Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי עסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פות"ש, נכון, אנשים פה היו צינים, הסתלבטו, אבל גם בעיקר ניסו לכוון אותך ולהסביר לך (גם אם בעוקצנות) איפה הטעויות שלך.

אתה מנגד בוחר להתעלם מהמנגינה של התגובות ולהתקיף חזרה, אגב, בגישה מאוד לא בוגרת ולא נעימה.

פורסם
לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

פות"ש, נכון, אנשים פה היו צינים, הסתלבטו, אבל גם בעיקר ניסו לכוון אותך ולהסביר לך (גם אם בעוקצנות) איפה הטעויות שלך.

אתה מנגד בוחר להתעלם מהמנגינה של התגובות ולהתקיף חזרה, אגב, בגישה מאוד לא בוגרת ולא נעימה.

אין לי שום סיבה לתת לתגובה צינית מענה ריאלי ובוגר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מצד שני לכתוב שאין לך כח ללמוד או לעבוד עם הידיים או לעבוד כשכיר אבל רוצה להרוויח מלא כסף ולקנות מכונית יוקרה בלי מימון כמו חברים שלך שיש להם עסקים, זה ריאלי בוגר?

תבריח קוק. זה מה שעובד להם בכל הסרטים, לפחות עד שהחגיגה נגמרת. The world is yours.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 27 דקות, שליקו99 כתב:

אין לי שום סיבה לתת לתגובה צינית מענה ריאלי ובוגר.

אז איך תגיב כשתהיה לך כזו תגובה בעסק שלך? איך תברור את החרא מהתבן?

אספר לך סיפור בלי כל כך פואנטה רצינית, קודם כל הסבר כללי, ד' שאני עובד תחתו כמה שנים, קיבל הצעה להיכנס לתוך עסק שעתידו לא ידוע כרגע, עם המון משתנים ופונקציות, הוא יהיה בתפקיד מנכ"ל, את התפקיד הזה הוא כבר ביצע באותה חברה אבל תחת הנהלה אחרת שכרגע לא מנהלת את החברה הזו אבל עדיין משום מה עובדת באותה חברה. את אותה הצעה לד' אמרתי בתוקף לא לקבל (לא שאני חושב שאני זה גרם לו לא לקבל את התפקיד הזה) מסיבותיי וכנראה גם מדברים נוספים שאמרתי לו. הרבה אנשים אמרו לד', עוד המון סיבות למה ללכת על התפקיד וגם למה לא ללכת על התפקיד הזה. ד' היה חכם מאוד ולא לקח את התפקיד הזה.

ומה הפואנטה בסיפור בלי פואנטה? שד' יודע להקשיב ולענות לעניין, גם אם אתה העובד הכי זוטר וגם הקליבר בחברה.

ד' מצליח מאוד בהמון פרמטרים לדעתי ויודע להחליט החלטות כואבות וגם על הדרך להקשיב לכולם.

תלמד מד', תתחיל להקשיב לכולם ותברור את החרא מהתבן.

נ.ב.

אם אתם מבינים במי מדובר, תחסכו לסחבק בעיות ואל תגלו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

על התעמרות בעובדים אפשר פשוט להפסיד עבודה וכסף

לא כשהמתעמר הוא גם שקרן פתולוגי.

תשאל אותי איך אני יודע. :cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

אם אתם מבינים במי מדובר, תחסכו לסחבק בעיות ואל תגלו.

נו זה סיפור מוכר, זה על דונלד טראמפ.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
לפני 4 דקות, ברווז כתב:

לא כשהמתעמר הוא גם שקרן פתולוגי.

תשאל אותי איך אני יודע. :cry:

מרגיש את הבאסה מההודעה שלך, אם בא לך לשתף, אשמח לשמוע.

לפני 2 דקות, EliC25 כתב:

נו זה סיפור מוכר, זה על דונלד טראמפ.

כמעט קרוב, עוד כמה מטרים ואתה שמה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
Just now, DareDevil כתב:

מרגיש את הבאסה מההודעה שלך, אם בא לך לשתף, אשמח לשמוע.

בוא ונגיד את זה ככה: בפעם האחרונה שבאו אליי בטענות על זה שהעזתי ללכת לשירותים, התפטרתי.

באמצע מגיפה עולמית.

כשכל העסקים סגורים ולא מחפשים עובדים.

במיוחד לא בתחום שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, שליקו99 כתב:

נראה שיש כאן כמה חכמולוגים שחושבים שהם חכמים גדולים, טוענים שאין לי בגרות ושהפוסט הזה הוא פרי שעמום החופש הגדול...

אבל ככל הנראה עובדים בעבודה שמשכורתה מבישה ומהנהנים לבוס פלוץ כבר כמה שנים טובות, סביר להניח עד הפנסיה.

כמה שנים של פער בגיל לא מקנה זכות להתנשא, במיוחד שרובם המכריע של המגיבים לא התנסו אי פעם עם פתיחת עסק ומדברים מ''נסיון'' של ''שמעתי וראיתי''.

גולשים שהגיבו לך, במצטבר יש להם מאות שנות ניסיון תעסוקתי מגוון.  

משכירים שהתחילו בתפקידים זוטרים והתקדמו תוך כדי הקריירה, בעלי עסקים שקורעים את התחת כל יום, כל היום, כדי להביא לקוחות ואז לשמור עליהם, ועוד ועוד. 

אני לא חושב שיש מבין מאות שנות הניסיון הזה אחד שהחליט שעם 180.0 אש"ח הוא רוצה לא ללמוד, לא לעוד קשה ולעשות מיליונים. 

תתבגר ומהר, כי ה 180.0 אש"ח ייעלמו לראשון שיעקוץ צעיר לא מיומן כמוך באיזו פרמידה, או השקעה בעסק שאתה לא מבין בו דבר (ובפועל אין תחום אחד שאתה מבין בו משהו), ואז תגלה יום אחד שהכסף התאדה, ואתה נשאר עם כלום ביד. 

כדי שלא ימשיכו להסתלבט עליך ואתה תגיב בתוקפנות, ננעל. 

• אהבתי 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

בוא ונגיד את זה ככה: בפעם האחרונה שבאו אליי בטענות על זה שהעזתי ללכת לשירותים, התפטרתי.

באמצע מגיפה עולמית.

כשכל העסקים סגורים ולא מחפשים עובדים.

במיוחד לא בתחום שלי.

עדיף להיות מובטל מאשר לעבוד במקום עבודה כזה. איזה גועל נפש

Ready To Rock
Ready To Rumble

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...