Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונים ג'יפ במחיר 5 חופשות בארץ למשפחה ממוצעת (5 נפשות) כגון סוזוקי גראנד ויטארה. באותה הזדמנות מזמינים מחו"ל אוהל 8 איכותי עם פתיחה מהירה.

תאמין לי שאתם לא תפסיקו לצאת לחופשות מידי שבוע, בהתחלה זה קצת לא נעים אולי לישון בשטח אבל אחרי זה מתמכרים.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 51 דקות, umardekar כתב:

קונים ג'יפ במחיר 5 חופשות בארץ למשפחה ממוצעת (5 נפשות) כגון סוזוקי גראנד ויטארה. באותה הזדמנות מזמינים מחו"ל אוהל 8 איכותי עם פתיחה מהירה.

תאמין לי שאתם לא תפסיקו לצאת לחופשות מידי שבוע, בהתחלה זה קצת לא נעים אולי לישון בשטח אבל אחרי זה מתמכרים.

בלי בופה בבוקר?

• מצחיק 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ג'יפ זה לא רק עלויות קניה אלא גם אחזקה יקרה יותר ממשפחתית.

טיולים ולינה בשטח זה לא מתאים לכל אחד, יש אנשים שהספיק להם מזה בשירות הצבאי.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה שני סגנונות חופשה שונים, ולא מן הנמנע שאותה משפחה תתחבר לשניהם (אנחנו למשל אוהבים קמפינג אבל גם אוהבים את הבטן גב חצי פנסיון של אילת). 

לא סותר, בקיצור.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני כשעה, Mr.Hybrid כתב:

בלי בופה בבוקר?

שולחים את האישה להביא ג'חנון מהצומת

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, Mr.Hybrid כתב:

בלי בופה בבוקר?

בלי מזגן בחום של אוגוסט

בלי מקלחת חמה

אתה צריך להקים את ה"מחנה", לתחזק ולפרק אותו בסיום, להכין את כל הארוחות (לא רק את הבופה בבוקר)

וכל זה בשביל ה"חופשה".

לישון על איזה פיסטין או ליד איזה נחל או חוף בכנרת עם טינאייג'רים באוהל ליד שדופקים לך בראש עם הקריוקי והנרגילות עד 4 בבוקר.

רואה?

להגחיך ולזלזל  אפשר על כל דבר.

תגיע לגיל 47, עם שני ילדים בני עשרה, נראה כמה כח יהיה לך לכל הטירונות הזו.

(ומי מהם בכלל יסכים להצטרף אליך לטיול שכזה).

עד אז, נסה לקבל את העובדה שלאנשים שונים, מתאימים דברים שונים.

מי שרוצה חופשה אחרת ממך, לא בהכרח אומר  שהיא תהיה פחות טובה משלך.

רק שונה.

• אהבתי 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

אפשר לנסוע לכמעט כל חניון קק"ל עם כמעט כל רכב, במיוחד קרוסאובר,
אז,

מוצאים "חניון ידידותי" כמו למשל, חניון רקית ליד בית אורן,

מגיעים בבוקר, מוצאים ספסלים מוצלים,

צידנית טובה שתשמור קור ליום שלם, 

אוכלים ארוחת בוקר שמכינים שם, קפה, מנוחה, ספר טוב, משחק כדור או שניים ומתארגנים לסטייקים של הצהריים,

אחרי הצהריים כבר תאכל גלידה באיזה סניף של גולדה או משהו..
אפשר לסובב את זה למלא מקומות ולהינות מאוד, מגיעים הביתה בערב ואין שינה בחוץ ובלגאנים כאלה.

(לא כולל מקומות כמו משגב וכאלה שעוד אפשר לשלב רכיבת אופניים או טיולים ליד ברגל... אגב, ברקית יש יציאה למסלול מאתגר שיעשה אתכם רעבים מספיק)

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נוהל יום העצמאות אצל הרבה משפחות.

אחת הסיבות שאנשים אוהבים חופשה בבתי מלון זה כי לא צריך לבשל, לסדר ולנקות. המטלות בית האלה הרבה יותר מתישות מסתם יום עבודה סטנדרטי.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

ג'יפ זה לא רק עלויות קניה אלא גם אחזקה יקרה יותר ממשפחתית.

טיולים ולינה בשטח זה לא מתאים לכל אחד, יש אנשים שהספיק להם מזה בשירות הצבאי.

ישנם רכבים שמותאמים בילד אין לשינה בתוכם כמו הסוזוקי ספייסה, לאלו שרוצים יותר מקום ונוחות אפשר לרכוש ואן ישנה ולשפץ בהתאם, בארץ זה לא כל כך קורה כי כולם כאן מפונקים עם ידיים לבנות של מנהלים בלבד, אז רגילים לצאת לחופשות שעולות שני משכורות ולקטר.

פורסם

בארץ זה לא קורה כי הכל כאן יקר. כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות סוואנה (כי 4X4) ולאבזר אותה כואן מא עד ת וכשאתה מתחיל להיכנס לעלויות אתה מבין שזו הרפתקאה של רבע מיליון וזה אם קנית סוואנה ישנה

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 28 דקות, Mikelt89 כתב:

בארץ זה לא כל כך קורה כי כולם כאן מפונקים עם ידיים לבנות של מנהלים בלבד

ואוו ... איזו הכללה גורפת. תבוא ״לשכונה״ שלי בג׳רזי - תיווכח כמה זה לא נכון (שכונה = איזור מבחינת גודל של רבע ישראל עם אוכלוסיה בכמות של רבע ישראל). ומצד שני באיזורים אחרים זה לא ככה. אבל זו בהחלט הכללה גסה.

הייתי אומר יותר שאם כבר בישראל הבעיה היא יותר סביב שינוי מבנה של הרכב שיוריד אותך ב2 שניות מהכביש ומחסור בCampign sites מוסדרים עם כל מה שנחוץ (חיבור לחשמל , מים וכו), יחד עם זמינות ועלות חלקים לא להיט (לעומת זאת המחיר עבודה הוא יחסית נמוך).

בכל אופן - כמו שנאמר - אלו פשוט סוגי חופשות אחרות שמתאימות לאנשים אחרים ושלבים אחרים בחיים.

עם 3 ילדים בגילאי 8-4 אני לא מדמיין לעצמי אפילו בצחוק לעשות קאמפינג במקום שאין בו הכל מוסדר - וגם אז...

וגם בגלל זה מתכנן כמה מיני חופשות - שנעות מיום של הלוך חזור ל3-4 ימים עם מלונות מפנקים. כדי לגוון את סוגי החופשות.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Liviur כתב:

הייתי אומר יותר שאם כבר בישראל הבעיה היא יותר סביב שינוי מבנה של הרכב שיוריד אותך ב2 שניות מהכביש ומחסור בCampign sites מוסדרים עם כל מה שנחוץ (חיבור לחשמל , מים וכו), יחד עם זמינות ועלות חלקים לא להיט (לעומת זאת המחיר עבודה הוא יחסית נמוך).

מחזק את הטענה של להביור, ישנה אופציה לשוטר להוריד אותך כי שמת רדיו אחר ממה שהיצרן שם.

אז לא נראה לי שזה משתלם לאנשים לדחוף מיטה לרכב ובסוף השוטר בא ומוריד לך את הרכב ואתה מקבל קנס.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מבחינת מרחקים רוב האתרים בישראל נמצאים בטווח של הנסיעה היומית בטיול כוכב שרבים מאיתנו נהג לעשות באירופה, בוודאי לתושבי איזור המרכז. חלק גדול מעניין היציאה למלון/קמפינג/אכסניה הוא שבירת השגרה והאפשרות להמנע כמה ימים ממטלות הבית השוטפות, כך שטיולי יום אינם פתרון (וכבר ציינתי בהודעה קודמת את הכפלת העומס על עקרת הבית). 

לגבי קאמפרים - אם להיות מעשי, ונעזוב את עניין "שינויי המבנה" שעליהם כנראה ניתן להתגבר, הם מאוד לא מעשיים בארץ. איפה תחנה בהמה כזו ביומיום? כמה פעמים תרצה לנסוע לאותו סייט בגליל או בנגב? זו לא אירופה שבה אתה יוצא מאמסטרדם לדנמרק, ואחרי חודשיים לאיטליה או ספרד. אצלנו הגבולות סגורים כך שמבחר היעדים מוגבל מאד.

הסיכום הוא שכל עוד הקורונה שולטת בחיינו צריך להסתדר עם מה שיש, ולדעתי הפתרון הוא בהמנעות מיציאה לחופשה באותם כמה שבועות של שיא המחירים, וגם קצת הרחבת החיפושים. אני יכול לחשוב, למשל, על חופשה מדהימה שהיתה לי לפני כמה שנים באכסניית הנוער במצדה, על איזה מלון בדימונה שהוא בעצם אכסניה המארחת בתי ספר, ובחופשות פתוחה לקהל הרחב, על בתי ספר שדה, על "אירוח כפרי" בקיבוצים - כל מיני סוגי אירוח עם חדרים פחות מפנקים וארוחות עשירות בקוטג' וסלט עגבניות, אבל אווירה נעימה והרבה כיף בסביבה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 14.7.2021 בשעה 00:05, avargel כתב:

אולי יש משהו שלא חשבתי עליו?

האירו את עיני

להזמין מראש?

הזמנו לפני כחודש וחצי.

סוף אוגוסט בשפיים, כולל פארק המים, כ-1200 ש״ח ללילה.

https://www.shefhotel.co.il/index.php?dir=site&page=hotels&op=category&cs=11

לא משהו שהייתי מזמין, ואני הולך לעבודה משם, אבל יהיו גם חברים, אז יאללה.

בסוכות סגרנו את המקום הזה עם חברים (כל המקום):

https://www.zimmer4me.co.il/showCabin.asp?name=700

סכום דומה.

היינו במלון גליליון, ליד יסוד המעלה, לפני כחודשיים, שוב, באותו סכום. נשארנו עוד קצת בצימרים חביבים לא רחוק משם, ב-800 ש״ח ללילה.

אני מהאסכולה שהמקום לא חשוב כמו החברה, אז עם אנשים נחמדים לא איכפת לי גם להתכלב.  אבל בקיץ אני לא יישן באוהל, אלא אם הוא על הים...

נ.ב. יש את האופציה של חילופי בתים, אם אתם גרים במקום שמישהו מהצפון יירצה לגור בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לכל מי שרשם על אתרים קמפינג עם facilities שהיה רוצה, יש לא מעט כאלה בארץ,

חניון רקית שעליו המלצתי קודם למשל, מכיל חניונים לרכבים ליד כל ספסל, יש מבנה שירותים, יש שוקת גדולה עם מים זורמים והרבה ברזים לשטיפה של כל מה שתרצו,

כל חניוני בתי ספר שדה מאפשרים גם חשמל ברמת חניה פרטית בחלק מהמקומות,

אני כן מסכים שפה זו לא אמריקה וכל תרבות ה-Overlanding פשוט כמעט ולא קיימת (וחבל),

עדיין, זה פשוט, תלוי מי וכמה אתם,

אנשים עם ילדים בוגרים, צריכים לתכנן יותר טוב היכן הם ולמה ואיפה,

מצד שני, 

זוג רווקים או עם תינוק יכול לישון בכל רכב גדול/ארוך (ואם יש גג פנורמי אז בכלל טוב), 

ראו ערך, טיגואן, פוקוס סטיישן, קודיאק או אפילו קארוק,

(מי שיש לו רכב עבודה סטייל סילברדו זה בכלל תענוג)

כל עוד הורדת המושבים האחוריים יוצרת רצפה שטוחה,

נשאר רק מזרון מתנפח וזה הכל.

מאמין שאם רוצים, אפשר,

מסכים לחלוטין שלא כולם בקטע, ועם ילדים בוגרים זה גם יהיה קשה יותר,

מצד שני,

לא ידוע לי שאוהל גג הוא לא חוקי בארץ (האירו את עיני מי מכם שיודעים אחרת),

ואפשר לשים כזה על כל רכב שטח ורכב עבודה שרק רוצים (בסגנון של היילקס ודומיהם),

אבל כן,  עדיף לעשות כוכב לכל מיני מקומות כשחוזרים הביתה בערב למקלחות ושינה,

כל מה שנשאר זה לקרר שוב את קרחוני הצידנית, להעמיס אוכל טרי בבוקר ולהחליף בגדים,

כל השאר כבר ברכב גם ככה.

הלוואי ובארץ היו יותר אנשים עושים טיולים כאלה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...