Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מעדיפים לעבוד מהבית או מהמשרד?  

69 הצבעות

1. 1. האם אתם מעדיפים לעבוד מהבית או מהמשרד?

• משרד
      28
    • בית
      41

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 30.4.2021 בשעה 19:15, Liviur כתב:

לפני עידן הקורונה לא אהבתי לעבוד מהבית , הייתי עושה את זה רק אם אני חייב - על פי שהצוות שלי בשנים האחרונות כמעט תמיד מרוחק ממני (בהתחלה היה בישראל ומיאמי בימי הסטארטאפ העליזים, אח״כ בסיאטל כשעבדתי באמזון ועכשיו הוא מחולק בין ניו יורק ל סן פרנסיסקו)

כשזה התחיל - אחד הדברים הראשונים שעשיתי היה לארגן לעצמי איזור משרד טוב.

עם הזמן - הוא השתפר למעולה (תודות למעסיקים שהקצו תקציבים בשביל זה , אחרת לא בטוח שהייתי משכנע את עצמי להוציא צפונה ל2000 דולר על עמדת עבודה בבית) וגם ההרגלים של מתי עובדים , מתי יש הפסקה , פוקוס בעבודה מהבית וגבולות השתפרו מאוד.

זה הגיע לרמה שאפילו החלפתי מעסיק בתחילת השנה והonboarding היה פנומנאלי - יותר טוב מאשר זה שעשיתי פיזית במשרד.

אני גר בערך שעה בתחבורה ציבורית מהמשרדים שהיו לי - ועד 2022 אין לנו בכלל משרדים (סגרו את זה שבניו יורק - כי הוא כבר היה קטן מדי , אפשר לקבל שטחי עבודה לא קבועים. ואני לא מתכוון להשתמש בהם).

בטווח הקצר - נח לי.

בטווח הארוך - הייתי רוצה חצי חצי ולשפר אפילו עוד את עמדת העבודה שלי.

הפינה בבית לעבודה - עובדת מעולה עבורי. ברמה שלא חשבתי שתעבוד.

<ציניות> נשמע כיף </ציניות>

בעיניי עבודה מהבית זה כמו פאסט פוד. נחמד מדי פעם וכשאין ברירה, אבל ממש לחיות על זה גם נמאס מאוד מהר, וגם יגמור אותך בטווח ארוך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, vadim6385 כתב:

בשבילי עבודה מהבית זה כמו פאסט פוד. נחמד מדי פעם וכשאין ברירה, אבל ממש לחיות על זה גם נמאס מאוד מהר, וגם יגמור אותך בטווח ארוך.

תיקנתי לך

אבל שוב, להפוך את זה לדיכוטומי זה גם לא נכון וגם ושגוי (see what I did there), זה לא שחור לבן (ולא יצא לי לשמוע על הרבה מקומות שאומרים לעובדים שלהם "או 100% מהבית או 100% מהמשרד", מלבד LivePerson, ש... פשוט סגרו את המשרדים בארץ). ושוב2 - אם היתה בסקר אופציה היברידית, בטוח שהיא היתה מקבלת לפחות 70% מהקולות (כשהשאר מתחלק בין רק בית/משרד, באותו יחס שיש עכשיו) כשהתוצאות מתכנסות לתוצאות של כל סקר אחר שנעשה בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה מאוד פרסונלי, וזה שזה לא עובד לך, ואדים, לא אומר שזה לא עובד או יעבוד לאחרים.

אני אומר אפילו יותר מזה: בעולם אידיאלי שבו אין קורונה, הייתי אורז מזוודה אתמול ועושה רילוקיישן לכמה חודשים לכל מקום אחר במערב, רק כי אפשר.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

זה מאוד פרסונלי, וזה שזה לא עובד לך, ואדים, לא אומר שזה לא עובד או יעבוד לאחרים.

אני אומר אפילו יותר מזה: בעולם אידיאלי שבו אין קורונה, הייתי אורז מזוודה אתמול ועושה רילוקיישן לכמה חודשים לכל מקום אחר במערב, רק כי אפשר.

זה מה שחבר טוב עשה דווקא בגלל הקורונה-

כשהתחיל לעבוד בקושי אישרו לו יום אחד מהבית. יצא איכשהו שתחילת עבודה בפועל נפלה בדיוק על התחלת הקורונה, כולם ראו שאין בעיה לעבוד 100% מהבית, מה שדרבן אותו לעשות רילוקיישן לאנגליה ולהמשיך לעבוד כרגיל (לא בטוח אפילו שכל העובדים מודעים לזה שהוא לא בארץ)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...