Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני פותח בקבוקון של טיפות עיניים סיסטיין באלאנס, ושמתי לב שהנוזל בצבע חלבי ולא כפי שאני מכיר מטיפות עיניים אחרות שהן שקופות.

ניסתי ליצור קשר עם החברה אבל הם לא עובדים עד יום ראשון.

אז אם מישהו מכיר את הטיפות, אשמח לשמוע אם צבע הטיפות תקין.

פורסם

אינני מכיר את המוצר, אך לפי תיאור פעילותו, יש סבירות מסויימת שזה הצבע הנכון.

במידה ויש לך ספק, מומלץ לפנות לבית מרקחת ולהתייעץ עם הרוקח (לדעתי, אפשר לקבל תשובה בכל בית מרקחת)

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה הצבע שלהן אם אני זוכר נכון. יש לסיסטיין טריליארד סוגים, אז קשה לזכור את כולם למי שלא מתעסק בזה, לכן ליתר בטחון אני ממליץ שתפנה לרוקח, אפילו בטלפון.

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעתיים, guya72 כתב:

אינני מכיר את המוצר, אך לפי תיאור פעילותו, יש סבירות מסויימת שזה הצבע הנכון.

במידה ויש לך ספק, מומלץ לפנות לבית מרקחת ולהתייעץ עם הרוקח (לדעתי, אפשר לקבל תשובה בכל בית מרקחת)

הייתי בבית מרקחת. הרוקחת מכירה כמובן את המוצר, אך לא יודעת מה גוון הנוזל.

בכל אופן אמרה שיכול להיות גם צבע חלבי לטיפות.

• תוכן חדש...