Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, M H כתב:

אני למשל נמצא בעסקה כזאת של השכרה לטווח ארוך עם טויוטה יאריס 2013 ומבסוט עד הגג.

חידשת לי. לא ידעתי שיש כאלו הצעות בשוק

פורסם

זה לא בשוק, זה בשטעטל... 

@M H אולי אתה מרים את הכפפה ועוזר לטום? 

תפנה אליו אולי בהודעה פרטית, תשמע מה האפשרויות שלו ותפנה לחברה שממנה אתה לקחת את הרכב אם יש להם מה להציע לו, מה דעתך? 

@tom26 זורם עם העניין?

• מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני שעתיים, M H כתב:

@tom26,  לדעתי הלכו פה קצת רחוק מדי עם התקציבים של ה-30 ו-40 אלף שקל בשביל רכב נורמלי.

אפשר למצוא היום בשוק, במיוחד בקטגוריית המכוניות הקטנות, אחלה אופציות באזור ה-15-20 אלף שקל, והן ממש לא חייבות להיות "הצרות של מישהו אחר". נכון, זה דורש "לדגור" חזק על לוחות יד 2 ולא לקנות את האוטו הראשון שרואים, וזה דורש להפיץ לכל החברים והמשפחה שאתה מחפש רכב כדי שמשהו טוב יתגלגל אליך – אבל זה לגמרי אפשרי.

במחירים האלה אתה קונה רכב עם בטיחות הרבה יותר מודרנית ממה שיש לך עכשיו, ובלי הסיוט של שני טסטים בשנה.

מעבר לזה, אם אתה נעול על הרעיון של לקבל שירות שמישהו אחר מטפל באוטו ולוקח את האחריות עליו בלי הלוואות ומערכת בנקאית, יש אופציה של חברות השכרה פרטיות וקטנות. אני למשל נמצא בעסקה כזאת של השכרה לטווח ארוך עם טויוטה יאריס 2013 ומבסוט עד הגג.

אחרי שחפרתי את השוק הזה וגם התייעצתי בעבר כאן בפורום, ראיתי שאם אתה לא מתעקש על רכב חדש מדי, העסקה הזו לא בהכרח מייקרת את הסיפור בצורה משמעותית.

נכון שזה יעלה לך יותר מאלף השקלים שרצית לשים בצד לחיסכון, אבל צריך לעשות פה מתמטיקה נכונה:

אם היום אתה תנסה לחסוך 1,000 שקל בחודש ובמקביל ממשיך לשלם על התחזוקה, הדלק והטסטים של הטויוטה הישנה, אתה כבר עכשיו מוציא סכום חודשי כולל שהוא כנראה גבוה יותר.

מספיק שנפלת על הצד הרע של התחזוקה עם איזה תיקון גדול, ובממוצע אתה כבר משלם סכום שיכול לסגור לך שכירות חודשית בראש שקט.

בחברות הקטנות האלה הרבה פעמים יזרמו איתך על הוראת קבע וכמה צ'קים לביטחון בלי כל בדיקות האשראי הנוקשות של החברות הגדולות. החוכמה היחידה פה היא פשוט לבדוק טוב טוב מול מי אתה מתעסק, לא ללכת למגרש מפוקפק אלא לחפש חברה שכונתית ואמינה של אנשים טובים. שווה לך לבדוק את הכיוון הזה.

דיסקו, יש לי כמה שמות של חברות בשבילך, חברות לגיטימיות לחלוטין.

אישית, אני משלם בהוראת קבע, אין לי היכרות אישית עם הבעלים של החברה, כן שכרתי מהם בעבר פה ושם.

אם כי, אני מניח שזה קשור להשתייכות המגזרית, לתרבות האמון שגבוהה בתוך המגזר החרדי - יותר מהנורמה בישראל.

מעניין מאוד! תוכל בבקשה לשלוח לי שמות? תודה.

לפני כשעה, לב טוב כתב:

זה לא בשוק, זה בשטעטל... 

@M H אולי אתה מרים את הכפפה ועוזר לטום? 

תפנה אליו אולי בהודעה פרטית, תשמע מה האפשרויות שלו ותפנה לחברה שממנה אתה לקחת את הרכב אם יש להם מה להציע לו, מה דעתך? 

@tom26 זורם עם העניין?

תודה אנשים טובים! אתם באמת אכפתיים. אכן אשמח ממש. אני צריך לראות איך אני מוריד ממני עול וסבל בתחום הרכב, כמה שניתן. כמובן ללא סכנות ועם אפשרויות יציאה למינהן במידה והמצב הכלכלי משתנה חלילה (תמיד אוכל לשמור את הקורולה בצד ליום סגריר).

פורסם

לפני 3 שעות, tom26 כתב:

ועם אפשרויות יציאה למינהן במידה והמצב הכלכלי משתנה חלילה (תמיד אוכל לשמור את הקורולה בצד ליום סגריר).

אני חושב שהכי טוב להמשיך עם הקורולה. אבל אם אתה מוצא חלופה אז בודאי אין מה להשאיר אותה ליום סגריר, אלא למכור אותה ולנתב את הכסף לחלופה

פורסם
לפני 6 שעות, M H כתב:

דיסקו, יש לי כמה שמות של חברות בשבילך

מעניין, אשמח אם תשלח לי בפרטי. זה מעניין. לא בציניות. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 4 שעות, razi_pazi כתב:

אני חושב שהכי טוב להמשיך עם הקורולה. אבל אם אתה מוצא חלופה אז בודאי אין מה להשאיר אותה ליום סגריר, אלא למכור אותה ולנתב את הכסף לחלופה

שמע, אני חושב על מקרה בו אני נכנס לעסקה ואז נאלץ לעצור אותה מטעמים כלכליים. להיפטר מהקורולה זו סכנה להישאר ללא שום רכב במצב כזה.. הרי למצוא רכב כזה אמין באותה עלות כמעט חינמית, זה אירוע נדיר.

פורסם

אני חושב שההודעה הזו שלך היא בדיוק הטיעון למה אתה צריך להשאר עם הקורולה.

אם לא היה לך את הקורולה זה היה מצב אחר. אבל יש לך את הרכב הזה אצלך. ישן ודורש התעסקות. אבל אמין וזול. במצבך זה הפתרון הכי טוב שיש

אין לי מה להוסיף מעבר לכך.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...