Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מעדיפים לעבוד מהבית או מהמשרד?  

69 הצבעות

1. 1. האם אתם מעדיפים לעבוד מהבית או מהמשרד?

• משרד
      28
    • בית
      41

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ניסיתי, אבל יש לי כמה חברים שזה מה שהם עושים. אין לי מושג מה זה דורש.

אבל אין ספק שיש הרבה בעיות עם התחבורה הציבורית בכלליות

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבלי לקרוא את כל השרשור, אגיב את דעתי.

אני חושב שחייב להיות מודל היברידי שישלב גם עבודה מהבית (למי שיכול) וגם עבודה במשרד. 

יש יתרונות אדירים למהלך כזה. למשל, הפחתה משמעותית בפקקים ובזיהום אוויר. הצורך של משרדים וארגונים לקחת שטחים קטנים יותר וכפועל יוצא -> עלויות אחזקה נמוכות יותר ואחד הדברים המשמעותיים ביותר, הוא ההרגשה הטובה של כל עובד שסומכים עליו שיבצע את עבודתו נאמנה מכל מקום שיבחר לעבוד בו. 

עבודה מלאה מהבית כבר מתחילה לאבד מהיעילות, עבודה במודל היברידי תגוון ותעשיר את כל הצדדים (לא מתייחס לכסף).

• רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אז למה בעצם לא רכבת מהוד השרון לתל אביב?

כמו שכבר אמרו - הגעה לרכבת לוקחת זמן (אני גר בדיוק בצד השני של הוד השרון), והנסיעה היא במסלול עוקף ומאסף, לוקח אותו זמן כמו באוטו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כרווק תל אביבי שאין לו ילדים שמפריעים לו בבית וגר לבד. מעדיף שלא יהיה חייב להגיע בכלל למשרד (זה בינתיים המצב מאז שהתחילה הקורונה). וכשיחזרו אם יהיו אנשים להגיע אולי פעם פעמיים בשבוע גג.

המשרד הנוכחי נמצא בערך 3 ק״מ נסיעה מהבית.

לא חסר לי חיי חברה אני פוגש חברים כל יום ככה שאני לא רואה את המשרד כמקום לראות בני אדם מידי פעם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
בתאריך 26.4.2021 בשעה 00:09, vadim6385 כתב:

הקירבה לעבודה זאת גם הסיבה לשנמוך בשנתון של הרכב אצלי - כי למה אני צריך אוטו חדש ויקר אם הוא עומד 99.8% מהזמן?

כדי לקרוע לו את הצורה בסופש :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
בתאריך 27.4.2021 בשעה 11:51, Fazer כתב:

כמו שכבר אמרו - הגעה לרכבת לוקחת זמן (אני גר בדיוק בצד השני של הוד השרון), והנסיעה היא במסלול עוקף ומאסף, לוקח אותו זמן כמו באוטו.

אם לא יותר לפעמים... למרות כל הפקקים

תחבורה ציבורית סוג ד'

• רעיון טוב! 1
פורסם

מעדיף מודל היברידי,

בעבודה הנוכחית מההתחלה הייתה לי האפשרות לעבוד מהבית או במשרד לבחירתי ולרוב עבדתי מהמשרד.

אני אוהב לעבוד מהמשרד כי יש לנו שולחנות מתכווננים חשמלית... 😅

אבל זה נחמד לעבוד מהבית כשאני בין פרויקטים או כשיש פחות עבודה, כי משהו מתעכב בגלל גורם אחר.

במקרה לפני פרוץ הקורונה עבדתי כבר כחודשיים מהבית כי היו מגיעים אלינו טכנאים בגלל רטיבות מאחורי הקיר של האמבט(הסיפון מתחת טפטף).

אה וכי מדי פעם קפצתי למוסך ליד הבית באמצע היום להביא חלקים או לתת יד בתיקון של הרכב הקודם (הלך טורבו עליו השלום).

אז אני כבר בערך שנה וחצי עובד מהבית. 🤷‍♂️

אגב כשאני עובד מהבית אני כבר מתחיל ב7.30 בבוקר לעבוד, זה נותן לי זמן ברוגע לעבור על המייל וכו..

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

תלוי בכל כך הרבה גורמים...

חדר \ איזור ייעודי מוגדר לעבודה, מרחק נסיעה (וזמן הנסיעה...) לעבודה, ועוד ועוד. 

לי אין כל כך אפשרות לעבוד מהבית בתפקיד שלי. וגם אין לי איזור מוגדר בבית שאני יכול להפוך לחדר עבודה, ללא הסחות דעת. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

במקום העבודה שאני עובד בו אין אפשרות לעבוד מהבית שזה יתרון וחיסרון.

יתרון - כי אף אחד לא מפריע לי מחוץ לשעות העובדה.

חיסרון - כי למשל בבידוד היה יכול להיות נחמד אם הייתה לי עבודה והבידוד היה עובר לי יותר מהר. יכול להיות שזה היה מאפשר לי גם לצאת מהעבודה יותר מוקדם ולסגור פינות בערב או משהו.

אם הייתה לי בחירה, כנראה שהייתי משלב משהו בסגנון של יום בבית ו-4 ימים במשרד או יומיים בבית ו-3 ימים במשרד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה גורם לי לחשוב שהמצב שלי דבש.

מצד אחד גר 10 דקות מהעבודה, מצד שני הבית מרגיש לי לפעמים כאילו אני נמצא בתוך סרטון ASMR (שזה טוב).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני שוכר דירה שנמצאת 12-15 דקות נסיעה מהעבודה (כשהכבישים לא עמוסים מדי).

עדיין נראה לי נחמד מדי פעם לעבוד מהבית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש באוקטובר 20, אין אפשרות לעבוד מהבית וכולם הגיעו למשרדים גם בסגרים.

יתרונות - זה אפשר לי להכנס יותר מהר לעניינים כי כשצריך מישהו אתה הולך למשרד ליד ומדבר איתו במקום להתכתב או להתסכל ביומן מתי הוא פנוי ולקבוע פגישה. יש גם הצד של ההווי החברתי שזה יתרון עצום שאפשר לי להכיר את האנשים שאני עובד מולם ולהרגיש בנוח לפנות אליהם והם אליי.

חסרונות - אם הייתי עובד מהבית הייתי חוסך שעה וחצי נסיעות לכל צד שזה לא מעט, 90% מהזמן אני ברכבת ולא ברכב שעומד בפקק אז זה לא כזה נורא.

אם הייתה אפשרות לעבוד מהבית הייתי עובד יום או יומיים מהבית ובשאר מגיע למשרד.

פורסם

מתרגלים אחרי כמה ימים 🥴

אני יכול לקצר את הזמן ב 20 דק' אם אני עולה על הרכבת המהירה מבנימינה לת"א אבל אני מעדיף לשבת כמו בנאדם בפרברית ולא כמו סרדין במהירה שמגיעה עמוסה מחיפה.

פורסם

לפני עידן הקורונה לא אהבתי לעבוד מהבית , הייתי עושה את זה רק אם אני חייב - על פי שהצוות שלי בשנים האחרונות כמעט תמיד מרוחק ממני (בהתחלה היה בישראל ומיאמי בימי הסטארטאפ העליזים, אח״כ בסיאטל כשעבדתי באמזון ועכשיו הוא מחולק בין ניו יורק ל סן פרנסיסקו)

כשזה התחיל - אחד הדברים הראשונים שעשיתי היה לארגן לעצמי איזור משרד טוב.

עם הזמן - הוא השתפר למעולה (תודות למעסיקים שהקצו תקציבים בשביל זה , אחרת לא בטוח שהייתי משכנע את עצמי להוציא צפונה ל2000 דולר על עמדת עבודה בבית) וגם ההרגלים של מתי עובדים , מתי יש הפסקה , פוקוס בעבודה מהבית וגבולות השתפרו מאוד.

זה הגיע לרמה שאפילו החלפתי מעסיק בתחילת השנה והonboarding היה פנומנאלי - יותר טוב מאשר זה שעשיתי פיזית במשרד.

אני גר בערך שעה בתחבורה ציבורית מהמשרדים שהיו לי - ועד 2022 אין לנו בכלל משרדים (סגרו את זה שבניו יורק - כי הוא כבר היה קטן מדי , אפשר לקבל שטחי עבודה לא קבועים. ואני לא מתכוון להשתמש בהם).

בטווח הקצר - נח לי.

בטווח הארוך - הייתי רוצה חצי חצי ולשפר אפילו עוד את עמדת העבודה שלי.

הפינה בבית לעבודה - עובדת מעולה עבורי. ברמה שלא חשבתי שתעבוד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...