אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
לפני 10 שנים, בטלפון של העבודה, הייתה לי דיבורית "ספיריט" ברכב עם SIM שני על אותו קו, מה שאהבתי שם היה שהיה מוגדר רק מספר טלפון אחד והשיחות במצב רגיל הגיעו אל ה"נוקיה" אך ברגע שהייתי מדליק את המנוע כל השיחות נותבו לכרטיס השני והחיוג התבצע מה"ספיריט". מה שחסך לי הרבה כאב ראש (ואיפשר לי את היתרונות של ה"ספיריט"). אני מזמין כרגע מערכת אודיאו מבוססת אנדרואיד חדשה לרכב ואחת מהאופציות המובנות בה היא הכנה ל SIM 4G ותמיכה ב SIM VoLTE והייתי שמח למשהו שיאפשר לי ניתוב אוטומטי של הטלפוניה למערכת האודיאו ברכב ברגע שהיא פעילה וכמובן גישה לאינטרנט. כרגע הטלפוניה המשפחתית מסופקת ע"י הוט מובייל וממה שהבנתי אני זקוק למה שנקרא SIM כפול. -מה זה בדיוק? התקשרתי להוט מובייל אב…
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום רב אם הכנסה מ2 מקומות עבודה סה"כ שכר כולל של 10.000 שח ברוטו כמה יוצא בנטו ? זה משנה אם זה שכר מ2 מקומות עבודה או מקום עבודה אחד מבחינת מס הכנסה? במחשבון שמצאתי בגוגל זה יצא לי הנתונים הבאים זה יכול להיות? בנוסף תיאום מס איך עושים? תודה רבה. ₪ 10,000 מס הכנסה - ₪ 1,213 ביטוח לאומי - ₪ 724 ביטוח בריאות - ₪ 524 - מס כולל - ₪ 2,461 שכר נטו * ₪ 7,539 - שיעור מס שולי 32.00% - שיעור …
הודעה אחרונה מאת om2, -
השאלה הזאת עלתה בשיחה עם קרוב משפחה. כרגע הכיוון הוא קניית דירה להשקעה. הסברתי לו שלדעתי כיוון זה פחות כדאי, ולו בגלל העובדה שקיים מס 8% על דירה שניה, תוסיפו לזה תיווך ועו''ד ויוצא מצב שבשניה שהנכס נרכש הוא רושם הפסד של מעל 10% על ההשקעה. ואז השאלה הבאה היא, "אוקיי, אם לא דירה אז מה ?" - פה נתקעתי. בתור אחד שסוחר בבורסה כבר מספר שנים ומכיר את הסיכונים הכרוכים בכך, מאוד קשה לי להמליץ לאדם להשקיע סכום נכבד שנצבר בעבודה קשה בשוק ההון, מצד שני אני מתעסק באספקט מאוד ספציפי ואני מניח שאיני מכיר את כל המכשירים העומדים לרשות המשקיע. רציתי לשמוע מכם, האם ישנן אפיקיי השקעה סולידיים ובטוחים עם רקורד מוכח היודעים לייצר תשואה נורמלית בתקופה שבה הריבית אפסית, תשואה …
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
זה המקבילה המודרנית של מקלט? מה בעצם עושים שם? עד כמה זה בשימוש?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום עליכם, אני רוצה להוסיף שרשור בכיינות לערימות שכבר יש כאן, כדי שלא יהיה משעמם. אבל זה משהו שלא קרה לי אף פעם. בתאריך 20/4 הזמנתי גזיבו כדי להוסיף פינה מוצלת לכלבים בגינה, בעמוד המוצר צוין שהמוצר יסופק עד 7 ימי עסקים. מצרף תמונה (מהמייל אישור הזמנה) עד אתמול לא הגיע, לא יודע כמה זמן עבר כי אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל יותר מ7, עד כאן סבבה. אתמול היה צריך להגיע אליי משלוח קניות (groceries) אך הוא סופק ללקוח אחר וקיבלתי שיחה מנציג שירות מאוד נחמד (באמת) שהסביר שקרתה טעות ואמר שהמשלוח יגיע שוב היום. ביקשתי ממנו אם יוכל לבדוק לי מה קורה עם הגזיבו על הדרך, ואמר כי הוא לא חלק מהשירות לקוחות הזה אבל יעשה מה שיוכל. הקליד כמה מספרים למחשב ואמר "כ…
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
האם יש הבדל בין היצרנים המובילים מבחינת עמידות/אמינות ? דל, לנובו, /...? לא יודע למה אבל מרגיש לי שלנובו קצת יותר מסיביים. הניסיון האישי שלי עם דל הוא סביר מינוס, או בקיצור די עדין (כמובן בשימוש סביר ). /יצרן אחר שהוא הטויוטה של הלפטופים? או שכולם פלוס מינוס לכיוון מינוס?
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צהריים טובים , אשמח לקבל המלצה ממי שהייתה לו אבנית בבית ואחרי התקנת סנן אבנית הבעיה נפתרה לו . האם למישהו יש ניסיון עם הסנן אבנית שמוכרת חברת ניגא , אני מדבר על הדגם הכחול שלהם ? בקיצור מחפש משהו שעובד על האבנית ולא על הלקוח , תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מנסה להוציא לפועל סאבלט של כמה שבועות באילת כדי לעבוד משם (שיחות ווידיאו, תוכנות שדורשות גישה לאינטרנט וכו׳). רוב יחידות הדיור הפנויות כרגע הן ללא אינטרנט קווי/אלחוטי - לכן צריך את חכמת ההמונים לגבי פתרון לאינטרנט זמני. מה הפתרונות שיש היום? קראתי קצת על מודם סלולרי עם סים, אפשר לצפות ממנו שיתפקד מספיק טוב? חברה/מודם מומלצים? אשמח גם לפתרונות טובים יותר, אם יש והארות ממי שיש לו נסיון עם סטאפ כזה. אגב - אם זה משפיע על הבחירה, אצטרך את זה לשני לפטופים. תודה!
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי אז כמו שכתוב לעסק קטן שאישתי מתכננת בראשון לציון עדיף אפילו במרכז הישן מחפש רואה חשבון או חשב . שיעזור לה בפתיחת התיקים יתן יעוץ מה כמה למה וכמובן דוחות סוף שנה והתחשבנויות . יודע שאפשר לבד אבל מעדיף מישהו מקצועי ..ו שהאישה תתעסק בעסק ולא בחשבשבת. תודה..
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חשבתי אולי הקורונה נגמרה. כנראה טעיתי. הזמנתי כרטיס דרך אל על בתחילת אפריל למדינה ירוקה שמאפשרת כניסה של מחוסנים. הזמנתי ישירות מאל על. אחרי כ 4-5 ימים קיבלתי סמס שהטיסה בוטלה. הכסף כמובן ירד. כל ניסיון לקבל החזר נתקל בקיר. (א) אין שירות לקוחות, רק מענה וואטסאפ, ניחא. (ב) יש באתר של אל על טופס שבו אפשר לבקש החזר לטיסות שבוטלו, אבל הטיסה שלי לא שם, כי היא איי שם בסוף יוני וכרגע הם מאפשרים לבקש החזרים רק על טיסות עד סוף מאי. אמרו לי שבתחילת מאי יפתח גם לטיסות ביוני ואז אוכל להגיש בקשה להחזר. מתי אקבל החזר? לא ברור. מחברים שמצב דומה הבנתי שזה לוקח חודשים, מנציגים של אל על, הבנתי שזה לוקח חודשים. אני מבין שהמצב לא מעולה באל על, והמצב דיי חרא …
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
זה פשוט לא מובן כל ההתנהלות של סוני. למה להכריז על מוצר חדש ולפתוח אותו להזמנות לפני שנערכים בהתאם לביקוש? אני הזמנתי את שלי ממחסני חשמל ב10.10 ועדיין ממתין. כרגע אין צפי לכל הפחות עד אפריל. לפחות הספסרים חוגגים..
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 888 צפיות
אני חושב על לקנות דירה חדשה בבניין בבניה. רציתי לשמוע מנסיונכם, כמה ניתן להוריד את הקבלן בשלב המו"מ? לנו הוא נתן ישר על המקום הנחה של 35k על דירה של 2.4m. ואז החזיר חלק מזה בגביית שכר עורך דין, עלות העמדת מכולה ועוד סעיפים. כמובן שכל פרויקט בפני עצמו, תפוזים ותפוחים וכו.. אבל עדיין מה חוכמת ההמונים אומרת? כמה מקובל לסחוט הנחות ועד כמה מנסיונכם המחיר הרשמי שהיזמים מפרסמים הוא עם טווח בטחון עבורם שאפשר לדבר עליו? מה לגבי שכר עורך הדין (למה שאני אשלם על עורך הדין של הקבלן?) והעמדת מכולה, כמה הצלחתם להוריד אותם מזה?
הודעה אחרונה מאת om2, -
קצת רקע. אני נשוי מעל שנה, ביחד קרוב ל4 שנים. בגיל ה 30+, היא צעירה ממני במספר שנים. אין לנו ילדים, אין לנו רכוש משותף חוץ מרכב וכל מיני רהיטים לדירה. בתקופה האחרונה יותר ויותר מבקרת אותי המחשבה שאולי המשך היחסים שלנו צריך להיות גירושין. לא, אנחנו לא מרביצים אחד לשניה וגם אין יותר מידי נקודות חיכוך, כמובן שכל אחד עם הג'וקים שלו בראש, אבל זה יש לכולם. אני מרגיש שאנחנו מאוד שונים בהסתכלות שלנו על החיים, ברצונות מהחיים ובשאיפות. עכשיו נכון, היא כנראה תמיד הייתה כמו שהיא ואני הייתי כמו שאני, אבל אי שם בפנים, אני מאשים את עצמי מלפני 4 שנים שכל כך רצה מערכת יחסים והיה חסר ניסיון בנושא הזה, שהוא החליט לסגור עיניים על המון דברים, העיקר לשמר את היחסים. אבל עם הזמן…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כשבועיים התקינו לי מיני מרכזי כולל עבודות גבס כמובן. אנחנו לא מרוצים מהמזגן והיינו מעוניינים להחליף/להחזיר. זה ניתן לביצוע? או שנתקענו עם מה שיש..?
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
(מפרסם כעזרה לחבר פורום ללא גישה לאוף טופיק) שלום לכולם, רציתי לשאול כמה שאלות קטנות, ראיתי שיש פה הרבה מתכנתים ואמרתי ננצל את הפלטפורמה. אז קצת עליי אני בן 26 גר בצפון מתחיל עוד מעט שנה שלישית בהנדסת תוכנה ואני מחפש משרת סטודנט ואפילו משרה מלאה. למדתי C, C++, JAVA ,PYTHON אוהב לתכנת ומחפש מקום ראשוני שבוא אני אוכל להתמקצע כמה שיותר גם אם השכר לא יהיה הכי גבוהה בשוק אם כי אני אוכל לצבור יותר ניסיון ולהפוך למתכנת יותר טוב. יש לי ניסיון של 6 שנים בתקשורת CCNA, CCNP ועבדתי בכמה חברות ביטחוניות ככה שזאת לא משרה ראשונה שלי ואני עוד מתלבט אם לפנות לתחום של פיתוח בפאן התקשורתי. אבל בגדול השאלות הן האם כדאי לי לחפש עבודה בחברה קטנה או גדולה? מ…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
נראה שדופקים את המילה הזאת לכל דבר כמו מה שקרה עם האייפון ואז איי לג'נד איי רובוט איי עמה. כן, אז מה זה? https://www.decathlon.co.il/iw/אופניים-היברדיות-עם-בולמי-זעזועים/300787-29090-riverside-100-hybrid-bike-black.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=opco_spring_it_on&utm_content=rmkt&fbclid=IwAR2EaWuDAOrgw6V5yDxh0yZy6rQs_eiWWvMxIdJB0p7wupGKAage6YyWj9s#/demodelsize-200m/demodelcolor-8405298?queryID=a104305b43459117aa001cb74fcc4bba&objectID=2392577
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 930 צפיות
שלום, יש לי מכונת כביסה של אלקטרולוקס מדגם EWB85215W ולאחרונה התחילה לעשות בעיות. יש פעמים שהיא פשוט נעצרת באמצע עם נורה אדומה מהבהבת (מצורפת תמונה להמחשה) ורק לחיצה על לחצן ההפעלה פותרת את הבעיה ע"י כך שהיא מתחילה מחדש את התוכנית. לסירוגין קורה שהיא מסיימת את העבודה מבלי שמתבצעת פעולת סחיטה והבגדים יוצאים רטובים, ובחלק מהפעמים כן מבצעת סחיטה באופן תקין. בדקתי את פילטר הניקוז שהיה נקי. הוצאתי את צינור הניקוז והנחתי בדלי, הפעלתי על תכנית כלשהי ואכן יוצאת זרימה טובה של מים מהצינור ניקוז. ממה יכולה להיגרם הבעיה? יש לציין שלא מצאתי באתר שלהם חוברת הדרכה. במכונות דומות אין אזכור לפתרון תקלות אלא ישר מפנים אותי לטכנאי. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Electron, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש זוג אוזניות True Wireless טובות ש-ישמשו אותי בעיקר לשיחות עם לקוחות, במשרד שלי יש לא מעט אנשים ולכן חשוב שבידוד הרעשים יהיה לא פחות מ-מצוין וכמובן איכות הפלט תהיה טובה. מחיפוש שערכתי נראה כי האיירפודס עונים על הצרכים שלי, אבל דיי יקרות, בנוסף אין לי אייפון לכן עולות תהיות בנוגע לתאימות המוצר למכשיר הסלולארי והלפטופ(Huawei, DELL) בגדול אני מוכן לשלם 500-600 שקלים על זוג טוב, אבל דיי הלכתי לאיבוד, אשמח לקבל המלצות מבוססות ניסיון מכאלו שכחלק מעבודתם משתמשים באוזניות הללו על מנת לקיים שיחות עם לקוחות.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
אני מועסק. מציעים לי עבודה בחברה שנשמעת מעניינת, מסכים. משימת בית- 4 שעות עבודה (שגם ככה אני במשרה מלאה תובענית, אז צריך להמשיך לעבוד עד 12 בלילה). עובר משימת בית, ראיון טכני. חמישי חג העצמאות (מפספס על האש), מבריזים! אני 20 דקות בזום ואף אחד לא עולה. אחרי שווידאתי בבוקר שהראיון מתקיים. אוקיי לא עולה לי כסף, בוא ניתן עוד צ'אנס. הראיון מתקיים, אין תשובה מ hr האם התקבלתי או לא (התשובה לא משנה לי, אבל שימו לב כמה עברתי בשביל כלום). עוד הצעת עבודה מעניינת, רק אציין, בכלל לא מחפש ולא סימנתי בלינקדין שאני מחפש. משימת בית, הפעם לקח 6-7 שעות, ואתה גם צריך לתת רושם ולא רק לסיים את המשימה, אז צריך לחשוב על הכל ולהגדיל ראש. אין תשובה (דיי בטוח שהמשימה יצאה בסדר, אבל גם אם לא א…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
שאלה למי שיש לו אפשרות לעבוד מהבית כמובן. לפני שהתחילה הקורונה, הייתה לי האפשרות לעבוד מהבית, אבל אופי העבודה היה כזה שחייב גישה פיזית לציוד בהרבה מקרים, כך שנדיר היה שהייתי גם יכול לעבוד מהבית (הייתי סוג של אינטגרטור/devops). כשהתחילה הקורונה, באיזשהו שלב עברתי לתפקיד פיתוח, ויכולתי לבצע את העבודה גם מהבית וגם מהמשרד באותה מידה. כשהיה את כל הסגרים, גם חייבו את מי שהנוכחות הפיזית שלו לא נחוצה, לעבוד מהבית. זה היה נחמד ושונה לי בהתחלה, שהעבודה במרחק מטר מהמיטה, ולא צריך לשים נעליים, ואפשר לעבות בפיג׳מה, ולאכול את האוכל מהמקרר של עצמי, ולעשות כביסה/בישולים/נקיונות/קניות תוך כדי, לא צריך לבזבז זמן על התארגנות ונסיעה, וכו' …
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, אני וזוגתי מחפשים דירה לשנינו. 2.5 חדרים יהיה מעולה. אפשר גם 3. תקציב: נניח 4500 אבל כמה שפחות יותר טוב. היא עובדת באזור אונ' ת"א. אני מסתובב במרכז הארץ בין קרית אונו, פתח תקווה, כפר סבא ותל אביב. עובד בערב גם בבורסה. שנינו עם רכבים ומתלבטים. מצד אחד האובייסט זה לחפש ליד האונ' ולפטור אותה מעול הנהיגה. מצד שני רוב הדירות יקרות משמעותית ולא בא לנו לחכות למציאה. חשבנו על הרצליה (אבל אז צריך שיהיה קרוב ל531 ואיילון), רעננה, רמת השרון וכל הסביבה, אבל ממה שראיתי חלק מהדברים או יקרים או בשכונות שאני לא מכיר. אז אשמח לכל המלצה על שכונה, אזור, או ישוב שבהם כדאי לכלול את החיפוש. לא אכפת לנו בילויים, מערכת חינוך או דואר. מחפש…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 41 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
חיפשתי מחשב נייד, בדרך כלל אני מבקש שיביאו לי אבל השנה אין נכנסים לישראל. אני נכנס בערך פעם בשעה לאתר של B&H לראות אם יש איזה מבצע לזמן מוגבל. בדרך כלל הם יותר יקרים מ staples או אופיס דיפו שאין להם משלוחים לארץ. ב B&H יש משלוחים לארץ והם לא גובים את המע"מ של ארה"ב אז זה יוצא יותר זול מאשר לבקש שמשפחה ישלחו לי מחשב מאופיס דיפו המחשבים עם i5 הם עכשיו בדיוק במעבר בין דור 10 לדור 11 של המעבד 1135G7 או 1035G1 רציתי את ה 11 אבל זה נשברתי בסוף והזמנתי את ה 10 זה המחשב, למי שגם מחפש https://www.bhphotovideo.com/c/product/1611037-REG/lenovo_81yk000tus_flex5_i5_1035g1_8gb_512gb.html i5, 8gb,512gb ssd,1920/1080 מחיר כולל משלוח 5…
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלה לחשמלאים ומומחי מכונות כביסה, היופ קפץ הפחת לקראת סיום העבודה של המכונה, כלומר אחרי השלב בו מופעל הגוף חימום. המכונה נעצרה בשלב הסחיטה, כמובן שניסיתי גם שקע אחר נפרד אך לא עזר והפחת עדיין קופץ. פתחתי את המכונה ומצאתי פילטר emi בכניסה, אך בבדיקת התנגדות מראה תוצאה טובה(אין לי מגר). בקרוב אהפוך אותה ואבדוק את המנוע. אגב המיך נשארו במכונה. מה דעתכם? מה לבדוק? תודה מראש. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת om2, -
שלום, ברשותי טלויזיה סמסונג MU9000 בת שנתיים (באחריות) ונהיה פס אנכי כהה לאורך הטלויזיה. הטכנאי היה אמר שצריך להחליף פנל. זה אומר לפתוח טלויזיה (מפחד לתת להם לעשות את זה) ולהשאר שבוע בלי טלויזיה. לחלופין הם מאפשרים לי "לשדרג" ל QLED באותו הגודל (דגם Q70T) בתוספת 2300 שח עם אחריות ארבע שנים. האם הייתם משדרגים? איך הטלוויזיה המוצעת ביחס לקיימת, והאם שווה להוסיף בשבילה סכום כזה? בזמנו קניתי את שלי ב 6300 ש"ח והשדרוג המוצע עולה 5100 שח באל"מ. תודה
הודעה אחרונה מאת oleg_kra, -
קראתי כמה מחקרים בנושא, ואם הבנתי נכון, רוב הערבים שחיים בארץ הם בדיוק כמו סודנים/פיליפינם/סינים שהויזת עבודה שלהם "קצת" התארכה. מצאתי באינטרנט כמה מחקרים ובהם כתוב שב1920 בארץ ישראל 80% מהערבים לא נולדו בארץ. רובם הובאו לארץ מירדן, מצרים וסוריה, על ידי הטורקים ואחרי זה הבריטים, כדי לבנות מסילות ברזל ולעבודות תשתיות אחרות. בגלל שבארץ התנאים והמשכורות היו יותר גבוהים רובם החליטו להישאר באופן לא חוקי. הערבים שחיים בארץ הם קרובי משפחה של אותם עובדים זרים. אם זה באמת נכון, איזה זכות יש לאותם אנשים לדרוש מדינה משלהם על שטחים של מדינה שאין להם שום קשר אליה? למה פשוט לא לגרש אותם למדינות המקור שלהם כמו שרצו לעשות לסודנים? לפי האנלוגיה הזאות, עוד כמה דורות צאצאים של סודנים שחיים…
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רכשתי מצלמה לרכב שהגיעה זה לא מכבר, ורציתי לבקש את המלצתכם לזיכרון עבור המצלמה. להבנתי, ישנו סוג מסוים של זיכרון שנקרא High Endurance שמיועד לשימוש מאסיבי הכולל שימוש מתמשך ומחזורי, כזה שלמעשה יתאים לי. בנוסף, רציתי לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין זיכרון מבוסס על שבב MLC לבין אחד שהוא TLC? ולשימוש שלי, האם יש לשים דגש על כמות מחזורי כתיבה? ואשמח לדעת מה הנפח הרצוי למצלמת רכב שמיועדת לצלם גם בזמן חניה? תודה.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- 13 עוקבים
- 16 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
הלכתי לראות דירה במגדל, 24 קומות. היה ממש נחמד. הבעיה שבכל המגדלים החדשים היום יש כל מיני דברים שהם פתח לצרות בעתיד. כמו מועדון דיירים, חדרי אופניים ועגלות שדי ברור שמתישהו הם יהפכו למחסן לא רשמי לכל מיני דיירים שיאכסנו שם לנצח דברים שהם לא צריכים, אבל מתקשים להיפרד מהם. והכי מדאיג אותי זה פיר האשפה. ליד המעלית בכל קומה יש חדר שאנחנו קוראים לו "חדר האימה" שבאחד מהקירות שלו יש פתח לפיר האשפה של הבניין. מהנסיון שלכם, האם זה עובד פירי האשפה האלה? בכל הבניינים שהייתי בהם, תמיד חדר האשפה של הבניין הוא מגעיל ולא משנה כמה הבניין חדש ויקר. ופה שמו אחד כזה בכל קומה. האם החדר הזה לא הופך להיות מקום דוחה ומגעיל שצריך לאטום את האף ולדאוג שלא יקפוץ עליכם איזה ג'וק מפלצת…
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום. מכונת כביסה חדשה שמחברים את השקע לתקע החשמל קופץ מידי פעם בדיוק שמחברים את התקע לשקע. לפעמים זה קורה על החיבור הראשון ולפעמים לא קורה בכלל. המכונה עובדת רגיל ולא מקפיצה את החשמל. שמוציאים את התקע ומחזירים ארבע חמש פעמים החשמל קופץ. ולפעמים קופץ על החיבור הראשון. למה זה קורה? השקע הוחלף לחדש ותקין לא פתר את הבעיה. התקע גם תקין אז איפה הבעיה? אשמח לכיוון תודה רבה. *אני יכול להזמין אחריות. הבעיה שזה לא מחייב שזה יקרה. וגם הטכנאי יגיד למה אני מוציא מכניס עשר פעמים את התקע לשקע.
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני שואל עבור בחור צעיר שהחל לעבוד בחברה פרטית. הם מעמידים לרשותו רכב. הבחור מתבקש כמובן לחתום על הסכם העובד/מעביד ושם בין השאר מופיע סעיף שמתייחס לנושא עבירות תנועה של הרכב וכו'. רשום שם שכל עלות העבירות ישולמו על ידו (שזה מבחינתו בסדר גמור), אבל שישנה גם האפשרות (כניראה סעיף לעובדים סרבנים או מתחכמים) - שבלית ברירה הם יקזזו את הסכום מתלוש המשכורת שלו, תחת סעיף זה או אחר. אותי רק מענין מה אומר החוק לגבי זה - האם זה חוקי?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
יש לי שעון סייקו עם תצוגה משולבת אנאלוגית-דיגיטלית שהגיע הזמן להחליף. לא הצלחתי למצוא משהו דומה בשעון 'רגיל' לכן חשבתי על שעון חכם ואם כבר חכם, אז אולי כזה שיאפשר לקרוא הודעות ווטסאפ כאשר לא ניתן להוציא את המכשיר מהכיס. האם כל שעון חכם תומך בהצגת הודעות שכאלה? הסתכלתי לדוגמא על ה Amazfit GTR. כתוב שהוא תומך בהתראות, אבל לא היה לי ברור האם הוא גם יאפשר לקרוא את תוכן הודעה. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 265 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- dorgo
- איציק נ.
- לירון .ה.
- חד אופן
- ANUTKK
- Alberrto
- Gosser1860
- Coresh
- amosbmw
- benny62
- 1enzo