אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 560 צפיות
אהלן יודעי כל. אז ככה, ההורים התחדשו בדירה עם מרפסת ורוצים לעשות מטבח חוץ. אין לי או להם ניסיון קודם בזה. מצורפת תוכנית דירה, הצהוב זה המיקום המועדף (אלא אם תמליצו להעביר לצד השני עם סיבות טובות ) המטרה בסוף - לארח 20-25 איש ולבשל הכל בחוץ (ז"א יהיו שם כיריים, מנגל, טאבון, מקרר, מקפיא אם צצריך - קיצר כל מה שצריך). בשטח כ-.25 מ"ר. התקציב בגדול לא מוגבל (נניח 100-150 אלף ש"ח לטובת הדיון). איך מתחילים? האם צריך לקרות? האם צריך לדפן בשביל לחסום רוח? האם להצמיד את המטבח למעקה, או דווקא שהוא יהיה עם הפנים לקהל? חומרים? איך נמנעים מאבק? בקיצור הבנתם, טאבולה ראסה בתחום. בנוסף, מקומות מומלצים לעשות יתקבלו בברכה, …
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 51 תגובות
- 14.6 אלף צפיות
אהלן חברים, שוב נזקק לעצתכם. באיביי נמכר רשיון חוקי לווינדוס 10\אופיס במחיר מצחיק של עד 20 שקלים. מנסיון של חברים, ניתן לרכוש וזה עובד והכל בסדר ועובר אקטיבציה ואפילו עובד כמה חודשים בלי בעיות (כמה חודשים כי זה הזמן שנמדד). השאלה מה קורה אם קונים 5-10 רשיונות ומתקינים בעסק מסויים? האם הרשיון הזה תופס כחוקי בארץ? האם אם באה ביקורות חיצונית ושואלת על זה יש ממה לחשוש? מצד אחד לאותו בעל ארגון לא בא לשלם 600 שקל על רשיון ומצד שני נשמע ש20 שקלים מרגיש כמו רשיון שיכול לעלות ספקות.. יש פה מישהו שאולי יכול לתת אור מבחינה חוקית? תודה
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפני כשנה קניתי בהמלצת חשמלאי קאטר טוב שמכונה בפי החשמלאים "תוכי". חתכתי איתו להנאתי הרבה כבלי חשמל, גם עבים למדי, בקלות. מידי פעם גם כבלי הילוכים של אופניים. (רק הפנימי) ואז - חתכתי כבל פתיחת מכסה מנוע של אוטו. הכבל הזה בנוי כמו כבל של אופניים, כבל פלדה בתוך שרוול חיצוני. החיתוך לא הלך חלק, והרסתי את הקאטר. עכשיו הוא לא חותך יותר כלום. התחלתי לקרוא על קאטרים באמזון ושות', והבנתי שקאטר כמו שהיה לי מיועד לכבלי נחושת ולא לכבלי פלדה. אפשר על פי רוב לחתוך כבלי הילוכים של אופניים מפלדה, אבל המבחן האמיתי הוא השרוולים השזורים של הכבלים, שרוב הקאטרים כושלים בו. אני כמעט ולא חותך שרוולים כאלה, אבל אני צריך לקנות קאטר חדש ואני רוצה אחד בןיונה שלא מפחד משום …
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב בקרוב אני ורעייתי נחגוג 10 שנות נישואים. מחפש המלצה על מלון מפנק בצפון. מצפה הימים ללא זמינות בתאריכים שלי תחילת חודש מאי. לא מחפש צימר אלא מלון תודה
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני לקראת רכישת מגרש. המגרש כבר נמצא, המחיר כבר סוכם, וחוזים הועברו לעיון העו''ד. המגרש עצמו הוא 1400 מ''ר בטאבו, מתוכו אני רוכש 700 מ''ר. לפי מה שהוסבר לי על ידי העו''ד, במצב כזה נערך הסכם שיתוף אשר מסדיר את החלוקה המדוייקת של המגרש, זוכויותו/חובותיו של כל אחד מהצדדים, הסכם השיתוף נרשם בטאבו. להבנתי זהו תהליך סטנדרטי, ואני שואל בכל זאת, האם יש ממה לחשוש ? אשמח לתובנות בנושא. המגרש עצמו מאושר לבניה, כבר הוגשו היתרי בניה למועצה לפני כשנה וחצי (על ידי בעל המגרש), לטענתו חלו עיכובים במתן האישור עקב הקלות שאותן ביקש בעל המגרש + כל עניין הקורונה, האם זה הגיוני שלוקח כל כך הרבה זמן לאשר ? התוכניות שאותן הגיש בעל המגרש מא…
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
- 10 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן אנחנו מתעניינים בלהתקין פאנלים סולריים על גג הבית שלנו, כרגע מעריכים שיש בערך 60 מ''ר לזה. יש עוד שטח דומה פנוי, אבל הוא מול חלון גדול, כרגע לא מעוניינים למלא אותו בפאנלים אבל זה אפשרי אם יש פתרונות יצירתיים כדי שזה יראה טוב. מישהו פה עשה את זה? אם כן, דרך איזה חברה התקנתם ואיך הייתה החוויה מולם? מול חברת חשמל - יש בעיות או שהכל באמת עובד אוטומטית בלי התעסקות? כמה פעמים בשנה אתם שוטפים את הפאנלים, וכמה זה עולה לכם? וכל מידע נוסף שבא לכם לשתף, אשמח. תודה
הודעה אחרונה מאת r.e.g.e.v, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני בתהליכים של פתיחת חנות דיגיטלית למכירת מוצרים ועיקר הפעילות הכלכלית היא דולרית (גבייה מלקוחות, תשלום לספקים, מימון קמפיינים, תשלומים כאלו ואחרים). לכן, מתוך שיקולי חסכון, אני מעוניין בחשבון דולרי שבו רק אם ארצה אוכל "למשוך" ולהמיר את הדולר לשקלים (לדוג': משכורת, תשלום לרואה חשבון וכו'). לפני שאני דוהר לבנקים השונים וכנראה אתקל גם בעמלות שונות ומוזרות, רציתי לשאול אולי מישהו כאן מכיר בנק / שירות פיננסי למה שאני מחפש? אני בעל אזרחות אירופאית (מעבר להישראלי הקיים) ואפילו סטודנט במידה וזה עוזר. חשוב לי שיהיה אשראי עם מסגרת, ואין חובה שיהיה חשבון עסקי (אני יכול להעביר את החשבון הפרטי שלי). תודה רבה לעוזרים ו…
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום. במחשב הנייד שלי hp probook 6450b פתאום הפסיק לעבוד. אתמול במהלך הדלקה ראשונית היה שינוי המערכת הפעלה עלתה מאוד לאט והמחשב נתקע המון לבסוף עבד וכיבתי אותו. למחרת בבוקר, המחשב נדלק ונכבה ישר לא עולה BIOS או מערכת הפעלה אין ציפופים ושום דבר רק נורות שהמחשב דולק ואז הוא נכבה ומדליק את עצמו מחדש שוב ושוב. הוצאתי כרטיסי זיכרון ניקתי לא עזר ניתקתי סוללה חיברתי בנפרד לחשמל ללא סוללה גם אותו הדבר. חשבתי לרכוש דיסק קשיח אבל לא בטוח שזה יעזור ולא רוצה לרכוש סתם חלקי חילוף. יש מושג מה לבדוק עוד לפני שלוקח אותו למעבדה? תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים .זקוק להמלצות על מייבש כביסה (בגדי תינוק), תקציב עד 1500 שקלים. חובה עם קונדנסור/מעבה עקב חוסר קירבה לחלון. אם יש משהו באמת ששווה להרים את התקציב , אשמח לדעת. אני יודע שבטווח המחירים האלה אני אמצא כל מיני מוצרי מדבקה סיניים , אבל זה התקציב . תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת om2, -
השכן שגר קיר צמוד אלי אתמול התקין מזגן וחצב לי עם קונגו ועשה לי חור גדול לתוך הקיר של הבית. האם מישהו יודע אם זה חוקי בכלל? נגרם נזק כמובן השאלה מה עושים במקרה שכזה?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שוקל לשים נפשי בכפי ולצאת מחר (מוקדם!) לעין מודע. מישהו יודע מה המקום הכי קרוב ונוח לחנות בו? יש איזה מעיין אחר עם גישה עדיפה באיזור ששווה ביקור?
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 658 צפיות
מתכוון לקחת את הילדים לטיול רכוב של שעה וחצי עד שעתיים בחול המועד. יכול להיות ריינג'ר או רייזור, העיקר עם 4 מקומות. הקטן בן 6 אם זה משנה. מחפש מקום עד שעה נסיעה מחיפה. יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביצעתי התקנה של דמפרים עבור מערכת המיזוג שלי, ולאחר סגירה של הדאמפר אני שומע שריקה מאחד האיזורים המסומנים בתמונה, חיברתי את השרשורי בצורה הבאה: החלק הפנימי עם אזיקון והחלק החיצוני של הבידוד עם נייר כסף, אולי אופן החיבור לא נכון? תודה, עדי
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר חובב אוכל ומסעדות מושבע רוצה להתחלי לצלם ביקורת מסעדות בילטי תלויה ליוטיוב. מדאיג אותו הנושא החוקי ולא מצאתי שום מידע בנושא לכן אני שואל את האוף טופיק הכל יודע. מה הסיכונים הנלווים בכך? ואיך כדאי לבצע את זה מבחינה חוקית?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי, שאלת תם. כולנו כידוע משלמים מיסים. מע"מ, בלו, מס הכנסה, בריאות, ביטוח לאומי ועוד. כעצמאים - יש יתרון ברור שאפשר לקבל החזרים רבים על הוצאות. כשכירים - טוב, מעט מאוד האפשרויות לקבל החזר על הוצאות או רווחים. השאלה - נניח קיבלתי בונוס גדול מאוד בעבודה (או מניות שרוצה למכור, או אקזיט או משהו דומה) - כזה שיורידו ממנו 49% בלי למצמץ. האם יש אפשרויות כך שנטל המס ייקטן? המחשבה אינה (!) להעלים מס אלא לנתב את הכסף כך שכמה שפחות ילך למיסים. הכוונה להפרשה לקופ"ג, תרומה וכדומה. אשמח לשמוע רעיונות! תודה!
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, מקווה שאולי מכאן תבוא הישועה, אני משתמש בלפטופ אסוס שקיבלתי ממקום העבודה שלי ונתקלתי לאחרונה בבעיה קטנה, המצלמה המובנית בלפטופ לא פועלת, לא בסקייפ, לא בדפדפן וגם לא דרך חלון הבקרה אבל כאשר אני נכנס לתוכנה שזקוקה למצלמה, המצלמה נראה שנכנסת לפעולה (אור דולק ליד המצלמה), וגם בהגדרות הכל נראה תקין אבל בסוף כך נראה מצב המצלמה (תמונה מצורפת). ניסיתי לעשות Disable-Enable למצלמה דרך הDevice Manager ניסיתי להתקין תוכנות נוספות לשליטה במצלמה אבל גם כאן אין ישועה. ניסיתי לאפס את ההגדרות של הווינדוס מבלי למחוק את הנתונים, איפוס רק של ההגדרות וגם כאן אין ישועה. ד"א, לא פונה למקום העבודה שלי כי גם הם לא ידעו מה לעשות וממילא …
הודעה אחרונה מאת MarcNL, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כבר המון זמן שאני מקבל הודעה שחסר לי מקום בדיסק קשיח ולכן לא ירדו עדכונים (גירסה 20H2). ניסיתי למחוק כמה קבצים והגעתי ל 8.5 ג'יגה פנוי מתוך 222. מוזר שמאז שהמחשב איתי עדכונים ירדו בלי בעיות. מה אני אמור לעשות עכשיו? במחשב הישן הייתי יכול לחפש לפי גודל קבצים. ידוע לכם אם גם בווינדווס 10 זה אפשרי?
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 822 צפיות
חג שמח חברים , מחפש מיני בר מים ביתי , חושב לקנות בר מים של חברת "צלול" . מקריאה ברשת הבנתי שיש מכשירים שיש להם מיכלי מים מפלסטיק ובמשך הזמן נוצרים במיכלים הללו חורים ואז המכשיר הלך . הבנתי שיש ברי מים עם מיכלי מים מנירוסטה , האם מישהו יודע באיזו חברה מיכלי המים עשויים מנירוסטה ? בתודה מראש .
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מחפש דרך לנעול ברז גינה כדורי (מפני שכנים בזבזנים) כמו שמופיע בתמונה. הידית מפורקת כרגע אבל גם זה לא עזר. נתקלתי ברשת רק במתקנים לנעילה של ברז תעשייתי. האם מישהו נעל פעם ברז כזה? יש דרך לנעול גם בלי להחליף את כל הברז? אני פתוח גם לרעיונות של אילתור עם מנעול פרסה או משהו דומה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עברתי לאחרונה לדירה חדשה, מהמקום עצמו אני מרוצה, מדבר אחד לא- המים מפוצצים אבנית. בקטע הזוי. מעולם לא ראיתי דבר כזה, אני לא יכול אפילו לשטוף כלים או את הרצפות בלי שישארו שלל כתמי אבנית, פיות הגומי של הראש באמבטיה נסתמות פעם במספר שבועות. אני 2 צעדים מלפתוח מחצבה. השאלות הן כדלקמן: 1- אחרי גיגול שבו לא מצאתי, האם יש תקן לכמות אבנית במים? ולמי קוראים על מנת לבדוק את זה? הדרך היחידה עלי אדמות להזיז את בעל הדירה לטפל בזה היא אך ורק אם זה מפר את החוק, בערך כמו כל בעל דירה בישראל. 2- מסנני אבנית למיניהם. אחרי דוקטורט על כן סיליפוס/לא סיליפוס, מצאתי שלל מתקנים "אלקטרוליטיים" למיניהם שלפעמים מכונים "סלמנדר", הפופולריים ביניהם אלו sesi למיניהם. האם הם באמת עו…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יושבי הפורום. שוב אני בא לשאול חוכמת המונים. פעם הייתה לי מערכת 5.1 לאחר מכן וויתרתי על סנטר ואחוריים ובמקום סטלייטס קדמיים קניתי שני מדפיים והשארתי את הסאב. כל זה מונע על ידי מגבר ישן של ימהה וקיבל סטרימינג בבלוטוס' ממתאם חיצוני של סוני. בקיצור, היום המגבר לא נדלק. מכיוון שהוא עוד מימי הרווקות שלי ויש לי כבר ילדים אחרי צבא, אז לקחתי החלטה מושכלת לא לתקן אותו. לכן החלטתי לקנות מגברון קטן משהו דמוי קלאס T אבל עם בלוטוס' מובנה. אחר כך הבנתי שאני צריך גם איזה קרוסובר כדי להניע את הסאבוופר או מגבר 2.1 אחר כך ראיתי שהיום במודה כבר מגברים קלאס D. אחר כך הבנתי שאין לי מושג מה אני צריך והחלטתי לשאול את חוכמת המונים. …
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 667 צפיות
יש לי פה מצלמת פילם 35 מ"מ, תוצרת USSR, שנת ייצור 1953. במצב עבודה תקין לחלוטין. פעם ידעו לעשות דברים... זו מצלמה בסיסית, רמת כניסה לצלמים חובבים מתחילים. מרחק מוקד 4 ס"מ. קיבלתי אותה במתנה בילדות כשכבר הייתה ישנה ומשומשת משהו אבל עבודה תקין...כמו היום. אחרי שרכשתי מעט ניסיון, הצלחתי להוציא באמצעותה צילומים סבירים בהחלט, בשחור- לבן. השתמשתי בה כמה שנים עד שעברתי למצלמה מתקדמת יותר. המצלמה קטנה ויחסית נוחה לאחיזה ביד. התריס "מרכזי" מכאני, הדריכה של התריס נפרדת מהעברת הפילם. לפני כל צילום יש לדרוך את התריס על ידי המנוף הקטן לצד העדשה. המנוף התחתון יותר, זה …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, בדירה שלי יש מזגן מחברת crown כנראה 1 כס., עבד נפלא בשנה האחרונה מאז שעברתי לדירה. בימים האחרונים החימום לא עובד, עושה רושם שהמדחס עובד ואוויר יוצא אבל לא חם (קירור גם לא, אולי בגלל שקר בחוץ) פילטרים כמובן נקיים מה גם, שיש קצת ריח שרוף מהיחידה הפנימית. יש מה לבדוק לפני קריאה לטכנאי/להתחדש במזגן?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
בני התגייס היום לשריון כטנקיסט. כחי"רניק, הבנתי בעולמות האלו ממש מצומצמת ואני רק זוכר את עצמי רץ בקנאה אחרי המפלצות הגדולות האלה ומקווה שלא ידרסו אותי בטעות.... משכך, אשמח לצרור עצות וטיפים מיודעי דבר באשר לטירונות, מסלול, חטיבה מועדפת וכד'.
הודעה אחרונה מאת יובל .מ., -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 978 צפיות
היי, יש צורך במכונת אספרסו. אין כמעט הבנה בכלל בתחום, כלומר לא יודע איזה פיצ'רים יש ואמורים להיות. עושה רושם שזו תתאים: https://www.coffeeman.co.il/pl_product~900719~21~17.htm יש לה טחינה, אספרסו ואמריקנו והיא שוטפת את עצמה. מה עוד יש שאתם ממליצים עליו? משהו מיוחד? דגשי מה לחפש? צריך שתהיה אסתטית, לא גדולה מדי, אמינה וזהו בערך. התקציב הוא באזור ה-2500 פלוס מינוס (עדיף לא הרבה פלוס). אין צורך במקציף חלב. כן אוהבים קפב בצורותיו השונות (אמריקנו, קצר, ארוך בלה בלה). משהו קריטי שפספסתי? חברה אחרת? בקיצור כל טיפ וניסיון שיש לכם יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, יש לי תמי 4 פמילי שישב במחסן 5 שנים, בנוסף נכנסתי לדירה לפני חצי שנה חדשה לפני חצי שנה ולא התקנתי כלום נגד אבנית או אל חזור'ים. מתלבט אם לחדש את התמי 4, ואם כן איך (להחליף מסנן ואולי נורה זה ברור, אבל מדבר על ניקיון פנימי ממשי) או שעדיף לא להשמיש מכשיר שישב הרבה זמן (מדמיין מה גדל במיכלים). בכלל, אולי עדיף בלי המכשיר הזה ולסנן את מי הברז. לגבי האבנית, מתלבט על סינון ראשי לכל הבית, או רק למכשירים עם גופי החימום. לגבי אל חזור, אין לי בעיה להתעסק בעצמי, אבל אין לי מושג בכלל מאיפה מתחילים. חייבים על השעון? אי אפשר בחנוכיות שבתוך הדירה? מה לגבי אל חזור למערבל מים בדוד שמש? מומלץ? סביר להניח שלא אשתקע בדירה (אני אדם של אדמה יותר משל בטון), כך שמחפש את המינימלי.
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
גריל גז basics 1 2
מאת method- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלומות לשוכני העוף. הנני עתיד לקבל גריל גז ממש בקרוב. מעולם לא היה לי גריל גז, ולא ראיתי אחד בפעולה. בעצם... אולי ראיתי בפעולה, אך זה לא עניין אותי בזמנו. בכל מקרה, ברצוני להכין את הקרקע להגעתו, וצצו להן כמה שאלות: 1) בלון גז: איזה? -אני לא מעוניין לחבר את הגריל לשום תשתית גז קיימת ואני מעדיף לקנות בלון גז קטן. 1.1) ראיתי בלוני גז 2.5-5ק"ג... כמה מינגולים הם מחזיקים? בכדי שאדע לאיזה לכוון. אני מתכוון למנגל פעם-פעמיים בחודש. הגריל עם 3 מבערים. 2) חיבור הגריל: קראתי פה ושם שיש צורך בטכנאי גז שיחבר לי הגריל. האם זה נכון? האם זה נכון רק למקרה ואני מעוניין לחבר לתשתית ביתית וצריך פיצולים למיניהם? 3) צינור גז: בהערכ…
הודעה אחרונה מאת method, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, האם המקררים החדשים מגיעים עם הגנה מובנת מפני נחשולי מתח? האם אין צורך יותר בקופסא שהיתה מחוברת בין השקע בקיר למקרר (עם השהייה של כ-4 דקות)? ואם נהיה יותר ספציפיים: המובילים אמרו שאין צורך להעביר את מכשיר הגנת המקרר( שהיה עם המקרר הישן) למקרר החדש תוצרת האייר כי במקרר יש הגנה מובנית. תודה מראש לעונים,
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 841 צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה השחלתי כבלי CAT6 בקיר בבית, כעת קניתי סופיות של CAT5 שמתחברים לשקע בקיר(RJ45), חיברתי לפי קוד הצבעים וזה לא עובד. אמרו לי בחנות שזה אמור לעבוד, אם יכול להיות שקוד הצבעים הוא שונה עבור CAT6? או שזה באמת אמור לעבוד? מצד ארון תקשורת לחצתי עם סיומת RJ45 רגילה לפי קוד הצבעים של CAT6, ומשם הוא אמור להתחבר לסוויץ. יכול להיות שהשילוב שהזה של לחיצה בצד בתצורת CAT6 ולחיצה בקיר לפי CAT5 משבשבת? ואם כן איך אפשר לחבר? תודה,
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אישתי מוטרדת לאחרונה ע"י מטופל שעל הדרך סובל גם מהפרעת התנהגות. לאחר אין ספור צלצולים שלו ממספר חסוי והתעלמות מצידה, הוא החל להתקשר אליה, כאשר על הצג של הנייד שלה מופיעים מספרי נייד של קולגות שלה מהעבודה. בבקשה עזבו את ענין ההטרדה, הנושא בטיפול והכל יסתדר, אני בטוח: אותי מענינת דווקא הדרך - איך עושים זאת? כיצד ניתן להתקשר אל מישהו ולדאוג שיופיע על הצג מספר זיהוי שיחה אחר?
הודעה אחרונה מאת vadim6385,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 344 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- GREEN.
- yor2
- Tal7
- yossiaviel
- zvit
- mikk
- SlowRide
- Pavlik
- חד אופן
- hans
- קוסקוס
- Erel