Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלך מורכבת מדי לפורום הזה.

נסיגת חנייכים זאת מחלה עם טווח מאוד רחב. 

הלבנה או יישור שיניים הם כמובן לא טיפול לנסיגת חנייכים.

בהלבנה - אם יש חשיפת שורש, השורש יישאר כהה יותר מהשן לעולם. 

תשמע, בקיצור. אתה צריך להתייעץ עם רופא שיניים במרפאה. 

אם יש לך נסיגה קטנה ומקומית - הפתרון פשוט.

אם יש לך מחלת חניכיים נרחבת - זה סיפור אחר.

פורסם

מבין ומסכים איתך. אז איך למפורסמים מבוגרים יש שיניים מושלמות? איזה טיפול הם עושים? כי גם להם יש נסיגת חניכיים וגם להם לא מומלץ ליישר או להלבין. 

פורסם

חשבתי על זה. אם יש נסיגה אז אמורים לראות שורשים יותר ויותר(בדיוק כמו כשצובעים שיער, השיער החדש שצומח מבליט את ההבדל בין הצבע במקורי לצבוע). לא יכול להיות שלכולם יש חניכיים כמו של בני עשרה. בטוח יש להם טיפול מיוחד ואני לא יודע איזה

פורסם

טיפולי פוטושופ?

חוץ מזה, המפורסמים האלה מקדישים הרבה מאד זמן וכסף לכל מיני טיפולים שאמורים לשפר את מראיהם. מבוטוקס ועד ניתוחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא פוטושופ. כל מי שעבר גיל 30 מתחילים לו הבעיות האלה ובטוח הוא מתעניין בזה, כמוני.

יש אנשים שיש להם שיניים פלס ואני רוצה לדעת איך זה הגיוני. יכול להיות שיש לאדם מסוים גנטיקה טובה אבל לא יכול להיות שלכל העשירים והמפורסמים יש שיניים לבנות ישרות ובלי שורשים נראים (כלומר בלי נסיגת חניכיים). מישהו פה יודע משהו לגבי זה?

פורסם

שיניים עם מראה מושלם או כמעט מושלם עולה הרבה מאוד כסף וכנראה שזה טיפול שמתאים לאנשים שיכולים להרשות לעצמם להוציא כמה עשרות אלפי שקלים, דוגמת בנאל תבורי. 

דרמה בצילומי הפסטיגל: בן-אל משתולל | ישראל היום

בן אל תבורי, לירן אלדין (צילום: לירן אלדין, בוואריין מוטורס)

פורסם

אבל מה לגבי נסיגת חניכיים? הרי הציפוי לא על השורשים. נראה שלכולם יש חניכיים של צעירים. איך הם פותרים את הבעיה עם החניכיים?

פורסם
לפני 15 שעות, anonport כתב:

חשבתי על זה. אם יש נסיגה אז אמורים לראות שורשים יותר ויותר(בדיוק כמו כשצובעים שיער, השיער החדש שצומח מבליט את ההבדל בין הצבע במקורי לצבוע). לא יכול להיות שלכולם יש חניכיים כמו של בני עשרה. בטוח יש להם טיפול מיוחד ואני לא יודע איזה

אפשר להחליף כל מה שתרצה במגוון של פתרונות מלאכותיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 30.6.2021 בשעה 01:02, anonport כתב:

מבין ומסכים איתך. אז איך למפורסמים מבוגרים יש שיניים מושלמות? איזה טיפול הם עושים? כי גם להם יש נסיגת חניכיים וגם להם לא מומלץ ליישר או להלבין. 

אף אחד לא אמר שלא מומלץ ליישר או להלבין.

מה שאני אומר שיש מגוון פתרונות, אבל לא הכל מתאים לכולם.

המצב של החנייכים שלך לא ברור לי וגם לא המצב של השיניים (עד כמה אתה צריך הלבנה ואם בכלל).

לכן על מנת לקבל התייחסות רלוונטית ורצינית, כדאי שתלך לרופא שיניים.

אי אפשר לפרט לך כאן על כל מגוון הטיפולים האפשריים וההתאמה שלהם לכל מצב אפשרי.

בגלל זה רשמתי שהשאלה שלך מורכבת מדי בשביל לענות עליה בפורום בצורה רצינית. גש לרופא שיניים - תתייעץ.

אם יש משהו ספציפי שתרצה לדעת אשמח לנסות לענות.

פורסם

מה הפתרון ה"פשוט" לנסיגה קטנה ומקומית?

האמת שהיא לא כזאת קטנה, אבל מדובר על שן אחד בלבד, כשמצדדיה המצב טוב מאוד יחסית

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...