אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
מסילת הריצה החביבה שלי שבקה חיים. מישהו שמבין במנועי dc וקצת אלקטרוניקה יכול לעזור בטרבלשוטינג? 1 2
מאת natco- 6 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קיצור המעשה- york elegant בת יותר מעשור. נקנתה כיד שלישית, עבדה קשה בשנת הקורונה, התחיל קצת ריח מוזר אחרי פעולה של 50 דקות בערך, שימנתי רצועה, פחת מאד הריח, חזר פתאום בעוצמה והרצועה לא זזה. (יש קוד תקלה E1 על המסך, אבל זה רק אומר שהחיישן זיהה שהמנוע לא מסתובב... כפי שנאמר - באמש'ך...) פירקתי. אין הרבה חלקים בפנים 😁 יש ספק כח גדול ועוד שלושה (!!!) שנאים קטנים. יש כרטיס בקר, ויש מנוע dc 7A 180V עם סטטור בהיקף (pm) ושני פחמים ענקיים. קיויתי שאראה משהו ברור ומיידי. אין כזה. אין לי מושג איך ממשיכים. איך אפשר לבדוק את המנוע, למשל, מבלי לפרק את העוגן. מה אני יכול לחפש על השנאים? על הכרטיס? …
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
נראה שהנושא הזה הפך די פופולרי לפורום, ולא רציתי לחטוף שרשור של מישהו אחר... גם אנחנו כמו כל זוג צעיר, חולמים שואפים וכו' - להגיע לדירה משלנו מבחינת נתונים: זוג (30 - 28) + חתול, גרים במזרח תל אביב (בחלק שגובל עם רמת גן וגבעתיים) עובדים במקצועות יציבים (יחסית) - עו"ד + מפתח תוכנה הכנסה חודשית נטו 25,000 (אין צפי לעלייה משמעותית ב-3 שנים הקרובות, ככל הנראה כ1,000-2,000 ש"ח בשנה, יש גם אופציות אבל זה לא נכנס למשוואה, למרות שהחברה כבר נסחרת בבורסה) הוצאות חודשיות (כולל דיור ורכב) 11,000 (אין צפי להגדלת ההוצאות בטווח הקרוב, ככל הנראה נרצה להביא ילד לעולם בעוד שלוש שנים) הון עצמי נוכחי (ללא קופות גמל) כ-350,000 ש"ח חסכון ש…
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלומות. בעבר היה לי חשבון מודעות בגוגל. קיבלתי מייל שנראה לגיטימי לחלוטין מ"GOOGLE ADS" לגבי פשרה שהושגה באיזו שהיא תביעה, ומאחר והחשבון שלי היה פעיל בתקופה הנ"ל אני זכאי לקבל פיצוי. הפיצוי יבוצע דרך PAYONEER. הכל נראה הגיוני ולגיטימי, אבל עלו לי כמה שאלות- כמו, למה גוגל לא משלמת עם GOOGLE PAY או משהו כזה, אלא עם חברה חיצונית? משהו פה לא ברור לי במיוחד. נרשמתי לשירות של PAYONEER שלא דרך הלינק שבמייל ליתר ביטחון, אבל אני מהסס להקליק על הלינק ולמסור פרטים. מה אתם הייתם עושים? האם זה משהו לגיטימי או שמא הונאה כלשהיא? גיגלתי את התביעה שמדובר עליה, והיא אמיתית לפי מה שאני מבין.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 9 עוקבים
- 10 תגובות
- 799 צפיות
בוקר טוב. מספר שנים שאנחנו שוכרים דירה והאמת - נמאס לי מגחמות של בעלי דירות וחוסר יציבות כללי. האזור שבו אנו שוכרים מאוד נוח לנו ואעדיף להישאר בו אך זה לא קו אדום. אנחנו זוג בני 30 עם ילד בגיל גן. אין לנו הלוואות או התחייבויות כלל. לא משקיעים, לא מכירים שוק ההון, שוק דיור או מה לא - רוצים דירה אחת לגור בה. ההכנסות: ההכנסות שלנו הם כ17 נטו בחודש. ההכנסה היא של בן הזוג בלבד. בת הזוג אינה מייצרת הכנסות ולא צפויה לכאלו בטווח ה5 שנים הקרובות. ההכנסה החודשית לאחר 5 שנים צפויה לגדול לכיוון ה20-25 ולהישאר שם. חסכנו שקל לשקל והגענו לסכום מכובד של כ 300,000. ישנה קרן השתלמות נזילה של סביב ה 60 …
הודעה אחרונה מאת Katom, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
אז לאחר שראיתי מספר נושאים לגבי קורקינטים חשמליים כאן בפורום גם אני מגיע להתייעץ. מחפש קורקינט שיסחוב אותי (100 ק"ג) בערך 10 ק"מ ביום ומדי פעם 15 ק"מ, המסלול כולל עליות מתונות. אני רוצה לקנות קורקינט יד שניה, תקציב: 2500~ ש"ח, ראיתי שיש הרבה יד שניה של אינוקים, והרבה של חברות אחרות שאני לא מכיר, אני נוטה לכיוון האינוקים כי זו נראת חברה רצינית וראיתי הרבה קורקינטים שלה על הכביש. ספציפית ראיתי את הQuick 3, מנוע 48V, צמיגים 10', וגם נכנס לי בתקציב פחות או יותר. על מה אתם הייתם ממליצים? יש עוד חברות מומלצות חוץ מאינוקים? ועוד שתי שאלות: מה אורך החיים של הסוללה של הדברים האלו, האם זה בסדר לקנות קורקינט בן שנתיים שלא נסע הרבה, או שעדיף שלא כי הס…
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מעונינים לקנות מוצרי מזון באון ליין, חשבנו על רמי לוי . מה דעתכם על רמי לוי ואולי תעלה המלצה על ספק אחר לפי נסיונכם
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
מתכנן לקנות מחשב נייח חדש באייבורי בקרוב. העלות של win10 אצלהם היא 489שח. יש פתרון עדיף למערכת ההפעלה מניסיונכם? ראיתי לקניה באיביי דיסק פיסי חתום ב100 שח, זה משתלם? יעבוד? אלטרנטיבה אחרת? הפעם האחרונה שהתקנתי היה win7 שהתקנתי על כל המחשבים בבית... ממולץ שיהיה cd/dvd במחשב?
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 934 צפיות
שלום לכולם, התקנתי מפצל כפול מהברז שבכיור, אחד למדיח (שולחני, 5 ליטר להפעלה) והשני לתמי 4. זה נעשה ברמאות עם מפצל על מפצל כפי שרואים בתמונה. כשהתחלתי בפתיחת המפצל השני של המדיח, היה הלם מים (רעש המום מהצנרת). הבנתי שזה קורה כשהלחץ גבוה מדי או מסיבות אחרות. השאלה אם המהלך שעשיתי תקין, או שאסור? כי מבחינת ההיגיון, יש קו מים אחד שאליו מחוברים שלושה צרכנים. במידה והם ידרשו יותר מים ממה שהקו יכול לתת- כל אחד מהם יקבל פחות? או שיש משהו שפספסתי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לפני שבוע קניתי נעלי טימברלנד חדשות מעור נובוק בצבע כהה. שמתי לב שאחרי הליכה ארוכה מופיע כתם על נעל ימין ושמאל בתפר שמעל האצבעות ובנוסף בנעל שמאל בצד הנעל. אחרי שמורידים את הנעלים הכתמים מתיבשים אבל ביום למחרת חוזרים בדיוק באותם מקומות... מעניין מה זה. Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז הגעתי לגיל המדובר. השכלה על תיכונית- אין. ידיים טובות- יש. אנגלית טובה - יש. יכולת ניסוח וכתיבה טובה בעברית - יש. כסף- אין, אבל זו משוכה שניתן לעבור במידת הצורך. רצון עז להיות עצמאי- יש, אך רועדות הביצ*ם מללכת לפתוח משהו גנרי ולהתמודד מול מתחרים עם נסיון רב יותר. מה נשאר? להוציא את הראש מהתחת ולתת עבודה! ובעבודה אני מתכוון ללמוד משהו מועיל. התחלתי איזה קורס במקצוע שולי שעיקרו ידיים טובות וחיש מהר הבנתי שבא לי להשתמש בשכל, על אף שאני לומד טוב יותר מחבריי לקורס. לעקרו של עניין- לימודי כלכלה- לא בא לי לבלות 4 שנים מול ספרי מתמתטיקה. נראה לי אפשרי אך מעדיף את המילה הכתובה. משפטים- קורץ לי מאוד אך מכינה +לימודים+ סטאז' יביא…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 684 צפיות
שלום חברים. רוצה להזמין מנאוטיקה ארה"ב (מכופתרות ב-15 $). הבעיה שהמשלוח עולה יותר מהחולצה . מכירים אופציות זולות ומומלצות להזמנה מארה"ב? Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
התוכנית הזאת מחיר למשתכן שיש מסביבה המון באז, משהו מריח לי בה לא כל כך טוב: מוכרים דירות על הנייר שלא קיבלו עוד אישור בניה. כלומר אנשים צריכים לשלם על דירות שעוד לא קיימות, במקרה הטוב להמתין 5 שנים. ואם הקבלן ברח אחרי המתנה ארוכה, להישאר בלי כלום ועם בעיה שמישהו יחזיר להם את הכסף. הרי כבר היו כאלה דברים (למשל חבציבה - שם לפחות כבר היו בתים פשוט לא גמורים). מה אתם אומרים? רק לי זה מריח רע?
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי חברים חשקה נפשי במכונת תספורת חדשה. אני מספר את עצמי כבר שנים כל שלושה שבועות לערך. את כל הראש אני מספר על 3ממ עם קצת דירוג מסביב. את הזקן אני מקצץ אחת לשבוע וחצי-שבועיים, 3ממ עם קצת דירוג. כיום אני משתמש בmoser 1660-0460 - מכונה מצויינת אך עם חסרון קטן של גובה סכין של 0.7ממ מקסימום. לפני כשנה הסוללה ככל הנראה ירדה בקיבולת שלה בצורה משמעותית והיום היא לא עובדת יותר מ5-6 דקות מחוץ לטעינה, מה שהופך את כל תהליך הקיצוץ לקצת מסורבל עם מטען שמגביל את התנועה וכבל מאריך. תקציב - 300-400 שקלים. בעבר הייתה ברשותי panasonic ER131 שהייתה מצויינת אך לאחר כשנה וחצי היא לא עובדת מעל 10 דקות (עם טעינה או בלי) ולכן קצת אכזבה אותי. יש לי התלבטות בין כמה מכונות. דרישות - אלחוטית.…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אשתי נמצאת כבר חצי שנה בישראל, מתה לחזור הביתה לארה״ב. הכרטיס שלה נקבע ל-9.2 על ידי דלתא - היא טסה לניו יורק. התקשרתי היום לדלתא והם סיפרו לי שיצאה טיסה אתמול שהוא code share עם virgin שעברה בלונדון אם אני לא טועה ומשם לניו יורק. אז כנראה שקיימות טיסות רק זה לא מפורסם בציבור יותר מידי. אני נוטה להניח שמדובר בטיסות שמחזירות אך ורק תושבים זרים או אנשים שקיבלו אישור מוועדת חריגים. המידע הזה לא כ״כ מפורסם בעיתונות ובאינטרנט אז אני סקרן לדעת האם יש פה מישהו שמבין ויודע בדיוק איך נושא הטיסות היוצאות כרגע מנוהל ומה הסיכוי שאשתי באמת תעלה על הטיסה ב-9.1 ?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, מישהו מכיר / יודע להמליץ על יועץ פנסיוני המכיר טוב מאוד את נושא הקרנות הוותיקות? אבי בדיוק מסיים 35 שנות הפקדה, צריך להחליט לגבי המשך הפקדות (כן / לא / כמה) ותכנון הפנסיה. בנוסף, אשמח גם להמלצה על עו"ד שיכול לתת יעוץ לחמי שהגיע לגיל פרישה אך המשיך לעבוד ועבר אירוע בריאותי, מה עושים. אני מניח שצריך התמחות בדיני עבודה + ביטוח לאומי. תודה,
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם בחינם יהיה תענוג. אם לא ,גם בתשלום סימלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי. עם הזמנת טסלה יש עכשיו חודשיים לחשוב על פתרון הטעינה הטוב ביותר. אני גר במגדל בן 25 קומות ו 3 קומות חניה תת קרקעית. יש אופציה לחבר את עמדת הטעינה לחשמל ציבורי דרך gnrgy, הבעיה שהעמדות מנוהלות וההספק יכול לנוע מ11kw ולרדת ל 4kw בשיא הצריכה. עלה בדעתי לנסות ולהזמין/להתקין קו חשמל ומונה נפרד לעמדת הטעינה. בגדול יש חדר חשמל ראשי בכניסה לחניון ששם יש את המונים הראשיים וכל החיבורים שעולים למונים הדירתיים. המונים הדירתיים נמצאים בכל קומה. החניה שלי נמצאת 30 מטר בקו ישר מחדר החשמל הראשי. הדירה בקומה 3. האם אפשר להזמין דרך חברת חשמל מונה שישב בחדר חשמל ראשי שאני אשלם עליו בשביל העמדת טעינה? תודה
הודעה אחרונה מאת OFF-RoaD, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום וערב טוב, יש לי תמי 4 מהדגם פמילי. התמי זורק לי תקלת נורת uv - נורה נותקה התקן נורה 1. הנורה שברשותי היא נורה חדשה שנקנתה לפני חודש. 2. ניסיתי את המדריכים באינטרנט שזה לחיצת על menu/ok ו back למשך 5 שניות והמסך עדיין תקוע על התקלה ואין לי אפשרות להגיע לתפריט. 3 כיבוי המכשיר, לחיצה ארוכה על ok, הדלקת מכשיר , שמיעת 3 ציפצופים ושוב כיבוי הדלקה. נכנס לי לשנייה לתפריט הראשי וחוזר שוב לתקלת uv. 4. ניתוק הפלגים מכרטיס ה uv 5. האופציה האחרונה זה לקצר 2 חוטים לבנים? בקיצור למומחי תמי 4, אם יש לכם רעיונות לעזרה אשמח לשמוע. כרגע הגרון מתייבש והמתקן לא מוכן להוציא מים מבלי לפתור את התקלה. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
ערב טוב. כמו שרשום בכותרת, יש מישהוא שמבין בנושא ויכול להסביר מה המשמעות של התשובה הזאת? רקע: אתמול בצהריים, אשתי מקבלת שיחת טלפון מאמא של חברה של הבת האמצעית שלי, הבנות נפגשו ביום שישי בצהריים לשעתיים,בערב, שישי ,האמא התחילה להרגיש לא טוב, יום ראשון הם עשו בדיקת קורונה וגם האמא וגם הבת(שנפגשה עם הבת שלי) נמצאו חיוביות לנגיף. כמובן שאיך שאשתי קיבלה את הבשורה, הילדה נכנסה לבידוד בחדר שלה, אני הודעתי בעבודה שאני יוצא ועושה בדיקה לגלות שהכל בסדר ובדרך הביתה, החלטנו שלא רק אני והילדה נעשה בדיקה, אלא נעשה כבר כל המשפחה , להיות רגועים, ובאמת בשעה 17:00 כבר היינו אחרי בדיקה כולם, הילדה המשיכה בידוד בחדר לבד. היום התחילו לזרום התשובות של הבדיקות,…
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, קנינו אייפד למטרת לימודים לי ולחברה שלי. אייפד 10.2 דור 8 שנת 2020. מחפש עט מזויף כלשהו , לא מוכן בשלב זה לשים 500 ש''ח על עט אחרי ששמתי 1900 על האייפד. אולי בבוא העת. אשמח להמלצות אם קיימות כאלה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
אהלן חברים! חלק פה מהמשתמשים מכירים אותי מהתייעצויות קודמות, אבל אלה שלא אני יספר בקצרה על עצמי. לפני כשנה סיימתי לימודים הנדסאי בניין, ות'אמת מצב השוק של ההנדסאים בתחום של הבניין על הפנים- הצפה מאוד גדולה, חלק מאוד גדול מסכימים לעבוד בתפקיד ביצוע בשטח 12 שעות בשכר מאוד נמוך (6.5-7K ברוטו) בתפקידים די מעפנים כגון: מחסנאי ולהפוך את הרכב הפרטי שלהם לרכב עבודה.., אפילו הציעו לי להיות נהג של קבלן (אמיתי לגמרי) אני בחור שמאוד רוצה ללמוד ולהתפתח ואוהב את מה שאני עושה. התחומים שהכי מעניינים אותי הם: ספורט, בניין, והנדסת אווירנאוטיקה. ספורט- הדבר שאני הכי אוהב לעשות אני חי ונושם ספורט, אני טוב בזה ואוהב את התחום, אבל אני ישאיר את זה כחביב, אני לא רואה א…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לפורום היקר. אין לי תמונות אבל בשביל שזה פחות או יותר יהיה ברור, העליתי תשריט של הדירה. כרגע בדירה יש מזגן ישן יחסית עילי של תדיראן (2.5 כ"ס) שמחובר למדחס לא מקורי (מעין קומבינה). שניהם מאוד מרעישים. המדחס בצורה בלתי רגילה כמו טרקטור, עד כדי שצריכים לסגור את דלת מסתור הכביסה בשביל לא לשמוע אותו. (עדיין שומעים). כמה נקודות: 1. המדחס כעת ממוקם בתוך מסתור הכביסה בחוץ. 2. בעבר היה בדירה מזגן רצפתי שהוחלף בעילי, את הצנרת של ניקוז המים העבירו בצורה מכוערת ויש צינור ניקוז שמשתרשר ישירות לאמבטיה זה מאוד לא אסתטי ואפילו דיי מגעיל. 3. בשביל להשאיר את המזגן באותו המיקום ולהעביר את הניקוז למקום אחר - יש צורך לקדוח בקירות/להרים בלטות. (מעדיף להמנע מכך) …
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 533 צפיות
4 ילדים בבית 1 שיומי בוקס מתישהו השלט יפול לצלחת של חמוסתה. מהייכן אני קונה שלט נוסף? בעליאקספרס מצאתי חיקויים https://www.aliexpress.com/item/33055963506.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.242d6412L99TEm&algo_pvid=e85f19ff-2c2a-4f8b-a542-46018f3a0502&algo_expid=e85f19ff-2c2a-4f8b-a542-46018f3a0502-25&btsid=0b0a187916122752549941499e5b9d&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ באתר יד 2 מצאתי מוכרים הזויים.
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התקנתי את הגוף תאורה הנ"ל: https://www.aliexpress.com/item/1005001583365793.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dTlj7HE והוא לגמרי אחלה, יש לו אחלה שליטה מהאפלקציה ושלט - אגב יש לו חיבור גם להארקה ובהכנה שהייתה לא הכינו הארקה כמו שצריך האם זה חובה הארקה בנורות תקרה? ולעניין העיקרי, איזה גוף תאורה לד תקרה אתם ממליצים? אני חשבתי ללכת אולי על זה https://www.aliexpress.com/item/4001200212047.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.422d4693vDN2TM&algo_pvid=ae0c806b-5b22-4c32-80ff-24d5cc0a9495&algo_expid=ae0c806b-5b22-4c32-80ff-24d5cc0a9495-1&btsid=0b0a187b16122699923487764e5827&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_…
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 547 צפיות
אז נתקלתי במקרה מעצבן. יש לי כונן שלקחתי מהנייד שלי, מסוג Crucial BX500. הכונן עובד תקין (עבד לפני שנייה בלפטופ), אך הכבלים הפנויים שיש לי במחשב הנייח הם מספק אחר (חשמל + SATA3 מלוח אחר). ניסיתי לחבר אותם - המחשב נדלק ל 0.5 שניות ונכבה. ניתקתי - עובד כרגיל. החלפתי כבל חשמל אחר - אותו דבר. הספק כוח חדש ומספיק חזק 750W. המערכת מבוססת Ryzen 2600X יחד עם R390X, שני כונני SSD. האם הבעייה טמונה בכבלים ובכבל ה SATA? הוא לא שייך ללוח אם הנ"ל, אלא ללוח אם אחר.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
אשתי מחליפה מקום עבודה, אחרי הרבה שנים, ורוצה להחליף גם את מספר הטלפון שלה. הבעיה שבימינו מס' הטלפון משמש כמזהה אישי כמעט בכל מקום, בנק, כ. אשראי, קופת חולים, חברות ביטוח (פנסיה, השתלמות..) ועוד ועוד. למישהו פה יש נסיון עם שינוי כזה? מחפש טיפים לאפשרויות נוחות להודיע לחברות. דברים שחייבים לעשות לפני שיתבטל המספר הישן. תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ניתקלתי בשירות שהוא שירות שנועד לייעל את החסכונות לפנסיה.כמעט ולא מצאתי חוות דעת אלא רק בעמוד שלהם בפייסבוק מאתרים אחרים ולא מאנשים אמיתיים. יש להם כולה בעת כתיבת הפוסט רק 2 אנשים שנתנו חוות דעת בעמוד הפייסבוק שלהם וחשבתי אולי לתת את נקודת המבט שלי, אם בכלל שווה להשקיע את המינימום הנוכחי - 79 שקל לשירות הבייסק שלהם. שכולל : ההרשמה היתה קלה יחסית, נתתי את הפרטים האישיים שלי ואישרתי את התנאים. תשלום של הכסף באשראי ולאחר מכן שאלון העדפות של דקה שתיים. ושלחתי אותם לדרכם. את הזמנה של השירות ביצעתי אתמול, וכיום בעת הכניסה לאתר הודיעו לי שסיימו למצוא את המידע ודו"ח ישלח אלייך למייל ולטלפון. יתרונות: נוח, קל וזול יחסית חסרונות: ה…
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 760 צפיות
הגיעו מוצרים ששהסתבר שאינם מתאימים (מוצרי בטיחות לגיל השלישי). החנות ממנה נרכשו המוצרים מוכנה לקבל חזרה אבל צריך לשלוח אליה את הפריטים, שהם די גדולים. מה הדרך הפשוטה לעשות את זה? עושה הרושם שחברות שעושות שליחויות עובדות רק עם מינויים. יש המלצות/עצות בעניין?
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי מחשב נייד של חברת לנובו מחברת מחשבים ידועה עם פריסה ארצית. הכנתי דיסק און קי עם התקנה של ווינדאוס 10 מהאתר של מקרוספוט. הכנסתי את הדיסק און קי, המחשב מיד זיהה אותו והעלאה את מסך ההתקנה של הווינדאוס. דבר ראשון, מיד שמתי לב שמשטח העכבר לא עובד. ניסיתי לשחק עם כל כפתורי הF יחד עם FN, אבל דבר לא גרם למשטח העכבר לעבוד. בעזרת המקלדת הצלחתי להגיע למסך בו נדרש לבחור את כונן הקשיח בו ארצה לבצע את ההתקנה. אין זיהוי של דיסק הקשיח - לא בבאיוס ולא בהתקנה. עם זאת,כנכנסים לעיון כוננים בהתקנה, מופיע שם כונן (X) שהוא לא הUSB שלי (אין למחשב כונן DVD\CD). אני לא מצליח להבין את פשר הבעיה. האם קיבלתי מחשב עם כונן קשיח (SSD) לא תקין, או ש…
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
בוקר טוב חברים, אתמול בלילה שמתי לב שמייבש הכביסה אלקטרולוקס שלי הפסיק להסתובב. פתחתי, פירקתי וכו', ההינדוס די פשוט - מנוע עם ציר משונן, לידו גלגלת פלסטיק וביניהן הרצועה עוברת ומקיפה את כל התוף. הרצועה פרומה בקצוות והיו גם חתיכות מהקצוות הללו בתחתית המייבש. אממה, כאשר ניסיתי להחזיר את הרצועה למקומה בין הציר לגלגלת ומסביב לתוף נראה שהיא לא מתוחה כלל.. האם רצועה כזו נמתחת עם הזמן\במצב של התפרמות הקצוות שלה? כאשר הפעלתי את המייבש לניסיון, עם החלק העליון מפורק כך שאני רואה את התוף, הרצועה לא הסתובבה מכיוון שהיא לא מתוחה כלל. כאשר מתחתי אותה ביד לרגע היא מיד נתפסה והתחילה לסובב את התוף. האם לדעתכם הרצועה נמתחה ויש פשוט להחליפה? ומילה א…
הודעה אחרונה מאת omricn,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)