אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 20 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה הקטע של האתר הזה? עיצוב כל כך מכוער, שנראה כאילו נתקע בשנת 2001, אתר שהוא פשוט בחילה לעיניים. ועם ממשק כה מבולגן ולא ברור..כזה שאתה לא מבין מי מגיב למי, מי נגד מי, מי מנהל ומי חבר רגיל ומה לעזאזל הולך שם...ולמרות כל הלעיל הוא כל כך פופולרי? פשוט לא מצליח להבין מה ״סוד הקסם״ שם.. זה בעקבות הקורונה?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לא בשבילי, אני מספיק יש לי פסוריאזיס והעור שלי מתחדש פי 27 מהר יותר מבני אדם נורמאלים. https://he.wikipedia.org/wiki/קולגן קוֹלָגֵן (Collagen) הוא החלבון השכיח ביותר בגופם של בעלי חיים רבים, ובהם האדם. הוא מהווה בין 25% ל־35% מכלל החלבונים בגוף, כ-80% מהחלבונים בעור הפנים וכ-6% ממשקלו של הגוף. הקולגן מיוצר בגוף במשך שנות החיים, אולם החל מסביבות גיל 30 מאט קצב ייצורו הטבעי. מי יכול להמליץ מה לקנות מאייהרב? בארץ יש את של סולגר- או אלטמן . 100 שקל ל30 כדורים. אם תגידו שזה איכותי , יבחר המוצר הנ"ל. אם תגידו שיש איכותי יותר באייהרב, נקנה משם. תודה. https://www.iherb.com/search?kw=Collagen מיועד לאישה בת 36
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז בעקבות השרשור שמתלונן על עסקים אני חושב שמגיע גם לצד השני ייצוג. לפני כשבוע המקרר החליט לשבוק חיים. כשהרבה חנויות סגורות, אני עובד במקום 3 אנשים ושאר המשפחה בבית החלטתי שאין זמן לסקר ובעקבות שירות טוב ואספקה מהירה קפצנו לאלון החשמל באשקלון. בלי סקר מחירים בשעה 12 הוזמן מקרר ובשעה 16.00 הוא כבר עבד אצלי בבית. יותר מאוחר סצם מתות סקרנות נכנסתי לרשת לבדוק כמה עלה לי השירות וגיליתי שקיבלתי גם מחיר טוב. אז כמו שאנחנו יודעים לשחרר קיטור על עסקים גרועים צריך לדעת גם לפרגן.
הודעה אחרונה מאת Muzic4Ever, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 823 צפיות
אהלן. מדובר ב- 6 כנפיים משנות ה- 70 צבועות בצבע חום כהה, קשה לי להבין האם אנודיזצייה או צביעת תנור. אני מעונין לחדש אותן ולצבוע, רק את החלק הפונה פנימה. עד כה פניתי לשלוש חברות בתחום, כולן הרביצו מחירים שהם מעבר ליכולות שלנו (אלפי ש"ח). בקצרה - האם זה משהו שניתן לבצע לבד? כלומר, ברור לי שכן, אבל האם התוצאות יהיו סבירות? למישהו יש ניסיון? עשה זאת פעם בעבר? איזה צבע מומלץ? היישום יהיה עם מברשת, מן הסתם. החלונות יישארו בתוך המסילות, אין לי אפשרות לשלוף אותם ולהשכיב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת car_me, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי. אימי ביקשה ממני לרכוש עבורה טאבלט לשם צפייה ותרגול ספורט מסרטוני יוטיוב. הפלאפון קטן מדאי ומחשב מסורבל. חשוב שיהיה עם כניסה לסים כי אין WIFI בבית והוט ספוט מסמארטפון ישן נראה לי יפגע בביצועים ממש. לא צריך איזה משהו מטורף. משהו שיעבוד כמו שצריך לשימוש הנ"ל. ראיתי שיש אפשרות להזמין מאלי כל מיני טאבלטים זולים. או פחות זולים עם מפרט משמעותי גבוה יותר אבל נראה לי שכדאי ללכת על חברה מוכרת יותר לשימוש הזה (תקנו אותי חופשי אם אני טועה) דוגמאות לסיניים Teclast M40 10.1 180$ Teclast P20HD 130$ שמתי את עיני על שתי דגמים. לא יודע אם שווה להוסיף לדגם השני אשמח לחוות דעתכם. Samsung Galaxy Tab …
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 512 צפיות
קיבלתי הסכם ויש שם סעיף בעייתי בנספח סודיות ושמירת קניין רוחני נכתב שם שאם בגלל רשלנות/ פזיזות או מעשים או מחדלים יגרם לחברה נזק כספי אז אצטרך לפצות את החברה, עם דרישה ראשונה. זה תפקיד בכיר מה אומרים ? אם צריך אשלח בפרטי את הסעיף המלא בהסכם תודה
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 595 צפיות
קניתי זוג נעליים מאתר כלשהו בחול, שילמתי עם האשראי. לא פייפל. על המוצר היה רשום שזה יישלח בין 4-8 שבועות. לא היה אכפת לי לחכות אז הזמנתי. זה היה ב2 לדצמבר. עבר יותר מ10 שבועות מאז והמוצר לא נשלח, ניסיתי ליצור קשר עם השירות לקוחות בכדי לבטל עסקה אבל לא היה מענה. עכשיו גיליתי שהמוצר נשלח ונדרש ממני לשלם עליו עלויות מכס וכו של DHL, מה שאני לא מעוניין בו כבר כי רציתי לבטל עסקה עקב האיחור המטורף הזה. יש עצות איך להתנהל ולקבל את הכסף בחזרה? אם היה עומד בזמנים זה היה סיפור אחר. אבל זה כולה נעל, לא איזה מכונית. וזה לא נעל בהזמנה אישית ככה שאין סיבה לעיכוב. יש איזה פרוטוקול בחברות האשראי שמגן על הקונה מדברים כאלה?
הודעה אחרונה מאת Turbulence, -
-
- אחראי פורום
- 47 עוקבים
- 696 תגובות
- 67.6 אלף צפיות
קודם כל אני לא שופט אף אחד. שכל אחד יעשה בחייו מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע באחרים. אני כרגע בן 22, ראיתי כבר 3 בנות מהשכבה שלי שכבר התחתנו ונמצאות בהריון. עוד הפעם, אני יודע שזה לא עניין שלי וזה לא אמור לעניין אותי, השאלה שלי היא פשוט איך אפשר בגיל כל כך מוקדם להביא ילדים, אם תשאלו אותי המילה ילדים בכלל לא נמצאת בראש שלי עד גיל 35-40 כי כרגע זה עבודה, לימודים ואימונים, ורק מחשבה על המילה הזאת גורמת לי לשקשק. מבחינתי האנשים שעושים את זה בגיל כל כך מוקדם הם ממש אמיצים, ממש מעניין אותי מאיפה זה מגיע.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שהתאיישתי מהאינטרנט של בזק ונכוותי מהאינטרנט בכבלים, צריך לחשב מסלול מחדש. לצערי במושב בו אני גר אין צפי לתשתית של סיבים אופטים, אני מחפש המלצה לאינטרנט על בסיס סים (חבילת דאטה) + ראוטר איכותי. אשמח להמלצות. תודה.
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי ליוויס קורדרוי כחול כהה מימי מתושלח דגם 630, שיוצר עוד במפעל הצרפתי. על תוית העור, לבד כמובן מהדגם והמידה, ישנו גם סימון: 17 16 מישהו יודע למה הכוונה? אני נמצא באתר היצרן ומנסה גם להבין בין היתר כיצד עובד מערך המידות שלהם ולמה צריך לשים לב בזמן רכש אינטרנטי. גם כאן אשמח לטיפים, אם יש.
הודעה אחרונה מאת alomm, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 861 צפיות
בעוונותיי הבת שלי (בת 22) היא אזרחית אמריקאית. לראשונה ב-2020 היא הרוויחה יותר כסף מהמינימום שמעליו היא צריכה להגיש דו"ח למס הכנסה בארה"ב. אבל לא הרבה יותר... מישהו אולי יכול להמליץ על רואה חשבון שיכול לעזור לה להגיש את הדו"חות ושזה לא יעלה לה יותר מדי ביוקר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 612 צפיות
מצב קיים: בן 50 . חבר בקרן פנסיה מבטחים של מנורה מ 10/95 (כן די מזמן) , מפקיד באופן רציף מאז ללא משיכות . קרן צוברת (לא תקציבית !) , משלם עמלות של 0.02% מצבירה , 1.9% מהפקדה. בחמש שנים האחרונות מופעל מנגנון איזון אקטוארי אשר עלה לי כ 3000 ש"ח בשנה , ועל פי הנראה לעין זה לא הולך להשתנות. קיבלתי הצעות מפורטות מטה: פניקס איזון אקטוארי מינוס-0.30% תשואה מצטברת 7.02% 1.50% 0.10% אלטשולר שחם איזון אקטוארי פלוס 0.20% תשואה מצטברת 8.49% 1.50% 0.10% אני נוטה בכבדות לכיוון אלטשולר , הביצועים טובים מאוד, מנגנון איזון חיובי . חסרונות - קופה קטנה משמעותית ממבטחים על כל המשתמע מכך. …
הודעה אחרונה מאת Step, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
יש לי כמה שקלים בהייטקזון שעוד כמה ימים מתאדים, וכך יצא שנשבר לי משואב האבק הישן (חוטי). מה מומלץ עד 1000 ש"ח? אלו האופציות שראיתי בטווח המחירים: Mi Handheld Vacuum Cleaner, ב790 ש"ח Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C, ב740 ש"ח שואב אבק אלחוטי ידני JIMMY JV71, ב570 ש"ח שואב אבק אלחוטי ידני JIMMY JV51, ב600 ש"ח שואב אבק אלחוטי ידני JIMMY JV53, ב730 ש"ח שואב אבק אלחוטי ידני JIMMY JV63, ב820 ש"ח dyson V7 Motorhead, ב1100 ש"ח דירה לא גדולה, אין בע"ח, אין שטיחים, מחפש את הVFM. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Step, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 703 צפיות
הגענו ל15 ג'יגה מלא סרטונים שעלו סתם לשם איך אני מאתר את הארוכים ביותר בכדי למחוק? לגלגל כמה שנים אחורה זה סיוט לאתר סרטונים ארוכים. תודה
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המקום צר ואי אפשר לעטוף את האום עם כף היד כדי לשחרר. עם קצות האצבעות אי אפשר. יש אולי מפתח מיוחד לאום ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השאלה שלי מתחלקת בעצם ל- 2: לפי המלצות כאן בפורום, קניתי את הבאמיקס לפני מספר שנים. האמת - קצת התאכזבנו. הוא אולי אמין כמו סוס ערבות, אבל החבר'ה הזולים והפחות עמידים שהיו לפניו עשו את העבודה באותה רמה ואולי - קשה להודות - גם יותר טוב. האם עוד מישהו מאוכזב כאן ממוט הבאמיקס שלו? שאלה שנייה - מהי עמדתכם/ניסיונכם מהבלנדר של נינג'ה? שכנים וחברים ממליצים, אבל יש ממנו המון סוגים והייתי רוצה גם לשמוע מבחינת אמינות. היכן אגב הוא מיוצר ומיהו היצרן האמיתי? הדרישות: הכנת חומוס, ריסוק עשבים (פטרוזיליה וכו'), שום, עגבניות חתוכות וכו'.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
גר בבית דו קומתי אשר כאשר הבעיה היא שהקומה השניה כמעט כולה בטון יצוק והתוצאה היא קליטה בעיתית בקומה השניה עד אשר... עד אשר התחברנו לבזק עם הראוטר BE שלהם , כבל לקומה השניה וחיבור עם ריפיטר על מנת לספק גלישה חלקה. האמת היא שהגלישה בחבילת ה 100 מגה טובה מאוד, מרבית הזמן המערכת יציבה גם כשאר יש 5 משתמשים קבועים ברשת מה שלא היה עם מתחרים... הבעיה היא שהמחירים בבזק לא מפסיקים לעלות. השירות כולל ראוטר + והריפיטר מתקרב כבר ל 140 שקל לחודש. כל שיחה עם נציג מכירות מסתיימת בזה שהם מודעים ליתרון שלהם ולא מוכנים לשום הנחה, מבחינתם תתנתק. לכן אני פונה לחוכמת חברי הפורום... המלצות על ראוטר איכותי + ריפיטר אשר יתנו לי רמת גלישה כמו אילו של בזק ?…
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 711 צפיות
מחפש ציר לחלון משנות ה80 לדעתי.. אשמח לשם שלו או איפה אפשר להשיג כזה
הודעה אחרונה מאת r.e.g.e.v, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם זכיתי במחיר למשתכן בבני ברק ואשמח לעזרה לגבי איזו דירה הכי נכון לבחור. זכיתי בבניינים 20-27 עכשיו ההתלבטות האם לבחור דירה לכיוון צפון שיכול להיות שיראו את הפארק או לכיוון דרום שרואים עוד בניינים שיבנו עתידית, המרחק בין שורת הבניינים 20 ועד 23 לשורת הבניינים 1 ועד 3 הוא בערך 20 מטר. הצד הדרומי חם יותר ותמיד יש שמש מאשר הצד הצפוני שקר ואין שמש כמעט. כל הדירות לכיוון צפון/דרום הם 5 חדרים לעומת הדירות הפנימיות הם 4 חדרים. המרחק בין דירות 4 חדרים(הפנימיות) הוא מ 8 מטר ועד 12 מטר כלומר ממש לתת כיף לשכן שפחות פרקטי ונח כי כולם מציצים לך בחלקה שלך. בצד הדרומי יעבור אחרי השורה של הבניינים רכבת. כבר התחיל…
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לא יודע אם מישהו העלה את זה קודם.. אבל בעוד שעה ועשרים בערך ישדרו בשידור חי את הנחיתה ממאדים. הפעם הם נוחתים בצורה משונה, והרכב מכיל גם רחפן חשמלי שיוכל לרחף במשך דקה וחצי לגובה של 5 מטר פעם ביום. השידור החי מתחיל ב 21:15, לא יודע מה הם מתכוונים לשדר במשך שעה וחצי. אבל רק ב 22:48 הרכב יכנס לאטמוספריה של מאדים וב 22:55 הרכב ינחת על האדמה. שידור הווידאו ממאדים לישראל לוקח 8 דקות , אז אני לא יודע האם השעות זה לפי שעון מאדים או לפי שעון ישראל.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני שוקל לקנות שטח ולבנות בית בשיטת בניה קלה ומכאן יש לי מספר שאלות למבינים: מה עלות בניה למ"ר? כמה הבית אמין (רטיבות, רעשים, רעידת אדמה...)? האם דורש תחזוקה נוספת מעבר לרגיל? האם יש חברת בניה מומלצת או פתרון אחר (הבאת בית קומפלט מיצרנים מחו"ל)? אשמח לשמוע עוד דברים בעניין. תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 982 צפיות
שלום לכולם, במספר רהיטים שבניתי יש חריגה של הבורג כלפי חוץ (כלומר הבורג בולט ועלולים להדקר ממנו). אני מעוניין לקנות חותך ברגים. אני מפחד לעבוד עם דיסק ולכן זה ירד מהפרק. יש למישהו המלצה לקטר/חותך ברגים שיכול לעשות את העבודה? מדובר על ברגי עץ עבים יחסית (מצורפת תמונה). אופיר
הודעה אחרונה מאת ofir1000, -
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז העניין הוא כזה- כן, לתלות אני יודע ולקדוח אני יודע. הרעיון היה לתלות את השק עם השאקל שלו ולהעביר דרך הטבעת שבתקרה חבל. את החבל למשך. דרך טבעת זו או דרך טבעת זו ועוד טבעת (ראה תמונה), ובכך, כשהשק לא יהיה בשימוש אני אשחרר את השאקל, השק יירד למטה ויוכל לשבת בצד בשקט. כשהשק ירצה לחטוף מכות אני אמשוך את החבל ובכך יוכל להרים את השק עד לתקרה, לעגן לרגע את החבל לנקודה שלישית שנמצאת למטה ולחבר את השאקל לטבעת. ידעתי שזה נשמע טוב מכדי לעבוד אך אם לא מנסים לא יודעים. הכל עבד טוב, אבל אין שום סיכוי שכשאני מושך את החבל השק מתרומם. אפילו לא כשאני עם כל משקל גופי על החבל. אני (משער) שוקל כ80, השק שוקל קצת יותר מ50. אם שרדת עד פה אז: א. כל הכבוד לך. ב. יש…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
איפה הוא משחיל אותי? ברור הרי שבפדקס אשלם עמלות שחרור וכל מיני מיסי שקר נוספים. מישהו קיבל פעם משהו דרך פרימיום שיפינג? איך זה עובד שם? גם שם יש עמלות? איזה נקניק הוא יצא. רק המשלוח עלה לי מעל 100 דולר. הייתי מבטל הכל ושולח אותו לעזאזל. הבעיה שאני לא משיג את הפריט בשום מקום אחר...
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נתקלתי לאחרונה בפרסומות למוצר הקרוי ״כדור כיבוי אש״, אמצעי קל ומהיר לכיבוי שריפות שאינו מצריך ידע מוקדם לשימוש. כביכול אמצעי בטיחות מצויין שכדאי להחזיק בכל בית. יש מספר משווקים, אבל רוב המידע שמצאתי הוא מצידם. האם למישהו יש מידע אובייקטיבי על היעילות וקלות השימוש? תחזוקה?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
החלפתי רכב ואני זקוק לתופסן חדש למכשיר הפסקל. אני מניח כי ניתן להשיג בתחנות השירות של כביש 6. האם יש מקום זמין יותר?
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 687 צפיות
מחפש עבור קרובי משפחה רובוט לניקוי אוטומטי של לוחות סולריים, השאיפה שיהיה במינימום עבודה. אם זה רלוונטי כבר בדקתי על חברות אבל ממה שאני מצאתי מדובר בחברות הגדולות שמכוונות למערכות סולאריות גדולות ממה שיש. יש בערך 100 מ"ר, 15 קילו ואט ובערך 50 פנלים. כולם במשטח אחד בלבד. בזוית אחת לכיוון השמש. אשמח אם תעזרו לי למצוא כזה רובוט.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 582 צפיות
היה לי עד לא מזמן מחשב נייד ואיתו הייתי עושה זומים ולכן אני נאלץ להשתמש בסמארטפון או לשדרג את המחשב הנייח. עכשיו אני מנסה לחבר למחשב הנייח מצלמת רכב, אבל אני מצליח להעביר קבצים ממנה למחשב אבל לא להגיע למצב שהמחשב מזהה אותה בתור מצלמה. האם יש טעם להמשיך ולנסות (אם כן-מה לעשות) או לקנות מצלמה למחשב וזהו? נ.ב יש לי גם סמארטפון ישן ונהדר ואני יכול להשתמש בו אבל גם כאן אני לא יודע איך להגדיר אותו במחשב....
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנחנו שוקלים לעבור אל קרית ביאליק ורצינו לשמוע דעות לגבי העיר, לגבי בתי ספר, גנים וכו', מדובר על אזור רחובות דגניה \ כנרת, כל מידע יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, קניתי מקרר יין חדש. מדובר במקרר עם מדחס ועם קיבולת של 18 בקבוקים. באיזו טמפרטורה מומלץ לשמור את הבקבוקים? ישנם גם יינות אדומים ולבנים. בנוסף, קיבלתי את המקרר ללא חוברת הדרכה. אשמח אם תןכלו להכווין אותי באשר למציאת מדריך או תפעול המוצר. הדגם הוא Landers JC53
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 453 אורחים (הצג רשימה מלאה)