Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, falou כתב:

חלק גדול מהדור הצעיר יותר לא עושה שימוש בפייסבוק בכלל.

משתמש באינסטגרם וטינדר, שגם שייכים לפייסבוק.

האמת שאני אישית פחות סומך על אירגונים ללא מטרות רווח, מאשר על כאלה עם מטרות רווח.

אירגון מסחרי - המוטיבציה שלו מאוד ברורה, הוא רוצה להרוויח, ומכאן אפשר להבין את המניעים מאחורי מה שהוא עושה.

אירגון שטוען שיש לו מטרות אלטרואיסטיות - כאן צריך לחשוד. הרי הוא מרוויח משהו מאיפשהו, השאלה איך ומה, ומי גוזר קופון בדרך, וכמובן שאם אתה מקבל משהו בחינם - אתה לא הלקוח, אתה המוצר.

אני ממש לא קונה את הסיפורים של הקרבה עצמית לטובת הכלל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

דווקא יש הרבה דוגמאות לנתינה בלי לקבל מזה משהו, בהרבה מהם אתה משתמש.

קח את הפורום הטכני, או הייעוץ לרכישה, מה מרוויחים אלו שנותנים פה ייעוץ ?

קח קוד פתוח, פרוייקטי ענק כמו LINUX שפות תכנות או סיפריות "חופשיות". ועוד המון המון דוגמאות.

קח את  @oryo שנתן פה הרצאות כלכליות כאילו אין לו חיים, אפילו אסף כסף ובמחיר עלות אירגן הפקה הקליט הכל ושחרר ליוטיוב חינם.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
לפני 26 דקות, vadim6385 כתב:

אני אישית פחות סומך על אירגונים ללא מטרות רווח, מאשר על כאלה עם מטרות רווח.

יש כל מיני גורמים שאחראים להתקדמות הטכנולוגית בצעדי ענק בעשורים האחרונים, אחד מהם הוא... קוד פתוח. זה לא בהכרח אלטרואיזם, אלא תמהיל של גישות פרקטיות.

אפשר אפילו לסכם אותו בצורה גסה בעיקרון גס: הדרך הכי טובה לשפר קוד היא לחשוף אותו לשינויים. אם 10,000 עיניים בוחנות משהו ומריצות אותו על כל מיני סביבות שונות, הסיכוי שיגלו תקלות ויציעו תיקון (אפילו הצבעה על הבעיה היא כבר התקדמות, לא צריך לצפות מהמשתמשים לתיקון) גדול יותר מאשר בחברה סגורה שבה 10, 100 או 1000 מתכנתים שרגילים לסביבה אחת ומסוימת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...