Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לנסוע לחופשה באוסטריה. מתכנן נחיתה במינכן ומשם לנסוע לאזור זלצבורג. פעם לא היה צריך בכלל לחשוב על זה. היום, עם הגבלות הקורונה (אוסטריה נפתחה לתיירות ב- 19 למאי, מה התקנות בגרמניה אני לא יודע) לכאורה יכול להיווצר מצב שאם אני עובר מאוסטריה לגרמניה, אני עלול להדרש לבידוד. לפי מה שידוע לי בכניסה לאוסטריה יש להציג תעודת מתחסן, מה שפוטר מהצורך בבידוד, לגבי גרמניה, לא ברור לי. אשמח לכל מידע והצעה קונסטרוקטיבית.

פורסם (נערך)

לגבי גרמניה - החל כאן וגלוש לפי לינקים. מן הסתם גם לאוסטריה אתר דומה, גגל אותו (משהו כמו austria covid restrictions).

אם יש שאלות נוספות התקשר לשגרירויות הרלוונטיות - לפחות בזו של גרמניה קיבלתי לפני מספר שנים מענה מדוייק, כמובן בעניין אחר.

שים לב לצורך בהרשמה מוקדמת לכניסה לפני הטיסה. להבנתי כעת מדובר בדרישות קורונה, אבל לאיחוד האירופי ואיזור שנגן אמורה להיות מופעלת דרישה לרישום מוקדם, בדומה לקנדה ועוד שורת מדינות, אבל איני מעודכן לגבי מועד החלת הדרישה.

עריכה: כל הדברים האלה נזילים מאד, כדאי להתעדכן לעתים מזומנות.

כמוכן שקול רכישת כרטיסי טיסה ישירים לאוסטריה (אני יודע, זה עלול להיות יותר יקר, ומינכן משמעותית יותר קרובה לזלצבורג מוינה) - כדי לצמצם סיכון של הטלת מגבלות חדשות על מעבר הגבול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ישראל מדינה ירוקה בגרמניה - ז"א מי שמגיע מישראל יכול להיכנס לגרמניה ללא שום בידוד, לגבי גרמניה ואוסטריה הן מדינות שנגן ולא חושב שיש מגבלה בתוך שנגן נכון להיום - מה שכן צריך לבדוק ייתכן ותצטרך לעשות בדיקת קורונה 48 שעות לפני המעבר לגרמניה מאוסטריה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

משרד הבריאות פרסם היןם אזהרות מסע - וגרמניה נכללה ברשימה. אמנם לא בדרגה הגבוהה, אבל, בכל זאת, עלולה להדרדר לרשימת נמדינות המחייבות בידוד בחזרה ארצה. היה קשוב להנחיות וכלכל צעדיך בזהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...