Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי עסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 39 דקות, Be roo כתב:

פות״ש מודה שהוא חסר כישורים ונסיון אבל לא רוצה להתלמד, זה אומר שיגידו לו מה לעשות, והוא יהיה שכיר רחמנא ליצלן, ולא יוכל לקנות מכונית פאר.

במקרה כזה אין מה לעשות.

אלא אם הוא מאמין בגלגול נשמות, הוא יכול להתאבד ולהיוולד מחדש ולחזור על התהליך עד שיפול על אבא ואמא אוליגרכים. 

ככה לא יצטרך ללמוד, לא יצטרך להיות שכיר ויהיה לו מלא כסף לבזבז על עסקים כושלים ובמקביל לנהוג במכונית פאר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, קאררה כתב:

יחי ההבדל הקטן, 8 ספרות, מבקש מחילה מחברי הפורום על הטעות. לכל השואלים מדובר ב revenue. עדיין נשארת לו חתיכה יפה.

2-3% אם הוא מוכר מוצרים גנרים או מותגים בלי מוניטין.  מי שעושה כסף רציני הם חבר'ה עם מוצרים יחודיים (לעת עתה... מספר חודשים והסינים מעתיקים אותם גם) או הבודדים שמייצגים מותגים בלעדית.

No worries 8)

פורסם

גיסי מייצר מוצרים בסין ומשווק דרך אמזון.

הוא מחזיק מחסן ופועלים.

כמו שכתבתי הוא מרוויח יפה מאוד וחי ברמת חיים גבוהה, אבל הוא כל הזמן במירוץ להיות צעד אחד מול מאות מתחרים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, פבל כתב:

מכיר מישהו שעובד בקטיף פלפלים בערבה והם משתמשים ב"תשמע, זה לא נופש, אבל זה גם לא מחנה שבויים יפני או מוקד שירות לקוחות של הוט." כשהם מגייסים עובדים. 

מניסיון עם שירות לקוחות, עדיף כבר לעבוד במכרה אורניום. פחות מזיק לבריאות.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

סייבר התקפי או הגנתי או שזה לא משנה ?

סייבר קריפטו HD 4K

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כמו שכתבתי הוא מרוויח יפה מאוד וחי ברמת חיים גבוהה, אבל הוא כל הזמן במירוץ להיות צעד אחד מול מאות מתחרים.

אם תחשוב על זה שניה, תיארת כאן ליטרלי כל עצמאי מצליח.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נכון, אבל...

בשביל לפתוח בית קפה או מסעדה או מפעל לברגים, צריך השקעה ראשונית שהיא חסם כניסה.

בנוסף, אם אתה מצליח אתה בד"כ מגיע למצב שבו יש לך מוניטין. לקוחות חוזרים למסעדה שלך יצרנים מכירים את המפעל שלך.

לפתוח חנות באמזון כל אחד יכול בהשקעה אפסית.

אין  לקוחות נאמנים אלא אנשים שמחפשים מוצר וקונים ממי שמוכר הכי בזול.

אז אתה יכול למכור מוצר מצליח היום. ותקום מחר בבוקר בשביל לגלות שעוד כמה עשרות מוכרים בדיוק את אותו מוצר, ב10 סנט פחות ממך. זה סוג אחר של מירוץ.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

גיסי מייצר מוצרים בסין ומשווק דרך אמזון.

הוא מחזיק מחסן ופועלים.

אוקי. הוא יצרן. קודם כל. יצרן שגם מוכר את התוצרת שלו ישירות. זה אכן מודל שלא היה קיים לפני המסחר ברשת להרבה מאוד תחומים, אבל זה לא כזה שנה מלהיות עצמאי שלא מוכר באמזון.

בצד השני יש את אלו שמוכרים אבל לא מייצרים כלום ואפילו לא מאחסנים. שם אחוזי הרווח מזעריים, והעסק עובד על כמויות וזיהוי טרנדים.

בכל מקרה, כך או כך, אין ארוחות חינם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, קאררה כתב:

אני מכיר מישהו (באופן מפתיע דרך טוויטר) שעושה 10 ספרות בשנה ממכירות סחורה באמזון. לאחרונה שוחחנו הרבה על השקעות והוא הציע לי לבוא להתלמד אצלו בשביל להקים עסק למסחר באמזון. הוא בקרוב מסיים רכישה של מחסן ענק שקרוב לבית שלי ומאמין שאני אבדוק את האופציה הזאת ברגע שזה יקרה. רוצה להתחיל במוצר אחר ולאט לאט להכניס יותר ויותר מוצרים למחזור. אומנם אני לא רעב ללחם, אבל כתחביב צד שעושה כסף נשמע לי כמו כיף.

קוראים לו הדר אשוח במקרה?

פורסם

נראה שיש כאן כמה חכמולוגים שחושבים שהם חכמים גדולים, טוענים שאין לי בגרות ושהפוסט הזה הוא פרי שעמום החופש הגדול...

אבל ככל הנראה עובדים בעבודה שמשכורתה מבישה ומהנהנים לבוס פלוץ כבר כמה שנים טובות, סביר להניח עד הפנסיה.

כמה שנים של פער בגיל לא מקנה זכות להתנשא, במיוחד שרובם המכריע של המגיבים לא התנסו אי פעם עם פתיחת עסק ומדברים מ''נסיון'' של ''שמעתי וראיתי''.

פורסם
Just now, שליקו99 כתב:

במיוחד שרובם המכריע של המגיבים לא התנסו אי פעם עם פתיחת עסק ומדברים מ''נסיון'' של ''שמעתי וראיתי''.

לא, אתה...

פורסם

אני שואל שאלה, לא מתיימר להיות בעל ידע.

Just now, David32 כתב:

הטרלה ברמה גבוהה,

אבל ראינו הטרלות טובות יותר.

חשבתי שיש בפורום הזה אנשים בוגרים יותר מ-FXP...

כנראה שטעיתי.

פורסם
לפני 12 דקות, שליקו99 כתב:

נראה שיש כאן כמה חכמולוגים שחושבים שהם חכמים גדולים, טוענים שאין לי בגרות ושהפוסט הזה הוא פרי שעמום החופש הגדול...

אבל ככל הנראה עובדים בעבודה שמשכורתה מבישה ומהנהנים לבוס פלוץ כבר כמה שנים טובות, סביר להניח עד הפנסיה.

כמה שנים של פער בגיל לא מקנה זכות להתנשא, במיוחד שרובם המכריע של המגיבים לא התנסו אי פעם עם פתיחת עסק ומדברים מ''נסיון'' של ''שמעתי וראיתי''.

קודם כל בגרות וגם תואראקדמי הם לא ערובה לכלום. נתקלתי בבעלי תואר דוקטור שהם אפסים גמורים ובאנשים שלא סיימו תיכון והם אחלה בני אדם גם מבחינת אישיות וגם מבחינת ידע כללי וחוכמת חיים.

מנסים להסביר לך שעם הגישה שלך פשוט הסיכוי שלך להצליח נמוך מאוד. 

לא מחליטים אני רוצה להקים עסקואז מחפשים איזה עסק אלא מתמקצעים ואומרים וואלה, אני מספיק טוב ויש לי מה להציע כעסק משלי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...