Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי עסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

קשה זה לא מילה, עדיף לא לדבר על מה שעוברים עובדים בחלק ממוקדי המכירות הטלפוניים.

תשמע, זה לא נופש, אבל זה גם לא מחנה שבויים יפני או קטיף פלפלים בערבה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

תשמע, זה לא נופש, אבל זה גם לא מחנה שבויים יפני או קטיף פלפלים בערבה. 

מכיר מישהו שעובד בקטיף פלפלים בערבה והם משתמשים ב"תשמע, זה לא נופש, אבל זה גם לא מחנה שבויים יפני או מוקד שירות לקוחות של הוט." כשהם מגייסים עובדים. 

• מצחיק 12

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 14 שעות, falou כתב:

סייבר הולך חזק עכשיו. לך על זה.

סייבר התקפי או הגנתי או שזה לא משנה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מכיר מישהו (באופן מפתיע דרך טוויטר) שעושה 10 ספרות בשנה ממכירות סחורה באמזון. לאחרונה שוחחנו הרבה על השקעות והוא הציע לי לבוא להתלמד אצלו בשביל להקים עסק למסחר באמזון. הוא בקרוב מסיים רכישה של מחסן ענק שקרוב לבית שלי ומאמין שאני אבדוק את האופציה הזאת ברגע שזה יקרה. רוצה להתחיל במוצר אחר ולאט לאט להכניס יותר ויותר מוצרים למחזור. אומנם אני לא רעב ללחם, אבל כתחביב צד שעושה כסף נשמע לי כמו כיף.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הייתי בודק דווקא תחומים שקשורים לתחום השיפוצים/גינון/קבלות כלשהי בפרוייקטים חדשים (למשל קבלן תשתיות תקשורת).

קבלני שיפוצים עובדים קשה עד שהם מצליחים לגייס עובדים ואז הם הופכים להיות פחות אטרקטיבים כי לקבלנים יש עלויות שכר לעובדים ועוד.

גינון זה אחד התחומים המספקים שיש לדעתי. בין אם זה לעצב גינות, לשתול דשא טבעי/סינטטי, אין כמו לראות גינות יפות ולהיות מסופק מהן

קבלן תשתיות תקשורת זה תחום מעניין. אם חותמים חוזה עם יזמים בפרוייקטי נדל"ן, עושים כסף לא רע. לא הייתי מתנגד שתהיה לי כבר הכנה של תשתיות תקשורת לפי בחירתי בדירה החדשה שלי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 14 דקות, קאררה כתב:

לבוא להתלמד

פות״ש מודה שהוא חסר כישורים ונסיון אבל לא רוצה להתלמד, זה אומר שיגידו לו מה לעשות, והוא יהיה שכיר רחמנא ליצלן, ולא יוכל לקנות מכונית פאר.

פורסם
לפני 16 דקות, קאררה כתב:

אני מכיר מישהו (באופן מפתיע דרך טוויטר) שעושה 10 ספרות בשנה ממכירות סחורה באמזון. לאחרונה שוחחנו הרבה על השקעות והוא הציע לי לבוא להתלמד אצלו בשביל להקים עסק למסחר באמזון. הוא בקרוב מסיים רכישה של מחסן ענק שקרוב לבית שלי ומאמין שאני אבדוק את האופציה הזאת ברגע שזה יקרה. רוצה להתחיל במוצר אחר ולאט לאט להכניס יותר ויותר מוצרים למחזור. אומנם אני לא רעב ללחם, אבל כתחביב צד שעושה כסף נשמע לי כמו כיף.

ברוטו או נטו?  מאז שה FBA נכנס ב-2016-2017, המרג'ינים שלהם ירדו לתחתונים.  נכון להיום רוב המוכרים באמזון הם סינים (אתה יכול לבדוק את הכתובת שאתה לוחץ על שם המוכר).

• רעיון טוב! 1

No worries 8)

פורסם
לפני 17 דקות, קאררה כתב:

אני מכיר מישהו (באופן מפתיע דרך טוויטר) שעושה 10 ספרות בשנה ממכירות סחורה באמזון.

גיסי (גר בקליפורניה) התחיל ממכירת סחורה באופן פיזי וקצת באמזון. המציאות השתנתה כך שבשנים האחרונות (עוד לפני הקורונה) המשקל של המכירות באמזון עלה מאוד וזה היה הערוץ העיקרי שלו.

זה עדיין לא קל. זה מירוץ תמידי מול אלפי מתחרים ומול אמזון עצמה. מחייב להיות כל הזמן צעד או שניים לפני כולם, כדי להרוויח.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, קאררה כתב:

אני מכיר מישהו (באופן מפתיע דרך טוויטר) שעושה 10 ספרות בשנה ממכירות סחורה באמזון

למישהו הזה קוראים במקרה ג'פרי? כי 10 ספרות זה במיליארדים (1,000,000,000-9,999,999,999).

• מצחיק 3

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 10 דקות, פבל כתב:

למישהו הזה קוראים במקרה ג'פרי? כי 10 ספרות זה במיליארדים (1,000,000,000-9,999,999,999).

צחוק צחוק, אבל עם כל ההנפקות שהולכות עכשיו בניו-יורק\נאסדק, אנחנו לא רחוקים מהיום שיהיה כאן מישהו עם קרוב משפחה \ חבר ששווה 10 ספרות... 

(כמובן שלא מחנות באמאזון שאותה כל אחד יכול לפתוח בכל יום נתון ולהתחרות בו).

No worries 8)

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

אז מה יעשה מי שאין לו ראש ללימודים וגם לא רוצה לעבוד בעבודה פיזית?

אפשר להכנס לפוליטיקה

• מצחיק 3

Peugeot  5008 2023 

פורסם
לפני 46 דקות, קאררה כתב:

זוגתי עשתה את זה לפני הרבה שנים, בקנה מידה קטן. גם זה עבודה, וצריך ללמוד לעשות את ולא לעצור לרגע, כי המוצרים משתנים ויש המון התעסקות, גם לאלו שאין להם אפילו מחסן.

והיא כולה הרוויחה כמה אלפים מזה...

כלומר, גם כאן צריך תחת וצריך להתעסק, ואם יש לך מחסן... אז בכלל כאב ראש.

לפני 13 דקות, tzahico כתב:

צחוק צחוק, אבל עם כל ההנפקות שהולכות עכשיו בניו-יורק\נאסדק, אנחנו לא רחוקים מהיום שיהיה כאן מישהו עם קרוב משפחה \ חבר ששווה 10 ספרות... 

(כמובן שלא מחנות באמאזון שאותה כל אחד יכול לפתוח בכל יום נתון ולהתחרות בו).

כן. אבל יש דבר אחד משותף לכל אלו, יש להם תחת והם יודעים, במינימום, לתכנת (או משהו כזה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יחי ההבדל הקטן, 8 ספרות, מבקש מחילה מחברי הפורום על הטעות. לכל השואלים מדובר ב revenue. עדיין נשארת לו חתיכה יפה.

• מצחיק 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מכיר 3 שמחזיקים לחנויות באמזון.

אחד עם קו מוצרים ייחודי (יודאיקה) שמתפרנס מזה כעיסוק עיקרי (לא עשיר מופלג אבל חי בסדר מזה) ועוד שניים שאחד מהם תקוע כבר 5 שנים עם פאוצ'ים שלא הצליח למכור והשני הבין שמזה פרנסה לא תצא לו.

יש כאלה שמצליחים ואפילו בגדול אבל השאלה איזה אחוז הם מאלה שמנסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...