Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר גמור, הרבה ליפופים. את הגדולים יותר משתמשים לרהיטים גדולים ומוצרי חשמל גדולים.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם לפני מעבר.

קניתי 2 כאלה כמו בתמונה שלך, ואחד ניילון נצמד רחב ועבה 50 סמ לדעתי.

לא זוכר כמה עלה...

ממעבר קודם, טיפ קטן לניילון הנצמד, בעיקר הצר - 

כדי לא להרבות ליפופים ולתת יותר חוזק - השתמשתי בצלוטייפ על הנצמד.

ככה לא נדבק למה שעוטפים, יוצא חזק, לא משתחרר מעצמו, וגם חוסך די הרבה חומר.

בהצלחה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, גולדן191 כתב:

תודה!

איך אני מסיר הכל בהמשך?

סכין יפני בעדינות על גב ה-TV כדי לא לפצוע את המסך?

מספריים על גב הטלויזיה. פשוט גוזר אותו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל דבר חד יעזור,רק בשביל לתת כמה פנסים\חתכים קטנים,משם תרחיב עם הידיים ותקרע מהצדדים,ככה לא תשרוט\תחתוך את הרהיט וגם לא את עצמך.

שבוע טוב ובהצלחה,תקנה שוברי קפה ומאפה לכל מי שסייע פה ובשרשור המקביל :P

• אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תשיג מחנות אופניים קרטון של אופניים חדשים, שבעובי הוא כבר מתאים לטלויזיה. תכניס לקרטון עם השמיכות והשרינק.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, גולדן191 כתב:

אבל הוא נראה קטן יחסית לעיטוף, זו כוונת המשורר? לא הייתי צריך משהו גדול יותר?

לפי התמונה נראה כמו לפחות 20 ס"מ, לא קטן בכלל. אם כי תלוי מאיפה אתה מתחיל למדוד. 

לשאלתך - הרעיון פה הוא לאפשר גמישות ושימוש קל עם יד אחת, כשהשניה מחזיקה את המוצר הנעטף. גלילי ניילון בגודל מלא מיועדים לעיטוף משטחי העמסה בגודל 80x120x100, אז לאריזות קומפקטיות יותר (של דברים ביתיים) זה שומר על בערך אותה פרופורציה אם תחשוב על זה... אתה גם לא חייב לעטוף כל מילימטר של המוצר - מספיק לעשות סיבוב למטה, סיבוב למעלה, ואז את אותו הדבר ב-90 מעלות. זה יחזיק את חומר ההגנה (נייר, שמיכה, פצפץ) במקום מבלי לבזבז ניילון. את הסגירה שלו בסיום אפשר לעשות עם חתיכה קטנה של סלוטייפ, כפי שנכתב לעיל.

בונוס טיפ - הניילון הקטן הזה הוא גם אחלה דרך לאטום מיכלי צבע לאחר שסיימת להשתמש בהם, כך שהצבע לא יתייבש וחדירת החמצן פנימה תרד למינימום. 

לפני 40 דקות, ArikB כתב:

תשיג מחנות אופניים קרטון של אופניים חדשים, שבעובי הוא כבר מתאים לטלויזיה. תכניס לקרטון עם השמיכות והשרינק.

אם כבר הולכים בכיוון הזה - אפשר לפרסם בקבוצת הפייסבוק של השכונה למי יש קופסה של טלוויזיה חדשה לזריקה ולאסוף אותה. אנשים מחליפים ציוד כזה כל הזמן ואז נתקעים עם האריזה, הם רק יגידו תודה אם תוציא להם אותה מהבית. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, Derish כתב:

לפי התמונה נראה כמו לפחות 20 ס"מ, לא קטן בכלל. אם כי תלוי מאיפה אתה מתחיל למדוד. 

זה 10 ס"מ

לשאלתך - הרעיון פה הוא לאפשר גמישות ושימוש קל עם יד אחת, כשהשניה מחזיקה את המוצר הנעטף. גלילי ניילון בגודל מלא מיועדים לעיטוף משטחי העמסה בגודל 80x120x100, אז לאריזות קומפקטיות יותר (של דברים ביתיים) זה שומר על בערך אותה פרופורציה אם תחשוב על זה... אתה גם לא חייב לעטוף כל מילימטר של המוצר - מספיק לעשות סיבוב למטה, סיבוב למעלה, ואז את אותו הדבר ב-90 מעלות. זה יחזיק את חומר ההגנה (נייר, שמיכה, פצפץ) במקום מבלי לבזבז ניילון. את הסגירה שלו בסיום אפשר לעשות עם חתיכה קטנה של סלוטייפ, כפי שנכתב לעיל.

תודה, שרינק כאן במקום קרטונים כי אין לי את הגדלים האלה ואני לא משהו בלגו:

אם כבר הולכים בכיוון הזה - אפשר לפרסם בקבוצת הפייסבוק של השכונה למי יש קופסה של טלוויזיה חדשה לזריקה ולאסוף אותה. אנשים מחליפים ציוד כזה כל הזמן ואז נתקעים עם האריזה, הם רק יגידו תודה אם תוציא להם אותה מהבית. 

טיפ מעניין אבל בתכל'ס אם למישהו יש קופסא של 43 אינץ' הוא ירצה לרוב לשמור אם הוא יצטרך לעבור לא?

אבל מעניין, אחשוב על זה תודה!

פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

בונוס טיפ - הניילון הקטן הזה הוא גם אחלה דרך לאטום מיכלי צבע לאחר שסיימת להשתמש בהם, כך שהצבע לא יתייבש וחדירת החמצן פנימה תרד למינימום. 

רעיון מעניין, אם כי ניסיוני האישי הוא שכמה מכות פטיש (על שולי המכסה של אריזות פח) ומאסקינג טייפ שנשאר ממלחמת המפרץ עושים את העבודה.

לפני 8 שעות, גולדן191 כתב:

אם למישהו יש קופסא של 43 אינץ' הוא ירצה לרוב לשמור אם הוא יצטרך לעבור לא?

אני מסופק האם אנשים רבים שומרים קרטונים כאלה. אנשים לא עוברים דירה כל יום, והקרטונים הריקים תופסים המון מקום. אבל סיבוב ליד פחי אשפה של בנייני מגורים יכול להעלות קרטונים חדשים - בתנאי שיש לך סבלנות לחיפושים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, גולדן191 כתב:

אבל הוא נראה קטן יחסית לעיטוף, זו כוונת המשורר? לא הייתי צריך משהו גדול יותר?

מה שיש, זה מה שתשתמש... אם זה מה שיש לך, תשתמש בו. יותר ליפופים, וזהו. 

מרגיש\נראה לך קטן? מוכרים ניילון גדול יותר בחנויות חומרי בניין למיניהן. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 14 שעות, גולדן191 כתב:

נעשה את הדיון קצר.

זה המשחק מקדים הכי ארוך בהיסטוריה.

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, ברווז כתב:

מוכרים ניילון גדול יותר בחנויות חומרי בניין למיניהן. 

עם הגדול הרבה פחות נוח לעבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נהג לילה, זה לחלוטין נכון, אבל א- מתרגלים, ב- אם זה יותר "עושה שכל" אז בולעים את הבעסה ועובדים עם זה. 

אישית? מעדיף תמיד את הגדול, הקטן הזה מאד לא נוח לי אישית. 

**ניסיון של שנים כמחסנאי, מה לעשות... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...