Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי או כללית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, BloodFist כתב:

חולגי דווקא עניין הבתי חולים של כללית עובד לרעתם לדעתי האישית.

זה גורם לכך שאם אתה חבר בכללית הם יערימו עליך קשיים בפניה לבית חולים שהוא אינו של כללית לצורך קבלת טיפול (ואין מה לעשות, כל בית חולים והמחלקה החזקה שלו...)

והצד השני הוא שנחסכת הביורוקרטיה של התחייבויות כספיות.

לפני כשעה, o_prime כתב:

רק המחשבה שבשביל בדיקת דם אני צריך לקבוע תור מראש גורמת לי להשאר במכבי. 

אוהד

יש מוקדי לקיחת דם ללא תור.

לפני 24 דקות, dalet11 כתב:

^

1. לא נכון, הוצאתי כבר מספר פעמים אישורי מחלה טלפונית או דרך בקשה באפליקציה גם אחרי שלא ראיתי רופאה הרבה מעל חצי שנה.. כנל גם בקשות לתרופות / בדיקות דם וכו'.

2. גם כן לא נכון או לפחות לא מדוייק והדבר זהה בכללית אגב ולדעתי גם במאוחדת ולאומית. לאחר ביקור אצל רופא אתה משוייך אליו להמשך טיפול ל3 חודשים, בזימון תורים באתר/אפליקציה לא תוכל להזמין תור לרופא אחר אך בטלפון קצר לסניף שלך או למוקד הזימון יכולים להוריד את השיוך ולהעביר אותך לאיזה רופא שתרצה בלי ששואלים שום שאלה בנושא. מנסיון אישי מספר רב של פעמים וכנל גם בכללית.

לגבי תורים לרופאים מומחים, עם זה יש לי פחות נסיון אך יצא לי לעבור כמה פעמים בדיקות קצת פחות שגרתיות במתקני מכבי והזמינות היתה מהיום למחר (אזור צפון) כשאני יודע ממקור ראשון שאותם בדיקות בכללית גם אם אסע עד אילת היא 3-4 חודשים.

נושא 3 החודשים הוא כנראה הוראה של משרד הבריאות. יש על זה כל מיני מעקפים.

כפי שכתבתי בתחילת השרשור - טיב השירות של כל קופה הוא מקומי מאוד, ואתה צריך לבדוק מול חברים באיזור מגוריך. דרך אגב, משרד הבריאות נהג לפרסם סקרים על זמינות תורים לשירותים שונים באזורים שונים, והתוצאה היתה בדרך כלל שאין לזה משמעות - בקופה אחת בעיר מסויימץ התור לאורתופד שבוע ולרופא עחניים חודש, במתחרה להפך. וכיוון שאינך יודע לאיזה שירות צזקק בעתיד יש גם מרכיב של אן-דן-דינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אסותא מול בית חולים של הכללית?
לטעמי האישי בכלל לא שאלה.

טופס 17 במכבי ועוד בעידן הדיגיטלי זה לא עניין.
בדיקות דם- יש סניפים עם ובלי תור.
בתור אחד ששונא להמתין אני דווקא מעדיף תור על פני המתנה של שעות.

פרישת סניפים- ממילא הכללית סגרו המוני מרפאות בישובים כפריים כך שאם ישנם פערים הרי שהם קטנים.

השאלה היא באיזה קופה יש זמינות גבוהה יותר של מומחים ובדיקות. אין לי על זה תשובה טובה.

היתרון הגדול מבחינתי זה אסותא.
כמו לבחור לקבל שרות באמריקה מול שרות בג׳נין. ככה אני זוכר את הכללית.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

פורסם

אסותא היא אכן מוצר נוצץ עם רמת שירות מעולה.

אבל, זה נכון כאשר הכל מתנהל על מי מנוחות.

אם ניתוח חלילה יסתבך ותזדקק בדחיפות למומחה לכלי דם או נוירוכירורג אני לא בטוח שלא תעדיף להיות במרכז רפואי גדול כמו בילינסון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

-- ^ -- אכן.

לפני שנים הייתי צריך לעבור נתוח (אחד מכמה) שנראה שבמערכת הצבורית יקח זמן לבצוע (בדיעבד לא קרה, ויש לי רק שבחים על כללית והמערכת הציבורית בכל הספור שלי שלקח 3 חודשים, 3 נתוחים ב 3 בתי חולים, מספר טיפולים נוספים בבית חולים אחר ובטח שכחתי משהו).

אז נפגשתי עם סגן מנהל מחלקה מרמב'ם שהציע נתוח באסותא חיפה אתו.  אחלה.

שאלתי "ואם יש סיבוכים במהלך הנתוח ? " - "מזמינים אמובלנס ומעבירים אותך לבית חולים כללי".

שאלתי "ואחרי הנתוח מה קורה, איזו השגחה יש וטפול אם נדרש? " - "יש אחות ואם יש בעיות מזמינים אמבולנס ומעבירים אותך לבית חולים כללי".

הנתוח הזה אמנם היה פשוט וסטנדרטי, אבל הבנתי את הרמז ונשארתי עם המערכת הציבורית (שכאמור תפקדה מעבר למופת).

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

כמות המתים מזיהומים ברמבם היא מהגבוהות.
חוצמזה, אחרי הצהריים ממילא כל הרופאים בפרקטיקה פרטית באסותא.

זכותכם לבחור רמה נמוכה של שרותי בריאות.
עדיין דמוקרטיה…

אגב, את אבי כמעט הרגו בטיפול נמרץ ברמבם.
באמת שעשו כמעט הכול אבל לא הצליח להם.
לאחר זמן מה מנהל המחלקה עבר ארוע לב ונזקק לניתוח.
הוא ביקש ניתוח ב…שיבא… ( דר בר לביא שמו).

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

פורסם
בתאריך 24.5.2021 בשעה 17:19, stum כתב:

* אם 3 חודשים לא ראית רופא, אתה לא יכול להוציא אישור מחלה דרך האפליקציה ונדרש להגיע פיזית לקופה.

*  אם התחלת טיפול עם רופא משפחה כלשהו ( משמע, הגעת לקופה ל2 דקות כדי להוציא אישור מחלה, ומאמרו לך להיכנס לרופא הפנוי שיש להם שם ששאל אותך שאלה וחצי ונתן אישור) ,

אז מעכשיו במשך 3 חודשים אתה לא יכול לקבוע תור לרופא אחר ונדרש לחכות לתור פנוי עבור הרופא "שלך" (אותו אחד ראנדומלי שנכנסת אליו עכשיו) גם אם זה אומר לחכות שבועיים.

זה פשוט לא נכון.

* אני מוציא אישורי מחלה גם בלי שראיתי רופא כבר יותר משנה.

* ובת זוגתי קובעת תור לרופא - ואם הרופא שלה תפוס היא קובעת לרופא אחר - זה נראה לי תלוי מרפאה/סניף. 

פורסם

עברתי מכללית למכבי לפני כשנתיים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 שעות, nathun כתב:

* אני מוציא אישורי מחלה גם בלי שראיתי רופא כבר יותר משנה.

אני שולח הודעה שאני חולה ומקבל את האישור באתר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...