Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציה אחרת זה לבדוק אפשרות להזיז את הכרטיס של דלתא במקום לצאת מישראל לצאת מפרנקפורט - אבל פה צריך לבדוק מדיניות שינויים(שבימים האלו היא ברוב חברות התעופה דיי גמישה) ושהשעות מתאימות, כי לצאת מהשדה בפרנקפורט לגרמניה עצמה היא לא תוכל גם לא ללילה אחד/כמה שעות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, noknok כתב:

אופציה אחרת זה לבדוק אפשרות להזיז את הכרטיס של דלתא במקום לצאת מישראל לצאת מפרנקפורט - אבל פה צריך לבדוק מדיניות שינויים(שבימים האלו היא ברוב חברות התעופה דיי גמישה) ושהשעות מתאימות, כי לצאת מהשדה בפרנקפורט לגרמניה עצמה היא לא תוכל גם לא ללילה אחד/כמה שעות.

זה בדיוק מה שעשיתי, תודה!

קיבלתי זיכוי מדלתא על הכרטיס חזרה לישראל ואז המרתי את הזיכוי בכרטיס בין פרנקפורט לטאמפה (הוספתי 25 דולר). במקביל סגרתי טיסת חירום של ישראייר לפרנקפורט. ההמתנה בפרנקפורט היא בערך 4 שעות מה שנותן לנו גמישות במידה והטיסה שלה תתקע.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לי תחושה שבימים אלה איחורי טיסות הם עניין לא שגרתי, לפחות בטיסות לישראל וממנה. מכל מקום, להביא בחשבון בפרנקפורט קצת הליכי ביטחון וביורוקרטיה, וכמובן לוודא שכל הליכי הקורונה מבוצעים לפי הספר.

אם נדרשת בדיקת קורונה לםני הטיסה צריך לוודא שיש אישור באנגלית, וכמובן שהיא בחלוןמהזמנים הנדרש. ותכנית חלופית למקרה שהבדיקה לא תהיה שלילית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

יש לי תחושה שבימים אלה איחורי טיסות הם עניין לא שגרתי, לפחות בטיסות לישראל וממנה. מכל מקום, להביא בחשבון בפרנקפורט קצת הליכי ביטחון וביורוקרטיה, וכמובן לוודא שכל הליכי הקורונה מבוצעים לפי הספר.

אם נדרשת בדיקת קורונה לםני הטיסה צריך לוודא שיש אישור באנגלית, וכמובן שהיא בחלוןמהזמנים הנדרש. ותכנית חלופית למקרה שהבדיקה לא תהיה שלילית.

נקודה מעולה לכל מי שמתכנן לצאת מישראל בטיסת חילוץ (או בטיסה בכללי): בדיקת קורונה מהקופת חולים לא תופסת, צריך לעשות בדיקה בבית חולים - כ-300 ש״ח או מזורזת - 500 ש״ח.

אשתי שילמה את ה-500 ש״ח כי היא טסה היום. היא טרם קיבלה את התוצאה אבל מצופה שתקבל אותה לפני הטיסה.

אני עוד בשוק שהצלחנו לגרום לזה לקרות.

• רעיון טוב! 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

באתר של קופ"ח, לפחות כללית, אפשר להוציא אישור בדיקת קורונה ליציאה לחו"ל. דורש המצאות בדיקה במערכת ב-72 השעות האחרונות. איני יודע איזה דרישות נוספות יש ואיך נראה הטופס, מבחינת בקרת הגבולות.

בנתב"ג יש אפשרות לבדיקה מהירה, אבל איני יודע את הפרטים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשתי כבר מחזיקה בדיקה שלילית. עכשיו נקווה שכל הכוכבים יסתדרו ולא יהיה בעיות באף אחד מהחיבורים בין המדינות.

• אהבתי 1

פורסם

בהצלחה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...