אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,381 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חשקה נפשי בכיסא חוף / כיסא ים: 1 - נוח ביותר 2 - קל משקל (צריך לסחוב לפחות 2 מחניון לים וחזרה) 3 - מתקפל 4 - לא מלכלך את הרכב יותר מדי 5 - עם משענת לידים יש המלצות בבקשה? ראיתי שיש יש כיסאות כמו בתמונה: זה באמת נוח? נראה שהוא הוא ללא יכולת הטיית גב ולא הכי relax שיש ... תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
שלומות. מישהו מכיר\בא לו לשתף אתר(ים) לצפיה בכדורגל חינם? ואם להגזים עם הדרישות,שיהיה באפר נורמלי גם לחיבור VDSL עייף. תבוא ברכה על ראשכם.
הודעה אחרונה מאת biggie, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שווה שם? יוצא לי מהעבודה להיכנס לשם הרבה ונראה מקום איכותי מאוד. יש דבר כזה עובדי אלתא שהם לא מהנדסים/חנוני מחשבים ותוכנה, ומשתכרים יפה?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תופעה מוזרה שהחלה הקיץ: לא תמיד יש מים חמים. פתאום יש צורך להדליק את הדוד כדי שהמים יתחממו. יש ימים שאין מים חמים כלל (פושרים כאלה), יש ימים שיש מים חמים ויש ימים שיש מים חמים אבל נגמרים די מהר. זה כבר כמה קייצים עם אותם קולטים ואותו דוד ולפני כחודש חודשיים הוחלף דוד חימום אבל לא צריך להיות קשר בין הדברים. ההיגיון שלי אומר שאם הייתה בעיה בקולט, אז הצפי הוא שלא יהיו מים חמים כלל ולא בצורה המוזרה שפעם יש ופעם אין. היום הגיע איזה טכנאי לבדוק, בעיקר אמר שכל דבר זה מחוץ לאחריות, שצריך להחליף קולטים (לא יודע איך בדק אותם) ולהוציא את הדוד החוצה (נמצא במעין מחסן על הגג) ואמר שהייתה איזו סתימה באיזה צינור שאותה שיחרר. בקיצור, קיבל תשלום בעיקר על מילים…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז חשקה נפשי בקורקינט חשמלי. לא מצאתי מקור מהימן להסתמך על עצותיו ולכן פונה לפורום הכל יודע הנכבד. מה הדרישות? רצוי מאוד שהוא יוכל להתקפל. רצוי עוד יותר שיוכל לסחוב קצת יותר מ100 קילו- אבל לעיתים רחוקות(אני והילדה שלי ביחד). אני מניח שלכתוב "אמין" "חזק" וכאלה זה מיותר, כי כולם רוצים. מוכן להשקיע בין 1000 ל2000 זוזים. אז מה הדיבור?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו חברת סטארטאפ שנמצאת כרגע בתהליכי שיפוץ מתקדמים למתחם אליו אנחנו עתידים להיכנס אליו, כחלק מהשיפוץ, יש לנו צורך באיש IT / מתקין רשתות - מישהו שיטפל לנו בנושא חיבור הרשת, יחווט, יקנפג, ויתקין את הציוד. חוברנו לאחרונה לתשתית סיבים של בזק, אך אנחנו מעוניינים לבצע בעצמנו את החיווט הפנימי והפריסה של ה-Mesh (מתכננים לעבוד על WiFi, מדובר על חלל גדול יחסית). בגדול - אם אתם מכירים איש מוכשר שיהווה אינטגרטור ויבצע את הפריסה הפנימית של התשתית במתחם (WiFi, חיווט וכו'), תרגישו חופשי לשתף. יש ברשותנו fortigate 100f ונרצה להשתמש ביחידות Mesh של Ubiquiti תודה
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
רציתי לדעת אם אני מתפטר מעבודה בה עבדתי שנתיים, האם אני זכאי לדמי אבטלה?- במידה ומתכנן לא לעבוד מספר חודשים. בנוסף, אם אני מתפטר, צריך לתת התראה של חודש מראש אם אני זוכר נכון. יש דרך לקצר את זה ולעזוב לפני החודש? תודה.
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, רכשתי באילת חלקי מחשב,(בגלל החוק באילת אסור להם להרכיב) ואני רוצה להרכיב לבד. יש המון סרטונים על זה ברשת, למדתי וראיתי הרבה. אבל יש בנתיים שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה תשובה חד משמעית. ספק הכח,corsair 450, המאורר פונה החוצה או פנימה, לתוך המארז? בכל סרטון זה משהו אחר. את המעבד הרכבתי כבר על לוח האם, והמאורר שלו עם המשחה הטרמית, והזכרון. חוץ מזה, אשמח לטיפים נוספים. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
אז אחרי שקניתי את הלפטופ החדש, בעזרת העצות הטובות שקבלתי כאן (תודה!) , שאלה שלא הגעתי למסקנה ברורה- האם בכל עם שהטענת הבטריה של הלפטופ מגיע ל100% והבטריה בהתאם מלאה במלואה צריך להמשיך להשאיר את השקע מחובר לחשמל באופן קבוע או להוציא עד שיתרוקן ואז לחבר שוב עד שיתמלא וחוזר חלילה עוד ועוד (כך אני נוהג)? אני זוכר איך לפני מספר שנים הבטריה של הפלאפון שלי נפגמה והסבירו לי לאחר שהחליפו אותה לאחת חדשה שזה בגלל שהיא נשארה אחרי שהתמלאה בחשמל , אולי במחשבים זה אחרת? אולי יש מנגנון מניעה?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן. מתכנן להשתמש בשירות הנ"ל, למישהו כאן ניסיון טוב או לא עם נותני שירותים בתחום? קיבלתי הצעת מ Woki + CallBiz ותכלס אין לי שום כלי אמיתי לבחור מביניהם. פתוח גם לנותני שירות אחרים תודה
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום חברים, שנדע זמנים רגועים. ברשותי מיני מקרן עם סוללה פנימית שמספיקה להקרנה של בין שעה לשעתיים, תלוי בשימוש. אני מאוד מרוצה ממנו, אבל לא תמיד יש גישה לשקע חשמל כשנדרש להקרין יותר משעתיים, מחפש פתרון יצירתי. אני מחפש סוללה גיבוי שתדע לתת את המתח\זרם הנדרש כדי להטען אותו באופן אלחוטי, מצרף לכם תמונות עם סוללות גיבוי שמשכו לי את העין, את הנתונים על השנאי של המקרן ואת הערכת כבלים שאיתה אני מתכנן לחבר את הסוללה למקרן (מType C לחיבור הטענה של המקרן). מודה מראש על עזרתכם. אם יש לכם להציע פתרון אחר - אשמח. אם זה רלוונטי, חברות של סוללות הגיבוי: Baseus 3000 33W, Baseus 3000 65W, Bakeey 60000 36W
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נשאל גם בפורום HT, אבל הוא די מת אז אני מנסה את מזלי גם פה (בתכלס, די אותם חברים) חיברתי בשעה טובה את המערכת בבית לטלויזיה, בתצורה של מחשב-->טלויזיה--->יציאה אופטית למערכת אני מנסה להפעיל את ה eARC ולהגדיר passthrough, אבל האפשרות פשוט באפור. לא ניתן להפעיל אותה. מישהו נתקל בתופעה? אני מקבל כרגע רק PCM 2.1, ומן הסתם די הייתי רוצה לקבל את ה 5.1 שהמערכת יכולה לתת, בתכנים מהטלויזיה (נטפליקס וכדומה) אין שום בעיה יש לי הרגשה שכמו כל דבר יצירת קשר עם אלקטרוניקס פרו תעלה חרס, אבל אני יודע שיש אנשים שעובדים בתצורה הזו והכל בסדר. אולי אני בעצם שוכח משהו? אשמח לעזרה אני חייב להגיד שהטלויזיה עצמה מצוינת ואחרי כיול צבעים הכל באמת שיגעון, מאיכות התמונה והשחור…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 30 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
היי, אני בוגר הנדסת מכונות עם התמחות ברובוטיקה ומכטרוניקה. לצערי אני כבר מעל 8 חודשים בחיפוש עבודה של הניב דבר וכל רגע שאני מול לוחות הדרושים רק מבאס אותי יותר. חוסר ההיצע, על אחת כמה וכמה של חסרי ניסיון פשוט שובר אותי לפעמים. לא לשלוח קורות חיים כי אין לאן זה מאוד מבאס. ועד שכבר קובעים לי ריאיון, תמיד זה נגמר ב"העדפנו מישהו עם ניסיון". ואחרי הפתיח, נעבור לתכלס. יש לי קצת רקע בתכנות עקב התואר ודי אהבתי להתעסק בזה, אבל יש כמה תהיות שאשמח לעזרה בהן. 1. איך שוק התוכנה נראה אצל בוגר חסר ניסיון? האם גם לו אין כמעט היצע של משרות להגיש אליהן קורות חיים? האם גם הוא סובל מאותם קשיים כמוני? 2. איך מתייחסים המעסיקים לפרויקטים ביתיים? 3. מ…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
לא ידעתי איך לנסח את הכותרת... יש לי דרך קבע 3 ג'ריקנים ברכב, עוד מרכבי הראשון. עד היום, היה לי לאן לעגן אותם עם גומייה בכל הרכבים- נקודות עיגון בתוך תא המטען. אבל היום אני על האצ'בק... ואין שם כל כך נקודות עיגון. כן, יכלתי לפתור את העניין עם גומייה על הנקודת עיגון במושב, אבל זה לא נוח לגישה. אז בניתי תיבה קטנה וקלת משקל מעץ- ממש מסגרת נטו, מעץ לביד בעובי 6 מ"מ (דומני). המסגרת בנוייה מ-2 ריבועים העשויים יחידה אחת, בהם עשיתי חיתוך "פינוי" בשביל לייצר מקום לרצועות לשבת וחור במרכז כי אין צורך שהריבוע יהיה מלא. נראה יותר טוב בכל מקרה לדעתי- פלוס עוד 4 רצועות ברוחב 4 ס"מ כ"א. אורך כולל דומני 43 ס"מ, גובה 20 ס"מ, עומק 22 ס"מ. הוספתי 8 יחידות "זוו…
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 22 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
יש לי מזגן עילי (יש לי אותו כמה שנים טובות של חברת ספקטרה) ובשבוע האחרון לאחר כ-15 דקות מהדלקת המזגן, המזגן לא מפסיק לטפטף מים. ניסיתי למצוא פתרונות ברשת אבל כל מה שרשום באינטרנט תקין אצלי: צינור ניקוז לא סתום, להערכתי לא חסר גז במזגן כי הוא מקרר כמו היום הראשון שקניתי אותו והוא לא מוציא קרח, אין שום קרע או סדק בצינור שמוביל מים. לאחר שלא מצאתי פתרונות ברשת קראתי לטכנאי שמישהו מהמשפחה המליץ עליו היה אצלי בדיוק 10 דקות והתחיל לספר לי שאי אפשר לתקן כי אין חלקים או שהחלקים יקרים מדי ויותר משתלם לקנות מזגן חדש- כל זה עלה לי 200 שקל על כלום ושום דבר . על כל הטכנאים והמוסכניקים מהדברים האלה אני לא סומך יותר, ומעדיף אם זה אפשרי לסדר את הבעיות בעצמי, אני מצרף תמונו…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, לצערי אין לי את חוברת ההוראות של השואב, ואני מבקש לדעת בבקשה האם בשאיבת מים עם השואב אני צריך להוציא גם את הפילטר הלבן? השק מן הסתם, ברור. מה עם הפילטר הלבן? ההיגיון אומר שכן, אבל אני לא רוצה לגרום לאיזשהו נזק. אולי למישהו יש את החוברת, יכול לבדוק לי בבקשה תודה חברים! זה שואב המדובר: https://www.goldline.co.il/product/שואב-אבק-רטוב-יבש-מפוח/ (אגב, נרכש לפני כמה שנים בהמלצת הפורום, מאז הכפיל את מחירו, יכול לציין שהוא באמת מאוד מאוד חזק! *עם מים אין לי ניסיון כי לראשונה אני הולך לנסות אותו עם מים)
הודעה אחרונה מאת super-man, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא מאתר. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, מחפש המלצה למחשב נייד כמו בכותרת. שימושים עיקריים סדרות וגלישה באינטרנט. מדי פעם מאטלב, visual studio וכו'. אם אפשר לדחוף כרטיס שידע להריץ רוקט ליג ודברים כאלו קלילים זה בונוס. לא עכשיו יריות וכו'. אולי 2060? משהו כזה. למשקל אין הרבה חשיבות ונייח לא בא בחשבון. גודל רצוי 15 . אין בעיה לא עם רייזן ולא עם אינטל. מה חשוב? מסך טוב ואיכותי, כונן SSD מהיר, אמינות ושירות טובים בעיקר איכות חיים. תקציב סביב 4-5 אלף ש"ח. אם יותר זול מה טוב, אבל לא הייתי רוצה לעבור 5K כולל הרחבת אחריות ומערכת הפעלה וכו'. אודה להמלצות. מצאתי מחשבים של ג'יגהבייט. קצת מוזר לי לקנות מחשב מיצרן כרטיסי מסך וכו'. מה דעתכם? אמינים?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני מתכנן בעתיד הקרוב לעשות פרוייקט DIY קטן בבית- החלפה של המושבים בכסאות של השולחן אוכל. חלק בעבודה שאני עוד לא לגמרי סגור עליו זה נושא הסיכות- כלומר הסגירה של המושב. המושב יהיה מורכב: -מבד החיצוני, -איזשהו חומר מילוי(לא התעניינתי בנושא עדין אבל מאמין שזה לא מורכב למצוא), -עץ: אני חושב לחפש נגריה שתעשה לי 6 פלטות של 1.5 סמ של עץ סנדויץ, בחלק מהכסאות כרגע נראה שהעץ נסדק באמצע וזה לא נעים לשבת עליהם- מדדתי העובי של העץ הוא משהו כמו 0.8 סמ, לכן כפול מזה אמור לסגור את הפינה הזאת. לגבי הסגירה של הבד על העץ כרגע נראה שזה סגור בעזרת סיכות- ואני מניח שזה גם הדרך האופטימלית לעבודה כזאת. אין ברשותי אקדח סיכות לכן יש לי התלבטות בנושא- …
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שבת שלום לכולם, המקרר בן כ- 8. יש הצטברות מים בתחתית, בריצפה, מתחת למגירת הירקות. המים הללו קופאים מן הסתם. לפעמים מוצרים שקרובים לקיר האחורי - גם קופאים. בתמונות ניתן לראות שפירקתי את כל המכלול שמתחת למיכסה החזית. הכל נקי שם ופנוי. אין הצטברות קרח. כל התעלות בקלקר פנוייות ונקיות, אין קרח. הפתחים שמגיעים מכיוון המקפיא (מסומנים בחיצים אדומים) גם פנויים. בקיצור - אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. לא מוצא את התעלה הידועה שלתוכה שופכים מים חמים והכל בא על מקומו בשלום. לא מבין מה קורה פה. אשמח לכל עצה, ותודה רבה מראש. עריכה: המקפיא הוא עליון. אין "קיוסק" פנימי לקרח וכו', מקרר פשוט ורגיל, לא גדול מדי.
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
ליברמן מעוניין לבטל את הפטור מע"מ על מוצרים שערכם פחות מ$75 דולר. לא ברור לי איך מתכוננים לאכוף את החוק, בישראל אוהבים להזמין מוצרים מחו"ל איך בידיוק המכס יתחילו לבדוק חבילות שערכן האמיתי הוא 2-3 דולר. ישלחו דרישת תשלום על 1.10 שקל . לא ברור לי איך בכתבה משווים בכלל בין סוחר ישראלי לאתרים בחול, לרוב הפערים הם 200% במקרה הטוב. אז 17% יגרום לי לרכוש מהמוכר בארץ? מקור
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו יודע איך לשכפל את השלט הזה? לא הצלחתי להבין מה התדר שלו על השלט. באתר כלשהו כתוב 434mhz אבל לא מוצא שלטים כאלה לקניה
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם מאוחר מדי או שאפשר בכל זאת לעשות?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
יש פה אנשים עם עסק תקופה יחסית ארוכה? אני חושב הרבה על לפתוח עסק (22), לא יודע איזה תחום יותר מעניין אותי, לימודים לא מעניין אותי, גם בבית ספר סבלתי מול מחברות, יש לי הון עצמי גדול ושאיפה להתפרנס הגונות ולא להיות שכיר כל החיים.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, מחפש המלצות למלון טוב + אזורים שנחמד להסתובב בהם בחמישי ערב/שישי בוקר/שבת. עבור זוג צעיר שאוהבים נופים יפים, שווקים, לטייל במקומות יפים בעיקר. אשמח להמלצה שהמלון יהיה כזה שיש בו בריכה/ספא. תקציב - לא יודע, בעזרת ההמלצות אנסה לחפש. המטרה לא להתכלב, אלא להתפנק. מצד שני שלא יעלה כמו 4 לילות באירופה.
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אבקש עזרה מבעלי ניסיון, מה עושים בגג הבניין. לפני בערך 10 שנים (אולי קצת יותר) עשו יריעות איטום. היו בעיות קטנות של רטיבות בדירה (הדירה שלי בקומה שלישית ואחרונה). אח"כ עשו סיוד מידי פעם (לפני שאני הייתי בוועד). מה כדאי לעשות עכשיו? אני לוקח בחשבון שעוד שנה וחצי אני יוצא מהדירה הזו. כדאי לעשות שוב סיוד? קראתי שניתן לעשות הלבנה בחומרים אקריליים אבל זה לא יחזיק מעמד בחורף. מה אתם ממליצים לעשות?
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הצרכים שלי מהמחשב הם שיהיה יחסית קל משקל ולא ענק- סביב ה-14 אינץ וה-1.5 קילו, ושהמסך יהיה יחסית איכותי עם זוויות צפייה סבירות. ישמש לצרכים מאוד מינימלים של אינטרנט שכולל בתוכו גם צפייה אונליין בתכנים , קבצי אופיס, וזהו בערך. סביב ה-3-4 שעות ביום. רצוי שתהיה אחריות לפחות לשנתיים, ומיבואן נורמלי. על HP ודל שמעתי בזמנו דברים טובים, על הוואווי אין לי מושג. מתלבט בין המחשבים הנ"ל - https://ksp.co.il/web/item/125317 https://ksp.co.il/web/item/137118 https://ksp.co.il/web/item/142267 לכאורה הם ניראים לי די דומים. ה-הוואוואי ניראה הכי יפה, אבל מצד שני הכי פחות מוכר(לי בכול אופן) מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחרי מעל לעשור עם מכשירי אנדרואיד התחדשתי באייפון 12. ידעתי שהיסטוריית הוואטסאפ לא תעבור למכשיר החדש אבל לא ידעתי שהיא לא תהיה נגישה גם מ-whatsapp/web. יש לי גיבוי בgoogle cloud יש דרך להעביר אותו לאייפון או לכל הפחות לגשת אליו מגרסת הweb? אין לי בעיה גם לשלם על התענוג אבל אני לא שש לתת גישה לאפליקציה צד ג.
הודעה אחרונה מאת ofir1000, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, בזמן האחרון אני קונה די הרבה באייבי ולפעמים גם מחזיר מוצרים כשהם מגיעים משומשים או שונים מהתיאור. היום קיבלתי הודעה שהחשבון שלי מושהה לצמיתות בגלל הפרת חוקי משתמש. כנראה בגלל החזרות. שלחתי להם הודעה וקיבלתי תשובה שאין מה לעשות. אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה לעשות?
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ראיתי כתבה על גלשני שטח במוסף כלכליסט של וויינט (https://newmedia.calcalist.co.il/magazine-24-06-21/m05.html) ומכיוון שאני לא ממש מתרשם מהאמינות של ה"עיתון" הזה חשבתי לשאול כאן. -מישהו התנסה בזה? על פניו זה נשמע כמו משהו לא פחות ממדהים. אני מסתכל בעיקר על דגם הכניסה (הראנר) לנסיעה בעיר ושולי העיר. -האם זה דורש כישורים גופניים יחודיים ו/או שיווי משקל? כלומר, לפני המון זמן עשיתי קצת סיבובים על דו"ג בשטח וראיתי כמה מאמץ זה מפעיל על הזרועות כך שרציתי לוודא כי כושר גופני סטנדרטי (מתכנת+חדר כושר 4 ימים בשבוע) מספיק לרכיבה. -רישיון נדרש? ביטוח? -לא הצלחתי לראות ב"כתבה", האם ניתן להכניס לתא המטען של רכב?
הודעה אחרונה מאת eyals05,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- zvit
- itzik123
- פינדר
- Shaike.Zam
- itaysamurai
- spidrman
- SlowRide
- Shay Shd Dave
- tan tan
- מה רע בשביט?
- Mark82