Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי עסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה אנשים עם עסק תקופה יחסית ארוכה?

אני חושב הרבה על לפתוח עסק (22), לא יודע איזה תחום יותר מעניין אותי, לימודים לא מעניין אותי, גם בבית ספר סבלתי מול מחברות, יש לי הון עצמי גדול ושאיפה להתפרנס הגונות ולא להיות שכיר כל החיים.

פורסם
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 דקות, שליקו99 כתב:

יש לך עסק או ניסיון בזה?

השאלות שלך רחבות מדי, צמצם אותם.

לשאלתך, לא.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אתה צריך לתת יותר פרטים על עצמך ומה אתה רוצה לעשות.

בכל מקרה, חלק גדול מלנהל עסק בהצלחה זה להיות מסוגל ״לשבת מול מחברות״ או לשלם למישהו שיעשה את זה בשבילך (ולשמור עליו טוב טוב, כדי שלא תישאר עם מחברות ובלי כסף, אבל עם חובות למיסים...).

נ.ב. עבדת פעם בעבודה שהכניסה לך כסף?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

אתה צריך לתת יותר פרטים על עצמך ומה אתה רוצה לעשות.

בכל מקרה, חלק גדול מלנהל עסק בהצלחה זה להיות מסוגל ״לשבת מול מחברות״ או לשלם למישהו שיעשה את זה בשבילך (ולשמור עליו טוב טוב, כדי שלא תישאר עם מחברות ובלי כסף, אבל עם חובות למיסים...).

נ.ב. עבדת פעם בעבודה שהכניסה לך כסף?

בוודאי איזו שאלה חחח

פורסם

או שתתחיל לשפוך פרטים או שתעזוב אותנו, באמש׳ך.

נ.ב. חחח.

• מצחיק 7
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאמין שדברים כמו הובלות, גרר, דברים פיזים מאוד פחות בשבילי...

בגדול אני פתוח לדברים העניין שאני לא יודע מה נחשב למומלץ ורווחי, אני כן יודע שדברים כמו בית קפה ופיצריה למרות שיכול ללכת חזק נחשב ללא מומלץ כי אחוז גבוה מאוד מהם סוגרים כי התחרות בתחום הזה פשוט מטורפת...

פורסם
לפני 32 דקות, שליקו99 כתב:

מאמין שדברים כמו הובלות, גרר, דברים פיזים מאוד פחות בשבילי...

בגדול אני פתוח לדברים העניין שאני לא יודע מה נחשב למומלץ ורווחי, אני כן יודע שדברים כמו בית קפה ופיצריה למרות שיכול ללכת חזק נחשב ללא מומלץ כי אחוז גבוה מאוד מהם סוגרים כי התחרות בתחום הזה פשוט מטורפת...

מה אתה אוהב לעשות? יש תחביבים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
Just now, DareDevil כתב:

מה אתה אוהב לעשות? יש תחביבים?

תחביבים ברור שיש... פשוט לא כאלה שאפשר לתעל לעסק.

אני מאוד אוהב רכבים אבל עסקים מהסוג הזה קשים נורא וגם ידרשו איזה ידע מעבר וגם להכיר אנשים.

פורסם

אתה רוצה להקים עסק כדי להקים עסק?

כי אם כן, זאת הדרך הבטוחה ליפול.

עסק קטן צריך לחיות ולנשום.

בהתחלה הוא צורך ממך 25 שעות ביממה.

אתה חייב להחליט מה אתה אוהב / יודע לעשות / רוצה להתמקצע בו.

• אהבתי 1

.

פורסם
Just now, שליקו99 כתב:

תחביבים ברור שיש... פשוט לא כאלה שאפשר לתעל לעסק.

אני מאוד אוהב רכבים אבל עסקים מהסוג הזה קשים נורא וגם ידרשו איזה ידע מעבר וגם להכיר אנשים.

זו כבר התחלה טובה.

כל עסק ידרוש ממך מומחיות מסוימת. 

תפנה לך שעה ושב לראות את הסרטון הזה, תצא עם כמה תובנות ותחזור אלינו

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 1 דקה, om2 כתב:

אתה רוצה להקים עסק כדי להקים עסק?

כי אם כן, זאת הדרך הבטוחה ליפול.

עסק קטן צריך לחיות ולנשום.

בהתחלה הוא צורך ממך 25 שעות ביממה.

אתה חייב להחליט מה אתה אוהב / יודע לעשות / רוצה להתמקצע בו.

איך שכרגע אני רואה את זה, אני לא בכיוון של ללמוד ושכירות לא בשבילי, אז המוצא הוא פתיחת עסק, כמובן עם המון חשיבה מקדימה ומחקר...

מה זאת אומרת עסק כדי להקים עסק?

להקים עסק כדי להתפרנס בצורה מכובדת לעומת משכרות שכירים.

לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

זו כבר התחלה טובה.

כל עסק ידרוש ממך מומחיות מסוימת. 

תפנה לך שעה ושב לראות את הסרטון הזה, תצא עם כמה תובנות ותחזור אלינו

יבוצע, תודה רבה על המענה.

פורסם

תקנה דירות ותשכיר אותן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...