Jump to content

locus

  • פרסום הודעות

    851
  • תאריך הצטרפות

  • פעילות אחרונה

מוניטין

67 נייטרלי

אודות locus

  • דירוג
    משקיען (> 750 הודעות)

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

  1. כבר 8 שנים עם Canon Pixma הראשונה עבדה 5 שנים והאחרונה כבר 3 איכותית, אמינה, wifi, דיו לא מתייבש גם אחרי חודש ללא שימוש עובד רק עם דיו מקורי, משהו כמו 140שח לסט 3 שנים אחריות מקורית של קאראט
  2. ואוו זה ממש דומה למה שאני חווה תודה על המידע!
  3. במידה שיהיה קירוי כנראה שיהיה צורך או במאוורר לפזר את העשן או באמת קולט אדים/עשן
  4. אני אצתרך שהמעקה זכוכית יהיה צמוד למעקה הבטון, מניח שזה יהיה טוב יותר מהמצב הנוכחי אבל אני חושש שזה לא יספיק.
  5. מוסיף תמונה של איזור הגריל. אשמח אם יש למישהו רעיונות לגבי הפתרון שהצעתי או אלתרנטיבה אחרת.
  6. מה התכוונת ב״להגביה את הקיר הצמוד למנגל״? זה שצמוד לצידו? כי מאחורי המנגל יש קיר. אתה מציע לעשות רק את הצלע הימנית האנכית מבין 3 הצלעות ששרטטתי בתלת מימד? זה יוריד לי את הרוח באופן מהותי? כרגע יש קיר בצד, רק שרוחבו 60סמ כמו בשרטוט הראשון. אם כבר פרגולה, אני מתכוון לפנל מבודד 7.5סמ. גם אסטתי, גם חזק, גם לא מרעיש בגשם. התקינו לי כזו במרפסת הסלון לפני שנה ומאוד מרוצה. השכן לידי בנה במרפסת הגג אצלו פרגולה עם קירות תומכים כמו שהצעתי שעומקה 4 מטר לפני שנה, אין לה שום בעיה להתמודד עם אותם רוחות.
  7. שלום פונה אל חוכמת ההמונים שוב. יש לי מרפסת גג של הקומה השניה שאנו מבלים בה לא מעט. שם יש לי גם את הגריל גז שהוא די פעיל (בממוצע אחת לשבוע), בעיקר לצליית בשרים אבל גם לעישון בשרים מדי פעם). המרפסת היא בקומה שישית על עמודים, והרוחות מאוד חזקות. גם שאני עובד עם מכסה הגריל סגור, הלהבות נכבות לפעמים (שלא לדבר על עבודה עם מכסה פתוח). הגריל יושב בפינת הגג ויש מעליו ובצדדי הגג (בצורת ח) קירות ותקרת בטון ברוחב 60 ס"מ. צירפתי חלק מתוכנית בניה של מרפסת הגג בכדי שיהיה ברור (הפרופורציות של גודל הגריל די מדויקות בשרטוט). הגריל אפילו בולט מעבר לקו ה60ס"מ, כך שהקירות ה
  8. תודה על ההסבר היא מראשל״צ והתחנת דלק ליד ראש הנקרה והאוטו לפני מכירה. היא תתקדם הלאה והמדיד הישן ישאר כבר בקרטר.
  9. גיסתי נכנסה לתחנת דלק לבדוק שמן כי נדלקה לה נורה צ׳ק אינג׳ין. היה באמת חסר שמן, אבל בסוף תהליך המילוי המתדלק שבר לה את טבעת האחיזה של המדיד כך שהמדיד עצמו נשאר תקוע עמוק בפנים. לקחה את האוטו למוסך, החליפו לה חיישן ולגבי המדיד, אמר לה שפשוט דחף את הישן פנימה על ידי מדיד חדש 😳, ושזה בסדר להשאיר את הישן בפנים, ואם היא רוצה שיחלץ את המדיד השבור הישן זה עוד 400שח עלות פירוק והרכבה. נשמע הגיוני? מרח אותה? המדיד הישן לא יכול לפגוע בפעולת המנוע?
  10. שלומות נזילה בערב חג כשמארחים...תמיד כיף. זיהיתי את מקור הנזילה. נראה שהגומיה פשוט לא הותקנה ישר במקור. הבעיה שאני מנסה לפתוח את פתח הניקוז מלמעלה, וזה לא ממש ראש בורג כמו שאני רגיל. איך פותחים אותו? יש כלי מיוחד? או שפשוט לחפש חתיכת מתחת ישרה ורחבה מספיק? המברג השטוח שיש לי וסכין מריחה... לא מספיק רחבים.
  11. locus

    גריל גז basics

    נראה מעולה, איזה כיף. לגבי תפו״א, האם בישלת אותם מראש במים בישול חלקי בכדי לרכך אותם? או שמת אותם ככה חי על האש?
  12. אני הרכבתי לבד אבל זה היה לפני שנים והגריל לא משוכלל מידי. השאלה בגריל שאתה קונה האם זה משנה משהו לגבי האחריות. בסוף זה כן מכשיר שעובד עם גז ויש מקום לטעויות, יש בהחלט לשקול להזמין הרכבה על ידי היבואן. אם הייתי קונה כיום גריל הוא היה גדול יותר ומשוכלל יותר והייתי מעדיף שמתקין מטעם החברה ירכיב.
  13. תתחדש אתה תהנה ממנו מאוד שנים רבות
  14. אתה מבין שזה לא שחור ולבן ואין אמת אבסולוטית? אם כן, התשובה שלי היא שהברויל קינג (לא קינג ברויל), היא חברה קנדית בעלת מוצרים מאוד איכותיים ואמינים המיוצרים באמריקה. לא שמעתי מעולם טענות על המוצר (בטוח שיש, אבל לא טענות רבות). על קולמן שמעתי הלל וגם שיימינג (רב) על שירות מזעזע של היבואן בארץ. בגדול קולמן היא חברה אמריקאית בת מעל 100 שנה, הגרילים שלהם מיוצרים בסין (לא שזה בהכרך מעיד על בעיה, רק מציין עובדה) ויש להם פירסום מאוד אגרסיבי. לא חושב שזו טעות לקנות קולמן, זה תלוי הרבה בצרכים וציפיות. לדעתי הוא ברמה נמוכה מהברויל קינג. הביקורת שלי לא מניסיון, רק משיתוף המון חומר שק
  15. כל גריל שיהיה חם מספיק ובשילוב בשר שומני עלול לגרום להתלקחות מקומית של הבשר. גם לי זה קרה, בעיקר עם בשר כבש. מומלץ לעבוד על אש נמוכה כשיש בשר שומני ולהגביה את הבשר לרשת העליונה עם באמת יש התלקחות. בכל מקרה לא מומלץ לעזוב גריל עובד מהסיבה הזו. הפעם היחידה שאני עוזב אותו לבד זה שאני מעשן בשרים. אישית לא רואה בזה בעיה. אם זה מאוד מטריד אותך, קולמן רבולושן מפרסמים שיש להם פטנט נגד התלקחויות (לא בדקתי). בנוסף, מי שכנראה יהיה אצלו הכי פחות התלקחויות הוא char broil professional, הוא בנוי אחרת לגמרי, המבערים מחממים פלטה גלית שהיא מקרינה חום
×
×
  • תוכן חדש...