Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי עכשיו sms על זה שאני זכאי לקבל אלף ומשהו שקל בעקבות תביעה ייצוגית שמסתבר שהייתה מול חברת פמה מימון לרכב.

אכן לקחתי מהם הלוואה ב2011, שהוחזרה ב2015.

אבל אני מפחד שהsms זה איזשהו ניסיון פישינג. מישהו מכיר את הסיפור?

748459840_Capture_2021-03-30-09-38-12.thumb.png.8a1b1428d2056f36db5ddac1f739caa2.png

עריכה - מספר ההלוואה בהודעה אכן תואם את מס' ההלוואה שהייתה לי אצלם.

השאלה אם זה אמיתי, או שזה ניסיון עוקץ מתוחכם במיוחד

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במקומך לא הייתי נכנס ללינק הזה. יכול להיות שזה פישינג. 

אם אתה חושב שזה אמיתי וקשור אלייך, אז תתקשר לבד לפמה ונציג משם יכוון אותך כבר למקומות הרלוונטיים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מצד אחד יש כזה פסק דין, מצד שני תמיד זה יכול להיות SMS מזויף. 

הפתרון זה למצוא מישהו שקיבל SMS זהה ולחץ על הקישור.

אני זוכר שאתה לומד הנדסה או משהו כזה, אם אני זוכר נכון אז תקים בזריזות סביבה וירטואלית ותיכנס דרך דפדפן ללינק - אם זה לג'יט אז תיכנס מהטלפון ותמשיך ואם לא אז תזרוק את הסביבה הוירטואלית.

• רעיון טוב! 1
פורסם

האם זה יהיה נורא אם הכסף יכנס "לחשבון הבנק האחרון שעודכן במערכת פמה"?

כי אם זה בסדר מבחינתך, אין לך ממילא סיבה להכנס ללינק.

לפי מה שרשום, הכסף פשוט יופקד לך וזהו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה - אמיתי מאוד

היום קיבלתי לחשבון בנק 1182 שקל מהם

• אהבתי 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...