Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכה צהל - רכב חדש בתקציב 350K-450K

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ושמירת הערך סופר חשובה במקרה שלך, הבחירה הטבעית היא טויוטה לנד קרוזר.
אופציה נוספת זה מאזדה CX-90 סופר מאובזר ויוקרתי, ושומר על ערך 
אפשר גם יונדאי פליסייד, רכב גדול ונח.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לפי דבריך נראה לי תפור עליך ועל התקציב שלך אאודי  Q3 שקצת יותר קטנה מה-Q5 אבל די והותר בשבילך.

הדגם חדש, יצא בעולם רק לפני חצי שנה, הגרסה הרגילה מן הסתם קצת מרווחת יותר ונוחה, הספורטבק יותר יפה (בעיניי) קרבית וספורטיבית אולי על חשבון נוחות (כסאות ספורט). יש 3 מנועים, הגרסה הבכירה 45 TFSI quattro סביב 380,000 ש"ח משאיר לך תקציב לתוספות מיוחדות.

מנוע בנזין, מוניטין של אאודי, עם אלמנטים ספורטיביים,  בולמים אדפטיביים שמאפשרים לשלוט בקשיחות המתלים, הנעה 4 גלגלים, 265 כו"ס ורשימת אבזור ארוכה כולל כל מערכות הבטיחות. כל החבילה. 

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/2026-אודי-q3-החדש-נחת-בישראל-מחיר-318900-שקל

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ברמת המחיר הנתונה כמעט אף דגם לא ממש שומר על ערכו. (הלנדקרוזר הוא חריג שאינו מעיד על הכלל)

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, אור1111 כתב:

מי היה מאמין שאגיע למקום שאני אפרסם הודעה להמלצה לקניית רכב כי נפצעתי בקרב

כנראה שאף אחד. ובעיקר לא אתה...

אין מילים לתאר את המחיר ששילמת והגבורה במעשים שלך. באמת.

זה כמובן בטל ב 60 ובעצם בטל ב 6,000 אבל קצת נחמה ונחת בכך שאגף השיקום מסייע לך בעניין הרכב.

• אהבתי 3
פורסם

תשמע אני קורא את מה שאתה כותב ומעט קשה לי לדבר על רכבים. 

מאחל לך בריאות פיזית ונפשית ושתזכה לחיות חיים מאושרים. 

ואם באמת לחזור רגע לנושא של המכוניות תעשה סיבוב על הקיו3 והקיו5 אם היא בתקציב. 

לצערי לא בקיא במחירים בארץ אבל יש מצב למרסדס יש גם איזה גיפון בתקציב. 

הרכבים הגרמנים לרוב יותר נעים לשהות בהם והנסיעה מהנה יותר מהמתחרים. 

פורסם

שרק תחלים ותרגיש טוב! 

אחרי שפסלת את הוולוו, די אס 7 תהיה מאוד נוחה ולא גדולה מדי, וגם לא תוציא עיניים לאף אחד (וסליחה מראש מאאודי, ב.מ.וו וכו׳). יש את הדגם 300 כ״ס (כ-400 אש״ח) או 360 כ״ס (כ-440 אש״ח). שמירת ערך לא קיימת ואחרי שנתיים אם תצליח לקבל ממישהו חצי מהמחיר הזה ...

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

כל ההמלצות על רכבי 7 מקומות פשוט לא רלוונטיות. אתה נוסע רוב הזמן לבד, אין לך ילדים, ואין שום היגיון לשלם מאות אלפי שקלים על אוטובוס שאתה לא צריך (מי לעזעזאל משלם על יונדאי 300,000₪?!). אצלי ברכב הייתי מעיף את המושבים האחוריים אם הייתי יכול. 

ממה שאני קורא בין השורות, אתה מחפש רכב ״קול״, ולצערנו, השוק היום דוחף אנשים לקרוסאוברים וחשמליות, וזו בעיה, כי בתקציב שלך אתה בעצם תקוע בין שתי אופציות: רכב “קול” באמת (A5 / C-Class / סדרה 4), או רכב שנשאר שווה כסף

רכב “קול” ירד משמעותית בערך שלו, לא בגלל שהוא פחות טוב - אלא כי בישראל קונים קרוסאוברים וקוריאניות, לא אופי. ואם שמירת ערך היא סעיף משמעותי אצלך (ונראה שכן) - אין פה באמת בחירה.

אז אם כבר נכנענו לשוק, אני הייתי הולך על Lexus NX350H ברמת גימור Hadori, ודוחף לה את כל התוספות האפשריות. זו הבחירה הכי פחות ״כואבת״, עונה על כל הצרכים שלך ותשמור על אחלה ערך. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יכול להמליץ, אבל מאחל לך רק בריאות והנאה מהרכב החדש שתבחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תרגיש טוב ותעשה לעצמך טובה ותעשה נסיעת מבחן על וולבו, לא רכב זקנים ולא בטיח. אתה מאוד תהנה ממנו XC60 מפנק ולא תתאכזב. תנסה - מה אכפת לך? 

בריאות, אני מכיר חלק מסיפורי הפצועים מטייס 669 - ויש יותר מדי כאלה. בהצלחה ותעדכן מה הזמנת.

• רעיון טוב! 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...