אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, הזמנתי משלוח. בעת השליחה סימנתי שאני מעדיף שהוא יגיע לחנות מסוימת ולא אליי, מן BOXIT כזה. אתמול בבוקר הודעה מדואר ישראל שהמשלוח יגיע אליי עם כתובת ביתי באותו יום. כמובן שלא הגיע. הבוקר אותה ההודעה. כמובן שלא הגיע. לפני 15 דקות מקבל הודעה שלא הצליחו למסור לי את הדואר. זה שקר. לא בוצע שום ניסיון למסור לי כלום. כעבור עוד כמה דקות סמס נוסף, הטוען שאני יכול לתאם איסוף עצמי בסניף מסוים של הדואר. אחלה. מתוך סקרנות נכנסתי לאמאזון ושם בכלל כתוב שההזמנה בוטלה כי בפעם הראשונה אני סירבתי לקבלו (WTF?) ובפעם השנייה אין בכלל סיבה. המוצר נשלח חזרה למוכר ושאני אזוכה ב-3 עד 5 ימים הקרובים. 1. איך אני יכול לדעת מה קרה? סתם מסקרנות. כאילו מה, החבילה באמת יוצאת …
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
כשהתחילה הקורונה ושלחו את כולם הביתה, הייתי סופר מבסוט. תמיד חלמתי לעבוד מהבית ושנאתי את הנסיעה, היחסית קצרה של 40-50 דקות לכיוון, לעבודה. זמן זה הדבר היחיד שיש לי בחיים שלא אוכל להחזיר \ להרוויח בחזרה ולכן נסיעות לעבודה זה היה בזבוז אחד גדול. אך השבועות הפכו לחודשים והם בתורם הפכו לשנה+ שבה אני בבית. ניסיתי להדחיק כמה שאפשר, ואמנם היו מצבים של DOWN נפשי, אבל היי, זה החיים, תמיד יש רגעי שפל. היום אני מסתכל על עצמי ומבין שהמצב הנפשי שלי הדרדר. מאוד. אני לא מצליח לישון כמו שצריך. אין לי מוטיבציה להרבה דברים. נהייתי מאוד רגיש לרעשי רקע בין עם זה המשאית זבל או הכלב של השכנים. אני לא יודע להגיד אם זה בגלל שאני 90% מהזמן בבית ולכן שם לב יותר לרעשים האלה, או שזה…
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי ערב טוב. מדובר בבניין משנות ה 60-70 שעבר תמ"א 38. בזמן האחרון נראה שיש נזילה מהדירה למעלה, באזור המקלחת שלנו. היו כמה ניסיונות לדבר עם השכנים מלמעלה, ללא הצלחה, מבחינתם הם מתעקשים שהנזילה היא בגללנו (בתקרה של המקלחת שלנו, כן?) והם לא מתכוונים להרים את המרצפות שלהם כדי לתקן את זה. אני אישית לא טיפלתי בקריאות למומחים שיבדקו את זה, אבל אני זוכר שכן היו אצלנו בעלי מקצוע, גם מטעמנו וגם מטעם הדירה למעלה, שכולם קבעו שהדירה למעלה אשמה וצריכה לטפל בנזילה. אבל השכנה למעלה מבחינתה כל עוד זה לא מפריע לה לנהל את שגרת היום יום שלה, שום דבר לא מעניין אותה. בקושי דוברת עברית, אבא הלך עם מספר שכנים כדי שיתרגמו אחד את השני, אבל בלי הצלחה. ניסינו לפנות לוע…
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אני מאוד אוהב צ'יפס (חם, ישר מהסיר) ואשתי לא סובלת אותו, אני מטגן אותו בסיר של קצת יותר מליטר על הגז עם חלונות פתוחים והיא עדין מתלוננת....🙄 חשבתי על צ'יפסר חשמלי עם מכסה פילטר לסינון האדים, בחיפוש בזאפ מופיעים המון מכשירים אז הייתי שמח לקבל המלצה מכלי ראשון ממישהו שהתנסה. בגדול, אני צריך צ'יפסר חשמלי עם קיבולת של כליטר-שני ליטר שמן (היום אני מטגן 3/4 קילו ציפס בבת אחת והתוצאות לא ממש מדהימות) -מה ההספק הנדרש? -ישנם מכשירים בהם ניתן לשלוף את אמבטיית השמן לריקון/איחסון השמן? -ישנם מכשירים עם פילטר שמן מובנה לסינון בזמן הטיגון? (זה עדיין פורם רכב אחרי הכל😀) זכור לי משהו כזה בצ'יפסרים של פעם שהיה מונע התעכרות של השמן. -איזה יצרן/דגם כדאי כדי שיחזיק …
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
שלום לכולם יש לי כבר כאב ראש ממחשבות. אני צריך לקנות טלוויזיה חדשה לסלון והגעתי למסקנה שאני רוצה LG בגלל שאהבתי מאד את המערכת הפעלה החדשה שלהם. אנחנו צופים ממרחק של כ3.5 מטר בעיקר ערוצים 12,13 סרטים וכדורגל כיום יש לי מסך qled בגודל 65 שאני מוכר כי הוא קעור ופחות מתאים לי לדירה. ההתלבטות היא: 1) לקנות מסך oled בגודל 65 (לצערי אין תקציב לגודל 77) 2) לקנות nano90 בגודל 75 אשמח לעצות האם ללכת על איכות או שגודל חשוב יותר..?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
היי, אני מחפש טלוויזיה חדשה בגודל 55' (או 48', אבל עדיף 55). רוב הזמן בחדר חשוך. מרחק של 2-3 מטרים. כל מה שצופים בה זה נטפליקס/ אמאזון פריים, סרטים מדי פעם ומשחקי כדורגל/סל/טניס. זהו בגדול. אין בכלל גיימינג. תהיתי אם פשוט לרכוש את השיואמי/סמסונג התורן בסביבות ה-2000/2500 שקלים (עם כל הבולשיט ננו/QLED שלהם) או להרחיב תקציב פי 3 ל-OLED שעולה בארץ בסביבות ה-6000 ש"ח. האם ההבדל בסרטים וסדרות הוא כל כך ניכר? מי שיש לו כזו, אתם מרוצים וממליצים?
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מדובר במחשב שילווה ילד בגיל 12 באופן יומי לביהס והוא יסכם בעזרתו, כלומר שימוש די מאסיבי במקלדת. מחפש המלצה ללפטופ אמין לא כבד ולא עדין מידי עם מקלדת נוחה מאוד להקלדה (מקשים רכים יחסית) הביצועים קצת פחות חשובים, תקציב עד 3K
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 16.7 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון? אצל רופהא פרטי יוצא לי בערך 11 אלף, ראיתי שלמבוטחי מכבי יש הנחה רצינית בעניין.. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? האם הרופאים שם טובים? או שהכל נעשה בחפיף באווירה של "יאללה יאללה אודרוב"
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתלבט אם לרכוש לדירה שלנו את הבאבל בר של תמי 4 יש למישהו אותו ויכול לחוות דעה? חשוב לנו מאד הסודה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לפורום היודע-כל. אז כמו שכתוב בכותרת... יום בהיר אחד שמתי לב שאין חשמל באיזשהו שקע. התחלתי לבדוק והסתבר שאין גם בשקע השני באותו חדר וגם בשני השקעים שבחדר הצמוד. למיטב הבנתי כל השקעים האלו יושבים על אותו מאמ"ת בארון החשמל. בכל מקרה, יש מתח תקין במוצא כל המפסקים בארון החשמל כולל האחד הזה (בדקתי עם רב-מודד מול הפאזה). בשקעים אין מתח לא מול הפאזה ולא מול הארקה. ליתר ביטחון אפילו הצלבתי בין המאמ"ת הרלוונטי לאחד אחר (שנבדק שעובד). מדובר בבניין די חדש (בערך בן שמונה). אין קופסאות חיבורים בחדרים. במסדרון יש הנמכת גבס של המזגן שלך תדע מה מסתתר בה. פתחתי את השקעים המדוברים ונראה שהם משורשרים - מאחורי שקע אחד יש שלושה סטים של חוטים שמחוברים ביחד + חיבור השקע…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
זה כבר כזה ישן וחלוד שזה כאילו מרותח, ואני לא מצליח עם שום כלי לשחרר את זה, אין לי מברגה חשמלית, האם WD-40 עשוי לעזור?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
מזגן מסריח
מאת om2- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בחדר שינה שלנו המזגן מוציא ריח חמוץ/מסריח זאת כנראה פטריה שנוצרת מהלחות. לפני כשנתיים ניקתי אותו טוב עם אקנטמיקה ומים. שבוע וחצי אחרי זה הוא עוד הוציא ריח של אקונומיקה. הפתרון הזה עזר לחודש וחצי גג. עכשיו יש תינוקת בחדר, ריח של אקונומיקה לא בא בחשבון. מחפש חומר אחר, עדיף ללא ריח לוואי. שיהיה אפשרי לקנות אותו בצורה קטנה (ולא ג'ריקן של 18 ליטר)
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 27 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
לאחרונה התחיל לצאת ריח מזעזע של ביוב/נבלה מהניקוז של המרפסת, ברמה שזה נכנס לסלון וצריכים לסגור את החלון כדי לא לסבול מזה. זה לא תמיד נוכח, יש שעות שזה מאד חזק ויש שעות שאין כלום (מתחזק בערב בעיקר). מדובר בקומה גבוהה, בניין בבניה איכותית בן 15 בערך. שנתיים לא היה שום ריח, רק לאחרונה התחיל. דירה שכורה אגב. ניסיתי לשפוך סודה קאוסטית ומים חמים - לא עזר. אין בעיה של ניקוז, מים יורדים בלי בעיה. בעין לא רואה שום דבר שם שיכול להסביר. איך ניגשים לזה? יש מצב שזה עניין מערכתי של הבניין וצריך לערב את ועד הבית? כי למיטב ידיעתי ניקוז של מרפסת לא הולך לביוב כדי לא לגרום להצפה כשיורד גשם, זה הולך למרזב נפרד. אולי יש שם איזה חיה מתה איפשהו בדרך.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש מקום שמתקן כרטיסים אלקטרוניים למינהם, כרגע צריך לתקן כרטיס של אפקט לגיטרה חשמלית. עדיפות לאזור אשדוד עד תל אביב
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
המלצה למדפסת בייתית 1 2
מאת om2-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מבקש המלצה למדפסת ביתית הדפסה סביב 10 דפים בחודש 1. חשוב שתהיה אלחוטית 2. אמינה 3. משולבת סורק (לא חייב, אבל יתרון) 4. לא יקרה 5. דיו לא יקר/ שיודעת לעבוד עם דיו חלופי בצורה טובה. תודה
הודעה אחרונה מאת yor2, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
4 שמות בתרסיס אפור על אבן ירושלמית. ניסיתי עם משחזת זווית קטנה שמחובר לה ראש עם שיערות ברזל- לא הלך. טינר- לא מוציא סבון כלים- ברור שלא. אז איך?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
בעיה עם חיבורי USB במחשב חדש. לא מצליח לחבר מקלדת עכבר וכרטיס קול USB לאותה שורה של חיבורי USB. 1 2
מאת Alkash- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אהלן, לאחר כ8 שנים עם המחשב הישן התחדשתי במחשב חדש עם לוח אם Z590 MSI. במחשב הישן היה לי USB HUB 3.0 שיצא מיציאה אחת בלוח אם אליו חיברתי את המקלדת, העכבר ואת כרטיס הקול החיצוני. כרטיס הקול כמובן מקבל מתח מספק חיצוני. הכל עבד נהדר במשך שנים עד שרכשתי את המחשב החדש. בהתחלה חיברתי למחשב החדש הכל בדיוק איך שזה היה. בלוח האם יש 2 שורות של USB. שורה תחתונה של 2 חיבורים של USB 2.0 ועוד 2 חיבורים של USB 3.0. בשורה העליונה יש 2 חיבורי USB 2.0. אחד מהם הוא לפלאש של הלוח אם. חיברתי לאחד מ2 הפורטים של USB 3.0 בלוח אם את הHUB שלי והכל עבד נהדר כמה ימים. אחרי זה בגלל סידור כבלים מאחורי המחשב העברתי את החיבור של הHUB לפורט USB 3.0 השני והכל עדיין עבד נהדר. עד שכיב…
הודעה אחרונה מאת Giant_TA, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שבת שלום, דוד שלי עובד מ1997 אצל קבלן חשמל מסויים. בשנים האחרונות הבין את החשיבות בקיום רישיון חשמל ולכן ביצעתי תהליך עבורו של קבלת עוזר חשמלאי בעזרת קורס מערכות קירור שהוא עשה בשנות ה90. לאחר מכן הוא למד שנתיים וסיים לפני כמה חודשים חשמלאי מוסמך. כרגע אני בתהליך עבורו מול משרד העבודה לקבלת הרישיון והם משגעים אותי. ביקשו אישור ותק, הבוס שלו כתב אישור ותק לפי הפורמט עם כל מה שנדרש. לאחר ששלחתי הם כותבים "נא לצרף אישור ותק מיום קבלת החשמלאי מעשי", העניין הוא שלעולם לא הוצאתי לו מעשי כי לא ראינו בזה צורך (כי הוא כבר לומד למוסמך). המעשי אמור להתקבל לאחר שנה של ותק כעוזר חשמלאי. האם אני צריך קודם לטפל…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
התחשקה נפשי במברשת חשמלית, אבל לא מבין את ההבדלים בין כל הדגמים. תקציב? 400 ש"ח נשמע מוגזם כרגע, מוכן להשקיע משהו כמו 200 בשביל הניסיון הראשון. אין לי נקודת חשמל בשירותים, אולי עדיף אחת על סוללות AAA? או שבאמת טעינה אחת מספיקה לחודש ואז לא נורא להטעין כמה שעות בחדר.
הודעה אחרונה מאת Amired, -
זוג + 3 ילדים סך הכל מחפשים צימר ברמה נמוכה - בינונית עם בריכה קטנה או חדר במלון 3 כוכבים ל4 לילות בתחילת אוגוסט המקומות הכי דפוקים מתחילים ב5,000 ש"ח וזה יכול גם להגיע ל8 ו12 ברור לי שזה עניין של היצע וביקוש ברור לי שיש מספיק אנשים שמשלימים עם המחירים האלה ומשתפים פעולה עם הטירוף אין פה איזשהי טרוניה על בעלי העסקים, הם יכולים לבקש מה שבא להם - יש מי שמוכן לשלם = אלה המחירים. המדינה לא צריכה לחלק יונדאי i10 לזוג וחופשה היא לא מוצר צריכה בסיסי אחרי שכל הנ"ל נאמר אני רק שואל איפה כן ניתן למצוא איזשהי חופשה בפרופיל הנ"ל במחיר שפוי יותר? 2-3 אש"ח? אולי יש משהו שלא חשבתי ע…
הודעה אחרונה מאת שביט, -
שלום, השאלה מתייחסת בעיקר לשני הפרמטרים: 1. מעבד I5 או I7? 2. כרטיס מסך מובנה של אינטל או nvidia MX450 או בכלל GTX 1650? תחביב : צילומי סרטונים GO PRO 7 וגם timelapse במצלמה Canon מקצועית ועריכתם. המחשב גם מיועד ללימודי תואר ראשון בכימיה+ ביולוגיה. יתרון גם למסך איכותי לצפייה בסרטים. הופתעתי מירידת המחירים למחשבים ניידים לאחרונה, שמתי עין על שני המחשבים של HP https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=38453 עם כרטיס מסך יותר חזק, אבל גם יעלה יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=38287 אולי אני לא בכיוון בכלל ( מבחינת החומרה, חברת HP או דגמים )? תודה לעונים. נ.ב. אין לי גם בעיה לעלות תקציב ל 5.5K במידת הצורך.
הודעה אחרונה מאת falou, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עונות 1-9 יש בסלקום ו20-23 יש בנטפליקס. אשמח לעזרה למציאת עונות 10-19 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, זה נניח: https://www.apple.com/shop/buy-watch/apple-watch/40mm-cellular-gold-aluminum-white-sport-band-sm-ml ראיתי בסוף שתומך רק בחברות אמריקאיות. יש אפשרות לקנות בארה"ב אחד שיהיה גלובלי? אזור בוסטון (או ברשת). צריך להגיע עד ה-26 אם משלוח. תודה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאחרונה, מדי פעם בבוקר אני מגלה שחיה כל שהיא נכנסה אלי הביתה דרך אחד החלונות הפתוחים לרווחה, קיץ..., ואכלה אבטיח ומלון בפח הפתוח ללא מכסה שבמטבח, רואים ביסים. כמו כן נראות חתיכות שעברו לסלון. הפח חלק מבחוץ ולכן הגיוני שעכבר לא יכול לטפס עליו. גם אין גללים של עכבר בבית. מלחיץ !!! מה זה?
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי את ההצעה הזאת לביטוח חיים בשביל הבנק על סך סכום המשכנתא של 1.2 מיליון ל 30 שנים. אנחנו בני 43 ו 38. מה דעת חכמי הפורום הזה, התשלומים החודשיים נראים סבירים ?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, קודם כל יכול להיות שזה לא מתאים לכאן. אם אפשר להעביר לאוף טופיק אשמח. בזמן האחרון התחלתי לעשות סרטוני סקירה ואנבוקסינג בתחום החומרה והמחשבים. אני מאוד אוהב את התחום של חומרת מחשב כך שחשבתי לשתף סרטונים עם שאר האנשים. העליתי כמה סרטונים, שלושה מהם צברו כמה אלפי צפיות… יש התעניינות, אנשים מגיבים ושואלים ואני עונה להם בכיף. עכשיו, כמוני יש עוד מאות אם לא אלפים, רציתי לשאול, יש תועלת או ריווחיות בזה? עד עכשיו עשיתי את זה סתם לכיף. אבל רציתי לשאול אם כדאי להשקיע ולהתקדם לציוד צילום מתקדם יותר, להשקיע בעריכה איכותית יותר וכו׳…? או להישאר עם צילום חובבני מסמארטפון? ובכללי אשמח לשמוע ממי שמבין בתחום איזה טיפים …
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני חושב על לעבור מהתפקיד שלי כנהג למחלקת מכירות בסניף (פרונטליות) יש כאן מישהו שעבד בסניף השכרה שגם מוכר רכבי טרייד אין או לחליפין אולם תצוגה של רכבים כאיש מכירות? ויכול לפרט על שכר, קצת על העבודה, עמלות???
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בני הבכור שקוע לאחרונה בחיפוש דירה. מתברר כי מרבית הדירות בהן הוא מגלה עניין נבנות במסגרת תמ"א 38. דירות אלה אינן כפופות לחוק המכר - דירות, ונבנות ללא ליווי בנקאי. לאחרונה הוצעה לו דירה כזו. בהעדר ליווי בנקאי הקבלן הציע לחתום על ערבות אישית. שאלתי לחכמי הפורום: האם ערבות.כזו מחזיקה מים, והאם, במקרה הצורך, אכן ניתנת למימוש?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
שלום הלכתי לקניון במטרה למצוא חולצות טי שירט נורמליות או שלא נכנסתי לחנויות המתאימות או שהסחורה על הפנים. H&M חולצות לא משהו+דלתא שבעבר הייתי קונה אצלהם חולצות שהיו לא רעות בכלל גם כן לא אותו הדבר כמו פעם. לבסוף יצאתי ביידים ריקות ללא כלום. היכן ניתן לקנות חולצות טי שירט באזור המרכז שהן נראות טוב ולא משהו זבל? אני יודע שהלכתי לחנויות לא משהו לכן אשמח להמלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
בתור פרנסה
הודעה אחרונה מאת vadim6385,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)