Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר המון זמן שאני מקבל הודעה שחסר לי מקום בדיסק קשיח ולכן לא ירדו עדכונים (גירסה 20H2). ניסיתי למחוק כמה קבצים והגעתי ל 8.5 ג'יגה פנוי מתוך 222. מוזר שמאז שהמחשב איתי עדכונים ירדו בלי בעיות.

מה אני אמור לעשות עכשיו?

במחשב הישן הייתי יכול לחפש לפי גודל קבצים. ידוע לכם אם גם בווינדווס 10 זה אפשרי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאור איכות העדכונים האחרונים, נראה לי שעדיף שתמשיך לא להתעדכן.

פורסם

תוריד תוכנה שנקראת TreeSize, מאפשרת לראות באופן מאוד מהיר וברור אילו תיקיות תופסות נפח על המחשב, ממש טובה לטובת פינוי נפח מהכונן.

פורסם

אני באמת לא מבין מה לא בסדר עם 8.5 ג'יגה פנוי. למה זה לא מספיק? אני יודע שבאיחוי צריך 15% פנוי, אבל ברור שבשביל עדכונים לא צריך אחוזים פנויים אלא מקום  כלשהו פנוי. 8.5 ג'יגה לא מספיק???

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, innvision כתב:

אפשר בבקשה פירוט?

העדכונים האחרונים הכניסו המון בעיות הדפסה.  למשל

בכל מקרה יש למייקרוסופט בעיות QA כבר די הרבה זמן עם חלונות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, dani666 כתב:

לאור איכות העדכונים האחרונים, נראה לי שעדיף שתמשיך לא להתעדכן.

ומה עם עדכוני אבטחה?

לפני 12 דקות, innvision כתב:

תודה, נראה באמת שאולי עדיף בלי למי שיציבות המערכת קריטית לו.

דווקא במקרה כזה כן חשוב לעדכן. גם בשביל עדכוני יציבות וגם עדכוני אבטחה.

תחשוב על זה כמו על תופעות לוואי לחיסון קורונה - עדיף לקבל דקירה ביד לשניה ואולי לסבול מתופעול לוואי כמה ימים, מאשר שיהיה סיכוי הרבה יותר גבוה להיחנק למוות.

לשאלה שלך - תוריד spacesniffer, ותראה מה בדיוק תפוס לך מקום בדיסק. התוצאה עלולה להפתיע אותך

https://spacesniffer.en.softonic.com/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז אולי רק עדכוני אבטחה ? בווינדוס 7 הייתה אפשרות, מה לגבי 10 ?

אני התכוונתי למחשב עם יישומים קריטיים (הכל יחסי כמובן), נאמר שיש לי סביבת עבודה עם תוכנה מקצועית וזה עיקר הייעוד של המחשב הזה, אז למה לא לשמור איזה אימג' שלו, וגם אם המחשב יותקף יהיה ניתן לשחזר (בהנחה שאת התוצרים של אותו המחשב דואגים גם לגבות או לשמור באיזה ענן).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נסה רק עדכוני אבטחה.  אבל לזכרוני אין אפשרות מוחלטת להמנע מעדכון מלא בחלונות 10.  מקסימום אפשר לדחות עדכונים ככל שאני זוכר.

• תוכן חדש...