Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לייבא מכשיר מסויים שנדרש עבורו אישור תקינה. לאחר ששאלתי עמיל מכס מסויים וקיבלתי ממנו תשובות שבדיעבד הסתבר כמטעות, התברר לי שיש במשרד הכלכלה גורם שתפקידו לטפל בדיוק במקרים כאלה שנוגעים ליבוא אישי של מוצרים לשימוש עצמי. הפניתי אתמול האינטרנט את הבקשה לאותו גורם במשרד הכלכלה ומה רבה היתה הפתעתי כאשר קיבלתי היום - אפילו לא חלפו 24 שעות - אישור הפוטר אותי מהתקינה ומתיר את היבוא. פשוט לא ייאמן! כל הכבוד! כשמגיעה מילה טובה - מן הראוי לתת אותה.

• משעמם 2
פורסם

בקיצור, הבאת משהו ומישהו עזר לך ותודה לו.

ומה כל זה נותן לקוראים בלי לדעת מה הבאת ומי האיש שעוזר?

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל, ידיעה על שירות שתפקד יפה. היה נחמד לדעת באיזה שירות מדובר.

שנית - עובדי ציבור משקיעים אינם נדירים כפי שאנו מורגלים לחשוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואני תוהה למה בכלל צריך אישור תקנים למוצרים מאושרים מארה"ב-אירופה.

האם הדרישות שלהם לא מספיק טובות בשבילנו?

פורסם

אנחנו עוד תקועים עם נהלים\מכסות\מיסים משנות מפא"י ואתה מצפה שתהיה פה הקלה בריגולציה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חסרים מוצרים בהם התקנים הישראליים שונים ואפילו מחמירים מאלה שבאירופה? על ארה"ב אני בכלל לא מדבר, אנחנו בפורום רכב ויודעים כמה התקנים שלהם שונים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, avz כתב:

ברצוני לייבא מכשיר מסויים שנדרש עבורו אישור תקינה. לאחר ששאלתי עמיל מכס מסויים וקיבלתי ממנו תשובות שבדיעבד הסתבר כמטעות, התברר לי שיש במשרד הכלכלה גורם שתפקידו לטפל בדיוק במקרים כאלה שנוגעים ליבוא אישי של מוצרים לשימוש עצמי. הפניתי אתמול האינטרנט את הבקשה לאותו גורם במשרד הכלכלה ומה רבה היתה הפתעתי כאשר קיבלתי היום - אפילו לא חלפו 24 שעות - אישור הפוטר אותי מהתקינה ומתיר את היבוא. פשוט לא ייאמן! כל הכבוד! כשמגיעה מילה טובה - מן הראוי לתת אותה.

אתמול הייתה לי בעיה מאד מאד רצינית. מאד.

תופעה מאד ידועה שכמעט כולם נתקלים בה פה ושם.
מישהו עזר לי, אני רוצה להגיד לו תודה!
באמת כל הכבוד לו - דעו לכם שיש גם אנשים שעוזרים.

יופי חי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 42 דקות, avz כתב:

שלח לו ולמנהלים שלו - מייל הכרת תודה. זה יעשה לו טוב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

חסרים מוצרים בהם התקנים הישראליים שונים ואפילו מחמירים מאלה שבאירופה?

אבל למה?

זאת השאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש מקרים בודדים שמצדיקים תקנים ישראליים שונים מאשר באירופה / ארה"ב:

* מכשירים עם שידורי RF (בגלל 2 דברים דיי ייחודיים לישראל - תדרים ששמורים לצבא ותדרים שהוקצו לרשות הפלשתינית)

* תוצרת חקלאית (התקן הישראלי להימצאות חומרי הדברה מחמיר בהרבה ביחס לאירופאי, מה שגורם לאירופאי להעדיף תוצרת ישראלית, אבל גם לקטע הזוי שבו תפוח שגדל בישראל מחויב עד כמות חומרי הדברה מסוימת, ומעליו אסור לשיווק בישראל, אבל תפוח זהה, עם אותה כמות חומרי הדברה אפשר לייבא מאירופה :brickwall:)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

שלח לו ולמנהלים שלו - מייל הכרת תודה. זה יעשה לו טוב..

בהחלט עשיתי את זה.

• אהבתי 1
פורסם

מפה לשם המסכן יעלה לשימוע מול הוועד על שעשה את העבודה שלו בלי לעשות שביתה ולבקש תוספת שכר על כך לפני.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...