אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קיבלתי עכשיו sms על זה שאני זכאי לקבל אלף ומשהו שקל בעקבות תביעה ייצוגית שמסתבר שהייתה מול חברת פמה מימון לרכב. אכן לקחתי מהם הלוואה ב2011, שהוחזרה ב2015. אבל אני מפחד שהsms זה איזשהו ניסיון פישינג. מישהו מכיר את הסיפור? עריכה - מספר ההלוואה בהודעה אכן תואם את מס' ההלוואה שהייתה לי אצלם. השאלה אם זה אמיתי, או שזה ניסיון עוקץ מתוחכם במיוחד
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני צריך לבחור כיור למטבח. הדרישות הן כיור בהתקנ השטחה שמקביל לשיש כי נמאס לי מהפטריות שמתפתחות תמיד באטימה שבחיבור שבין הכיור לשיש ושזה תיק מהגיהנום לנקות ולהחליף בכיורים שיושבים מתחת לשיש. להורים שלי יש כיור של חברת schlosser שאחרי 4 שנים הוא כבר עם פיצוצים וסדקים בכל מקום. בחנות המליצו לי על כיור מגרניט מסוג blanco nia 6 שעולה 1500₪. או משהו של חברת aquatop (שלא היה להם, אבל אמרו שהם טובים) ואמרו שכיורים מקוורץ תמיד נסדקים. בחנות שהקבלן שלח אותנו אותנו המליצו על כיור גרניט של חברת ורד, אבל לא ידעו לתת עליו פרטים, אפילו לא איפה הוא מיוצר. מה חכמי הפורום אומרים? איזה כיור אתם קניתם? באמת כדאי להשקיע עוד 1500₪ ולקנות כיור גר…
הודעה אחרונה מאת דני 9999, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני רוצה להתקין כננת בחדר מדרגות כדי להרים קניות. חיפשתי בגוגל ועד עכשיו מה שמצאתי זה כננות מקצועיות למאות ואלפי קילוגרמים במחירים גבוהים. יש למישהו מושג איפו אפשר למצוא כננת של 10-50 קילו? משהו לא יקר שאפשר יהיה להתקין בחדר מדרגות ולחבר למעקה?
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
אז בהמשך לפוסטים שלי פה ו-פה ולשרשור פלצת הזה שוק הנדל"ן מתחיל להתקרר בדרך למטה? נראה שמחירי הדיור עולים ועולים - העליה הזאת דוחקת בנו לקבל פשרות מסויימות, בין היתר התפשרות על מיקום הדירה (או על נתונים אחרים). האם אתם חושבים שזה ראלי להתרחק מאזור המרכז (מעבר לגבולות נתניה בצפון ורחובות בדרום)- ולהמשיך לעבוד במרכז (שלא על קו רכבת)? מה משך הזמן המקסימלי שהייתם מוכנים "להשקיע" בהגעה למקום העבודה ובחזרה ממנו? והאם התשובה הייתה משתנה לו הייתם עובדים מעל 9 שעות ביום? @יבגניפ @Avatar Schnitzel נראה שהתשובות שלכם יהיו התחלה טובה לדיון...
הודעה אחרונה מאת garicho, -
השאלה בכותרת. קיבלתי SMS (כנראה) מרשות האוכלוסין. WTF? מדוע פתאום יש תוקף לתעודת הזהות שלי? למה במשך שנים לא היה תוקף לדבר הזה, ופתאום כשיש ת"ז ביומטרית אני מחוייב להחליף?! גם כשעשו שינוי לסעיף ה"לאום" למי שזוכר, לא חוייבו להחליף את התעודה עם "תוקף". הכריחו אותי להחליף רק כדי שאוכל לחדש את הדרכון...
הודעה אחרונה מאת sperial, -
שלום, אני מוזמן ליום מיונים בחברת HP. ביקשו ממני לשריין 3 שעות שבמהלכן יתקיימו משימות דינמיקה קבוצתית ומשימות שנועדו לבחון הבנה טכנית. כיוון שמעולם לא יצא לי לעבור מבחנים כאלו, אשמח לשמוע מכאלו שכן עברו, מה בדיוק עושים במשימות של דינמיקה קבוצתית, כיצד כדאי להתנהל בדינמיקה קבוצתית ואיך אוכל להכין את עצמי בצורה הטובה ביותר ליום הזה. * לא מדובר בתפקיד ניהולי. תודה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 983 צפיות
היה מבצע באמזון ב203 ש"ח אז התחדשתי. משום מה אני נתקל בעיה עם הצימוד, ואני מקווה שהבעיה בי המשתמש, ולא בהם כי אין לי כח לשלוח להחזיר וכ'ו. העניין הוא כזה. לפי ההוראות לחיצה על מקש הרב פונקציה למשך 3 שניות מעבירה את האוזניות למצב צימוד (נורה כחולה מהבהבת). ואז אני יכול לחבר אותם לפלאפון/מחשב. הבעיה היא שאחרי שהתחברתי למכשיר אחד, גם אחרי שאני מכבה את הבלוטוס במכשיר. לחיצה של שלוש שניות לא מובילה לשום מקום חוץ מנורה ירוקה מהבהבת (לפי ההוראות זה או שהאוזניות מחוברות-לא או שיחה נכנסת-גם לא). ולחיצה ארוכה יותר מכבה את האוזניות. כך שאני "תקוע" עם אוזניות ללא יכולת צימוד למכשיר אחר. חפרתי קצת באתר של גאברה ומצאתי דרך- …
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש לפטופ לאשתי לשימושים בסיסיים של אינטרנט/אופיס/סרטים4K בתקציב של עד 700-750 דולר שיישרת אותה לפחות שלוש שנים קדימה, משהו שיהיה VFM. את הלפטופ אקנה מארצות הברית לכן אשמח למשהו רלוונטי שנמכר שם. חשוב לגנרלית בעיקר מסך מגע וSSD של 512 גיגה. חשבתי על הלפטופ הבא של דל: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/inspiron-15-laptop/spd/inspiron-15-5502-laptop/nn5502ejreh?configurationid=db1085db-6e38-47b2-a872-d81bfece4942 אשמח לחוות דעת והמלצות. תודה. 😃
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
גר בדירה עורפית שמוקפת מכל צדדיה בניינים, על כן הקליטה בינונית. ניסיתי כמה חברות שונות ובכולן אותו הסיפור. יש איזשהו פתרון אמין להגברת הקליטה שלא יקרע את הכיס? נניח עד 200 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
חיבור לאנלימיטד
מאת Mr.Z- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן לכולם, כרגע נמצא בבזק, הבניין חובר לתשתית סיבים ומעוניין לבצע מעבר. כמה שאלות: 1. יש לי ראוטר שקניתי לאחרונה במיוחד בשביל בזק - DLINK DSL 245GR שעובד מצוין. האם הוא יתאים גם לאנלימיטד? במידה ולא, מה צריך לרכוש? 2. אני מתחבר לאינטרנט מהמחשב באמצעות Wifi, האם צריך ציוד נוסף בשביל לעשות את זה באנלימיטד? 3. איך המהירות שלהם? התמיכה? אני רוצה להצטרף לחבילה של 500/50. בעיקר חשובה לי מהירות העלאה טובה שלא תרד מה-15-30 מגה. 4. מבקש המלצה גם לספק טוב באנלימיטד.
הודעה אחרונה מאת DrorZi, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי רכשתי מנורה לבית ב40 $ (אגב תוך שבוע מחירי המשלוחים זינקו ממש בטירוף מעניין אם זה זמני). לאחר שבוע שאני עוקב האם החבילה נשלחה. אני רואה הודעה מהמוכר שהוא מבקש להוסיף 12$ למשלוח שצוין כחינם. לטענתו חברת המשלוחים העלתה מחיר וכ'ו. כמובן שלא הסכמתי להוסיף וגם לא הסכמתי לבקשתו לא לפתוח דיספוט- אלא כאילו להחזיר את המוצר. פתחתי דיספוט וקיבלתי החזר. לאחר שבוע רכשתי שוב מאותו המוכר אך הפעם במשלוח עם תשלום של אליאקספרס סטנדרט להקטין סיכון. והופ שוב דרישה להוסיף 8$ עכשיו אני מבין שזה כבר שיטה סדורה ועדיין הוא לא תיקן את המחיר מלפני 3 שבועות. יש מה לעשות עם זה מלבד דיספוט?
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אתמול קבעתי קורס רענון נהיגה ליום ראשון ושני (מחר ומחרתיים), קיבלתי הודעה לאחר התשלום שאקבל אישור תוך 72 שעות עם פרטים על הקורס ואישור, אני צריך לקחת חופש מחר ומחרתיים מהעבודה ולא יודע אם לקחת, כי אני לא יודע אם מחר בבוקר אקבל אישור לקורס - הקורסים הם ערב 17:00 עד 21:00, אז חשבתי שאולי בבוקר אקבל אישור.. מישהו יודע והיה במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת ozal5, -
לפני הרבה מאד שנים, באמת, עשרות שנים, כאשר עוד רכבו על דינוזאורים, הייתי חייל בסדיר ושם למדתי (או-הו, מה זה למדתי...) לעמוד בזמנים. האמת שאני ייקה במקור ואת הבסיס של לכבד את הזולת מבחינת עמידה בזמן של פגישה שנקבעה מראש - למדתי עוד בבית ההורים. עכשיו: מאז אותו שירות סדיר ועד היום, אני עדיין שם לב להרבה מאד זלזול מהצד השני עימו נקבעה פגישה, ושמתי לעצמי כלל: אני נותן 5 דקות. נדיר שהצד השני בפגישה עומד בזמן. אחרי 5 דקות - אני נעלם. אני חושב שחמש דקות הן זמן סביר לנושא, לטולרנס של מועד פגישה מדוייק. חלק מהאנשים מבין, חלק נעלב (למה לא הודעתי בלה בלה), חלק לא חוזר אליי. יש כל מיני תגובות, אבל אני - המצפון שלי נקי. אני כמובן לא מדבר על אלה שרואים שהם נכנסים לא…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
מכבי או כללית? 1 2
מאת roy007- 15 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם כיום אני מנוי במכבי ומשלם כל חודש למסלול מכבי שלי. האמת לא מנצל את ההטבות אבל פוחד לאבד את הוותק… לאחרונה אני שוקל לעבור לכללית בגלל שכל המשפחה שלי שם, אשתי והילדים. אשמח לדעות למי שמנוי בכללית האם הצעד כדאי? תודה
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
אז ככה, יש ברשותי מברגת אימפקט של מאקיטה. ודיי נמאס לי לבקש מחברים \ משפחה מקדחה. אז אני מחפש מקדחה, לגבר ביתי ממוצע שתולה נברשות או כל מיני דברים קטנים אחרים בדירה שהאישה צריכה. הבנתי שיש כל מיני דגמים - מקדחות, פטישונים, אימפקט, בלי אימפקט. אני צריך משהו - פשוט, זול יחסית, אולי אפילו על סוללה, שיהיה מספיק חזק לקדוח בקירות רגילים של בניין מגורים וגם בקירות של ממד. שוב בעיקר לעבודות פשוטות של לתלות משהו. יש המלצות בקהל? תודה!
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 7 אלף צפיות
קניתי היום מסור שרשרת חשמלי, לאחר הרכבה של המסור, שמתי לב שיש מיכל שמן. עברתי על המדריך בעברית\אנגלית ולא מצאתי שום מילה על איזה שמן צריך להשים או איזה צמיגות שמן או אם סינטטי או מינרלי. אני רציתי לבחון את המסור באותו הרגע אז שמתי כמו שכתבתי בכותרת 5W30 סינטטי. 1. עד כמה זה נוראי שמתי את השמן רכב שיש לי? 2. איזה שמן להשים? 3. יש הבדל בין החברות 4. להיצמד לשמן של יצרן המסור? מה שהיה לוקח לי 3 דקות לחתוך ידנית, עכשיו נעשה תוך 1 דקה. שזה מדהים אותי מקלות החיתוך. מחר אתקשר לחנות ליתר ביטחון לשאול לגבי השמן אשמח לטיפים והמלצות ממכם לגבי תפעול הכלי. DareDevil
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שמתי לב שתמיד העדפתי את האפשרות האחרונה - בכתב. קל יותר להביע את מה שאתה רוצה להגיד. ואין גם הפרעות רקע. פנים מול פנים (פרונטלית) - אותו הדבר, רק תלוי. לפעמים עדיף פנים מול פנים בסיטואציות מסויימות, לפעמים בכתב. אבל בטלפון זו האפשרות שתמיד נמנעתי ממנה והעדפתי פשוט לא לבצע אותה. אני לא יודע אם הצד השני מרוכז כשהוא מדבר איתי, אם אני על דיבורית ומדבר "לאוויר", אם זה זמן טוב. לעומת בכתב שאתה יוצא מנקודת הנחה שהוא ייקרא ויתייחס כשיהיה לו זמן, בנוסף לקרוא מצריך להיות מרוכז במה שכתוב מן הסתם - לעומת שיחה. (אני אישית מסוג האנשים שכשאני מדבר בטלפון, אני כולי בשיחה, אבל אני בטוח שזה לא ככה לרוב, אני שם לב לזה). וכמובן פנים מול פנים אתה רואה את …
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש עבודה באילת. אני רוצה לשנות אווירה ועל הדרך עבודה. משנה מקום משנה מזל. אני רוצה לדעת בעצם מה יש לעיר הזאת להציע, מה רמת המשכורות בעיר, איזה עבודות, מה עלויות המחיה במקום. אני יודע שיש את העבודות של המלונות; יש משהו אחר מאשר מעבודות במלונאות ותיירות? אני יודע גם שיש פה אילתיים שנמצאים פה אז בכלל יהיה מגניב לשמוע מהם את כל העניין הזה. קצת עליי, אני כבר מספיק בוגר כדי לדעת שאני לא רוצה עבודות פיזיות, גם לא קלות. להרים מגשי שתייה זה לא בשבילי כי אני יודע שאני אהיה יותר מדי בתוך זה בשביל לשבור את הגב, שגם ככה שבור. אין לי בעיה לעבוד בחוץ. אין לי בעיה לעבוד גם במשרד. פתוח לכל …
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בן 33, שעד לפני 3 שנים היה נוהג במצטבר שלוש שעות בשבוע, כאשר רוב המוחלט של ה-3 שעות האלה היה מתפזר ביום- יומיים. לפני 3 שנים נהגתי סביב ה-4 שעות ביום במהלך השנתיים האחרונות סביב השעתיים-שעתיים וחצי ביום. שבמהלך השנתיים האחרונות מתחיל פשוט להתפרק. כול הזמן נתפס לי הגב העליון והצוואר, דלקת בגב התחתון, כאבים ודלקות בברכיים. אוכל בריא , לא סובל מעודף משקל, מתאמן באופן קבוע בעצימות נמוכה -בינונית. לא עובד פיזי בעבדוה שלי. יכול להיות שכול זה בכלל לא קשור לנהיגה המרובה, אבל אין לי ספק שהוא בהחלט מחמיר את המצב כי אני מרגיש שהגוף עובד, ועובד לא מעט. הרכב שהיה לי - מיצובשי ספייסטאר הרגשתי מאוד את הנסיעה והויברציות, אז החלפתי רכב. הרכב הנוכחי י-…
-
צהריים טובים . לאחרונה יצא לי קצת לקרוא על נושא הקופות גמל להשקעה , אך חסרים לי כמה פרטים ואשמח לשמוע קצת מחברי הפורום בנושא . נגיד ומדובר בסכום של 30 אש"ח (הסכום בסדר?) היכן ניתן "להשיקע" אותו שיניב תשואות במקום שישאר אצלי בעו"ש כמו בשנתיים שלוש האחרונות . איזה קופת גמל תניב לי תשואות טובות ואשמח גם להבין בערך סכומים שיוכלו לצאת מההשקעה שלי , בנוסף לזה חשוב לי שהקופה שאני משקיע תיהיה "אמינה" מבחינת תקשורת איתי ולכן חשבתי אולי על אלטשולר שחם(?) לעומת זאת המליצו לי על "בית השקעות מור" . האם ישנם מקומות אחרים שאולי כדאי להשקיע? אשמח לפרטים נוספים בנושא ! תודה
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בחצי השנה האחרונה נכנסתי חזק לענייני סחר עדשות. למדתי את השוק והבנתי אילו עדשות נמכרות היטב באיביי. אחר כך איתרתי אנשים שמכרו את העדשות ביד 2 במחירים משתלמים, רכשתי אותן ועשיתי פליפ. תוך כדי אגרתי הרבה ציוד כי לעיתים השגתי עדשות במצב כל כך טוב שכאב לי למכור אותן. בכל אופן הגיע הזמן להעיף סחורה. העדשות שלי: (שימו לב קרופ X2) 1. Olympus 7-14 Pro F2.8 2. Olympus 25mm F1.2 3. Olympus 45mm F1.2 4. Olympus 60mm F2.8 Macro 5. Olympus 40-150 F2.8 + 1.4XTC 6. Olympus 12-100 Pro F4 החלטתי שאני רוצה להשאיר 3-4 עדשות בלבד (אולי פחות), אבל אני לא יודע איזה עדשות לבחור. 1. Olympus 7-14 עדשה סופר מ…
הודעה אחרונה מאת Avatar Schnitzel, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 617 צפיות
שלום, המדפסת הנוכחית במשרד, Lexmark CX417de, עושה יותר מידי בעיות: 1. מזין המסמכים ב-90% מהפעמים לא מצליח למשוך את הדפים, רק אם דוחפים את הדפים ועוזרים לו הוא מצליח. 2. כעת גם בהדפסה דפים התחילו להתקע. מחפשים מדפסת לייזר צבעונית שתשמש למשרד קטן 8-10 אנשים שלא מדפיסים המון (יש עוד מדפסת לייזר שחור לבן בשימוש). מחיר הטונרים לא קריטי, גם אם הם קצת יותר יקרים זה לא משנה. מה שחשוב זה אמינות. בגלל שיש לי בבית מדפסת Brother MFC-L2740DW חשבתי לקנות גם למשרד Brother: (הביתית מעולה! אפס תקלות ואמינות מופתית!) Brother MFC-L9570CDW אך מחיפוש ברשת אני לא מוצא מספיק מידע או ביקורות עליה. המליצו לי גם על HP, Lexmark, Epson …
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 631 צפיות
אני מחפש המלצה על מעצבת פנים שמלווה שיפוצים באיזור השרון מאמצע יוני. החלק הראשון של השיפוץ יתקיים ללא נוכחות הבעלים ונדרש בו לשבור ולפנות 3 חדרי שרותים + החלפת אינסטלציה, במקביל קבלן נוסף יחליף מזגנים. בחלק השני יש ללות את הבעלים בתכנון, עיצוב ורכישת המצרכים לשרותים והמקלחות ואח"כ גם תהיה החלפת דלתות פנים, פרקט, צביעה ונגרות לא תורה גדולה ועדיין, נדרשת נוכחות בזמן השיפוץ לפקח על הקבלנים, לעוץ עצה כשצריך אם אתה מכירים מנסיון אישי (לא דוד של חבר... אלא מישהו שעשה עבורכם ואתם גם מוכנים לשתף בתוצאות, אפילו בפרטי), אנחנו נשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 763 צפיות
נורית ההפעלה לא כבית בסיום ההפעלה ולא ניתן לפתוח את דלת המכונה להוצאת כביסה. בתחילת ההפעלה היה קצר אבל לאחר הרמת הממט המכונה פעלה עד הסוף באופן תקין. לניסיון בצעתי עוד סיבוב כביסה , הוצאת התקע למשך זמן של 10 דקות ושום דבר לא עובד. מה הפתרון המהיר לפתיחת הדלת במיידי ומה התקלה ופתרונה להמשך. תודה עצה מהירה לפתיחת הדלת שעבדה הייתה לנתק את החשמל למשך 30 דקות . זה עבד. עדיין להמשך אם יש מישהו שיכול להסביר את התקלה ולתת פתרון אשמח.
הודעה אחרונה מאת zvikas, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, אני זכאי לקבל 13ימי דמי אבטלה (מה-18.05 עד 01.06) כמובן שביטוח לאומי לא רוצה לשלם .. למה שישלם, החליט שהתפטרתי על דעת עצמי (למרות מסמך שמוכיח אחרת) יש לי מה להיות בלחץ ולרדוף אחריהם, או שאפשר לעשות את זה בנחת? אני אהיה זכאי לדמי אבטלה שלי גם אחרי תום התקופה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, רציתי לשאול מאיפה כדאי לקנות מלחים, ואיזה דגם בדיוק כדאי? אני מחפש להלחים חוטי אוזניות שנקרעו.
למה דווקא עכשיו ערבי ישראל התחילו להתפרע בערי ישראל? בכול המערכות הקודמות הם ישבו בשקט ולא התערבו. איך אפשר לעצור את זה ולגרום לזה לא לחזור בעתיד? עריכת ההנהלה: למה דווקא עכשיו אזרחי ישראל, ערבים ויהודים, התחילו להתפרע בערי ישראל? בכול המערכות הקודמות כולם ישבו בשקט. איך אפשר לעצור את זה ולגרום לזה לא לחזור בעתיד?
הודעה אחרונה מאת פבל, -
שלום לכל הסקרנים והנוכחים באשכול. ברצוני להעלאות שאילתא למנהלי הפורום בדבר קיומו של צ'אט CarsForum האם יש אפשרות להוסיף אותו לאתר? לאפליקציה? יש כאן משתמשים שאני נהנה לקרוא את תגובותיהם, ישנם פוסטים שאפשר לחסוך ע"י שאלה בצ'אט. הכוונה היא לשיח בין חברי הפורום בלבד ולא קנוניה של צעירים חסרי מנוח דוגמת צ'ט "נענע" ז"ל.
הודעה אחרונה מאת fishmanl, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 839 צפיות
מה השיטה הכי יעילה למניעת הצטברות אבנית במגהץ (קיטור) : מים מזוקקים (לכאורה ללא כל מלחים) או מסוננים (בריטה) או להוסיף כל מיני תוספים של יצרני מגהצים שאמורים למנוע אבנית.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתכוון לנסוע לחופשה באוסטריה. מתכנן נחיתה במינכן ומשם לנסוע לאזור זלצבורג. פעם לא היה צריך בכלל לחשוב על זה. היום, עם הגבלות הקורונה (אוסטריה נפתחה לתיירות ב- 19 למאי, מה התקנות בגרמניה אני לא יודע) לכאורה יכול להיווצר מצב שאם אני עובר מאוסטריה לגרמניה, אני עלול להדרש לבידוד. לפי מה שידוע לי בכניסה לאוסטריה יש להציג תעודת מתחסן, מה שפוטר מהצורך בבידוד, לגבי גרמניה, לא ברור לי. אשמח לכל מידע והצעה קונסטרוקטיבית.
הודעה אחרונה מאת sperial,