Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי עסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, שליקו99 כתב:

אני שואל שאלה, לא מתיימר להיות בעל ידע.

עד עכשיו לא ציינת אפילו תחום אחד שיש לך עניין בו.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

חלק מהגולשים פה, כולל אותו משתמש ששלחת אותו לחפש, משתמשים בזמן הפנוי שלהם כדי לעזור לך.

שים בצד את התגובות העוקצות והלא רלוונטיות. יש פה אנשים שכן מנסים לקדם אותך, וזה מה שאתה עונה להם? ללכת לחפש?

זה העתיד שלך, בכל הבלאגן שנוצר פה (ולצערי קראתי את כל ה7 עמודים) לא נתת אפילו קצה חוט, לגבי תחומי עניין שלך, או מידע רלוונטי לבקשה שלך.

ממש מתחת לפוסט שלך יש שרשור על הכנסה פסיבית, אולי זה יעניין אותך. מדברים שם על הכנסה פסיבית של 80 אלף ש"ח בחודש. חפש אותו.

• רעיון טוב! 2

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 13 דקות, שליקו99 כתב:

אפשר לנעול

boss level 99

לפני 23 שעות, שליקו99 כתב:

אני מאוד אוהב רכבים

זה מה שציינת בתור תחביב. תוכל לפרט יותר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

boss level 99

זה מה שציינת בתור תחביב. תוכל לפרט יותר?

כארבע שנים זה אחד התחביבים הבולטים שלי, מעטים התחומים שאני נובר בהם ולומד אותם כמו התחום הזה וכן, יש לי הרבה ידע מסביב לעולם הזה, דגמים, מפרטים, טכנולוגיות מגוונות ברכבים ואיך הן עובדות.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

@שליקו99 

תכלס עם הגישה שלך, הייתי מחפש משהו שהפעילות העיקרית שלו זה ניהול כוח אדם זוטר. 

אנשים פו באים מכיוונים של עסקים מורכבים שצריכים לקוחות ותזרימים וניהול ומלאים ושיווק ויודעים שבשביל כל זה צריך גישה של חפרנות ולמידה ועבודה קשה וכשאתה אומר " אני רוצה להרוויח כסף ולא לעבוד קשה" זה יוצר אצלהם דיסוננס מסויים שאת התוצאות שלו רואים בתגובות של חלק מהאנשים בשרשור הזה.

מה שאני כן רואה שיש לך זאת גישה שלא שמה על אף אחד ושמתרכזת בעיקר במטרות האישיות שלך. זאת גישה שמתאימה לניהול אנשים בתפקידים זוטרים למשל חברת ניקיון. כל מה שאתה צריך לעשות זה למצוא כמה לקוחות ולמצוא כמה עובדות מבוגרות שאין להן אופציה אחרת.

ופשוט בזכות הכישורים הטבעיים שלך תבוא מדי פעם תצעק עליהן תפחיד אותן כדי שלא יסטלבטו ושלא יחשבו שמגיע להן יותר. ומצד שני תגווה כמה שיותר כסף מהלקוח.

אני חושב שזה יכול להצליח לך.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, Gavrik כתב:

פשוט בזכות הכישורים הטבעיים שלך תבוא מדי פעם תצעק עליהן תפחיד אותן כדי שלא יסטלבטו ושלא יחשבו שמגיע להן יותר. ומצד שני תגווה כמה שיותר כסף מהלקוח.

על התעמרות בעובדים אפשר פשוט להפסיד עבודה וכסף

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעה, שליקו99 כתב:

חשבתי שיש בפורום הזה אנשים בוגרים יותר מ-FXP...

כנראה שטעיתי.

לא רוצה ללמוד, לא רוצה לעבוד קשה, לא רוצה להיות שכיר, לא יודע מה מעניין אותך, אבל רוצה ישר להרוויח טוב ולקנות מכוניות יוקרה.

עם גישה כזאת, איך אתה מצפה שיקחו אותך ברצינות?

אתה יודע מה, הנה כמה כיוונים

- יש לך הון עצמי של 180 אש"ח, אז תלמד על שוק ההון ותתחיל לסחור בניירות ערך.

- תשתמש בהון העצמי שלך כדי לשים אותו בתור מקדמה לדירה להשקעה. איפה - גוגל איט, גם אני לא מבין בזה.

- תעשה איבחון של בעיות קשב וריכוז, ואם יש, אז תתחיל לטפל בזה, ואולי יהיה לך כח לשבת מול מחברות ולעשות עם עצמך משהו, ואז תגלה שגם בתור שכיר אפשר להתפרנס בצורה מאוד מכובדת, ולא להתחנף לבוס כדי שלא יפטר אותך (הבוס יתחנף אליך שלא תעזוב למתחרים).

- רוצה להיות עצמאי ויהי מה - תוציא רישיון למונית, תשכור מספר ותקנה מונית קורולה או אוקטביה, תתפרנס מזה.

- תעבוד במכירות, ועם הזמן תצבור מספיק ידע וניסיון לפתוח חברה משל עצמך.

לא חסר מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זאת גישה מהסוג שאני מממן מהמיסים על המשכורת שלי, בתכל'ס.

"בזיעת אפך תאכל לחם" - היום יש אמנם מזגן אבל חוץ מעבריינים, שהם ההגדרה המילונית ל"לא בא לי לעבוד קשה" - אין דבר כזה רווח קל או תמורה גבוהה לעבודה קלה. לא כשכיר ובטח ובטח שלא כעצמאי. (כמו לא מעט מהמגיבים פה, הייתי בשני המחנות).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 דקות, Gavrik כתב:

מה שאני כן רואה שיש לך זאת גישה שלא שמה על אף אחד ושמתרכזת בעיקר במטרות האישיות שלך.

אם כך אולי @Transporter יוכל לעזור פה

• מצחיק 1
פורסם
לפני 3 דקות, vadim6385 כתב:

לא רוצה ללמוד, לא רוצה לעבוד קשה, לא רוצה להיות שכיר, לא יודע מה מעניין אותך, אבל רוצה ישר להרוויח טוב ולקנות מכוניות יוקרה.

עם גישה כזאת, איך אתה מצפה שיקחו אותך ברצינות?

אתה יודע מה, הנה הצעה - יש לך הון עצמי של 180 אש"ח, אז תלמד על שוק ההון ותתחיל לסחור בניירות ערך.

תשתמש בהון העצמי שלך כדי לשים אותו בתור מקדמה לדירה להשקעה. איפה - גוגל איט, גם אני לא מבין בזה.

תעשה איבחון של בעיות קשב וריכוז, ואם יש, אז תתחיל לטפל בזה, ואולי יהיה לך כח לשבת מול מחברות ולעשות עם עצמך משהו, ואז תגלה שגם בתור שכיר אפשר להתפרנס בצורה מאוד מכובדת.

רוצה להיות עצמאי ויהי מה - תוציא רישיון למונית, תשכור מספר ותקנה מונית קורולה או אוקטביה, תתפרנס מזה.

תעבוד במכירות, ועם הזמן תצבור מספיק ידע וניסיון לפתוח חברה משל עצמך.

לא חסר מה לעשות.

עשיתי מבדק קשב וריכוז יצא פיקס

לא יודע מה הסיפור מבחינת הנושא הזה

פורסם
לפני 3 דקות, hans כתב:

חוץ מעבריינים, שהם ההגדרה המילונית ל"לא בא לי לעבוד קשה"

לא נראה לי שעבריינים "מצליחים" "לא עובדים קשה".

גם כול מיני משתכשכות בבריכות בטוויץ עובדות קשה, גם לתחזק אונליפאנס זה לא פשוט.

אני באמת באמת לא יודע מי לא עובד "קשה".

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, Gavrik כתב:

@שליקו99 

תכלס עם הגישה שלך, הייתי מחפש משהו שהפעילות העיקרית שלו זה ניהול כוח אדם זוטר. 

אנשים פו באים מכיוונים של עסקים מורכבים שצריכים לקוחות ותזרימים וניהול ומלאים ושיווק ויודעים שבשביל כל זה צריך גישה של חפרנות ולמידה ועבודה קשה וכשאתה אומר " אני רוצה להרוויח כסף ולא לעבוד קשה" זה יוצר אצלהם דיסוננס מסויים שאת התוצאות שלו רואים בתגובות של חלק מהאנשים בשרשור הזה.

מה שאני כן רואה שיש לך זאת גישה שלא שמה על אף אחד ושמתרכזת בעיקר במטרות האישיות שלך. זאת גישה שמתאימה לניהול אנשים בתפקידים זוטרים למשל חברת ניקיון. כל מה שאתה צריך לעשות זה למצוא כמה לקוחות ולמצוא כמה עובדות מבוגרות שאין להן אופציה אחרת.

ופשוט בזכות הכישורים הטבעיים שלך תבוא מדי פעם תצעק עליהן תפחיד אותן כדי שלא יסטלבטו ושלא יחשבו שמגיע להן יותר. ומצד שני תגווה כמה שיותר כסף מהלקוח.

אני חושב שזה יכול להצליח לך.

וחברת ניקיון שנתת כדוגמא לא צריכה לרדוף אחרי לקוחות, גבייב, תזרים, משכורות ואפילו מלאי חומרי וכלי ניקוי?

קל מאוד לקחת תחום שלא מבינים בו ולחשוב שזה לקטוף כסף מהעצים אז אני אגלה לך סוד. אין תחום ותיק שהוא כזה כי ברגע שיש משהו דומה גם אם אתמול פתחת ואתה הראשון מיד יקומו חקיינים, יהיה היצף, תחרות, ירידת ריווחיות עד לסף הפסד ומעבר לסף הזה, קריסת חלק מהשחקנים והתייצבית על רווח לא גבוה שמבוסס על כישורי ניהול העסק.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, שליקו99 כתב:

עשיתי מבדק קשב וריכוז יצא פיקס

לא יודע מה הסיפור מבחינת הנושא הזה

אז תפסיק להסתכל על כל ה"הנה אני ליד הלמבורגיני" ביוטיוב, וקח את עצמך בידיים, מה אני אגיד לך.

דבר עם אנשים, תראה מה הם עושים, תמצא למה אתה מתחבר, ותמשיך משם.

יש לך הון עצמי, זה כבר שם אותך ביתרון על אנשים שהשתחררו מהצבא עם #&@ ביד.

רוצה לעשות כסף - תלמד על שוק ההון, מסחר במניות ושאר הירקות.

רוצה לפתוח עסק - תעבוד באחד כזה קיים, תראה איך זה מתפקד, תפתח עסק מתחרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...