Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אחת לשנה בערך החלפתי את הגנרי בחדש זהה.

אגב לשים לב שלמרות הבורר טמפ', זה לא שומר על הטמפ' בדיוק איפה ששמת, זה לא ממש מדויק

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לנו יש כזה כבר יותר משנה:

https://www.payngo.co.il/202359.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-ssc&gclid=CjwKCAjwi9-HBhACEiwAPzUhHGdmFVngbRM79SLZrQH0Ao6QX71ejhL1sMSaSpABkX7K0H7mBWlq4RoCC1EQAvD_BwE

לפני זה היה כזה מספר שנים:

https://www.payngo.co.il/202358.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-ssc&gclid=CjwKCAjwi9-HBhACEiwAPzUhHKtrfc--o9bYVHyKismrlF6Z447O5wz2OiZyTuL1xU361HgesfXI0hoCjrMQAvD_BwE

היתרון בנוכחי, יש גם סלסלה גדולה אחת או 2 יותר קטנות, ניתן לטגן 2 דברים שונים בו זמנית ב2 סלסלאות נפרדות.

לאו דווקא גולד ליין, סתם עלה לי ראשון בחיפוש.

קנינו מראש אחד עם נפח גדול בשביל כמות גדולה בבת אחת.

אני מחליף ומנקה את הצ'יפסר  ושם 4 ליטר שמן קנולה אחת לחודש בערך בשימוש  של פעם פעמיים בשבוע בממוצע.

אנחנו משתמשים לטיגון צ'יפס ושניצלים בעיקר וגם חצילים ופלאפל שאנו מכינים לבד בבית.

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

תודה, אלך כנראה על השני. אני דווקא לא מחפש מכשיר גדול (אני היחידי שמטגן בשמן עמוק בבית) אך נראה לי כי יהיה עדיף מהמכשירים של הליטר וחצי. (2.5 ליטר עם גוף חימום של וואט היה יכול אופטימלי אך אין כאלה). הביקורות בזאפ טובות והמחיר שלו יותר מהוגן. 

אני מציץ ב"מפרט" שלו וכתוב שם "כפתור Reset המפעיל מחדש את." מה הכפתור הזה? הוא לא מופיע בתמונה... 

ד"א, למה החלפת?

פורסם

לא היה לי ספציפי את זה של גולד ליין, אבל ממה שראיתי כולם זהים, ממש החליפו רק מדבקות של השם :-)

שלי שבק חיים אחרי מספר שנים, לא היו תלונות, עלה פחות מ200ש"ח ועשה את עבודתו נאמנה.

• תוכן חדש...