזניות. מומלץ בגד ישן עם שרוול ארוך בגלל הגיצים.

משור ג'יגסו (מה שאנשים קוראים בטעות ג'קסון) בכלל לא מתאים לעבודה הזאת. יהיה ממש קשה לשלוט בו.

בין אם תנסר ידנית או חשמלית, לעבוד על הצד שיהיה קרוב לרצפה. לאחר מכן לשייף קצת (עם השטח של הדיסק או פצירה) ולהלביש את רגלי הגומי על הקצה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 7 שעות, Fazer כתב:

אני זוכר שפעם ראיתי איזשהו סרטון פרסומת על סוג של תותב כזה שמתחבר על החלק שרוצים לחתוך ושיש בו חריץ למשורית כדי שהחיתוך יהיה ישר - אין לי מושג איפה ראיתי את זה, וחיפוש זריז בגוגל לא עזר לי.

ננסה עם מסקינג טייפ.

זה נקרא "קופסת חיתוך גירונג".

מיועד בעיקר לחיתוך בזוויות.

בדרך-כלל נמכר בארץ כ"סט" עם מסור עץ.

אצל עלי המהיר תשיג גם בנפרד

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בשביל מה קנית אוטו גדול?

שים את המוטות באוטו וקפוץ או אליי או לצפון ונחתוך לך תוך שנייה. אם אתה מתעצר אז כל מסגריה תחתוך לך על משור שורף בחינם או בכמה עשרות שקלים ישר ומדוייק.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באופן אישי, בשביל 4 רגליים הייתי חותך ידנית עם מסוק למתכת, ומעדן את הגרד עם פצירה. קצת מזיעים וזהו. אבל קיבלת הצעות חלופיות מעולות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 14 שעות, Fazer כתב:

אנחנו נישאר בשרון

מוזמן לקפוץ אליי, אחתוך לך עם דיסק ואשייף בשמחה (כמובן ללא תשלום). איזור נתניה.

• אהבתי 1
:turn-l:
  • תוכן חדש...