Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך שזה נראה, הבוס של שניהם יושב בקטאר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

איך שזה נראה, הבוס של שניהם יושב בקטאר.

והביצים שלו משקשקות בגלל השכן ממזרח/צפון, אותו אחד ששלשלאותיו שוחררו על ידי טראמפ, שבדומה לחברו מקיסריה כנראה בכלל לא מבין את הנזקים שהוא גורם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 29 דקות, gadik6 כתב:

אתה מבלבל מודעות עם וולגריות.

לא, אני לא. טראמפ שינה את הדיעה שלו ביחס להנהגה האיראנית משהו כמו 100 פעם בחודש האחרון. 

לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

אני באמת לא יודע איך אפשר לטעון שארה"ב "הפסידה" בענק מול איראן. באמת שלא.

קל. המלחמה נעצרה כשאיראן שולטת במיצרי הורמוז, מחליטה מי יכול לעבור שם ומתי, והולכת לקחת על זה כסף. אם זה נראה לך כמדד רחוק מדי, אז איראן הכריחה את ישראל לעצור הפצצות של מטרות חיזבאללה בביירות, ומרוב המהלומות שהיא חטפה, הם ירו עלינו בלי לחשוב פעמיים אחרי תקיפה של בניין ריק בבירות - משהו שאין לו תקדים של ממש, לפני הנצחון של אמריקה.

לפני 33 דקות, gadik6 כתב:

אגב, אם נתייחס ל"עובדות" - יש את הקשקשן ברגמן, שהוציא לאחרונה כתבה על כמה שה"אמת" נפגעה, ואז באותה כתבה בדיוק, הוא טוען שארה"ב הטילה על אובייקט מסוים את אם כל הפצצות, כשבפועל זאת הייתה פצצה אחרת בכלל, וזה רק דוגמה קטנה לכך איך כל הכתבות המושקעות והארוכות שלו, מלאות באי דיוקים ושקרים, שנועדו פשוט לשרת אג'נדה.

למי איכפת מרונן ברגמן? היו לך שתי מלחמות מול איראן בפרק זמן של שנה. מרוב שהן "הצלחה", נתניהו עכשיו שיקר בפטריוטים שכבר היה לאיראן נשק אטומי ושיקר במסיבת עיתונאים קצת לפני אל מול דברים שאמר בעצמו בעבר. המלחמה הזו היא כישלון טוטלי אסטרטגי קיצוני לישראל. ההתלהבות מהנזק שנגרם לאיראן, ברמה של you should see the other guy, היא מה שמערכת הבטחון ונתניהו הפעילו מול עזה בערך מאז 2009. כך שאני באמת לא מסוגל להבין איך מישהו ימני מתרשם מזה.

לפני 36 דקות, gadik6 כתב:

הבסטי הזה שממש השבוע אמור לטוס שוב לארה"ב, לכאורה?   יש גבול כמה אפשר לחרטט בעיתונות על "משבר" ביניהם.

ולא צפיתי בראיון (וגם לא בפטריוטים), אבל להבנתי פשוט לקחו חלק מזערי מראיון ארוך, והתרכזו אך ורק בזה.

אני לא יודע אם יש משבר ביניהם. זה לא מעניין אותי. בינתיים מצטברות עדויות שטראמפ פועל בעיקר לטובת טראמפ - כלומר עושה בעיקר מה שמכניס לו עוד כסף. וזהו.

ואני ראיתי את כל הקטע הזה בפטריוטים. התרכזו אך ורק בזה, כי אתה צריך להיות חלאה יוצאת דופן, כדי להרשות לעצמך להתבדח על משהו שקרה במשמרת שלך, במדינה שאתה מוביל 15 שנה. ונתניהו לא מפספס שום הזדמנות בחיים שלו, גם לא פה, כדי להראות לכולנו שאמפתיה לבני אדם אחרים זה פשוט לא משהו שהוא מכיר.

• אהבתי 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...