אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 10 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בגדול - אני גר בבניין ישן שנבנה אי שם בשנות ה-70. אני שומע כל רעש מהשכנים. הבידוד פה גרוע מאוד. רעשי נקישות/דפיקות אם הילדים של השכן מעלי רצים. דיבורים חזקים. בקיצור, על הפנים. אין לי ספק שבבניין חדש הבידוד עדיף. השאלה, האם אתם שגרים בבניינים שנבנו בעשור האחרון נגיד, מרגישים שמשמעותית יש פחות רעש שעובר בין הדירות/קומות? רב תודות
הודעה אחרונה מאת Talgaz, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 521 צפיות
ע"ס התמונה - האם תרחיש כזה אפשרי שלא במכוון (כלומר, שמישהו לא הגיע מיוזמתו והוריד את המפסקים שנראים בתמונה)? מילא הפחת והאוטומט שקפצו, אבל לא ברור לי למה המפ"ז ראשי גם למטה. תודה מראש Sent from my Tricorder
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 615 צפיות
שלום, כבר אולי שנה יש בעיה עם החיבור הקדמי שהייתי צריך לחבר את האוזניות לאמצע והייתי שומע אבל עד אתמול. אתמול זה התקלקל לגמרי. רק אם מחזיקים את האצבע חזק בחיבור של האוזניה לשקע 3.5 הקדמי זה מראה שזה מחובר אם עוזבים זה מתנתק. לא מצאתי בכלל ברשת לוחית כזאת שניתן לרכוש עם 2 חיבורי USB קדמיים ו2 חיבורי 3.5. מה חושבים כדאי לעשות? חשבתי על האופציה הזאת למרות שהייתי מעדיף להחליף את הלוחית עם החיבורים במחשב עצמם. https://ksp.co.il/index.php?uin=6055&select=&txt_search=כרטיס קול usb
הודעה אחרונה מאת renault5, -
בית שלי בן 40 שנים. כאשר מדביקים משהו על הקיר? לא משנה מה, בהורדה שלו הצבע מתקלף בכמה שכבות. איך אפשר לתקן את זה? יש חומר שמריחה שלו תחזק את הצבע הקיים לקיר?
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נתקלתי בכתבה הזאת על אפליקציה בשם סיגנל Signal שמהווה תחליף לוואטסאפ, מוצפן וששומר על הפרטיות. מדובר באפליקציה של אירגון ללא מטרות רווח ולא בחברה מסחרית. מישהו מכיר והתנסה? https://www.themarker.com/wallstreet/.premium-1.9437389
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, לפני כשנה קניתי פטישון בוש gbh 2-20 מהסדרה הכחולה. השתמשתי בו כמה פעמים ואחרי זה החסנתי אותו במזוודה שלו בשכיבה במחסן לתקופה של כ10 חודשים. היום פתחתי את המזוודה וראיתי שמן על הגוף של הפטישון וגם בתוך המזוודה. השמן נזל מהפתחים בגוף הפטישון. זה נורמאלי? אחרי ניגוב השמן הפטישון עבד מצויין. אני זוכר שכאשר קניתי אותו המוכר הוריד מהמדף פטישון חדש וגם הוא נזל בדיוק כמו שלי... Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 544 צפיות
על דלת הכניסה לבניין מותקן מתקן (לא יודע את שמו) שדואג שהדלת תיסגר, אך לא תיטרק בחוזקה. בימים האחרונים אני שומע בלילות "בום" כל פעם שמישהו יוצא או נכנס. כנראה שהמנגנון הפנימי שמונע את הטריקה התקלקל. יש דרך לתקן זאת, או רק לקנות חדש?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, זקוק לעזרת בעלי המקצוע כאן. אבא שלי (נגר במקצועו) משתמש עד היום במברגות של BOSH בציר 2004 שכבר עייפות מאוד. החלטתי לפנק אותו במברגה חדשה שתציע כל מה שנגר צריך בעצם. חשבתי שזה יהיה פשוט אבל המבחר והשוני וחוסר ההבנה שלי בתחום - העלו את החיפוש בתוהו. אשמח להמלצותיכם למברגה איכותית (רצוי מאוד של BOSH) שנותנת כל מה שצריך. אולי רב תכליתית, אם יש כזו. האם כל מברגה מגיעה עם מארז עם כל החלקים שלה וסוגי הראשים השונים? מזוודה? תקציב עד 500 ש"ח ושניתן לקנות אותה בהום סנטר (קיימות עבורי שם הנחות) מודה מראש
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 15 עוקבים
- 25 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
בוקר אור, בבניין בו אני מתגורר (בן 3) ישנן 2 מעליות מחברת KONE , עלויות האחזקה אסטרונומיות (בעיני) והסתכמו עד היום ב4900 לשניהן בחודש. לאחר שיחה של ראש הועד הסכימו לרדת ל3300 + מע"מ. לדעתי, עדיין יקר. ועד הבית אומר שרק הם יכולים לטפל במעליות שלהם ורק להם יש חלקים ושאר הסיפורים שכנראה סיפרו לה. אשמח לשמוע מבעלי הניסיון האם העלויות הגיוניות והאם יש ספקי שירות aftermarket בעלי אישורים/הסמכות מתאימות שעושים את העבודה במחיר שפוי יותר.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 601 צפיות
קיבלתי היום בדואר את המדבקות של הפורום לאוטו. איפה אתם ממליצים להדביק? מדובר בגולף MK7.
הודעה אחרונה מאת eitanuch, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 868 צפיות
מה זו הבנייה בפארק הירקון קרוב לגשר אבן גבירול?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדובר במגבר איכותי של חברת ELAC . נמצא בשימוש רק שנתיים. הפסיק לעבוד. הוחלף פיוז שרוף. חזר לעבוד לשבריר שניה שאחריה שמעתי קול נפץ גדול. את הנזק לספק הכוח ניתן לראות בתמונות. מעבדות מקומיות לא מסוגלת/רוצות להתמודד עם התיקון בטענה שזה מורכב מדי. האם הוא באמת Total Lost ?
הודעה אחרונה מאת banji man, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
אהלן ברשותי איירפודס דור 1 שנת 2017. משמשות אותי ביום יום לעבודה וגם לאימונים. לאחרונה שמתי לב, שגם לאחר שאני מטעין בצורה ממושכת את הקייס, אחרי שאני שם את האוזניות באזניים אני מקבל חיווי קולי שהסוללה של האזניה עומדת להיגמר והיא מתנתקת. זה קורה בשתי האזניות. האם יש מקום שמחליף את הבטריות של האזניות או את של הקייס? האם זה משהו נפוץ כמו החלפת סוללה באייפון או שעדיף בכלל לא להתעסק עם זה ולתכנן לקנות זוג חדש? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
לא יודע אם שמתם לב אבל KSP לגמרי נהייתה מפלצת מחנות שמוכרת רק מוצרי מחשב הם הפכו להיות מין WALLMART-AMAZON קטן, רק חסרים רהיטים ואוכל 😅 בכל אופן, פעמיים הזמנתי מהם בחצי שנה האחרונה, בשני הפעמים המשלוח לקח בין שבועיים לשלושה!! ימי עסקים!! השליחים לא תמיד מעדכנים ודיי הזויים. וכן KSP קצת הפריטו משלוחים או ככה אני מבין. למה? כי אחרי שבועיים + קיבלתי הודעה שהמשלוח שלי מוכן לאספקה ורק אז עבר לשליחות ללקוח. הזוי שאמזון מגיע אליי עד הבית תוך שבוע (כבר קרה לי תוך 3-4 ימים... משלוח חינם/רגיל) ופה מהארץ הם לא מסוגלים לספק תוך שבוע.. אם אתם מתכננים להזמין מהם, ממליץ לתכנן חודש מראש. ואם חשבתם ללכת לאסוף בסניף , תתכוננו להמתנה של חצי שעה …
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
אהלן, נמאס לי לראות מתלי כביסה בכל הבית, לוקח ימים לכביסה להתייבש וזה מעיק. אנחנו זוג כך שלא צריכים איזה מכונה מטורפת. שמתי עין על 2 הצעות: הראשונה ₪560 (עם הצהוב של חבר) משקם אלקטריק של חברת GALANZ. והשנייה 600₪ ממקס סטוק של חברת סוזוקי. עכשיו אני מבין שהם כולם חברות מדבקה ותכלס הכל אותו הזבאלה. אבל האם יש סיכוי שהמכונות האלה יהיו לנו כזוג בסדר? השימוש לא יהיה אינטנסיבי יום יומי. אגב מבחינת חשמל אני מניח שהן מטחנות לא קטנות, כמה הן צורכות יחסית למכונת כביסה?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המסך של המקבוק נדפק רואים קווים נבדק בIDIGITAL לא תופס תחת אחריות ונגמר התוקף של האחריות. קיבלנו הצעה להחליף את המסך בעלות של 2500 שקל. מכיוון שאין לנו שימוש בו אנחנו מחפשים לתקן אותו ולמכור מיד לאחר מכן מחפש אלטרנטיבות זולות יותר לתיקון מאשר התיקון ב2400 ש"ח בIDIGITAL. אלו אופציות הייתם ממליצים לי?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 901 צפיות
בדירה הנוכחית, שטח הדירה הוא כ100 מר. אולם במדידת החללים, השטח מסתכם לכ75 מר. בדירה על הנייר שקנינו, שטח הדירה בחוזה הוא 163 מר, אך בספירת השטח בתכנית הבניה, מגיעים ל142 מר. איפה המטראז' החסר?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 523 צפיות
מעניין אותי לקבל קצת פרספקטיבה לגבי הציפיות של אנשים בנוגע לחווית הקנייה שלהם (ומכירה אם הם מוכרים) לי אישית נורא חשוב שקיפות אמינות ושירותיות לצערי הרבה חנויות ישראליות לא ניחנות במידות האלה, וזה קורה גם לפעמים עם מוכרים סיניים שחיים על מרווחים מאוד צרים לעומת זאת, בעבודה מול חנויות אמריקאיות (לא רק אמזון) אפשר לראות תרבות לגמרי אחרת שקיפות זה לעמוד בתנאי המשלוח שאתה מתחייב אליהם, כמו"כ אם רכשתי אצלך מוצר המוצר צריך להיות זמין לך לשליחה ולא שתשלח אותו אחרי חודש-חודש וחצי (אני לא מדבר על הזמנה מראש) אמינות , פשוט מוכרים מסתירים מידע הרבה פעמים, או פשוט לא מבינים מה הם מוכרים ולכן יש פגם באמינות של החנות שירות , לצערי שירות זה הנ…
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי כולם, הבית שלי הוא שתי קומות. בקומה התחתונה יש ארון תקשורת ובו נמצא המודם-ראוטר של בזק. ממנו משכתי כבלים לנקודות נוספות בבית. בקומה העליונה חיברתי לאחת הנקודות ראוטר נוסף, במטרה שיכסה את הקומה העליונה. הראווטר הזה הוא של tp-link מהדגם הקלאסי של לפני עשור-עשור וחצי. הבעיה שלי שהראוטר הזה נותן מהירות של לא יותר מ3 מגה וגם זה כשצמודים אליו. מהראוטר של בזק מתקבלת מהירות של 200 מגה וכך גם ממחשב שחיברתי לאחת מנקודות התקשורת. מה יכולה להיות הבעיה עם הראווטר הנוסף?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 562 צפיות
שלום רב, האם מישהו יודע/למישהו יש מייצב גימבל RONIN ויכול לעזור להבין איך זה עובד ואיך מכיילים אותו? תודה
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 758 צפיות
שלום, האם יש צורך במגנט למכונת כביסה או למדיח כלים? לפי האתר הזה - מדובר על קשקוש.
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מוזמנים לשתף במתכונים הסודיים שלכם לחיים בריאים. אני משתמש בבלנדר ויטמיקס PRO750 אחרי ניסיון מוצלח עם ויטימקס BARBOSS. חופן גוג'י ברי מיובש. תמר, מעט תות ובננה. חופן שקדים ואגוזי מלך. חצי כפית אשווגנדה (אבקה). חצי כפית מאקה שחורה (אבקה). חצי כפית ספירולינה (אבקה). לפעמים מוסיף גם קוביית זנגביל (ג'ינג'ר). על בסיס מים - 350 מ"ל של משקה מדי בוקר.
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
אבטחת מידע
מאת ליאל לביא- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 644 צפיות
אני רוצה להיכנס לתחום של אבטחת מידע והאקינג ואני מחפש מדריך חינמי טוב יש למישהו משהו להמליץ עליו? ראיתי בעיקר על תוכנה שנקראת KALI LINUX
הודעה אחרונה מאת yaniv572, -
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
ספרו מה תכננתם/מתכננים לעשות בשנת 2021 אחרי שנת 2020 שהיא הייתה שנה כל כך קשה לכולנו. אני רוצה לחזור לכושר שהייתי בו, להוציא רישיון לאופנוע ולקנות אחד, לגשת לפסיכומטרי במרץ/יולי ולהשלים 5 יחידות מתמטיקה ו5 פיזיקה(כרגע יש 3 מתמטיקה ו1 פיזיקה).
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 711 צפיות
ברצוני לייבא מכשיר מסויים שנדרש עבורו אישור תקינה. לאחר ששאלתי עמיל מכס מסויים וקיבלתי ממנו תשובות שבדיעבד הסתבר כמטעות, התברר לי שיש במשרד הכלכלה גורם שתפקידו לטפל בדיוק במקרים כאלה שנוגעים ליבוא אישי של מוצרים לשימוש עצמי. הפניתי אתמול האינטרנט את הבקשה לאותו גורם במשרד הכלכלה ומה רבה היתה הפתעתי כאשר קיבלתי היום - אפילו לא חלפו 24 שעות - אישור הפוטר אותי מהתקינה ומתיר את היבוא. פשוט לא ייאמן! כל הכבוד! כשמגיעה מילה טובה - מן הראוי לתת אותה.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, מתכננים לשים ראוטר בתוך קופסת התקשורת (האגר 55X40X9, ייכנס בלי בעיה, נכון?) שנמצאת ממש מתחת לארון החשמל. זה יוצא כמעט במרכז הבית. תוהה אם זה ייתן כיסוי ווייפיי טוב בכל הבית ( ליד עמדות העבודה יש נק' קווית, האלחוטי לצורכי פלאפון ומחשבים ניידים). בשרטוט חסרה מרפסת שיוצאים אליה מהויטרינות בסלון, בגודל 10X6. אולי שווה למקם אחד באיזור הסלון (נניח בספרייה), ועוד אחד בעמדת העבודה בחדר שינה של ההורים ?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הגיע הזמן, לא מצליח לפקס את העיניים, כמעט לא מצליח להתרכז בקריאת עיתון והסלולארי מתחיל להיות מטושטש. מה קונים, איפה אתם מניחים אותם כשהם לא בשימוש (אבל צריך אותם באזור תמיד). במה שווה להשקיע ובמה לא, אשמח להמלצות, תודה רבה.
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום =] לצערי המכונה שלי אתמול התחילה להתפגר (Beko EV5600Y) אחרי 5 שנים ו-3 דירות. הלך הלאגר של התוף ואמרו לי שבבקו אם לא התעסקתי בזה אף פעם לא כדאי לי להתחיל לפרק לבד ולסדר כי זה יקח ים זמן (שבאמת אין לי כרגע) וטכנאי יקח קרוב לכמה שהיא עלתה לי בזמנו. אז הגיע הזמן להחליף. אשמח לעזרצכם מצאתי 4 דגמים אפשריים בגזרת המחיר (סביב ה- 1500) כולן 7 ק״ג. נתחיל מזה שכרגע אני רווק שגר לבד אבל כמובן לא הייתי רוצה שאצטרך להחליף את המכונה אם היא לא מתקלקלת. עד היום הייתי עושה 2-3 כביסות בשבוע (כפול מזה כשגרתי עם בת זוג). אין לי יותר מידי דרישות המכונה שהייתה לי הייתה מאוד בסיסית, מה שכן חשוב לי זה גם תוכניות קצרות לבגדים שלא באמת התלכלכו. אם י…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קיבלתי כבר פעמיים אימייל שאומר שמישהו (בטאיוואן ובדנמרק) התחבר לחשבון ספוטיפיי שלי. המייל נראה לגיטימי אבל בכל מקרה לא לחצתי על שום לינק אלא נכנסתי ישירות לאתר ושיניתי ססמה, ועדיין זה קרה פעם שניה. למה בכלל שמישהו יפרוץ לחשבון החינמי? מה הוא יכול להשיג? ממש מוזר הסיפור הזה...
הודעה אחרונה מאת Asaf-R,