אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,381 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 564 צפיות
שלום חברים, אשמח לשמוע את דעתכם והמלצות (אם יש) לגבי השכרת וילה לחופשה משפחתית לתחילת ספטמבר, ל4-5 לילות. הדרישות הן בעיקר שיהיו 4 חדרי שינה, חצר ומרחב לבילוי משפחתי משותף ובעדיפות בריכה. לגבי איזור הנחתי שהצפון יהיה הכי הגיוני, גם בגלל מזג האוויר בתקופה. אשמח לשמוע המלצות לגבי אתרים לחיפוש, מקומות מומלצים (או לא), טיפים חשובים ומה כדאי לברר וכדומה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Ranis7, -
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה שלא קשורה לפורום אז אם אפשר להעביר לאוף טופיק אני אשמח. תודה. אני מחפש להיות מתקין שטח אצל לקוחות חברה. קיבלתי הצעה ראשונה מבזק, הצעת שכר של 7500 ברוטו (בתור התחלה) + רכב + דלקן. עכשיו, רכב לא כ"כ מעניין אותי כי כבר יש לי רכב שאני מחזיק, אז זה לא חוסך לי הרבה, אולי רק מדי פעם דלק. כלומר ביטוח + אגרת רכב + הוצאות נלוות אני עדיין אמשיך לשלם על הרכב הנוכחי שאני מחזיק. מדובר במשרה מלאה, ראשון עד חמישי, מ-8 עד 16:30. ימי שישי לסירוגין, אופציה לשעות נוספות בנוסף לזה, יש כמה הטבות כעובד בזק: אפשרויות קידום ופיתוח קריירה שי בחגים ביטוח פנסיוני קרן השתלמות סל נופש סל תרבות (תאטרון, סרטים, מגזינים) סבסוד תווי קנייה מ…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני רוצה לשים מאווררי תקרה בחדר שינה שגודלו 11מר ויש אחד שהוא 12w ואחד שהוא 20w. מה העוצמה הרצויה לחלל כזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 35 עוקבים
- 1.9 אלף תגובות
- 469.3 אלף צפיות
אז מה הגאדג'ט האהוב עליכם? אני חולה גא'דגטים, את האמת יש לי כמה שקניתי מההתלהבות ועדיין לא השתמשתי אבל מה הכי חיוני בשבילכם? אייפון וכו לא נחשב, המטרה לחשוף לכולם דברים קטנים נדירים ולא מוכרים שיכולים להועיל אז שלי: 1. מתאם אנדרואיד לטלויזיה, נותן גישה לטלויזיה בסלון להיכנס לכל מה שסלולארי אנדרואיד יכול, כולל דפדפן אימייל פייסבוק יישומים יוטוב, צפייה בסרטים דרך USB וכו... 2. כרטיס USB בצורת כרטיס אשראי, נכנס לארנק, לא מורגש ותמיד זמין, ממש נח! 3. מטען נייד 12000mAh, תמיד בתיק גב של הצבא, תמיד זמין למצב חירום של סוללה נגמרת בנסיעות או במצב שאני רחוק בטווח ארוך משקע חשמלי. מספיק ל3 טעינות מלאות של האייפון. יש לי עוד מלא מלא מלא מלא מלא, …
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 651 צפיות
היי, בשבועות האחרונים הבחנתי בבעיית סוללה רצינית ב iPhone X שברשותי. מטעין את המכשיר כל הלילה, קם ב-8:00 בבוקר עם 100% טעינה, וכבר בסביבות 11:00-12:00 בצהריים אני על 13% טעינה. בנוסף, כשאני משתמש במכשיר בזמן טעינה, המכשיר מתחמם מאוד ונהיה איטי עקב התחממות יתר. החלפת סוללה תפתור את הבעיות האלו? כמה אמורה לעלות החלפת סוללה מקורית? ואיפה כדאי להחליף באזור מרכז/צפון?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 813 צפיות
היי, יש לי חדר שינה במצב מצוין (בן 5 בממוצע) שאני מעוניין לתרום. ראיתי כל מיני חברות בגוגל, אבל אצל אף אחת מהן לא ראיתי שזה באמת מגיע לאנשים הזקוקים לכך. אני קצת ישראלי ציני וחשדן והייתי שמח אם יש כאן מישהו עם ניסיון בתרומה לאגודה כזו שיכולה להגיע ולקחת את תכולת החדר ולתרום אותה לאנשים הזקוקים לה. תודה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הבקשה בכותרת. אני מעוניין לראות האם יש לי סיכוי בשוק המניות, כמתחיל ללא שום ניסיון. אשמח להמלצה על סימולטור פשוט וידידותי, מעדיף המלצה מניסיון- ולמחשב (לא לסמארטפון). תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 3 תגובות
- 666 צפיות
פעם ראשונה שאני פותח בקבוקון של טיפות עיניים סיסטיין באלאנס, ושמתי לב שהנוזל בצבע חלבי ולא כפי שאני מכיר מטיפות עיניים אחרות שהן שקופות. ניסתי ליצור קשר עם החברה אבל הם לא עובדים עד יום ראשון. אז אם מישהו מכיר את הטיפות, אשמח לשמוע אם צבע הטיפות תקין.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
google כל הזמן סוגרים שירותים שהם רואים שהם לא מרוויחים מהם מספיק כסף לאורך השנים, אבל עכשיו זה כבר מחריף. למשל מאז הסגירה שלהם את google music נורא קשה לי למצוא מחליף ראוי ( יש לי ספריה ענקית של שירים בענן ובמחשב) האם אתם מכירים אפליקציה לניגון מהמכשיר מוצלחת? מהענן? **אגב למי שלא יודע בסוף החודש גם גוגל תמונות מפסיק להיות בחינם.
הודעה אחרונה מאת f31, -
רוצה לשאת סכין/אלת בייסבול עקב המצב הביטחוני בארץ. יכולים לפתוח לי תיק בגלל זה? 1 2 3 4 6
מאת FuriousLift-
- אחראי פורום
- 26 עוקבים
- 75 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
אהלן אני חייל משוחרר בן 22, לצערי לא הייתי חייל קרבי ואין לי כרגע אופציה להוציא רישיון לנשק. כולנו רואים מה הולך כרגע בארץ. זה עוד לא הגיע לעיר שלי, אבל אני מאמין שבסופו של דבר זה יגיע. אם אני באמת אקנה סכין או אלה להגנה עצמית ואסתובב עם זה, במידה ואני נתפס על ידי שוטר יכולים לפתוח לי תיק פלילי? או שיש החרגות עקב המצב? תודה, ולילה שקט לכולם.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
הדרך לאילת בטוחה? 1 2
מאת hissi-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אותה שאלה קבועה שצפה פה מדי פעם - אבל מזווית קצת אחרת... תכננו לרדת לאילת בשבוע הבא לחג השבועות. אני פחות שולט בכבישי הדרום וכמובן שאין צורך להגיע לכביש 31 אבל נראה שהדווחים על הפרעות ומחסומים הגיעו גם לסביבת להבים, לצמתים ראשיות בכביש 40 ובואכה כביש 6 שלמיטב הבנתי נמצאים על המסלול הרלוונטי. כמובן שזה אינדיוודואלי והנבואה ניתנה לשוטים וכיוב - אבל במידה ולא יירשם שינוי מהותי, אם להיעזר בחוכמת ההמונים של אנשים שמכירים את הדרך והמקומות טוב ממני - האם אפשר לנסוע ללא חשש או שנכון לבטל את הנסיעה?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
גם כך החוצפנים לאחר הקורונה סגרו את שעריהם ללא קביעת תור, כל שני וחמישי יש להם סיבה לחופשות , כל פעם יש להם קורונה מצב בטחוני סיבות לא לתת שירות אז אם הכל בדיגיטל למה בעצם לא פפר ? האם מישהו ניסה מרוצה או לא מרוצה ?
הודעה אחרונה מאת dani12, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האקוסטיקה בבית נוראית. כל התעסקות קטנה במטבח כמו מים זורמים, סכו"ם, שקיות מעפילה על הטלויזיה ברמה שלא שומעים כמעט כלום. איך אפשר לשפר את העניין הזה מבלי לרוקן את הכיס ושלא יראה כמו סטודיו? :)
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום היקרים, אז יש לי אח גאון (ברמה שהציעו לו במחוננים להתחיל בכיתה ז' תואר ראשון) הוא מאד יצירתי, משקיען, מבין במלא תחומים וחכם בצורה קיצונית. אח שלי גמר את התואר השני בתקשורת באוניברסיטת תל אביב (בהצטיינות). במקביל לתואר הוא היה מתרגל באוניברסיטה במשך שנתיים(הוא לא רוצה קרירה באקדמיה). הוא למד בעבר גם קולנוע וטלוויזיה וגמר את התואר בהצטיינות יתרה. במקביל הוא גם קיבל מקום ראשון בתחרות של YES וקשת על הסדרה שהוא כתב. בנוסף, הוא גם היה מורה למשחק באוניברסיטה. עכשיו הוא יוצא מחממת האקדמיה ואני רוצה לעזור לו ברעיונות לעבודות שיכולות להתאים לו. הכי מעניין אותו זה להשתלב בעולם הטלוויזיה והתקשורת אך הוא עם ראש פתוח גם לדברים אחר…
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מוכן אפילו בתשלום סמלי או לאפה מפנקת עם צ'יפס ושתיה. עזרו לחבר פורום בברוך בבקשה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
האם למשקל של מוצר יש השפעה על המחיר שלו למעט עלות המשלוח המוצגת לי במעמד המכירה? (שק אגרוף)
מאת ניקו פ.- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ממה שקראתי ב"כל זכות", מבחינת המדינה שני הדברים המשפיעים על מחירו של מוצר הם המע"מ והמכס, שתלוי בעלותו המקורית של המוצר. עד כאן ברור. האם יש איזה קאץ' מבחינת מחיר בדבר משקלו של המוצר? נניח מצאתי בעלי אקספרס שק אגרוף שמצא חן בעיניי, שוקל כ-60 ק"ג. האם המשקל שלו עלול להשפיע על המחיר (חוץ מעלות המשלוח שציין המוכר)? שאלה נוספת: איך דואר ישראל מתכנן להעביר אותו אליי? אני חושש שמשהו לא יסתדר בגלל משקלו. אולי לא כדאי להזמין משהו כל כך כבד מחו"ל? מניסיון שליחים ישראלים שהיו מגיעים אליי לא הצליחו/רצו להרים גם חבילה של 25 ק"ג. ביקשו ממני לרדת ולקחת אותה מהרכב. פשוט המחירים בישראל על ציוד ספורט יקרים משמעותית מחו"ל, ברמה של מאות אחוזים לפעמים. תודה ושבוע נ…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם . עוד כרטיס אשראי שוחרר לשוק ע"י ישראכרט. הפלוסים שלו הם מועדון עם מלא הנחות והטבות פטור מלא מדמי כרטיס בשנה הראשונה* (מניח שאת זה אפשר לפטור - ולהרים טלפון לבקש פטור , עובד לי מעולה עם האמריקן אקספרס). מתנת הצטרפות לבחירה בשווי 100 ₪ לאחר שימוש ראשון בכרטיס* מישהו משתמש ויכול להמליץ ? הזמנתי כרטיס אשראי של חבר ואני מתלבט אם לבטל ולהזמין את ה-טופ הזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, עשיתי מנוי לשנה לחדר כושר בעיר שאני גר בה (חדר כושר עם בריכה, ג’קוזי) ולצערי בגלל הקורונה והסגרים בפועל ניצלתי כמחצית מהמנוי שהיה לי. ובזמן הסגרים, כשהחדר כושר היה סגור, התשלומים המשיכו לרדת. עכשיו נודע לי שהחדר כושר נסגר ובמקומו נפתח חדר כושר חדש, משופץ ויוקרתי יותר, תחת רשת שונה ידועה עם כמה סניפים בארץ. יצרתי איתם קשר כדי להבין איך מקבלים את הכסף חזרה מהבעלים הקודמים של החדר כושר, והתשובות שקיבלתי (וקיבלו גם מנויים נוספים) הם כאלו: ״אין לנו קשר למפעיל הקודם יש לפנות אליו להתחשבנות״, ״ההסכם שלנו מול בעלי הקרקע אין לנו קשר למפעיל הקודם״ ״ולא יכולים לחייב אותו בהתנהלות מול לקוחות קודמים״ בקיצור, לא ברור איך אפש…
הודעה אחרונה מאת darkmanxxx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 772 צפיות
היי, נוט 20 כנראה אוסטרלי ו-S20 fe של סאני - בשניהם חלק מהטקסט נצמד לשמאל. זה קורה בוואטסאפ (במסך הראשי כל הכותרות של השיחות צמודות לשמאל), תוצאות חיפוש בגוגל ובטח הרשימה ארוכה עוד לא הספקתי לבדוק. שניהם שפת מערכת אנגלית, שניהם אנדרואיד 11. יש פתרון חוץ משפת מערכת בעברית? Sent from my SM-N981B using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 534 צפיות
שלום חברים, מישהו מכיר אפליקציה לאנדרואיד לנעול מסך עם 2 סיסמאות. סיסמא אחת רק פותחת את המסך רגיל. סיסמא שניה מקליטה את המסך. קיים? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
שלום, יש את הדוד הזה בדירה שאני עוזר לתחזק. הדוד והקולטים הותקנו לפני משהו כמו 30 שנה, עדיין הכל עובד תקין אבל כפי שניתן לראות מצב החלודה בקולטים מתקדם ואני חושב שיש מקום להחליף אותם וגם את הדוד על הדרך. אני רוצה להבהיר שברור לי לחלוטין שעדיף פשוט להזמין בעל מקצוע שיבצע את העבודה, ההתעסקות עם זה באופן עצמאי לא שווה את החסכון הפוטנציאלי. אבל אני מעוניין לדעת לעשות את זה לבד. ביצעת בעבר החלפות פלנצ'ים, ברזים, מיכלי הדחה ועוד עבודות אינסטלציה כאלה ואחרות ואני חושב שאני יכול להתמודד עם החלפת הדוד והקולטים שמוצבים במקום נוח לעבודה, יש מעלית ויש גישה מצויינת. שאלות: כמה שוקל דוד 150 ליטר ריק …
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. כמו תמיד , מצפה שהחברים כאן יפתרו את הפלונטר... 😀 אמא שלי, קנתה ברומניה לפני זמן מה תבלין להכנת קבב רומני , אמנם אני משוחד, אבל יוצאים לה הקבבים הרומניים הכי טובים שאכלתי.. אמהמה, נגמר.. כל הניסיונות למצוא ברשת ושליחה לישראל עלו בתוהו.. האם יש חבר פורום שגר ברומניה ויכול לקנות אותו (הבנתי שזה תבלין נפוץ בכל סופר) ולשלוח עבורי לישראל, אפילו בפרמיה מסויימת לטובתו, אשמח שיצור איתי קשר בפרטי. מצורפת תמונה של האריזה. שבת שלום ושקטה לכולם.
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מתעניין הפתיחת תיק מסחר עצמאי בבורסה, וכבר בדקתי אצל 2 ברוקרים שפועלים בארץ - אינטרקטיב ומיטב דש אצל שניהם בשביל לפתוח תיק מסחר עצמאי צריך להפקיד עשרות אלפי ששקלים, שאין לי אשמח לשמוע מכם איך אפשר להשקיע בבורסה ולקנות מניות *אמיתיות* בלי לפתוח תיק מסחר של כמה אלפי/עשרות אלפי שקלים שתהיה שבת שלום
הודעה אחרונה מאת Katom, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 995 צפיות
שלום :) התקנתי היום ווינדוס 10 נקי על דיסק SSD ובטעות נגעתי משהו ולא זוכר מה עשיתי במשתמשים ועכשיו אין לי אופציה לפעול כמנהל בCMD או כול דבר אחר. מה ניתן לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו? אני חדש ב10 ויותר יודע 7 ופה לא יודע איך לתקן את זה. תודה
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש מייבש יש מכונת כביסה מתקדמת מאוד של בוש יש פוך בן 10 שנים שלא נורא אם יהרס אין רצון לשלם 250 שקל לתשלום של ניקוי יבש שהיום שמיכה דומה עולה 500 שקל
הודעה אחרונה מאת eladns, -
קונה מקבוק אייר בסיסי. יש איך להזדכות על המעמ. ממי בישראל עדיף לקנות? נ.ב. אם מישהו רוצה להסביר למה זו טעות או סתם למה עדיף בכלל לעבור לטלגרף עם מורס, מוזמן.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 18.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני זוכר שבאחת הפעמים שמעתי שאינסטלטור אומר ששימוש בסנו אינסלטור ודומיו (סודה קאוסטית?) עלול לעשות יותר נזק מתועלת. אתמול המים בכיור בברז מטבח עמדו. לא ירדו. פתחתי את הכוס של הסיפון וניקיתי כמה שאפשר (כל המים העומדים ירדו מן הסתם, והיה שאריות מהכיור שצריך לנקות שהצטברו כנראה לאורך הזמן). אחרי זה כמה לחיצות עם פומבה, והמים זרמו. היום אני שם לב שהמים עדיין לא יורדים כמו שצריך (אפשר להשתמש, אבל אני לא רוצה להזניח את זה). אז חשבתי להשתמש ב"סנו אינסטלטור". כי כבר יש בבית. ואז נזכרתי באותו אינסלטור, וכעת אני מתלבט. האם השימוש במוצר באמת יכול לעשות יותר נזק? מה החומר הזה בעצם עושה? מה שתקוע שם …
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 770 צפיות
חברים, אני לא יודע למי לפנות כדי להסב תשומת לב, אולי למישהו מכם קשר עם מישהו שמכיר מישהו שם.. נראה לי מוזר שאל ג'זירה מצלמים ב Live כוחות תותחנים בשטחי כינוס, מהלכים להם כאילו הם מינימום בשטח אש בצאלים. מאיזה צד לדעתכם מצלמים אותם? לפי כיוון התותח קשה להבין ולפי הזום שהיה קודם לכן נראה שהצילום הוא ממרחק יחסית רב. זכורות לי תמונות קשות ממבצעים קודמים עם נסיבות דומות מאוד. ניתן לראות את ה Live Feed פה: https://www.facebook.com/watch/live/?v=160377169361627&ref=watch_permalink
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 776 צפיות
שלום, יש לי חבר מבוגר שקונה חלק אלקטרוני עבור הרכב שלו (מודול הצתה ואלטרנטור, אאל"ט). המוכר, מיוזמתו, פנה אליו ושאל האם הוא רוצה שירשום עלות מסויימת על החבילה. ברור שלא ניתן לכתוב 75 דולר סה"כ, כי המוכסים עדיין לא מפגרים. מה דעתכם? מה לציין בעלות?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לא, זה פשוט הזוי. ההתנהלות ב24 שעות האחרונות היא פשוט שערורייתית. אדווה דדון רצה בצורה מבזה מזירה לזירה ברחבי אשקלון, בן מיטלמן מראיין בחורה מסכנה בהלם שהרגע ראתה את השכנה שלה מתה, והשיא - אירוע הנ.ט מעכשיו, כאשר כתבת עומדת בכניסה לטיפול נמרץ בביה"ח ברזילי ובלי בושה מדווחת מהרגעים שבהם אחד הפצועים מפונה לתוך ביה"ח, בזמן שהמצלמה עושה זום על הפצוע שכבר ארוז בשקית. עיתונאות הייתה פעם מקצוע מכובד, מה שקורה עכשיו זה פשוט ביזיון. מאד מזכיר את ההתנהלות בתחילת שנות ה2000 כשצלמי הטלויזיה היו נכנסים לתוך אוטובוסים מפויחים ועושים זום על חלקי גופות.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 711 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רפי לין
- avargel
- outnex
- guy.a
- borsood
- discoTD5
- יובל .מ.
- Liquidator
- AviorXD
- שחר 1
- yaniv572
- ChaoscripT