Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש עבודה באילת. 

אני רוצה לשנות אווירה ועל הדרך עבודה.

משנה מקום משנה מזל.

אני רוצה לדעת בעצם מה יש לעיר הזאת להציע, מה רמת המשכורות בעיר, איזה עבודות, מה עלויות המחיה במקום. 

אני יודע שיש את העבודות של המלונות; יש משהו אחר מאשר מעבודות במלונאות ותיירות?

אני יודע גם שיש פה אילתיים שנמצאים פה אז בכלל יהיה מגניב לשמוע מהם את כל העניין הזה. 

קצת עליי, אני כבר מספיק בוגר כדי לדעת שאני לא רוצה עבודות פיזיות, גם לא קלות. להרים מגשי שתייה זה לא בשבילי כי אני יודע שאני אהיה יותר מדי בתוך זה בשביל לשבור את הגב, שגם ככה שבור.

אין לי בעיה לעבוד בחוץ.

אין לי בעיה לעבוד גם במשרד.

פתוח לכל הצעה שיש.

כרגע עובד בעבודה משרדית בתל אביב, אני טוב עם תוכנות אופיס, אני טוב בחשיבה מחוץ לקופסא, אני טוב בעבודה עצמאית, פחות טוב בעבודה קבוצתית. 

איזה עוד יכולות אתם מחפשים? 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אולי תפרט מי אתה, מה השכלתך וניסיונך ומה ציפיותיך? "לשנות אווירה" נשמע יפה, אבל לא מעשי בלי מסגרת.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

אולי תפרט מי אתה, מה השכלתך וניסיונך ומה ציפיותיך? "לשנות אווירה" נשמע יפה, אבל לא מעשי בלי מסגרת.

ספיראל,  בדיוק עשיתי עריכה עם זה (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

אני יודע שיש את העבודות של המלונות; יש משהו אחר מאשר מעבודות במלונאות ותיירות?

מכירות? יש מלא חנויות באילת, אולי ירצו להעסיק אותך כמוכר.

אולי עבודה בשדה התעופה רמון שאמנם לא נמצא באילת אך גם לא מאוד רחוק. יכול להיות בתחום האבטחה למשל.

לא אילתי, אבל סתם זורק עוד רעיונות.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תעשה קורס מצילים,לא עבודה קשה מידי וכנראה שיהיה ביקוש.

גם השכר לא רע(והנוף סבבה לפעמים).

ספריאל,אני יכול להבין אותו.

הייתי בכיף עובר לאילת לכמה חודשים לעבוד בצוות בידור של אחד המלונות,משנה אווירה באמת.

אבל החיים מכתיבים אחרת אז לא יקרה :)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני מבין מישהו שרוצה שינוי, אבל "לשנות אווירה" זה דבר כללי מדי, צריך להבין את כוונת המשורר באופן יותר מדויק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רוצה לעבור לעבוד ולגור באילת. להעביר את מרכז חיי (אם אתה מביטוח לאומי) לאילת.

חודש הבא אני מתחיל קורס אז זה לא יהיה בקרוב. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

הכי טוב - להיות הייטקיסט שעובד מהבית, ולגור באילת או, יותר טוב, באיזשהו יישוב באיזור.

אני עכשיו חושב לעשות רילוקיישן זמני לאילת לשבוע-שבועיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 45 דקות, vadim6385 כתב:

הכי טוב - להיות הייטקיסט שעובד מהבית, ולגור באילת או, יותר טוב, באיזשהו יישוב באיזור.

זה טוב אם אתה לא צריך להגיע למשרד בכלל או להגיע למשרד פעם בשבוע (ואז אם זה באר שבע אפשר לנסוע ברכב ואם זה במרכז אז אפשר לטוס).

לא בכל המשרות עובדים מהבית קבוע.

אני מגיע למשרד 5 ימים בשבוע, יש לי חברים מהלימודים שמגיעים יומיים או שלושה ימים בשבוע למשרד, יש כאלו שלא מגיעים בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מחפש המלצות לקבוצות בפייסבוק לעקוב אחריהן על מנת למצוא דירה להשכיר, עבודה וכדומה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

אני מבין מישהו שרוצה שינוי, אבל "לשנות אווירה" זה דבר כללי מדי, צריך להבין את כוונת המשורר באופן יותר מדויק.

ככה זה שאין לך התחייבויות.

אם אין לך,אתה מבין מה מפריע לך ונפטר ממנו.

נניח,אני לא סובל את המקום שאני גר בו כרגע-אז אעבור עיר,ואם בא לי אקלים חם ויבש אז אילת זו אחלה אופציה.

לא תמיד למעברים כאלה יש צעד אחד קדימה,לפעמים חותכים ורואים מה יהיה...

פורסם
לפני 22 דקות, Mr.Hybrid כתב:

גרתי כמעט שנה באילת,

לא ממליץ.

במה עבדת באילת? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

אני עכשיו חושב לעשות רילוקיישן זמני לאילת לשבוע-שבועיים.

הכי טוב זה ירושה או עסק דופק שאבא העביר לך.

הייטק זה הכי טוב שבן אדם בינוני מסוגל להוציא מעצמו.

פורסם
לפני 4 דקות, Potato כתב:

ככה זה שאין לך התחייבויות.

אם אין לך,אתה מבין מה מפריע לך ונפטר ממנו.

נניח,אני לא סובל את המקום שאני גר בו כרגע-אז אעבור עיר,ואם בא לי אקלים חם ויבש אז אילת זו אחלה אופציה.

לא תמיד למעברים כאלה יש צעד אחד קדימה,לפעמים חותכים ורואים מה יהיה...

שניכם צודקים, אם אין מחויבות כלשהיא למקום מסוים או למישהי, זה מעולה אך עדיין הכי חשוב לדייק, הרי אפשר לפספס ולחוות חוויה שלילית במקום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...