Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

מחפש המלצות למלון טוב + אזורים שנחמד להסתובב בהם בחמישי ערב/שישי בוקר/שבת. 

עבור זוג צעיר שאוהבים נופים יפים, שווקים, לטייל במקומות יפים בעיקר. אשמח להמלצה שהמלון יהיה כזה שיש בו בריכה/ספא. 

תקציב - לא יודע, בעזרת ההמלצות אנסה לחפש. המטרה לא להתכלב, אלא להתפנק. מצד שני שלא יעלה כמו 4 לילות באירופה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מלונות זה בעיה, לא יודע כמה מהם חזרו לפעילות. ספא טוב היה במלון דן הר הצופים, אבל הוא גם שימש כמכלאת מלונית קורונה, אז אני לא יודע מה קורה שם עכשיו.

לשוק בעיר העתיקה לא הייתי הולך עכשיו, בטח לא ביום שישי מה שמשאיר את שוק  מחנה יהודה, בשישי יהיה די צפוף ומלא תיירים, אבל אולי זה  מה שאתם אוהבים.

מתחם התחנה מקום נחמד לביקור, ועמק רפאים, למרות שזה לא מה שהיה לפני כמה שנים,אם תרצו תוכלו להמשיך לטייל ולראות בתים יפים במושבה היוונית.

אם הקטע שלכם יותר אמריקאי יש את מייקס פלייס ביפו.

נוף: טיילת ארמון הנציב מצד אחד, והר הצופים מצד שני.

קח בחשבון שבשבת כמעט הכל סגור חוץ מעין כרם.

אם יש לך שאלות יותר ספציפיות או כיוונים תשאל.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לטייל בחמישי-שישי (בוקר) זה לטייל ביפו. החל מהשוק ועד תחילת העיר העתיקה. 

לבוא בלי להכנס לעתיקה זה קצת מפספס אבל אולי באמת לא הדבר הכי נבון להכנס לשם בימים אלו.

בשישי בערב מתחיל שקט מחריש אוזניים. דווקא בשעה 20:00, שעת ארוחת הערב, רצוי ללכת לטייל קצת. שוב, אזור מרכז העיר. אותו האיזור שבצהריים לא היה אפשר לזוז בו, פתאום שומעים צעדים של אנשים בצד השני של הכביש. זה הקסם של ירושלים, אם יש כזה.

שבת זה טיולים בעין כרם, שבת בבוקר נחלאות זה משהו אחר, שבת נכנסים לאוטו ונוסעים למקום שיש בו חיים (אהה, סליחה, טעות בשרשור).

מלונות באזורים של מרכז העיר עם ספא טוב זה ממילא, קינג דייויד וכאלה. אבל צריך משכנתא.

יש את מלון רמת רחל, יש את מלון יהודה. מחירים יותר שפויים עם ספא מפנק.

בשבת,. כפי שנאמר- מה שפתוח זה עין כרם. וגם מתחם התחנה. וגם כמה מקומות ספציפיים במרכז העיר.

• אהבתי 1
פורסם

מבחינת אזור - כל מה שנמצא באזור הקטן יחסית בין מחנה יהודה ועד לממילא יבטיח לך מרחק הליכה מהאטרקציות באזור הזה של העיר (כולל נחלאות, הכנסיות הרוסיות והאתיופיות וגם העיר העתיקה). קיבלתי המלצות בזמנו על villa brown - הדירוגים שלהם גם טובים באתרים השונים, אבל אין לי מושג אם יש להם בריכה.

חיסרון גדול שאתה צריך לקחת בחשבון - כמעט אף או אף בית מלון שם לא מציע חניה במקום. המגרשים במרכז העיר בשישי יכולים להיות די מלאים והמחירים גבוהים. לצד השני, ברגע שנכנסת שבת אתה יכול להזיז את הרכב לכחול לבן המועדף עליך, ואין מחסור בחניה.

אם אתם מגיעים בסופש ומרגיש לכם סבבה מבחינה בטחונית - ממליץ לעשות סיבוב בערב לעיר העתיקה עד לכותל. אם לא יצא לך - חוויה מאוד שונה מלהסתובב שם באור היום עם אלפי מבקרים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בשישי צהרים - שבת כמעט הכל בעיר סגור. קח בחשבון

כותל בערב זה אחלה - אם נכנסים משער יפו והולכים על הכביש או דרך שער ציון עד לרובע היהודי ומשם יורדים במדרגות לכותל אז בכלל אין "סכנה" בטחונית. מי שלא מרגיש בנוח ללכת בשוק בשעות היום בטח שלא יכנס לשם בלילה לבד.

שבת - עין כרם\מתחם התחנה (שלטעמי די משעמם אם אין ילדים)

שישי\מוצ"ש  - מחנה יהודה

חמישי - מרכז העיר (מדרחוב ונחלת שבעה)

מלונות? כבר רשמו למעלה. שווה לבדוק על מלון "ציון" (לא יודע אם יש ספא). שים לב שצריך לראות מה מהשירותים בכלל פעיל בשבת. זה לא תל אביב שם

• אהבתי 1
פורסם

מלון אוריינט ממוקם לדעתי מצויין , יש בריכה מקורה, ספא, וחדר כושר נחמד. שישי בערב היו מסעדות פתוחו במתחם התחנה. יש חנייה תת קרקעית,. 

אישית, אחזור שוב בקרוב. 

https://www.isrotel.co.il/orient

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה לכולם, עזרתם המון!

פשוט אנחנו גרים בת"א ורצינו קצת שינוי אווירה. לטייל במקום שמתחיל רועש הופך לשקט זה די יפה ונראה לי שבירושלים אפשר ליהנות משני העולמות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממליץ בחום על ימקא 3 הקשתות.

מהכירותנו הוירטואלית, אתה תהנה בו לפחות כמו שנהנינו בו אני וזוגתי.

מאד מיוחד, ממש אווירה של חו"ל.

לגבי ספא- לא במובן של חמאם טורקי, אבל מקבלים גישה למתקן הצמוד של ימקא עם כל הפסילטיז.

כמו כן, יש חניה סגורה ושמורה בבניין הסמוך למלון כלולה במחיר המלון.

אנחנו השאנו שם את האוטו בחמישי והוצאנו אותו במוצ"ש.

הלכנו ברגל לכל האטרקציות.

(מחנה יהודה, מדרחוב וכו').

זה אכן שינוי אווירה רציני מת"א (בעיקר בחורף, אבל גם בקיץ כיף).

אם אתה כמוני, לא מתלהב ממסעדות שף מפונפנות, ומעדחף מקומות אותנטיים עם אווירה מקומית- 

ערב אחד ב"לינק". בקש חדר פני י כשאתה מזמין מקום.

ערב אחד עוד פחות מעונב, בr&r דיינר המצויין.

יום חמישי בלילה שוק מחנה יהודה מקום ממש שמח אם אתה אוהב רעש ובלאגן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אה נטקו הזכיר לי משהו ששכחתי וכדאי שתקח בחשבון לגבי החניונים: חלק מהם שומרי שבת, כלומר אי אפשר לצאת באמת לפני צאת השבת.

תבדקו את זה איפה שלא תחנו

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

∆בסופש אחר בירושלים (במלון אחר, איום ונורא שלא שווה אזכור), קרה לנו בדיוק זה.

השארתי את הרכב בחניון ליד התחנה המרכזית שנקרא "סנטר 1" או משהו כזה.לא היה שום שלט שציין את העובדה המוזרה הזו, ויתרה מזו, השומר בכניסה, שאמרתי לו שאני חונה לטווח של כמה ימים, לא טרח להזכיר זאת.

לא מבין מה הרעיון לנעול את החניון.

מילא לא לתת להכנס, אבל "לקחת לך את הרכב כבן ערובה"???

הרי היציאה ממילא היא ללא צורך באדם.

הכל עובר עם כרטיסים ומצלמות lpr.

באמת עיר מוזרה. לטוב ולרע.

עריכה אחרונה על ידי natco
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חזרתי לפני כמה שעות ממלון אמבסדור בשייח ג׳ראח

אחלה מלון וחדרים ענקיים ואיכותיים, ארוחת בוקר טובה ומחיר טוב, אבל המיקום פחות אטרקטיבי, רחוק ממרכזי העניין. יש מסעדות שלא עושות שליחויות לשם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...