Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי עסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

ולי יש שני חברים שזרקו ז' בבית הספר ולא טרחו להשלים תעודת בגרות. היום שניהם עובדים בחברות הייטק ומרוויחים פי 3 ממני. אפשר ללמוד מזה משהו?!

שיצאת טמבל 😝

• מצחיק 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, שליקו99 כתב:

עם איזה כסף כפרה

לפני 4 שעות, שליקו99 כתב:

יש לי הון עצמי גדול ושאיפה להתפרנס הגונות ולא להיות שכיר כל החיים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

אני הייתי פותח משהו במחשבים. זה הולך חזק. או הייטק כזה. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 6

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 17 דקות, שליקו99 כתב:

כמו מה

תיודע תנסה להמציא משהו חדש או לקחת משהו ישן ולשדרג כמו פייסבוק או וואצפ.

ואתה יודע כי זה פורום רכבים אז רק אגיד שלהקים חברת רכבים חדשה זה לגמרי עסק שיכול ללכת או מוסך גם מוסך יכול להיות אחלה של עסק, גם יבוא רכבים ולהיות סוחר רכבים הווו הוו אחי פתח תחנת דלק או יותר טוב תהיה מתקין עמדות טעינה הם עושים אחלה של כסף, יש מצב תצטרך להעסיק חשמלאי מוסמך שידע מה לעשות אבל אתה תהיה המנהל אז הכל טוב

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

עכשיו אתה רוצה להשקיע את ה180 אלף שקל שלך כאשר הסיכוי שלך להצליח הוא רק 10% ובמידה באמת תצליח תצתרך לעבוד פי שתיים יותר קשה משכיר בשביל לקבל בחודש תלוש של 8 אלף שקל. ללא שום בטחונות, ימי מחלה או ימי חופשה?

יש לי חבר שהיה קבלן מיזוג אוויר, אז על פניו נראה שהכניס סכומים דימיוניים, אבל אחרי כל ההוצאות הוא לא הרוויח הרבה יותר ממתקין מזגנים שכיר.

ימי חופש, מחלה, תןביס ושאר המנעמים שיש לשכירים? שכח מזה, לא עובד - אין משכורת.

לפני 46 דקות, discoTD5 כתב:

אני הייתי פותח משהו במחשבים. זה הולך חזק. או הייטק כזה. 

עזוב אותך, תפתח onlyfans, הכסף יזרום לבד

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל נתחיל מזה ששאין דבר כזה עסק שמייצר רווחים גבוהים בלי כישורים, עם השקעה קטנה ולאורך זמן כי אין ואקום. אם משהו רווחי מיד יקומו עוד מתחרים עד שיפסיק להיות רווחי (ולגבי החברים בלי מימון לא אומר שזה כסף שלהם. אין בעיה לקנות בשוטף 90, למכור במזומן עם 2% בין הקניה למכירה, למכור מיליון שקל בחודש ואחרי 4 חודשים יש לך .3.5 מיליון שקל ביד במזומן רק שאתה חייב אותם 3 חודשים קדימה).

לפני שאתה חושב להקים עסק תתחיל בלעבוד קצת ולראות איך העולם מתנהל. חבל להקים עסק ואחרי כמה שנים לגלות שכל מה שעשית זה להוסיף קו אופקי קטן לפני ההון העצמי שיש לך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, שליקו99 כתב:

לנעול

אתה רואה, כבר רואים שיש לך מנטליות של בוס ולא של עובד. מחלק הוראות... 

יפה. 

לך תעבוד אצל אחד החברים שלך שמצליחים ותלמד מה זה לנהל עסק. אחרי זה תתקדם. 

אתה כרגע קלולס מדי להתחיל משהו לבד. 

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• אחראי פורום
פורסם

אתה לא יכול לפתוח עסק בלי להיות בעל מקצוע. במשהו. 

בלי כישורים, בלי ידע כלשהו, עזוב יתרון, ידע. מה תעשה? איך תרוויח ממשהו בלי לדעת עליו כלום?

המתכון שלך ליציאה לעצמאות (חברים שלי מצליחים, לא מתכוון להיות שכיר) הוא מהדרכים המהירות והפחות כייפיות להעיף 180K לפח.

אני גם לא מבין את הזלזול האוטומטי בלהיות שכיר. מי אתה חושב שאשכרה מזיז לך את העסק?

בקיצור, למרות שממש לא בא לך, צא לשוק, תעבוד, תתלכלך. ואז מתישהו תפתח עסק ותבין שאתה עדיין לא מבין 90% ממה שצריך.

• אהבתי 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 12 שעות, פבל כתב:

אם יש לך רק כסף ושום כישורים (מה שקשה לי להאמין. מאיפה הגיע הכסף? מעבודה? אם לא, אולי מי שנתן לך אותו יכול לתת גם כיוון), הכיוון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה ללמוד את שוק ההון, אם כי גם צריך המון ידע כדי שזה לא יהיה הימורים פר-אקסלנס. 

בוא, תחסוך מאיתנו כאלה...

• אהבתי 1
פורסם

בשביל להיות משקיע בשוק ההון צריך תחת. צריך להיות מסוגל להבין ניתוחים סטטיסטיים, כלכליים ולקרוא הרבה חומר כתוב. זה לא לאנשים שאין להם כוח למחברות ולימודים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מה יעשה מי שאין לו ראש ללימודים וגם לא רוצה לעבוד בעבודה פיזית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...